Bizim dr normal dedi yüzüne. Ne olduğunu söylemediBiz her gün banyoda sıkıyoruz canım hiç çekmedim ama evde hava kuru oluyor ya doğalgazdan dolayı çok iyi oluyor temizleyince. Bu arada bizim yüzümüz isilikmiş24 den fazla olmasın dedi sıcaklık
Satün hiç yoksa doyana kadar vermen gerekmez mi? Doysun ki büyüsün rahat uyusun yavrum
Aynen basınçlı şekilde sağ ve sol burnuna 1 tanesini boşaltıyorum arkasını çevirip sırtına hafif çürüyorum sarı sarı çıkıyor. Ama banyoda kafayı filan yıkıyoruz yumuşatıyoruz iyice sonra işte sıktık ters çevirdik ya bir daha kafasını yüzünü yıkıyorum öyleSağa sola çevirip mi sıkıyorsun canım nasıl uyguluyorsun. Ben kızımda hep damla olarak damlattım hiç çekme vs yapmadım
Ay fazla ya bende 25 yapıyorum mesela büyük kız sürekli su içmeye kalkıyor. Çok sıcakta uyku kalitesi düşüyor aslında biz hiç 26 yı görmedikBizim dr normal dedi yüzüne. Ne olduğunu söylemedibizim ev 25-26 şu aralar ya fazla mı acaba
Benim evim şu an 22.5 derece iyi mi buAynen basınçlı şekilde sağ ve sol burnuna 1 tanesini boşaltıyorum arkasını çevirip sırtına hafif çürüyorum sarı sarı çıkıyor. Ama banyoda kafayı filan yıkıyoruz yumuşatıyoruz iyice sonra işte sıktık ters çevirdik ya bir daha kafasını yüzünü yıkıyorum öyle
Ay fazla ya bende 25 yapıyorum mesela büyük kız sürekli su içmeye kalkıyor. Çok sıcakta uyku kalitesi düşüyor aslında biz hiç 26 yı görmedik
Emzirirken hep üstüm açık olduğu için bana bile çok sıcak gelmiyor aslında. Diğer türlüde üşüyorum. Ben sıcak insanıyım sanırım ondanAynen basınçlı şekilde sağ ve sol burnuna 1 tanesini boşaltıyorum arkasını çevirip sırtına hafif çürüyorum sarı sarı çıkıyor. Ama banyoda kafayı filan yıkıyoruz yumuşatıyoruz iyice sonra işte sıktık ters çevirdik ya bir daha kafasını yüzünü yıkıyorum öyle
Ay fazla ya bende 25 yapıyorum mesela büyük kız sürekli su içmeye kalkıyor. Çok sıcakta uyku kalitesi düşüyor aslında biz hiç 26 yı görmedik
Emziğe karşı değilim ben. Bazı makaleler hatta yenidoğanlarda emme refleksini güçlendirdiği için öneriyor. Kısa sürelerde olduğu sürece sakınca görmüyorum.Arkadaşlar, benim sütüm gelmedi henüz. Dün gece hiç uyumadı bebeğim. Mama vermeme rağmen yatağına yatırır yatırmaz feryat içindeydi. Sadece memede uyuyordu. Ben de yorgunluktan bayılmak üzereydim. Sabaha karşı aklıma emzik vermek geldi. Çok iyi tuttu emdi birkaç saat uyudum. Siz ne düşünüyorsunuz emzik konusunda? Ben biraz çaresizlikten verdim ama uykuya geçiş için vermekte sakınca var mı sizce?
Bende benimkine emzik tutturmaya calısıyorum ama ne yaptıysam tutmadı. Zararı olabilir ama ben o kadarda zararlı olduğunu düşünmüyorum ve gerçekten bence anneye yarı destek. Ağzına verdiğinde kendisi uyuyabiliyor, oyalanıyor vs bence gayet güzel. İnşallah benim bebeğimde tutar.Arkadaşlar, benim sütüm gelmedi henüz. Dün gece hiç uyumadı bebeğim. Mama vermeme rağmen yatağına yatırır yatırmaz feryat içindeydi. Sadece memede uyuyordu. Ben de yorgunluktan bayılmak üzereydim. Sabaha karşı aklıma emzik vermek geldi. Çok iyi tuttu emdi birkaç saat uyudum. Siz ne düşünüyorsunuz emzik konusunda? Ben biraz çaresizlikten verdim ama uykuya geçiş için vermekte sakınca var mı sizce?
Bence fazla canım ya ben 23te tutuyorum üzeri tek alt patikli üst atlet üzerine tulum bir de kundak yapıyorum cok iyi oluyor vücut ısısı gece hep kontrol ediyorumBizim dr normal dedi yüzüne. Ne olduğunu söylemedibizim ev 25-26 şu aralar ya fazla mı acaba
Acayip fazla çıkartıyor sürekli çıkıyor hatta yine gazdan kıvranıyor anlamadım bu işten bir şey başka bir neden olabilir mi acaba
Bence iyi 22 23 iyi oluyorBenim evim şu an 22.5 derece iyi mi bu
İçiyor ama kusmuyor aynı zamanda ve rahatsızda olmuyor.
