2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde babam daha duygusal ve daha fedakar ve daha düşkün çocuklarına Benim annemde gençken daha sinirli fevri ve sertti şimdi o da yumuşadı ama hala laf sokar gerçi öyle sert değil laf sokmaları ama mesela senin işin zor bu kızla, okula gitmezse yandın. Ben günümü doldurup giderim 40 günden bahsediyor Daha bunun yazı var napcaz bilmem, çok şımartmışsınız gibi gibi gibi

Sen yinede dr sor ihmal etme canım ama büyğk oğlumda da var tam popo bel kısmında bayada geniş çok korkmuştum hatta bir dr inanmadım bi kal dr sordum ben sonuç olarak doğum lekesi 5 yaşında hala var

Merhaba spinalmi oldunuz Acaba?
Nasıl geçti dogumunuz
Bnde genel anestezi için doktoru ikna ettım

Kızlar bende çok kötüyüm geceden beri migren mastit mi hastalık mı anlamadığım bir şey var. Gece göğsüme dokunamadım geceden beri de aynı göğsü verdim yumuşadı aslında ama ateş yapıyor. Parol içip yatıyorum terletiyorum kendimi biraz iyileşiyorum sonra yine. Ben yarın sağlık ocağına gitsem kan testi versem sonra da doktora muayene mi olsam. Grip desem boğazım ağrımıyor öksürme yok burnum akmıyor ama ne olduğumu anlamadım. Kızımın ağzında pamukçuk var benim de sağ göğsümün ucu kesilmiş gibi olmuş acaba o pamukçuk enfeksiyon mu yaptı. Karbonatla geçmezse ilaç yazdı en iyisi ben ilacı alayım Umay’a. Bir de mastit için hangi doktora gidilir ki

Doktor mamaya başlayın dedi baska hiç bişey söylemedi şunu alın şu kadar ml verin günde üç defa verin vs

Canım şöyle birşey de olabilir benim meme ucumun biri yara oğlum onu emiyor boşaltıyor ama sonra o göğsüm sürekli ağrıyor süt dolmuş gibi bir ağrı ama süt yok hatta ağrısı sırtıma koltuk altıma vuruyor o yaradan dolayı oluyor bir ağrı var göğsümün içinde değişik bi acı hatta dün dr emzir diyince biraz bunu boşaltsın dedim ucundaki yara kanadı dünden beri o ağrılar iyice arttı mastit olmuş gibi belki öyle birşeydir sendekide bu arada barkodun etkisinden ben boynumdaki ağrı geçmedi başım çatlayacak gibi oluyor bende parol plus içip yatıyorum ve acayip terletiyor

Ah işte çok benzer dün gece varya mememin koltuk altına yakın olan kısmını tutamadım o kadar canım yandı ki kitle gibi oluyor dokunulmuyor. İlk günler meme yarası tamam da bir ay olmuş şimdi olması çok saçma bende de süt yok kesinlikle zaten bir şey yiyecek halim yoktu migrenle birleşince gözümü açamadım. Normalde göğüs pedi takarım akar ama bir damla süt gelmemişti. Sağınca da çıkmıyor öyle 20 30 cc maksimum çıkıyor. Hiç anlamadım ben bu işi Paroldan mı terliyorum acaba ben içmeyince de gece su gibi kalkıyorum onu da lohusalığa bağlamıştım

Benim kalçamda vardı bikini giyince görünmüyordu ama sadece görüntüsünü beğenmiyordum. Ben büyüdükçe o da büyüdü bir de üzerinde tüyler de çıkmaya başlamıştı. Sonra bir gün renginin değiştiğini farkettim. Cildiyeye gittik lokal anesteziyle aldılar Ankara’ya gitti ama temiz çıktı. Doğum lekesiydi benimde vücut büyüdükçe o da büyüyor bir de

