- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Ben kanal tedavisi yaptırdım canım anesteziden dolayı 3 saat emzirme .ilk sütünü sağ ve dök dediler .Dediğini yaptım sıkıntı olmadı.Kızlar daha önce aranızda dişçiye gidip iki dişi birlikte çektiren oldu mu ??
Doktora söylesem ufak bebeğim var sütümü bi seferlik dökeyim desem kabul eder mi ??
Ben cektircem de iki dişi aynı anda çeker mi onu merak ettimBen kanal tedavisi yaptırdım canım anesteziden dolayı 3 saat emzirme .ilk sütünü sağ ve dök dediler .Dediğini yaptım sıkıntı olmadı.
Sen fotoğrafını çek istersen kusunca doktora gösterirsin ben bezinin fotoğrafını bile çekiyordum tanı için gerekli olabilirBilmiyorum canım inşallah balgamdir akşam tekrar vericem yine öyle olursa belki dra götürürüm
Ben o markayı hiç kullanmadım ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap çok yıprandın çünkü, sütün çoksa mama gibi sağıp biberonla hazırlayıp verebilirsin belkiChicco marka biberon kullanıyorum. Bir keresinde sadece bir mememden 25 dk boyunca emdi sonra uyudu yatırdım. Yine doymayarak uyandı maalesef
soyasosu sen nasıl oldun bu arada? Benimki migren değil tabii (hastalık öncesi ağrısına benziyor, şakaklarda ve sinüslerin üstündeki kemiklerde) ama vicks ciddi ciddi işe yaradı galiba. Sabah tekrar başladı ağrım, yine sürdüm, yine hafifledi. Taşı da dağıtıma çıkarmışlar, bakalım hangisi daha iyi gelecek
Benim üç beş gündür var, bugün hafiften boğazım batar gibi oldu, acaba hastalıktan mı dedim ama önce baş ağrısıyla başlamaz genelde benim hastalıklar. Lodos varmış bugün İstanbulda, dün falan da rüzgarlıydı, belki ondandırBaş ağrınız mi var? Benimde çok şiddetli 2 gündür ağrıyor. Sezaryen etkisi mi acaba diyordum bende.
Ben kanal tedavi yaptırdım 3 saat emzirme sağ dök dedi yaklaşık 5 saat emzirmedim hazırdaki sütü verdim. Bir tane çekilecek var sonra implant olacak ama dayanabildiğin kadar dayan dedi. Antibiyotik içmem gerekliymiş çünküBen cektircem de iki dişi aynı anda çeker mi onu merak ettim
onu da yapıyorum bazen şimdi annemdeyim pompa yanımda yok eve gidince başlayacağım tekrarSen fotoğrafını çek istersen kusunca doktora gösterirsin ben bezinin fotoğrafını bile çekiyordum tanı için gerekli olabilir
Ben o markayı hiç kullanmadım ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap çok yıprandın çünkü, sütün çoksa mama gibi sağıp biberonla hazırlayıp verebilirsin belki
20. Günümüz yarı kırkımızı çıkardıkk bugün, evde 4 yaşında ablamız var eşim hep bizimleydi ve artık pazartesi başlıcak işe tek olucam, o kadar elim kolum ayağım olduki Allah ondan razı olsun kocamdan inşallah işe gittiğinde de böyle olurEvde küçük abi abla olanlar hayat nasıl gidiyor size? Alıştılar mi? Tekmisiniz, yardım edeniniz var mı?
Gerçekten bu insanları anlayamıyorum. Sanki senin elinde olan bir şey de bu lafları kullanıyor. Hiç moralini bozma ama mümkünse bu süreçte sütünü sağ ki azalmasın.Kızlar size birşey anlatıcam acayip doldum çünkü biliyorsunuz hastanedeyiz görümcem geçmiş olsun yazdı bebeği sordu Şuan emzirmek yasak dedim ona ağlıyor çok fazla yazdım oda yok işte anne sütü çok önemli yok işte keşke emseymiş işte hastaneden sonra meme reddi yaparmış yok sütün kaçar filan demeye başladı bende çok sinirlendim emmezse babası mama alır yazdım konuyu kapattım bi baktım bana bir sürü şey yazmış ne kadar alınganmışım benim iyiliğim için demiş hiç kimseyede laf söylenmiyormuş art niyetli değilmiş filan dedi bende ben keyfimden emzirmemezlik yapmıyor dr yasakladı bu yazdıklarının bana hiç bir faydası yok benim çocuğum meme emmek için elimde simsiyah oluyor ağlamaktan yani bilmiyorum belki evet çok alınganımdır bu dönemde ama Allah aşkına zaten hastanede hem kendim hem çocuğum perişan haldeyiz çocuk meme için ağlarken içi geçiyor artık ne gerek var yok sütün kaçar vs yazmaya bide eklemiş en kral mama anne sütünün yerini tutmaz daha birde cevap yazmış ben hiç cevap yazmadım artık ama acayip sinirliyim ve üzgünüm
Evet yine doğum koçları vakit kaybetmiyor laf etmek için. Şaka gibi ya sen keyfinden mi emzirmiyorsun ettiği laflara bak ya daha da seni motive edeceğine stres olman için elinden geleni yapmısKızlar size birşey anlatıcam acayip doldum çünkü biliyorsunuz hastanedeyiz görümcem geçmiş olsun yazdı bebeği sordu Şuan emzirmek yasak dedim ona ağlıyor çok fazla yazdım oda yok işte anne sütü çok önemli yok işte keşke emseymiş işte hastaneden sonra meme reddi yaparmış yok sütün kaçar filan demeye başladı bende çok sinirlendim emmezse babası mama alır yazdım konuyu kapattım bi baktım bana bir sürü şey yazmış ne kadar alınganmışım benim iyiliğim için demiş hiç kimseyede laf söylenmiyormuş art niyetli değilmiş filan dedi bende ben keyfimden emzirmemezlik yapmıyor dr yasakladı bu yazdıklarının bana hiç bir faydası yok benim çocuğum meme emmek için elimde simsiyah oluyor ağlamaktan yani bilmiyorum belki evet çok alınganımdır bu dönemde ama Allah aşkına zaten hastanede hem kendim hem çocuğum perişan haldeyiz çocuk meme için ağlarken içi geçiyor artık ne gerek var yok sütün kaçar vs yazmaya bide eklemiş en kral mama anne sütünün yerini tutmaz daha birde cevap yazmış ben hiç cevap yazmadım artık ama acayip sinirliyim ve üzgünüm
