- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Moralini bozma benim de öyleydi hem de bebeğim küvezdeydi. Doktor sürekli anne sütü diyordu ama sütüm damla damla geliyordu çok ağladım çok yıprandım. 4. Gün artmaya başladı. O yüzden sütüm yok diye sartlama kendini. Benimki de hâlâ çok değil öyle kıyafetim islanmiyor ama en azından doyup uyuyabiliyor. Biraz sabretmek lazımArkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
60 ml iyi bence ben emzirdikten sonra 30 veriyorum bazen geceleri 60 yapıyorum içemiyor sana be kadar dediyse o zaman öyle yap canım şifa olsunDoğum kilosunun üzerine sayıyor ona göre az almış dedi mama verdim çok değil 60 ml verdim yine birazını kustu ama uyuyor yani aç olsaydi uyumazdi sanırım dahasini isterdi
Arkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
Arkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
Ben ilkinde aynı şeyi yapardım gece meme tutturmak emzirmek o kadar zordu ki salonda yatma çözümünü bulmuştum. O uyurken süt sağardım, başarısız olursam süt veririm diye çok zorluklarla büyüyor gerçekten. Bazen reflü yatağının ayak ucuna kıvrılırdım ben uyurken düşmesin diye. Bi uyanırdım çocuk nerde diye arardım. Ama şimdi o günlerin hepsi geçti aslında hep boşa stres yapmışım. ilk annelik zor biraz ya da rahat olabilmek zor ilkindeBen yatağa bile yatmadım bu gece sinirlerim bozulmasın diye. Oturma odasında oturuyorum su an televizyondan dizide açtım. Gündüz gibi oturuyorum anlayacağın. İşin garibi bebeğinde uyuyacağı tuttu bu gece. Ben bebem uyumaz sinir krizi geçirmeyim diye böyle bir yöntem buldum hanımefendi de uyuyor bu gece şansa
Sen moralini yüksek tutmaya çalış, ne kadar olumlu düşünürsen olumlu olurArkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
Damlası mi şurubu mu canım?Nurse Harvey's ben memnunum baya gaz atıyor gerçi benimki tam bir gazman
Canım bu sabah tekrardan çektim berraktı, öksürük ateş takibi yapıyorum. Umarım kendiliğinden geçerEvet biz yaşadık sarıydı hatta yeşildi 2 kere doktora götürdüm ciğerlerinde bişey yoktu doktor bi sıkıntı olmaz dedi kendiliğinden geçti
Öncelikle sütün gelecek buna inanArkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
Bazen böyle atakları olduğuna inanıyorum ben. Dün sabah 9 gibi aldım mememe gece 11 gibiydi artık pes ettiğimde. Bu arada sadece 3 saattir mememden ayrı kalma süresi. Onda da mama yedi. Hiç böyle yapmazdı dedim vardır bir derdi.Alpi tecrübenden yararlanmak istiyorum.
Bugün saat olarak tam bilmiyorum ama akşam bir başladık gece yarısına kadar mememle yapışık kaldı bu kız. Gaz, kaka, bazen de güven duygusu için memeyi istediğini bildiğim için ok dedim. Bu arada sütüm de var, hani aç olsa düzgün içtiği an doyar. Ama alıyorum kucağıma 15-20dk emiyor(bazen sadece ağzında tutuyor) sonra pat uyuyor. Hatta emmeye devam etsin diye uğraşınca bildiğin eliyle itiyor, ağzını kitliyor; memeye yatıp uyuyor. Hatta bazen ( hatta çoğunlukla) emip yutmaya üşendiği için süt ağzından memeden akıp gidiyor. Neyse gece yarısına kadar böyleydik, yatağa yatırdıktan 5 dk sonra başlıyordu ağlamaya. Gazını falan da çıkarmıştım, açıkçası derdini çözemedim ve mama yaptım; saatlerce memede kalsa da düzgün emmediği için aç olduğunu anlıyorum kendimce. Ve sonuç mamayı yiyince uyuduoysaki memelerim süt dolu ama uyumaktan gerçekten düzgün emmedi. Biberon ister istemez daha hızlı akışlı olduğu tam uyumadan bitirmiş oldu. Bugün de akşam sağacaktım sütümü ama hep memede kalınca sağmaya vaktim olmadı, o yüzden mama vermek zorunda kaldım.
Bu noktada yanlış mı yapıyorum acaba? @patatesliiborek de doktorda yaşadığı tecrübeyi yazınca yine acaba dedim. Gerçi benimkinin karnı falan da yumuşak, en büyük sorun uykusu geldiği an ağzını kitlemesi ya da sütü ağzında biriktirip yutmaması yüzümden aç kalması gibi gelşyor ama bilmiyorum
Geçer canım merak etme bende çok korkmuştum geçtiCanım bu sabah tekrardan çektim berraktı, öksürük ateş takibi yapıyorum. Umarım kendiliğinden geçer
Sorma canım, benimkine çok gülüyoruz biz. Kendi kendine memeyi çıkarıp sonra bir arayıp bulma şekli var ki görmeÖncelikle sütün gelecek buna inanbebek çok küçük olduğu için yoruluyor emmek istemiyor. Ben de yaşadım. Şırınga ile damla damla besledim. Sen de pes etmeden göğsünü uyarmaya devam et. Süt kesinlikle gelecek, lütfen stres yapma
Bebeğin sarılık değerini ölçtüler dimi? Orda sistem biraz daha farklı o yüzden soruyorum.
Bazen böyle atakları olduğuna inanıyorum ben. Dün sabah 9 gibi aldım mememe gece 11 gibiydi artık pes ettiğimde. Bu arada sadece 3 saattir mememden ayrı kalma süresi. Onda da mama yedi. Hiç böyle yapmazdı dedim vardır bir derdi.
Bu ara ne bulursa emme peşinde. Biberon emzik meme kendi avucu babasının kolu anneannesinin boynu hiç farketmiyor
Bu sabah daha toplasan yarım saat emzirdim. Günleri günlerini tutmuyor ki
E aynısı var bendeSorma canım, benimkine çok gülüyoruz biz. Kendi kendine memeyi çıkarıp sonra bir arayıp bulma şekli var ki görmeyavru küçük köpekler gibi saldırıyor
Damla kırmızı pompası hatta fark varmı bilmiyorum amaDamlası mi şurubu mu canım?
Çok beslenince oluyorKızlar benim bebeğim hızlı nefes alıyor gibi geliyor. Tam derin nefes değilde az ama hızlı hızlı gibi. Normal mi acaba
Ayy evet, kendi kendine bırakıp, sanki ben almışım gibi dövüşüyor resmenE aynısı var bendebide ağzında çekiştirmesi var ki sağa sola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?