2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kızlar bizimkiler kırmızı toz biber almış ev yapımı bende bugün yemekte baya yedim acı değildi ama. Gaz yapıyormuş galiba şimdi netten baktım da aşırı gazı oldu bugün çocuğumun ya. Hiç durmuyor ayakları hep çekip çekip duruyor. Çok üzüldüm şimdi resmen benim yüzümden mi oldu böyle gazı diyorum iyiydik çünkü. Bu gece uyutmayacak bizi ama belli benimse uykusuzluktan başım ağırlaştı artık

Meme yoksa emzik var arkadaşım ben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan
Kıyamam ona ben yavrum benim hemeen toparlasın inşallah emzik büyük kurtarıcı ileerisi için bildiğin arkadaş oluyor bebeklere hemde annelerin kurtarıcı kızımda çok rahattım 2 aylıkken kabul etmişti oda sonra meme reddi ama biberon ile mama vermiştim ikizlere korkuyorum zaten mama içiyolar bide o kolaylarına gelmesin umarım 3 aylıkken falan alırlar bekliyorum bende emzikleri hazır

Ben acı ince turşu biber yedim pişik oldu kızım ondan galiba oğlumda yok ama, gazıı bilmiyorum gerçekten

Benim bebek saat 18den beri uyanık memede. Mama verdim 60cc uyusun diye ama tık yok. Hepimiz sabahlayacagiz galiba

Ayy ben emziği severim gerçekten özellikle diş dönemi olsun vs ilerisi için atak zamanlarında uykuya geçmede kurtarıcı büyük oğlum beni emzik niyetine kullanırdı şimdi bunada çok uğraştım ama almamıştı burda zar zor aldı işte yokluktan

Benim bebek saat 18den beri uyanık memede. Mama verdim 60cc uyusun diye ama tık yok. Hepimiz sabahlayacagiz galiba
Bizimki bugün gündüz hiç uyumadı mesela. Normalde gündüz uyuyordu gece zaten sabahlar olmasın modundayız. Kucakta uyuyor yavaş yavaş hareket bile etmeden yatağına bırakıyorum hemen uyanıyor. Haydi bir daha emzir altını değiştir uyutmaya çalış. Ay o kadar çok 20 saat falan uyumak istiyorum ki.

Ben çok ekmeğini yedim emziğin çok vermiyodum üstelik hani ağzında sürekli emzik olan çocuklar gibi değildi uyurken sadece gündüz çıkarırdım ama dönmeya çalışması ona uzanmaya çalışmasıı yatakta emzikle oynaması falan güzeldi
Ne yapsın yavrum huysuzluğunu alıyor en azından az kaldı bi 2 güne toparlıcak inşallah kavuşur annesine

Hamak alın cok ise yarıyor

Arkadaşlar doğum yapalı iki gün oldu. Hala sütüm gelmedi Zamanı vardır daha ama sizlerde durum nasıldı? Bol su ve dinlenme harici önerileriniz var mı?
Rezene çayı çok iyi geliyor kesinlikle tavsiye ediyorum bugün denedm oğlum memeyi emdi birakmadi ve hemen uyudu

Bizde sadece anne sütü ile gidiyoruz ..Mama olayı beni çok kasiyor onun uerine sütun cogalmasiyla ilhili elimden geleni yapuyrim

Arkadaşlar doğum yapalı iki gün oldu. Hala sütüm gelmedi Zamanı vardır daha ama sizlerde durum nasıldı? Bol su ve dinlenme harici önerileriniz var mı?
Banyo uapmak etli tahıllı yemek yemek rezene çayı birde ten tene temas bebeğini seveceksin içten goguslerin sizlasin ta

Evet yoksa gidişatım hiç iyi değil
Aynen arkadasim ben saldım artık bebek ne zaman gak derse kalkiyorim yanı başımda
Onun haricinde uyuyorsa ben de uyuyorum
Gazi cikartmayi unutmazsak zaten 3 saatte 2 saate bir uyuyup güzelce uyanirlar