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinKızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için akşama kadar havayla rahatlamadığı için branşları da dolu nefes alması sorun var riske atmadılar yatış verdiler ama ben hiç iyş değilim zaten kaç günün uykusuzluğu vardı birde bugün sabahtan beri hastanedeydik yatış katına çıktık oğlum kucağımda bayıldım şükür onu alıp beni tuttular düşmedik ama sanırım bedenim artık gitmiyor bebeğimin zaten iki elinide deldiler hiç dayanamıyorum her yer hastalık kaynıyor lütfen siz dikkat edin kimseyle görüşmeyin gerekirse çok zor
Ben doğum yapalı 36 gün oldu. Sezaryen etkisi değildir benim. Ama sizin öyle olabilir. Kafein etkili oluyor tavsiye ederim.Baş ağrınız mi var? Benimde çok şiddetli 2 gündür ağrıyor. Sezaryen etkisi mi acaba diyordum bende.
Ah size kıyamam ben. Boş yere konuşuyorlar boşver. Sen doğru olanı yapıyorsun kuzum. Önemli olan bebeğinin sağlığı. Zaten çok zor olduğunun farkındayım insanların sana yüklenip moralini bozmasına izin verme lütfenKızlar size birşey anlatıcam acayip doldum çünkü biliyorsunuz hastanedeyiz görümcem geçmiş olsun yazdı bebeği sordu Şuan emzirmek yasak dedim ona ağlıyor çok fazla yazdım oda yok işte anne sütü çok önemli yok işte keşke emseymiş işte hastaneden sonra meme reddi yaparmış yok sütün kaçar filan demeye başladı bende çok sinirlendim emmezse babası mama alır yazdım konuyu kapattım bi baktım bana bir sürü şey yazmış ne kadar alınganmışım benim iyiliğim için demiş hiç kimseyede laf söylenmiyormuş art niyetli değilmiş filan dedi bende ben keyfimden emzirmemezlik yapmıyor dr yasakladı bu yazdıklarının bana hiç bir faydası yok benim çocuğum meme emmek için elimde simsiyah oluyor ağlamaktan yani bilmiyorum belki evet çok alınganımdır bu dönemde ama Allah aşkına zaten hastanede hem kendim hem çocuğum perişan haldeyiz çocuk meme için ağlarken içi geçiyor artık ne gerek var yok sütün kaçar vs yazmaya bide eklemiş en kral mama anne sütünün yerini tutmaz daha birde cevap yazmış ben hiç cevap yazmadım artık ama acayip sinirliyim ve üzgünüm
Süt sağmam için makina yok zaten öyle dolup taşan bir sütüm yok eğer yarında izin vermezlerse temin etmeye çalışıcamGerçekten bu insanları anlayamıyorum. Sanki senin elinde olan bir şey de bu lafları kullanıyor. Hiç moralini bozma ama mümkünse bu süreçte sütünü sağ ki azalmasın.
Mama bile vermiyorlar ciğerlerine kaçar diye riskliymiş ben perişan haldeyken söylediklerine acayip sinirlendim ya sonra diyorum acaba benim fazla alınganım ama yok yani çok artniyetli geliyor bana bu durumdaEvet yine doğum koçları vakit kaybetmiyor laf etmek için. Şaka gibi ya sen keyfinden mi emzirmiyorsun ettiği laflara bak ya daha da seni motive edeceğine stres olman için elinden geleni yapmıs
Bir çocuğu annesinden başka daha çok düşünen birisi olabilir mi ya. Ne insanlar var gerçekten sinir oluyorum. Sanki annesi olarak anne sütünü esirgeyeceksin ondan. GereksizlerKızlar size birşey anlatıcam acayip doldum çünkü biliyorsunuz hastanedeyiz görümcem geçmiş olsun yazdı bebeği sordu Şuan emzirmek yasak dedim ona ağlıyor çok fazla yazdım oda yok işte anne sütü çok önemli yok işte keşke emseymiş işte hastaneden sonra meme reddi yaparmış yok sütün kaçar filan demeye başladı bende çok sinirlendim emmezse babası mama alır yazdım konuyu kapattım bi baktım bana bir sürü şey yazmış ne kadar alınganmışım benim iyiliğim için demiş hiç kimseyede laf söylenmiyormuş art niyetli değilmiş filan dedi bende ben keyfimden emzirmemezlik yapmıyor dr yasakladı bu yazdıklarının bana hiç bir faydası yok benim çocuğum meme emmek için elimde simsiyah oluyor ağlamaktan yani bilmiyorum belki evet çok alınganımdır bu dönemde ama Allah aşkına zaten hastanede hem kendim hem çocuğum perişan haldeyiz çocuk meme için ağlarken içi geçiyor artık ne gerek var yok sütün kaçar vs yazmaya bide eklemiş en kral mama anne sütünün yerini tutmaz daha birde cevap yazmış ben hiç cevap yazmadım artık ama acayip sinirliyim ve üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?