2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet canım benimde koltuk altımdaki ağrı can sıkıcı oluyor. İnan benimde bu yarayı aklım almıyor iyileşmesi gerekirken kötü oluyor bide tam diyorum geçti üzeri derileşti tekrar açılıyor dün işte en son kanadı ne yalan söyliyim acıdığı için çok bu memeyi vermiyorum ben ağrıları ona bağlıyorum

E gülüp geçmek de kolay değil her zaman. Yaşadıklarımız iz olarak kalıyor. Anneannenden annene, annemden sana. Ama çocuklarına geçmeyebilir. Bu senin elinde ki bilinçli ve her şeyin farkında bir annesin. Bunun için de ayrıca tebrik ederim seni. Zoru başarıyorsun bence

Off öyle şişmiştiki taş gibiydi hemşire erken farketimişsin diyor ama ilerisi nasıl oluyor ki bunun bu bile çok fenaydı bide eli değil sadece kolu ya bu minnakların damar yolu çok çabuk bozuluyor

Ben o sırada kendi doktorumdaydım eşimde sormamış doktorun numarasıda yok

Kızlar bebek gazını çıkartsa büyük tuvaletini yapsa yinede gazı olurmu yani bunlar olduğu halde gaz sancısı çeker mi ?
Benimki çekiyor rahatlamıyor dün gece yarısı gazla uyandı masaj yapa yapa hem gaz çıkardı hem tuvaletini yaptı ama yinede huysuzdu

Off öyle şişmiştiki taş gibiydi hemşire erken farketimişsin diyor ama ilerisi nasıl oluyor ki bunun bu bile çok fenaydı bide eli değil sadece kolu ya bu minnakların damar yolu çok çabuk bozuluyor

Benımde kolum şişmişti.. Hatta klınıkte bagırıp cagırmıstm bildiğin davul gibiydi.. Damaryolunu çıkardılar dedıklerı gibi geçti kendlıgınden.. Ama tabi yenıdoganda nası etkı yapar bılmıorm

Ben o sırada kendi doktorumdaydım eşimde sormamış doktorun numarasıda yok

O zmn bu haftaya nı doktor randevusu al bence.. Aklına takılan herseyı not et, gidince numarasını da iste bence eger oyle bı doktorsa.. Ben cok hatırlamıyorum ama bana da verdgn mama mıktarı fazla geldı.. En azından doktora danışmış olursun.. Çünkü mama anne sütü gibi degıl, ilerde Baska sorunlar olmasın canım.. Tabi yinede sen bilirsin

Sagol canım.. Ama Allah kimseyi etrafında insanlar varken yalnızlığa düşürmesin.. Cidden çok ağır Bi duygu

Aynen canım şimdi kendimi onların yerinede koyuyorum bende 2 kız var ikisinin lohusalığı torun bakması filan bende çok sürekli yanlarında olmak istemem sanırım. Bir yerden sonra insanda bencilleşiyor kendini düşünüyor anne de olsa tabii ihtiyacı olsa destek olurum ama 40 gün bende kalamam sanırım Sen gül geç iyileşene kadar çok muhatap olma geçer gider günler
Ya bende de evlendiğimiz sene koltuk altımda kist çıkmıştı sonra bende ultrason çektirdim çok kist çıktı. Emzirince geçebilir sıcak havlu koyarsın filan denmişti o zaman. Şimdi toparlandım ama yarın bi gitcem sağlık ocağına üşenmezsem
Aynen İlk zor oluyo snra alışıosun.. Ben çok terliodum, atletın üstüne takıodum o zmn canımı da cok acıtmıodu
Ay öyle takılıyormuş ben ilk gün çıplak tene taktım hep izi çıkmıştı çok terletiyor aynen
Bende sağ memeyi ya yatarak ya ters emzirtiyorum ilkinde de hiç düz yapamazdım mecbur veriyorum ben ya kızarıyor göğsüm daha kötü oluyor

Ters emzirmeyle olur ıkısı birden aynen.. Ama birinin göz kulak olması lazım cidden, cunku meme hızasına gelmeleri için yukseltı lazım
Dirsek altlarıımı yastıklar ile doldurduk rahattı tek yapamam zatenn kendimi ayarlayıp birinin çocukları vermesi gerekir

Kızlar bu arada biz serum fizyolojiği banyoda sıkıyoruz ters çevirip sırtına vuruyoruz acayip sümük çıkıyor

İçiyor ama kusmuyor aynı zamanda ve rahatsızda olmuyor.

Biz her gün banyoda sıkıyoruz canım hiç çekmedim ama evde hava kuru oluyor ya doğalgazdan dolayı çok iyi oluyor temizleyince. Bu arada bizim yüzümüz isilikmiş 24 den fazla olmasın dedi sıcaklık
Sağa sola çevirip mi sıkıyorsun canım nasıl uyguluyorsun. Ben kızımda hep damla olarak damlattım hiç çekme vs yapmadım

Kizlar ben sezeryan sonrasi 7. Gunde kanamam durmustu suan 17.gunde tekrar kanama basladi oyle boyle degil icimden su gibi akti resmen normalmidir bu sizce ara ara halen devam ediyor kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…