Kıyamam ona ben yavrum benimMeme yoksa emzik var arkadaşımben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan
Ben acı ince turşu biber yedim pişik oldu kızım ondan galiba oğlumda yok ama, gazıı bilmiyorum gerçektenYa kızlar bizimkiler kırmızı toz biber almış ev yapımı bende bugün yemekte baya yedim acı değildi ama. Gaz yapıyormuş galiba şimdi netten baktım da aşırı gazı oldu bugün çocuğumun ya. Hiç durmuyor ayakları hep çekip çekip duruyor. Çok üzüldüm şimdi resmen benim yüzümden mi oldu böyle gazı diyorum iyiydik çünkü. Bu gece uyutmayacak bizi ama belli benimse uykusuzluktan başım ağırlaştı artık
Benim bebek saat 18den beri uyanık memede. Mama verdim 60cc uyusun diye ama tık yok. Hepimiz sabahlayacagiz galibaYa kızlar bizimkiler kırmızı toz biber almış ev yapımı bende bugün yemekte baya yedim acı değildi ama. Gaz yapıyormuş galiba şimdi netten baktım da aşırı gazı oldu bugün çocuğumun ya. Hiç durmuyor ayakları hep çekip çekip duruyor. Çok üzüldüm şimdi resmen benim yüzümden mi oldu böyle gazı diyorum iyiydik çünkü. Bu gece uyutmayacak bizi ama belli benimse uykusuzluktan başım ağırlaştı artık
Oyy kıyamam minicik kollarına çok geçmiş olsunMeme yoksa emzik var arkadaşımben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan
Öpmezmiyim dr geldi şimdi rahatlamış kısa kısa emzir dedi çok mutluyuzOnun o minnak eline kıyamam. Hemen iyileş kuzum hemen geçsin. Annesi benim için öp o güzel elinden
Ayy ben emziği severim gerçekten özellikle diş dönemi olsun vs ilerisi için atak zamanlarında uykuya geçmede kurtarıcı büyük oğlum beni emzik niyetine kullanırdıKıyamam ona ben yavrum benimhemeen toparlasın inşallah emzik büyük kurtarıcı ileerisi için bildiğin arkadaş oluyor bebeklere hemde annelerin kurtarıcı kızımda çok rahattım 2 aylıkken kabul etmişti oda sonra meme reddi ama biberon ile mama vermiştim ikizlere korkuyorum zaten mama içiyolar bide o kolaylarına gelmesin umarım 3 aylıkken falan alırlar bekliyorum bende emzikleri hazır
Bizimki bugün gündüz hiç uyumadı mesela. Normalde gündüz uyuyordu gece zaten sabahlar olmasın modundayız. Kucakta uyuyor yavaş yavaş hareket bile etmeden yatağına bırakıyorum hemen uyanıyor. Haydi bir daha emzir altını değiştir uyutmaya çalış. Ay o kadar çok 20 saat falan uyumak istiyorum ki.Benim bebek saat 18den beri uyanık memede. Mama verdim 60cc uyusun diye ama tık yok. Hepimiz sabahlayacagiz galiba
Ben çok ekmeğini yedim emziğin çok vermiyodum üstelik hani ağzında sürekli emzik olan çocuklar gibi değildi uyurken sadece gündüz çıkarırdım ama dönmeya çalışması ona uzanmaya çalışmasıı yatakta emzikle oynaması falan güzeldiAyy ben emziği severim gerçekten özellikle diş dönemi olsun vs ilerisi için atak zamanlarında uykuya geçmede kurtarıcı büyük oğlum beni emzik niyetine kullanırdışimdi bunada çok uğraştım ama almamıştı burda zar zor aldı işte yokluktan
Ya uyuyor ya emiyor yada gözü açıksa aranıp ikiniyor böyle dongumuzKızlar siz bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Benimki ya ağlıyor ya memede ya da uyuyor. Uzanıp ağlamadan durduğu vakit yok. Sanki ikimiz de robot gibiyiz. Ne yapabilirim bilmiyorum
Hamak alın cok ise yarıyorBizimki bugün gündüz hiç uyumadı mesela. Normalde gündüz uyuyordu gece zaten sabahlar olmasın modundayız. Kucakta uyuyor yavaş yavaş hareket bile etmeden yatağına bırakıyorum hemen uyanıyor. Haydi bir daha emzir altını değiştir uyutmaya çalış. Ay o kadar çok 20 saat falan uyumak istiyorum ki.
Rezene çayı çok iyi geliyor kesinlikle tavsiye ediyorum bugün denedm oğlum memeyi emdi birakmadi ve hemen uyuduArkadaşlar doğum yapalı iki gün oldu. Hala sütüm gelmediZamanı vardır daha ama sizlerde durum nasıldı? Bol su ve dinlenme harici önerileriniz var mı?
