2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

O derece diosunuz etkılı yani sevındım yaa.. Ama dıkkatlı olmak lazım, gecen vıdeo gördum, bebegın ayagını yakmıstı elma yagı.. Ona göre dıkkatli davranın kızlar

Erkek anneleri o pipi külahı ne diye satılıyodu altını değiştirirken hep tetikte duruyorum elime falan işiyo bu çocuk ay ilk zamanlar anneme denk geliyodu o değğiştiği için sonra bana yapmıyodu dedim sen anne annenin üzerine yapıyosun şimdi banada başladı ne zormuş kızımı o an yakalıyorumda oğlumunki çok riskli
Alışamadım erkek annesi olmaya tuaf oluyorum temizlerken

Berikko cum bellimi yarın doğumun kaçta olucağı sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah sezaryanın sonrası hep güzel kolay geçsin sana

Alın benden de o kadar normalde bende aburcuburu azalmıştım şimdi sürekli cikolata yiyorum. Gerildikçe gerildim bir avazda dogursaydik hayirlisiyla. Sizin normal dogum mu olacak gidişat nasıl?

Gergınlıkten belkı bende yeme işini saldım yani.. Sabır zor bir şey cidden..

Valla benım aslnda sezeryan ama doktora ssvd denemek istiyorum dedım.. Yarın gidince bellı olur, agrı sancım gram yok.. Sanrm olursa da suni sancıyla denerler, olursa olur olmazsa sezaryen zaten.. Acıkcası hevesim de kaçtı gibi cabucak dogum olsun modundaym

Berikko cum bellimi yarın doğumun kaçta olucağı sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah sezaryanın sonrası hep güzel kolay geçsin sana

Belli degıl canım, gidince anlaşılacak.. Doktor muayene edicek dikişleri filan uygunsa ona göre yatış verılır heralde.. İnan bende bilmiyorum süreci.. Genelde aniden erkenden doguma gittgm için

Canım kontrol zamanını bılmıorm doktor bişey demez erken gelmene de.. Bildiğim kadarıyla aşı olacaksa o ayı doldurması lazım, mesela 2.ay aşısı mı vurulcak misal veriyorum, 2 ayı devirmiş olması lazım erken gidince vurulmuyo diye Biliorm.. Gitmeden sor istersen, bosuna ıkı bebekle sefil olma hastanede

Bnm Eymenim kendine işerdi hiç bana işlemedi yavrucum bunda da hava atcamı bilmezdim

Açınca hemen kapat Bi altını, hem rahatlama hemde üst baş çıkınca serinlik gelince işliyorlar genelde daha dur o pipi erekte bile olcak Eymenin dogduktan beri öyleydi, hep erekteydi.. Çok şaşırıyodum

Kontrol içinse olur bence. Ama aşı için en az 28 gün demişti doktoru

Benim de dün üzerime çiş yaptı artık hızlı hızlı alıyorum altını

Kızlar başım fena şekilde ağrıyor emzirme döneminde de parol kullanıyoruz sadece değil mi ? Hangi doktora soracağımı da bilemedim acile de gidemiyorum kızımı bırakacak yerim yok şuan

Kızlar bebeğinzn altını değiştirirken çok ağlıyor mu sizinde , vala ben ne yapacağımi şaşırıyorum doğru düzgün ne yağ sürebiliyorm ne bişey bezini bile nsl bağlıyorm bilmiyorum ya
Hahaha ya bende cebelleşiyorum bide benimki ora çişini bir güzel yapıyor ama benimki ıslak mendilin ıslaklığı sevmiyor yoksa bezi açında sakinleşip mutlu olur ama ıslak mendil değince hatta Dilkenn akljma geldi kız ne gğzel pipi külahı almış keşke bende alsaydım dedim

O derece diosunuz etkılı yani sevındım yaa.. Ama dıkkatlı olmak lazım, gecen vıdeo gördum, bebegın ayagını yakmıstı elma yagı.. Ona göre dıkkatli davranın kızlar
Bende yağla ilgili kötü bir yazı okumuştum ama ne olduğunu hatırlamıyorum sadece aklımda zararlı olduğu kalmış

Sırınga ıle beslesen serce parmagını emdırerek. Sütün gelecek hemde bol bol ama az sabır. Cidden ben eve cıktıgımda damla damlaydı . Zor süreç amasabır..
Mama sındırımı zor uykuda verıyor. Bende en buyuk etkısı bu . Ben 1 saat arayla mama yaptım bugun yedı uyudu halbukı 1 saattır memede .
Kızlar bir şey soracağım, 3 haftayı geçen bebekleriniz ağlamaya (yani göz yaşı dökmeye) başladı mı?
Topuk kanı asm aldıgında cok agladı gözyası o gün döktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…