Kızlar bu arada yamunanın nasıl incelttiiğini anladım hiç bir şey yiyip içmek istemiyorsunuz ki çok sıkı olduğu için tokluk hissi veriyor bence. Ben ilk gün 8 saat taktım ikinci gün 5 saat bugün takmadım ama bir fark oluyor gerçekten. Biraz bunaltıyor ilk takınca ama sonra alışıyorsun

Deri altına sıvı birikmiştir, geçio o.. Bende de oldu.. Bide gecen hastanede yatışlıyken damar yolu alerji yaptı bende.. Acayıp bir kaşıntı kızarıklık ve damarın içinde olan o iğne mi plastik mi olan kısmı elime geliodu resmen.. Kızarıklığı eve gelınce geçmişti.. Ufacık Bi damaryolu bile sıkıntı olabılıo ya.. Saglık için mecbur

O oluyo cnm.. Moro lekesi mi ne deniyordu sanrm tam hatırlamıyorum ama belli aydan snra geçio.. Oglumda da vardı geçti.. Ama doktora göster yinede

Ters emzirmeyle olur ıkısı birden aynen.. Ama birinin göz kulak olması lazım cidden, cunku meme hızasına gelmeleri için yukseltı lazım

Aynen işte onların hayatı hele bizden daha zor, düşününce bende hakverıorm.. Çok mu çok şey istiyorum diyorum hatta bazen.. Ama varya insan gerekırse 45 yaşına gelsin, anneye ihtiyacın hiç bitmiyor, bitmicek de emınım.. Biz anneyiz ama bizde birilerinin yavrusuyuz aynı zamanda..
Bende sanrm vakit doldurcam lohusayken.. Bakalım ne olcak

Keske bnm annemde sosyal olsaydı, zamanında kaynanasına ezilcene ses çıkarıp hayatını yaşasaydı, onların yıprattığı annem zamanında baskalarına verdiği tavizler sebebıyle sımdı akıl yerıne gelınce herseyden elını etegını cekıo.. E benım sucum ne? Benım en ıhtıyacım olan zamanda yanımda yoksun.. Ne biliyim insan kendınden pay biçer diorum, hiç mi kimseye ihtiyacı olmadı.. Hiç mi bunalmadı.. Tmm bnm ananem kaderi kara Bi kadın, lakabı gibi kara ayşa.. 6 erkek cocugunu topraga vermiş, genc yaşta alzhaimer olmus acıdan kederden sığamamış hazıfadaki anılara.. Ama annemde istemez miydi ananem ona destek olsun.. Arkasında dursun, kaynanasına karşı ezdirmesin.. Zaten bu yuzden babaannem ezdi ya bu sebepten.. Burdan anlaması gerekmez mi.. Bilmiyorum ben çok irdeliorm sanrm, çok kafama takıorm.. En iyisi gülüp geçmek

Geçmiş olsun.. Mastit sebepli bence bu yasadığın hastalık.. Emın olmamakla birlikte, genel cerrahinin meme polıklınıgı dıye bılıorm.. Ben gitmiştim eymenı emzırırken, ama gitmeden önce saglık ocagından doktor antibiyotik verdı içtim bol bol emzirme üstüne sağım mastit geçti öyle gitmiştim.. Ultrasona girdim, irili ufaklı kistler vardı, doktor cok aktıf sekılde emzir dedi sadece.

Doktor mamaya başlayın dedi baska hiç bişey söylemedi şunu alın şu kadar ml verin günde üç defa verin vs

Canım doktor demezse de sen sor.. Wpdan iletişim kurabılcegn doktorsa cekınmeden sor mesela.. Ama randevuda görüosan gitmeden not et aklındakileri bir bir sor.. Mesela bu konuyu not et, gaz bundan mı olur gibisinden diye.. Gidince sor.. Bide şeyi sor, mesela ben mama verdikten sonra Bi çay kasıgı su verırdım agzına.. Doktor demişti.. Bunu da sor mesela, belkı su da rahatlatır gazını vsvs..

Aynen İlk zor oluyo snra alışıosun.. Ben çok terliodum, atletın üstüne takıodum o zmn canımı da cok acıtmıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…