2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kusura bakmayın geç gördüm, 35 günlük bir bebek için göğsünüzden çıkan süt miktarı çok az muhtemelen tokluk hissi yaratmadığı için sürekli emmek istiyordur. Süt arttırıcı yöntemler denemek, bebeğin kilo takibine göre ihtiyaç olursa takviye vermek mantıklı

Evet uyuyunca da kendisi atıyor zaten. Çok zor ağlama krizlerini durdurmak yoksa

Evet gazı çıkarıyor ama emmeye devam etmek istiyor. İllaki uykuya memede dalacak ve memede uyuyacak. Gece boyunca olmuyor ki çok uykum geldi sabaha karşı dayanamadım artık emzikle uyudu. Acaba 20ml mama yetmiyor mu diye düşündüm az önce 25 verdim birazını kustu

Hangi markayı kullanıyorsun canım?
Wee baby almış eşim eczanede o vardı dedi. Kızımda aventti ıkısıde guzel begendım

Mamayı da memenin üzerine şırıngadan damlatarak vermeye başladım. Emmeye devam etsin hem de doysun diye. Bilmiyorum ki doğru mu yanlış mı deniyorum sadece

Bence yetmiştir. Benimkine (3.750 kg) küvezde 3. Veya 4. Gün 30 cc veriyoruz demişlerdi, tabii bir iki gün içinde ikiye katlanıyor o miktar

Doyamadığı halde de kusabiliyorlar bu arada galiba, küvezdeki annelerden birinin bebeği emdiği sütü hep kusuyordu, kadın gidince arkasından mamayla besliyorlardı.

6.30dan beri emme-uyuma arası gidip geliyoruz aç olduğunu biliyorum, alıyorum 10 dk emiyor sonra uyuyakalıp memeyi çıkarıyor ağzından. Yatağına koyuyorum 10 dk sonra tekrar ağlıyor tekrar emziriyorum tekrar uyuyakalıyor benimkinin en kötü yanı yanı, uykusuzluğa asla gelemeyen bir kız, azıcık doyum aldığı an uyuyoraz önce sağılmış sütü ısıtıp verdim, bir mutlu ki sorma. He biraz az geldi olsa bi 30 cc tam doyup derin uykuya geçecek burda okuduklarımda acaba gazımı var diye düşünmüştüm ama gazını alttan ya da üstten bir şekilde çıkarıyor. Problem uykuya düşkünlük yüzünden hem doymaması hem uyuyamaması bunu yazarken alttan koyverdi yine

Son düzenleme:
Gündüzleri 1 ya da 2 ama geceleri atıyorum on ikiden sonra sabaha kadar 4 kereyi falan buluyor.
Anladım ben de mamayla destekliyorum. Berikko miktara fazla deyince acaba ben de mi fazla veriyorum diye düşündüm ama ben genelde gece 1 defa veriyorum. O da her gece değil

Soya bızım ev 26,5 Ama benım bebe sıcaklamıyo hıc yatakodası 26 olmuyor ama orası serın onuda ara ara fanla desteklıyorum

Ay bnmde vardır o kadar.. İşte evi sıcak tutuyorum ama Kendımız ince giynioruz örtünüyoruz.. Ölçmedim evi ama genelde 45den yukarı tutuyorum dogalgazı.. Yalnız bu sabah acayıp Bı sogukmus hava servise bırakırken dondum resmen

Kızlar gece su gibi terleyen var mı bir ben miyim acaba her gece 3 4 tişört değiştiriyorum nevresimler bile sırıl sıklam öyle bir terleme yıkamaktan bıktım. Lohusalıktan mı acaba

Bende öyleyim ya bayagıdır.. Dogumdan snra da oluyodu.. Yıne olur sanrm.. Ama ne zamana kadar oluyodu o ter bılmıorm

Bu gece atletle yattım ona rağmen yastık ıslaktı
Ya hasta olmayasın. yaz sonunda yine incecik yatıp da şifayı kapan sen miydin?(sensin diye kalmış aklımda) şimdi de çok tehlikeli bence, hepimizin kaloriferler yanık mecburen, dışarısı soğuk ev sıcak olunca da kalın giyinip terleme veya ince giyinip üstü açık kalınca üşüme kaynaklı boğaz batmaları falan yaşanabiliyor. Dikkatli olmak lazım.

Spring05 ben de aşırı terliyorum hala ama iki gecedir üst değiştirecek kadar terlemedim, hayırlısı bakalım

Buz buz bızım oda 24 ü gecmedı soguktan salon 26 iken baya kar sogugu var

Bende öyleyim ya bayagıdır.. Dogumdan snra da oluyodu.. Yıne olur sanrm.. Ama ne zamana kadar oluyodu o ter bılmıorm
Öyle böyle terleme değil bildiğin su gibi ve mesela gece yere attığım tişörtleri sabah kirliye atmak için topluyorum ya hala su gibiler ben kolay kolay terlemezdim de hayır bir de üşüme de geliyor yorganı çekiyorum daha da çok terliyorum haliyle
Bu gece atletle yattım ona rağmen yastık ıslaktı
Nedir bu yaşadığımız dün gece ben o ıslak halimle büyük kızın yanına gittim soyundum sonra öyle yattım. Diğerini de emziriyordum yatarak bebeğin battaniyesini yastığa seriyorum ki ter kusma vs yastık temiz olsun diye diğeri ağladı bizim odaya gittim eşim diyor ki sen terledin mi çocuğun sağ omzu su gibi çarşaf bile sırt kısmıma denk gelen yer nemlenmiş. Yani sanki beni yıkamışlar normal bir şey değil
Bu başka boyut üst değiştirmeyi bırak çarşafı yorganı bile değiştirmek lazım şu terleme işi son bulursa diğer yorganı serip bunu yıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…