Ya tek düşündüğüm inşallah Bi ihtimal belki ssvd olursa yolunda gider hersey, yada sezeryan olursa da inşallah ilki gibi hemen ayaklanırım.. Kendi işini gücünü kendin yapamamak koyuyor insana, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Özellikle beni annemeannemın de psıkolojısının iyi oldugunu düşünmüyorum ama işte naapcan, anne bi kere.. Susmaya calısıorm
Ve şunu anladım ki insana kendi annesi deger vermıosa el insanı hiç değer vermıyor.. Kader
Arkadaşlar doğum yapalı iki gün oldu. Hala sütüm gelmediZamanı vardır daha ama sizlerde durum nasıldı? Bol su ve dinlenme harici önerileriniz var mı?
Ben artık 2 saatte bir beslemiyorum. Kendisi uyanıyor artık. Uyanınca besliyorum 4 saati geçirmiyorum. Bildiğim kadarıyla anne sütünü biberonla veriyordun. Acaba bir beslemesini eşin mi yapsa? Biz eşimle genelde öyle yapıyoruz. İnan çok rahat oluyor. Genelde eşim de beslese ben de illaki uyanıyorum ama geçenlerde uyanmamışım 6 saat kesintisiz uyumuşum Allahım mükemmeldiBir de kızlar geceleri nasıl yapıyorsunuz uyuyabiliyor musunuz? 2 saatte bir beslenme olayı gerçekten çok yorucu oluyor zaten besle gaz çıkar uyut derken 1 saat geçiyor kalan bir saatte uyku yetiyor bu durum ne zaman düzelecek
Canım sen artık bebeğin kendisinin uyanmasını bekleyebilirsin 2 saat diye sartlamana gerek yokBir de kızlar geceleri nasıl yapıyorsunuz uyuyabiliyor musunuz? 2 saatte bir beslenme olayı gerçekten çok yorucu oluyor zaten besle gaz çıkar uyut derken 1 saat geçiyor kalan bir saatte uyku yetiyor bu durum ne zaman düzelecek
Kızım tam 24 aylık. Ama ben 2 gün hastanede kaldığımda bile çok etkilendi daha yeni kendine geliyor. Okul için hazır değil. 6 ay bile fark ediyor eminim size çok iyi gelecektir en çokta sana. Evde 2 çocuk çok zorYaa ben 2 yaşını geçti sanmıştım. Gerçi benimki de 30 aylık büyük değil ama beceremedik aynı evde
Evet canım ilk 10 gün falan annemin yardımını aldık ama sürekli bizimle değildi gece çocuklarıın başında durup eşimle nöbetleştirer yemek yapıp gönderiyodu, evet gerçekten büyük kızımın bişey yapıcak korkusu olmasa tetikteyim sürekli çünkü daha rahat bakarmışım, gerçekten ilkleride düşünüyosun ilgi istiyolar o daha çok yoruyor insanı ama alışıcaklar bu bi süreç inşallah daha sağlıklı atlatırız bu zamanları hem ilkler onlar hem biz ben daha ağlama moduna girmedim 3 çocukla dur bi pazartesi olsun birlikte ağlarız
Evet yalnız bırakmaya gelmeyecek benimkide sarılmak istiyor hızını alamıyor müthis tempo bekliyor biziAğlamayalım inşallah kolay alışırız. Bu arada benim kız bugün kardeşine kuru üzüm yedirmek istedi.allah korusun ya yanında olmasaydım. Çok dikkatli olmamız gerekli
2 beslemeyi eşim yapıyor 4 saat uyuyabiliyorum buda her zaman olmuyor en çok kucakta olması yoruyor biziBen artık 2 saatte bir beslemiyorum. Kendisi uyanıyor artık. Uyanınca besliyorum 4 saati geçirmiyorum. Bildiğim kadarıyla anne sütünü biberonla veriyordun. Acaba bir beslemesini eşin mi yapsa? Biz eşimle genelde öyle yapıyoruz. İnan çok rahat oluyor. Genelde eşim de beslese ben de illaki uyanıyorum ama geçenlerde uyanmamışım 6 saat kesintisiz uyumuşum Allahım mükemmeldi
Canım gece ve gündüz sütü kac saatte bir sagiyorsun.benim bebek memeden emmiyir pek.biberon ile de ite kaka.cunku uyanmiyor uyansa da memede iki dakika cekip uyuyor.cildirmaya az kaldi doktorum neredeBen artık 2 saatte bir beslemiyorum. Kendisi uyanıyor artık. Uyanınca besliyorum 4 saati geçirmiyorum. Bildiğim kadarıyla anne sütünü biberonla veriyordun. Acaba bir beslemesini eşin mi yapsa? Biz eşimle genelde öyle yapıyoruz. İnan çok rahat oluyor. Genelde eşim de beslese ben de illaki uyanıyorum ama geçenlerde uyanmamışım 6 saat kesintisiz uyumuşum Allahım mükemmeldi
Göğüsleriniz terbiye olmaya başlamış olabilir. İlk hamilelikte genelde geç ikncş üçümcü de erken oluyor.