Keşke dediğin gibi yapabilsem.. Kaynanama hayatta demem, ondan ne kadar uzak o kadar iyi bnm için.. Eymende o hatayı yaptım ama bunda yapmıcam, kaynanam tabiri yerındeyse ıkıncı torununa hasret kalacak, bunu ben istemedim, ben düşünmedim, tamamen kendi yaptıgı ettiği şeyler.. Zaten normalde kaynanamda kımse için kendını üzmez, yormaz.. O da kaçar, kendi annesine bakmak bile zor geliodu ona.. Ama ister ki herkes benım işimi görsün dedıgımı yapsın, benım yasadgm gibi yasasın, zaten benım yasadgm gibi yaşamıosa onlar aptaldır.. Ciddi anlamda patolojik bir narsist kendısı, Bı kere arabada Bı konuda dedıkı, ay herseyı de bılıyorum zaten bı seferde bişeyi bilmeyiver be suna herkes cahil, herseyı o bilir, yönetmeye bayılır.. Boyle kötü fesat bir kadın, agzından da hiç hayırlı bişey çıkmaz yani ben bu kadına muhtaç olmak istemiyorum cidden, annemın benı bu kadının insafına bırakmasını istemiyorum.. Annem desen zaten bahanesi hazır, çalışmak.. Hiç öyle gözünde değil torunmuş sevmekmiş, Bi sefer buyuk kuzenıme Dıo kı Eymen için, buyuyunce suratımıza bakmıcaklar bosuna caba işte bızımkısı zaten Eymeni aşırı sevdgını hiç düşünmedim bu zmna kadar.. Hep ayakbagı gördü, çocuk da bunu hissedip ben nasıl hissediyorsam, anneme çok yanaşmıo.. Sonra da üzülüo guya Eymen onu sevmıo diye.. Zaten 2.ye hamıle kaldım sinir küpü oldu, aldır filan dedi.. Onun derdi benim cekecegım sıkıntılar mı bilmiyorum ama tek derdi yıne başına kalmam.. Cunku bıkac sefer arkadaslarının yanında lohusayken yalnzdm fılan dedım de sasrdılar.. Sımdı kacamam diye dusunuyo.. Yoksa benım cektgm sıkıntı umrunda mı hiç sanmam.. Daha sımdıden gazı verıo, öyle gezmek etmek unut, evınde cocukları la mutlu ol dıyo.. Yanı mealen gezmek istersen ben bakamam ıkısıne de dio.. Talep etsem de annemden alcagım cvplar belli pheadra elımdekı kuması bu.. Yapcak bişey yok.. Eşim konusu da keske izin alsa ama hayatta almaz anca persembe cuma Gitmez o işe.. Cunku Bi işkolik.. O da mecburen nufus vsvs işlemleri için.. Yoksa yine gider işe yani.. Sonuc olarak yalnızım

Eh dıyorum, daha geride iki bekarı var annemın.. Onlar da Bi evlensin görürüz bakalım.. Onlara neler yapcak merak edıyorum

Bende öyle yapıyorum.. Yoksa annemle küs olmak zorundayım.. Cunku dedıklerı davranışları tam tavır konacak cinsten.. Ben eymeni de sevdgını hiç dusunmedm.. Hani ilk torun fılan olayı yok yanı.. Gecen yan komsusu dio ki hiç heyecanlı degılsın torunun gelcek dıye, geçiştirdi filan bişiler dedi.. Yani umrunda degıl torunmuş Faso fiso.. Bende duymucam sanrm eve gelınce.. Nası sabretcem bilmiyorum lohusa halımle.. İnşallah bebek uyur da bende hemen ayaklanırım

Meme yoksa emzik var arkadaşım ben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan

İnsanoğlu böyle işte daha bebekken bile her duruma uyum sağlıyor.. Satürasyonu nasıl gidiyor? Kontrol edılıodur ama sende bak arada.. Yavaslamıştır ama hırıltısı fılan.. Bu hafta sonu taburcu ederler, o da en geç tarıh yani.. Hele kucuk bebekleri cok tutmuyorlar hastane ortamında daha cok vıruslere açık oldugu için.. Eve makına alın dıolar evde hava verılıo..

Az kaldı dayan true, çok zor biliorum.. Eymen 5 aylıktı galıba yattgnda 4 kıloydu o zmn.. Eve gecınce meme mama vererek 1 ayda 1.5kılo aldırdım.. Hastalık gecsın toparlarsın hersekılde.. O uyurken sende uyumaya bak.. Ne kadar dinlenirsen o kadar iyi inşallah gececek bunlar be

Kıyamam ya Allah tüm bebeklere sifa versin. Benim kızım da hasta. O kadar korkuyorum ki. Aklıma her türlü şey geliyor. Allah korusun. Öksürük arttı gibi. Yarın acile mi götürcem napsam bilmiyorum. Kucağımda uyuyor 1 saattir ama yerine koysam oksurunce uyanıyor. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Doktora hastaneye yatırın bizi demek geliyor içimden. 3. Cocugum olduğu halde bakamıyorum, başaramıyorum.

Canım benim daha sarı süt bile yok yurtdışındayız börülce de yok burada. Emziriyorum el pompasıyla sağdım iki sefer hala gelmedi sütüm kıyamıyorum yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…