2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Herkes çok az mama veriyor benim verdiğime göre. Bende normalde günde 1-3 defa falan veriyordum ama bebeğim geceleri çok huysuzlanıyordu ve rahat uyumuyordu bende sütten dolayı olacağını düşündüm ki zaten kilo alımı olması gerekenin altındaydı. Bir gece mama vermeyi denedim ve daha rahat uyudu. Çoğunluklada hep 60 ml içiyor.

Kendisi uyanıp emmiyor.ben uyandirinca da az az emip tekrar uyuyor ve memeyi iki ic dakikadan sonra almiyor.sagip verince de cok istekli içmiyor.mama da veriyorum ara sira ama mamayı da çok istekli emmiyor.uc saatte bir emdiginde acaba hızlı hızlı emip memeyi boşaltıyor olabilir olabilir mi.sagim yapınca cikanla emince aldigi miktar ayni midir acaba

Mamayı da memenin üzerine şırıngadan damlatarak vermeye başladım. Emmeye devam etsin hem de doysun diye. Bilmiyorum ki doğru mu yanlış mı deniyorum sadece
Çok iyi yapmışsın
Soya bızım ev 26,5 Ama benım bebe sıcaklamıyo hıc yatakodası 26 olmuyor ama orası serın onuda ara ara fanla desteklıyorum
Yaşasın yalnız değilim bizim de öyleydi ama bir iki gündür istanbul baya soğuk o yüzden bu dereceye düştü
Kızlar gece su gibi terleyen var mı bir ben miyim acaba her gece 3 4 tişört değiştiriyorum nevresimler bile sırıl sıklam öyle bir terleme yıkamaktan bıktım. Lohusalıktan mı acaba
Ben de öyleydim ilk günler çok kötü hissediyor insan pis gibi sonra geçti şu an hiç terlemiyorum. Sizin de geçer kesin

60 çok normal bence gününe göre
Hayır bebek makinenin 5 katına kadar fazla çekebilirmiş. Kesinlikle aynı değil. Hormonlarımız bile bebek kucağımızda olunca süt salınımını arttırıyor

Ya benimde günde iki kez öksürüyor sizinki ne kadarlık beni.m 17 günlük neden öksürüyor anlamadım acaba usuttu mü
Benimde oğlum öksürüyor günde toplasan ara ara 4 kez dir inliyor gibi şuan öyle garip sesler hep çıkarıyodu dün burun temizliğinde sümüğü yeşil geldi hastamı olucak korkuyorum çok

Benimde oğlum öksürüyor günde toplasan ara ara 4 kez dir inliyor gibi şuan öyle garip sesler hep çıkarıyodu dün burun temizliğinde sümüğü yeşil geldi hastamı olucak korkuyorum çok

Gögüs kafesi hızlı hızlı inip çıkıyor mu onu kontrol et.. En önemlisi bu cunku

Ayni durum bende de var.cok.zorlaniyor ama kabız da degil.cozum nedir ben de bilmiyorum inan.bin dertten biri de bu

Dün gece çok tuhaf bi şey yaşadım. Gece beslenmesini eşim yapacaktı sütü içirip uyutmuş güzelce, ben gece gözümü bi açtım bebeğimin yüzünü eşimin omzunda görüp eşimi uyandırdım neden kucağında uyuyakaldın diye kızdım ona, ama yüzü o kadar netti ki anlatamam, o da kıyamam kendinden şüphe edip bi bakındı, sonra baktım bebek yerinde pardon yanlış görmüşüm dedim. Lohusa kafası mı bu bilmiyorum

Ya eğer ağlamıyor huzurluysa senin dediğin gibidir oburdur benimkide iştahlı ama dozunu kaçırınca o gaz döngüsüne giriyoruz dün damlayı verdim gazını çıkarttı hemde baya öyle böyle değil yinede kıvrandı benimki aşırı gazlı yaa çıkarıyor çıkarıyor rahatlamıyor karnı taş gibi oluyor zaten ve kendini baya kasıyor bak bügün yine emme yasağı geldi arada bşr 5 dk bugün bakalım Gazı olacak mı dünkü gibi ya bşde ben gaz yapan şeyler yemiyorum bu gazı nerden alıyor bu çocuk

Ay vallahi kendim yaşamışım gibi gözümde canlandı. Adeta korku filmi gibi. Geçmiş olsun, lohusalık böyle bir şey işte

Bana da normal gibi geldi, minik bebeklerde hep oluyor galiba kaka yaparken o haller. Yani, yalnızca yüz ifadesine ve vücut diline yansıyan bir zorlanmadan bahsediyorsun anladığım kadarıyla.

Hem bazen bize de gelmiyor mu o ağlama hissi ya. Özellikle de şu demir hapını kullandığımız süreçte

Bende canım sürekli dinliyorum nefesini falan bizimkinin burnu akıyor gibi drada götürmek istemiyorum oralada üşütür hasta ederim diye inşallah birşey yoktur

Sağlıkla gelsin seninki de
Sen bu kez bu haftaları gördün diye çok seviniyorum berikko

Bende yaa.. Hiç aklıma gelmezdi yani bu haftaları göreceğim.. Az kaldı carsamba kavuscam inşallah valla şu ara ssvd de görmüo gözüm.. Cabucak olsun bitsin kafasına girdim cunku hala zorlanıyorum, bugun yine çıkardım mesela.. Kaşıntı da hafif arttı gibi.. Sezaryen olur yani muhtemelen

Mamayı da memenin üzerine şırıngadan damlatarak vermeye başladım. Emmeye devam etsin hem de doysun diye. Bilmiyorum ki doğru mu yanlış mı deniyorum sadece
Ben ilk 3 gün meme emerken şırınga ile yandan verdim hep sütüm daha hızlı geldi. hem memeye alışıyor hem de süt daha hızlı iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…