@minikkizannesi elma yagı vardı evde ama kullanmamıstım sen işe yarıyor diye denemek istedim az önce ayaklarının altına sürdüm kıvranan bebek bir anda gaz cıkarmaya kaka yapmaya basladıcok sagol canım rahatladı yatıyor şimdi
Alın benden de o kadar normalde bende aburcuburu azalmıştım şimdi sürekli cikolata yiyorum. Gerildikçe gerildim bir avazda dogursaydik hayirlisiyla. Sizin normal dogum mu olacak gidişat nasıl?
Berikko cum bellimi yarın doğumun kaçta olucağı sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah sezaryanın sonrası hep güzel kolay geçsin sana
1 aylık kontrollerine 27 günlükken gitsek olurmu doktorumuz cumartesi hastanedeymiş daha rahat olucak o gün gitmek bize çok merak ediyorum kilolarını falan zaten,
1. Ay hepatit 2 dozunu bize 40 günlükken vurucak 2 sinede sağlık ocağı öyle söyledi kızım 11 günlükken vuruldu kilosunu düşük olduğu için, ikisinide öyle vuralım dedi doktora bunuda danışıcam
Erkek anneleri o pipi külahı ne diye satılıyodu altını değiştirirken hep tetikte duruyorum elime falan işiyo bu çocukay ilk zamanlar anneme denk geliyodu o değğiştiği için sonra bana yapmıyodu dedim sen anne annenin üzerine yapıyosun şimdi banada başladı ne zormuş kızımı o an yakalıyorumda oğlumunki çok riskli
Alışamadım erkek annesi olmaya tuaf oluyorum temizlerken
Ya benimde öyle özellikle emerken yatarken de bazen ağzı açık uyuyor normal mi acabaKızlar benim bebeğim hızlı nefes alıyor gibi geliyor. Tam derin nefes değilde az ama hızlı hızlı gibi. Normal mi acaba
Kontrol içinse olur bence. Ama aşı için en az 28 gün demişti doktoru1 aylık kontrollerine 27 günlükken gitsek olurmu doktorumuz cumartesi hastanedeymiş daha rahat olucak o gün gitmek bize çok merak ediyorum kilolarını falan zaten,
1. Ay hepatit 2 dozunu bize 40 günlükken vurucak 2 sinede sağlık ocağı öyle söyledi kızım 11 günlükken vuruldu kilosunu düşük olduğu için, ikisinide öyle vuralım dedi doktora bunuda danışıcam
Dün ilk defa göz yaşı döktü canım, serum fizyolojik yapmıştım burnuna, hoşlanmıyor ve ağlardı hep ama dün göz yaşı görünce bende ağladımKızlar bir şey soracağım, 3 haftayı geçen bebekleriniz ağlamaya (yani göz yaşı dökmeye) başladı mı?
Kekik yağı yakar diye biliyorum ben hic bilmiyordum elma yagınıO derece diosunuzetkılı yani sevındım yaa.. Ama dıkkatlı olmak lazım, gecen vıdeo gördum, bebegın ayagını yakmıstı elma yagı.. Ona göre dıkkatli davranın kızlar
Benim de dün üzerime çiş yaptı artık hızlı hızlı alıyorum altınıErkek anneleri o pipi külahı ne diye satılıyodu altını değiştirirken hep tetikte duruyorum elime falan işiyo bu çocukay ilk zamanlar anneme denk geliyodu o değğiştiği için sonra bana yapmıyodu dedim sen anne annenin üzerine yapıyosun şimdi banada başladı ne zormuş kızımı o an yakalıyorumda oğlumunki çok riskli
Alışamadım erkek annesi olmaya tuaf oluyorum temizlerken
Benim bebeee aglamadıgı değişim 3 saydım yaniKızlar bebeğinzn altını değiştirirken çok ağlıyor mu sizinde , vala ben ne yapacağımi şaşırıyorum doğru düzgün ne yağ sürebiliyorm ne bişey bezini bile nsl bağlıyorm bilmiyorum ya