Anneanne dayı vardı 1 aydır. Onlar gittiler. Yalnız kaldık. 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan bir kızım var. 27 aylık. Çok zor geçiyor günler. Oturup akşamları saatlerce ağlıyorum. İkisine de haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Büyük kızım oyun istiyor kendi başına oyuj oynama maksimum 1-2 saattir geri kalan zamanlarda hep anne oyun oyun diye peşimde koşuyor küçüğü de emmek istiyor ikisi aynı anda ağlayınca ne yapacağımı bilemiyorum. Haftanın 2 günü okul öncesi okuyam bir kızla oyun oynaması için anlaştım. İnşallah bir nebze olsun kızıma faydası olur çünkü çok anneci bir kız ve biz hep etkinlikle oyunla kitapla büyüdük. İlgi hep ondaydı şimdi ise eve yabancı birinin girmesi düzenini alt üst etti. Normalde tuvalet eğitimini bitirmiştik başa döndük. Ama kardeşini çok seviyor sürekli elini tutuyor başını okşuyor öpüyor. Tek duam birbirlerini çok seven iki kız kardeş olmaları.
Benimki prematüre diye 2 saat kuralına devam ediyorum ama geceleri 3 saat yapacağımCanım sen artık bebeğin kendisinin uyanmasını bekleyebilirsin 2 saat diye sartlamana gerek yok
Ben artık 2 saatte bir beslemiyorum. Kendisi uyanıyor artık. Uyanınca besliyorum 4 saati geçirmiyorum. Bildiğim kadarıyla anne sütünü biberonla veriyordun. Acaba bir beslemesini eşin mi yapsa? Biz eşimle genelde öyle yapıyoruz. İnan çok rahat oluyor. Genelde eşim de beslese ben de illaki uyanıyorum ama geçenlerde uyanmamışım 6 saat kesintisiz uyumuşum Allahım mükemmeldi
Bence de 3 yapabilirsin en azından biraz daha dinlenmiş olursunBenimki prematüre diye 2 saat kuralına devam ediyorum ama geceleri 3 saat yapacağım
Evet yoksa gidişatım hiç iyi değilBence de 3 yapabilirsin en azından biraz daha dinlenmiş olursun
Ayy en korktuğum şey senin kızın küçük olduğu için daha çok dikkat etmen gerekiyor daha bilmiyodur o bile minnacık Arya biliyor sadece anne sütü biberoon içmesi gerektiğini ama hiç belli olmaz tabi, yapma diyincede inadına yapıyor benim kızım ters tepiyo birazda benden çekiniyor hayırı biliyor ama babasıyla şımarıyor çok karışık Allah yarcımcımız olsunAğlamayalım inşallah kolay alışırız. Bu arada benim kız bugün kardeşine kuru üzüm yedirmek istedi.allah korusun ya yanında olmasaydım. Çok dikkatli olmamız gerekli
Ben her zaman Sütümü sağıp biriktiremiyorum ben çünkü fazla değilCanım gece ve gündüz sütü kac saatte bir sagiyorsun.benim bebek memeden emmiyir pek.biberon ile de ite kaka.cunku uyanmiyor uyansa da memede iki dakika cekip uyuyor.cildirmaya az kaldi doktorum nerede
Ay sorma çok güzeldi. Genelde bölüşüyoruz geceleri ama o uyku ilk ve tektiNee? Altı saat kesintisiz uyku mu? Sana üstat diyoruz bundan sonra
Geçecek bir şekilde bu günler biraz zor geçiyor ama geçecekBu zmna kadar hiç düşünmedim bile bunları kendımı strese sokmamak için.. Ama yani bi sefer işim düşmüş sana, dibimdesin, arabayla 10dk sürüyor o derece.. Ki ona ragmen gelme dedi gitmedim, gel dedi gittim, dedıklerını yapıorm ama Bi sefer de sen yap ya.. Neyse dedıgın gibi bakalım o vakte çıkalım da ne olcak nasıl olcak bilmiyorum
Onun o minnak eline kıyamam. Hemen iyileş kuzum hemen geçsin. Annesi benim için öp o güzel elindenMeme yoksa emzik var arkadaşımben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?