2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben genelde 1 kere veriyorum , 90-120 cc arası alıyor bu aralar. 3100 doğdu, 2850 ile taburcu olduk, şu an 3700 oldu.

Sürekli kusuyorsa aslında senin yapabileceğin pek bir şey yok gibi. Kardeşim 4000 gr doğmuştu ama yediğini hep kusuyordu. Çocukluk dönemi aşırı zayıflıkla geçti. Şimdi ise gayet kilolu bir genç adam

Ben bir marka var sanıyordum devit bizimki aslında üstünde 4 damla yazıyor da nette de 3 damla diyordu çok farketmez de yine de merak ettim sorayım dedim:)
Devit 3 damla ama ocean(bunu öneriyo) ise 1 puf demişti doktoru. Ocean temiz içerikli onu tercih ediyorum

Ben de ucundan Aralık annesi olacağım Ben de bu sorunun yanıtını merak ediyorum.Benim doktorum 40. Haftanın icinde suni sancı diyor 41i bekleme taraftarı değil

Evet biz yaşadık sarıydı hatta yeşildi 2 kere doktora götürdüm ciğerlerinde bişey yoktu doktor bi sıkıntı olmaz dedi kendiliğinden geçti

Canım insanları anlamak zor benim tişörtüm ıslanıyor sutumden bebeğim biraz geç kalkınca o buda süt mü su gibi diyorlar yok sen bu kadar kilo aldın bumu doğan bebek bebişim erken doğdu birde açıklama yapmak zorunda kalıyorum yok öyle yok böyle birgün lohusa kafasıyla birine çatacam ama ne zaman bilmiyorum

Valla saat 6 buçuktan beri bir uyuyor bir emiyor demek ki normal

Off cidden insanlar her şeye söyleyecek laf buluyor. Ben de çatacam ama kime denk gelir bilmiyorum

İnşallah canım cumaya kadar kafayı yerşm zaten
D vitamini kaç damla veriyorsunuz kızlar?
Sağlık ocağınınkini kullanıyorum 3 damla ama buradaki dr çok buldu 3 damlayı senin alacağın markaya göre değişiyor bazıları 1 fıs sanırım
Yaa şimdi anlayamadım neye göre mama demiş mama kötü bir şey değil bende kullanıyorum arada ama kilo alımı baya iyi 1 kilo almış 700 filan alsa bile iyi diyorlar benimkide 1 kilo aldı doğumdan sonra ebe çok iyi mama verme sakın demişti

Kakasında sümüksü yapı neden görülüyor? Biraz sümüksü beyaz akıntı tarzı vardı kakasında

Kakasında sümüksü yapı neden görülüyor? Biraz sümüksü beyaz akıntı tarzı vardı kakasında
Takip etmen gerekir. Süt alerjisi olabiliyor bazen. Anne süt ürünlerini daha az tüketince azalıyor. Tabi dereceleri var bazen katı diyetler gerekir ama tek belirti sümüksü kaka değil. Bi doktorunla paylaşabilirsin eğer artarsa

Diğer kakalarını da takip et gerekirse foto çekip doktoruna göster. Alerji olabiliyor sümüksü kaka. Bir iki defalık birşeyse balgam olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…