Bizde sadece anne sütü ile gidiyoruz ..Mama olayı beni çok kasiyor onun uerine sütun cogalmasiyla ilhili elimden geleni yapuyrimYok canım daha doğrusu doktor vermen gerek diyene kadar düşünmüyorum vermeyi.Onun için merak ettim çoğu kişi mama vermeye başlamış doktor tavsiyesi mi yoksa kilo alsın diye anne kararıyla mı diye.Doktor gerek görürse tabi ki veririm bu arada
Banyo uapmak etli tahıllı yemek yemek rezene çayı birde ten tene temas bebeğini seveceksin içten goguslerin sizlasin taArkadaşlar doğum yapalı iki gün oldu. Hala sütüm gelmediZamanı vardır daha ama sizlerde durum nasıldı? Bol su ve dinlenme harici önerileriniz var mı?
Aynen arkadasim ben saldım artık bebek ne zaman gak derse kalkiyorim yanı başımdaEvet yoksa gidişatım hiç iyi değil
O konuda haklısın, birinin paspas ettiğini başkası baş köşeye koymuyor ama aslında bu yalnızca sen inanırsan böyle. Senin değerini annen de olsa bir başkası belirlemiyor aslında. Olayı kişiselleştirdiğin veya kendini kurban gibi gördüğün sürece bu böyle sadece. Ben anneliğin kutsal olduğuna inanmıyorum. Annen annelik etmemeyi seçmiş olabilir, bu onun tercihi ve bence bunun kavgasını vermenin zamanı değil (ki sen de vermiyorsun zaten gördüğüm kadarıyla haklı olarak) ama burada konu sen değilsin. Anne kız veya kaynana gelin ilişkisi hiç değil. Bu insanlar anneanne babaanne olmak istiyorlar mı, konu o. Orada bir tercih yapmak zorundalar ve yerinde olsam, bu zorunluluğu gözlerine gözlerine sokardım. (Ki şahsen gerektiğinde sokmaktan çekinmiyorum). En önemli şey sağlıkla evladına kavuşman şu aşamada tabii ki, ondan sonra da en büyük iki sorunun eymeni okula bırakmak ve yemek olacak. İkinci gün cam silecek, ev süpürecek vs. Kondisyonda olursan ne ala ama bence olsan bile o işleri yapma, hiçbir acelesi yok. Elzem olan yemek ve okula bırakma konularına da iş durumuna göre eşin katkıda bulunamayacaksa, açık ve net bir dille talepte bulunmaktan çekinme. Sen kimseye el açmıyorsun, kimseden bir şey dilenmiyorsun. Kimse de kızına veya gelinine lütufta bulunmuyor. Bir (hatta iki) torun var ortada, o torunun sefasını sürmek isteyenler elini taşın altına sokacak. Kimseden rica etmene bile gerek yok. Anne şu iş yapılacak, senden bekliyorum. ha, yapamaz mısın? Babaannesi, senden bekliyoruz. Net. Talepkar bir tabiatın olmayabilir (normalde benim de yoktur) ama dediğim gibi, bu mesele aslında senin kişisel meselen değil. Talepler de sana ait değil zaten, yaşamsal mecburiyetler. Hayatınıza dahil olmak isteyenler bir zahmet görevini ödevini bilecek. Herkes haddini de bilsin ödevini de bilsin.
Geçecek bir şekilde bu günler biraz zor geçiyor ama geçecekAnnen sana gerçekten haksızlık ediyor ama bıktılar ikinciler ilk torun gibi değil. Benimki de söyleniyo duymuyorum gülüp geçiyorum günü geçirmeye çalıştım hep. İnşallah bebek hep uyur da seni rahatlatır en azından dikişler iyileşene kadar
Meme yoksa emzik var arkadaşımben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan
Kıyamam yaMeme yoksa emzik var arkadaşımben bu oğlana emzik tutturmak için ne çile çekmiştim garibim nasıl çekiyor cuk cuk yokluktan
Canım benim daha sarı süt bile yokİki gün benim de gelmedi daha doğrusu sarımsı sütten az az geliyordu. Hatta benim sütüm gelmeyecek diye hüngür hüngür ağladım. Çocuk katıla katıla ağlıyordu mama yaparken ağlıyordum. Börülce yemeği süt yaparmış ondan yedim. Birde e bebekte emziren anneler için çay hediye gelmişti onun da işe yaradığını düşünüyorum sütü artırıyor bence. Çok emzirmeye çalıştım süt gelmese de deniyordum, birde emmediği zamanlar da sütü sağdım az birşey geliyordu ama öyle arttı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?