Öksürük ciğer filminde bronşları dolmuş denildi satürasyonu oksijeni düşüktü birde hızlı hızlı nefes alıp veriyor bunlardı benim bildiğim burnu filanda kapalıydı sesi hiç çıkmıyordu gözler akıyordu baya griptiTrue, yatış nedenınız bronşiolit mi? Cunku balgamı kakayla da atabılıolar
Arkadaşlar, benim sütüm gelmedi henüz. Dün gece hiç uyumadı bebeğim. Mama vermeme rağmen yatağına yatırır yatırmaz feryat içindeydi. Sadece memede uyuyordu. Ben de yorgunluktan bayılmak üzereydim. Sabaha karşı aklıma emzik vermek geldi. Çok iyi tuttu emdi birkaç saat uyudum. Siz ne düşünüyorsunuz emzik konusunda? Ben biraz çaresizlikten verdim ama uykuya geçiş için vermekte sakınca var mı sizce?
Öksürük ciğer filminde bronşları dolmuş denildi satürasyonu oksijeni düşüktü birde hızlı hızlı nefes alıp veriyor bunlardı benim bildiğim burnu filanda kapalıydı sesi hiç çıkmıyordu gözler akıyordu baya gripti
Muhtemelen gazı vardır hatta muhtemelen demiyorum çığlık atıp kalkıyorsa kesin gaz sancısı vardır. Kolik olabilir mi? Kolik bebekler kucakta durur dik pozisyonda rahat ederler yatırınca gaz sıkıştırır. Siz her altını açdığınızda uyanık gördüğünğzde bisiklet sürüşü hareketi yaptırıp karnına masaj yapın. Kimyonu bol bol yeyin. Süt ürünlerinden gaz yapıcı şeylerden paketli şeylerden uzak durun. Bunkar bu arada doktorumun önerisi. Muhtemelen bağırsaklarında çıkaramadığı gazı var.3. Haftadan sonra kolik sancıları başlar. Muhtemelen kolik sancısı bu yaşadığınız.Ya kizlar gece 1 bucuktan 12 e kadar uyumadi bu cocuk emzir yatir 5 dk sonra ciglik cigliga agliyo karnimi agriyo desem gazini cikariyo kakada yapmis oluyo bezine baktigimda emzirdim yetmedi diye mama verdim banamisin demiyo 12de uyudu oglen bir bucukta kalkti yine ciglik atarak sebebi ne olabilir baska benim aklima gelmeyen alti kuru sirti pek oda sicakligi uygun hem meme hem mama destegi karnida tok burnumu tikali acaba diye burnuna bakiyorum nefesini kontrop ediyorum temiz acik sinirlerim bozuldu aglamak uzereyim uykusuzluktan beynim dönüyo. Annem aliyo kucagina pispisliyo yok uyumuyo dalar gibi oluyo yataga koyuyo mizildayip ciglik atarak uyaniyo varmi sizde boyle bi sorun kendimi yetersiz hissetmeye basladim 30 yasindayim bende acaba daha erkenmiydi cocuga derken buluyorum kendimi suan bunlari yazarken bile 3 defa uyanip pispis yapip yatip kalkti
Gece ne ile örtüyorsun peki?Bence fazla canım ya ben 23te tutuyorum üzeri tek alt patikli üst atlet üzerine tulum bir de kundak yapıyorum cok iyi oluyor vücut ısısı gece hep kontrol ediyorum
Arkadaşlar, benim sütüm gelmedi henüz. Dün gece hiç uyumadı bebeğim. Mama vermeme rağmen yatağına yatırır yatırmaz feryat içindeydi. Sadece memede uyuyordu. Ben de yorgunluktan bayılmak üzereydim. Sabaha karşı aklıma emzik vermek geldi. Çok iyi tuttu emdi birkaç saat uyudum. Siz ne düşünüyorsunuz emzik konusunda? Ben biraz çaresizlikten verdim ama uykuya geçiş için vermekte sakınca var mı sizce?
Kesinlikle öyle yamuna. Bende de var ama daha başlamadım. Rahatsız biraz ya. Atlet gibi olanı. Rahat emziremiyorum onu takınca.Kızlar bu arada yamunanın nasıl incelttiiğini anladımhiç bir şey yiyip içmek istemiyorsunuz ki çok sıkı olduğu için tokluk hissi veriyor bence. Ben ilk gün 8 saat taktım ikinci gün 5 saat bugün takmadım ama bir fark oluyor gerçekten. Biraz bunaltıyor ilk takınca ama sonra alışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?