Hahaha ya bende cebelleşiyorum bide benimki ora çişini bir güzel yapıyor ama benimki ıslak mendilin ıslaklığı sevmiyor yoksa bezi açında sakinleşip mutlu olur ama ıslak mendil değinceKızlar bebeğinzn altını değiştirirken çok ağlıyor mu sizinde , vala ben ne yapacağımi şaşırıyorum doğru düzgün ne yağ sürebiliyorm ne bişey bezini bile nsl bağlıyorm bilmiyorum ya
Bende yağla ilgili kötü bir yazı okumuştum ama ne olduğunu hatırlamıyorum sadece aklımda zararlı olduğu kalmışO derece diosunuzetkılı yani sevındım yaa.. Ama dıkkatlı olmak lazım, gecen vıdeo gördum, bebegın ayagını yakmıstı elma yagı.. Ona göre dıkkatli davranın kızlar
Sırınga ıle beslesen serce parmagını emdırerek. Sütün gelecek hemde bol bol ama az sabır. Cidden ben eve cıktıgımda damla damlaydı . Zor süreç amasabır..Arkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
Mama sındırımı zor uykuda verıyor. Bende en buyuk etkısı bu . Ben 1 saat arayla mama yaptım bugun yedı uyuduAlpi tecrübenden yararlanmak istiyorum.
Bugün saat olarak tam bilmiyorum ama akşam bir başladık gece yarısına kadar mememle yapışık kaldı bu kız. Gaz, kaka, bazen de güven duygusu için memeyi istediğini bildiğim için ok dedim. Bu arada sütüm de var, hani aç olsa düzgün içtiği an doyar. Ama alıyorum kucağıma 15-20dk emiyor(bazen sadece ağzında tutuyor) sonra pat uyuyor. Hatta emmeye devam etsin diye uğraşınca bildiğin eliyle itiyor, ağzını kitliyor; memeye yatıp uyuyor. Hatta bazen ( hatta çoğunlukla) emip yutmaya üşendiği için süt ağzından memeden akıp gidiyor. Neyse gece yarısına kadar böyleydik, yatağa yatırdıktan 5 dk sonra başlıyordu ağlamaya. Gazını falan da çıkarmıştım, açıkçası derdini çözemedim ve mama yaptım; saatlerce memede kalsa da düzgün emmediği için aç olduğunu anlıyorum kendimce. Ve sonuç mamayı yiyince uyuduoysaki memelerim süt dolu ama uyumaktan gerçekten düzgün emmedi. Biberon ister istemez daha hızlı akışlı olduğu tam uyumadan bitirmiş oldu. Bugün de akşam sağacaktım sütümü ama hep memede kalınca sağmaya vaktim olmadı, o yüzden mama vermek zorunda kaldım.
Bu noktada yanlış mı yapıyorum acaba? @patatesliiborek de doktorda yaşadığı tecrübeyi yazınca yine acaba dedim. Gerçi benimkinin karnı falan da yumuşak, en büyük sorun uykusu geldiği an ağzını kitlemesi ya da sütü ağzında biriktirip yutmaması yüzümden aç kalması gibi gelşyor ama bilmiyorum
Topuk kanı asm aldıgında cok agladı gözyası o gün döktü.Kızlar bir şey soracağım, 3 haftayı geçen bebekleriniz ağlamaya (yani göz yaşı dökmeye) başladı mı?
Benim bebeee aglamadıgı değişim 3 saydım yani
Vaziyet vahim desenizeHahaha ya bende cebelleşiyorum bide benimki ora çişini bir güzel yapıyor ama benimki ıslak mendilin ıslaklığı sevmiyor yoksa bezi açında sakinleşip mutlu olur ama ıslak mendil değincehatta Dilkenn akljma geldi kız ne gğzel pipi külahı almış keşke bende alsaydım dedim
Bence alma canımKızlar trendyoldan güvenilir satıcıdan mama alınır mı sizce?
Ayy yavrumun düşse de bir yıkasak rahatlasa8. Gün düştü bizim kuzum . Kızımın da 15. Gün düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?