2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Önceden yapmıs olsa su an dada oyle olurdu.. Yani kötüleşirdi solunumu.. Demekkı rahat nefesi.. Burnunu çek madem sürekli, rahatlasın burnu
Sürekli olmadı hiç genel durumu iyi şuan için Burnu akmıyo, hırıltısı yada sümük gördüğümde temizliyorum fizyolojik sıkıyodum ama kızım için aspiratör aldım kullandım kızım daha zorlanıyor hırıltıdan dr normal dedi gittiğimde devam ettiğini söylücem

Geçmiş olsun inşalllah hemen toparlar bebiş

Yaa maşallah benim kızın gıdısı olsa da birinci ayında daha 3600 dü birinci ayında daha anca diğer yenidoğan bebek boyutuna geldi ekonomik boy bebeğim

Yaa maşallah benim kızın gıdısı olsa da birinci ayında daha 3600 dü birinci ayında daha anca diğer yenidoğan bebek boyutuna geldi ekonomik boy bebeğim

Annelerine çekiyorlarsa demek ki. Seninki fit bebek, benimki kendisi 4 küsur kg doğmuş, 80 kg ile hamile kalmış anne bebeği

Ben aynen bunu uyguluyorum ama o şırıngayla yapıyor ya daha basınçlı ve daha çok çıkıyor. Biz serum fizyolojiği hızlı bir şekilde yarısını bir tarafa yarısını diğer tarafa sıkıp aynı işlemi uyguluyoruz. Banyoda biraz kafasını filan ıslatınca yumuşuyor da sümükler daha çok çıkıyor bence Ben doktora sorduğumda serum fizyolojiği sık yan çevir hafif demişti banada

Ya yüreğime ferah ferah su serptin.ben beni yedim bitirdim vallahi.

Burnu tıkalı değilken de sümük çıkıyor mu cidden?

Ben dikkat etmedim hiç bende üstümü değiştiriyorum bazen ikiside ağlıyor fırsat bulamıyorum gaz bende de olmuştur kesin ben dikkat etmiyorum hala kısa kollu çorapsız geziyorum ya
Amaninn ben çok dikkat ediyorum Çorapsız asla gezmiyorum terliksiz uzun kolluyum hep kısa kollu pijamamkm üstüne muhakkak swet çekiyorum yoksa bizden alıyorlar kuzular

Kızlar benim bebek sürekli memede durmak istiyor. Kim görse ya da konuşsak doymuyor sütün azdır o yüzden diyorlar. Evet fışkıran bir sütüm yok ama sıkınca geliyor. Acaba gerçekten sütüm yok mu kakali ve çişli bez sayısı iyi ama yetmiyor mu acaba

O hap 40 çıktığın gün başlanıyor

Doktor bana ilişki için 6 hafta yasak dedi tabi kanamanın durumuna göre uzayabilir de dedi. Ben daha önce de hap kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Ama doktorum kol altına konulan bir aparattan bahsetti 3 yıl koruyormuş. 6 ay sonra onu yaptırabilirim

Evet oraya devam ettim, Ümraniye den sonra orası ilaç gibi geldi kime gidiodun orda? Ben ali Şahap odacılara gidiorm.. Maternal hastalıklar polıklınıgı.. Genc bir doktor ama cok akıllı zeki görünüyor yanılmadıysam ya İlk bana da öyle dedi, ona ayrı Bi ekip kurmak gerekır, Bi Zeynep kamil yapıodu orasıda rüptür olmus kapanmış ssvd polıklınıgı filan dedi, sezaryen olur heralde dedi.. Bende o an önemsemedim.. Son gittiğimde dedim, doktor bey eger siz hastane olarak ssvd yapabılırız dıosanz ben istiyorum dedim.. Ama dedım hani muayene sonucunda uygun olmaz, yada uygun olur da dogum esnasında ters bişey olur sezeryana çevrilir o da makul benım için, sadece denemek istiyorum dedim.. Tamam dedi, not etti, zaten dikişler 2mm mi ne dedi ondan inceyse yapamayız riskli dedi, muayene ederiz ona göre bakarız dedi.. Bakalım ama bana pek ssvdye yönlendircek gibime gelmedi.. Direkt sezeryan olur gibi.. Zaten bu ara umrumda da değil valla, artık cabucak kavusmak istiyorum, kaşıntı filan arttı hafiften.. Korkmaya basladım azıcık

Gecmiş olsun

Merhaba spinalmi oldunuz Acaba?
Nasıl geçti dogumunuz
Bnde genel anestezi için doktoru ikna ettım

Merhaba. Evet spinal oldum. Açıkçası elimin üstüne damar yolu açtılar gözlerimden yaş geldi o kadar çok acıdı bağardım ki. Ameliyathaneye indiğimde ben yapamıcam elim bu kadar acıdıysa kim bilir belden neler olacak dedim. İkna ettiler bi şekilde orda ve asla anlamadım. Doğumdan hatırladığım tek acı el üstü damar yolu kaldı.
Spinal de kalçadan iğne yaptırmakla aynı hissiyat.
Hatta spinalsen sonra bebek çıkınca uyutun beni hemen demiştim bebek çıkınca uyutmayın bu saatten sonra hemen yukarı çıkmak istiyorum dedm

Bizimkide oyle gece boyu memedeydi banada sutun yetmiyodur vs cok dediler elimle sıkınca bir iki delikten fiskiriyo hani nasil yetmiyo bende anlamiyorum cisli bez sayisi yeterliyse sutunde yeterlidir canim sen takma oyle diyenlere daha cok strese giriyo insan ben bazen acaba yetmedimi diyip 60 cc mama veriyorum gunde 2-3 defa icim rahat etmiyo psikolojik olarak belkide sut tek basina yetiyo sadece bebeklerin huyu memede kalmak istemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…