- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Yani 3 haftayı geçerse getir bakalım demişti. Genel cerraha yönlendirebilirim demişti ama sağlıkla ilgili bir sıkıntı yapmaz. Sadece dikkat et şişlik kızarıklık fark edersen hemen götür doktora.Kuzum bana göbeği düşmeden yıkama, yıkıyacaksande göbeğini kuru tut dedi. Kuru tutamayacağımı bildiğim için yıkamadım. Göbeğinin geç düşmesi sağlıksal bir sorun yarıtır mı acaba?
O diğer antibiyotikle toparlanmış şükür ama geceleri annemi özledim diye ağlıyormuş uykusunda biri en ufak birşey dese annem yok babam yok tekim diyormuş tabi bunları duyunca içim gidiyor ama annelik gerçekten zormuş ikiye bölünmüş gibiyimİnşallah en kısa sürede geçecekbüyük oğlun nasıl oldu peki
Valla bazı bebekler emip bırakınca ağlamadan duruyormuş. Benim bebek durmuyor kucağa alışmış demekse alışmış. Bu arada ben psikoloğum üniversitedeyken gelişim psikolojisi dersinde güvenli bağlanma için kucağa almanın doğru olduğunu söylemişti hocamız. Ona güvenerek sürekli aldım kucağaKızlar bebekler kucağa alışıyor mu cidden ya
Ben buraya geldiğimde bu kadar kötü değilde o kadar antibiyotik ilaca rağmen düzelmedi bende ona şaşırıyorum cidden damardan ayrı ağızdan ayrı toplamda 3 antibiyotik o kadar hava burun temizliği şaşkınım açıkçası bugün yine sıkışıklı çok 2.3 dk emzir diyor yanımda Şuan kafasındaki oksijeni emikliyorİnşallah düzelecek annesimoralini bozma sakın.. Bir anda oluyor zaten o düzelmesi.. Az kaldı sabır
Ben buraya geldiğimde bu kadar kötü değilde o kadar antibiyotik ilaca rağmen düzelmedi bende ona şaşırıyorum cidden damardan ayrı ağızdan ayrı toplamda 3 antibiyotik o kadar hava burun temizliği şaşkınım açıkçası bugün yine sıkışıklı çok 2.3 dk emzir diyor yanımda Şuan kafasındaki oksijeni emikliyorsende yarın anladığım kadarıyla doğuma gidiyorsun canım hayırlısı olsun inşallah şimdiden
Benim bebemde bugün inmek bilmedi kucağımdan akşam yemeği bile yapmadımValla bazı bebekler emip bırakınca ağlamadan duruyormuş. Benim bebek durmuyor kucağa alışmış demekse alışmış. Bu arada ben psikoloğum üniversitedeyken gelişim psikolojisi dersinde güvenli bağlanma için kucağa almanın doğru olduğunu söylemişti hocamız. Ona güvenerek sürekli aldım kucağaşimdi diyorum eski kadınlar daha mı iyi biliyordu acaba çünkü bu şekilde uyumadığı sürece kucağımda
Hmm tamam canım. Pazar'a kadar bekliyim o zamanYani 3 haftayı geçerse getir bakalım demişti. Genel cerraha yönlendirebilirim demişti ama sağlıkla ilgili bir sıkıntı yapmaz. Sadece dikkat et şişlik kızarıklık fark edersen hemen götür doktora.
Ahahahaha haklısın cok ciddi bi iş yani erkek altı almakAhh kader arkadaşım bide bunların tuvalet eğitimi varben bütün dikkatim o an pipisinde oluyor eşim bişey soruyo o an yada konuşuyo deli oluyorum
Dün çıkardık canım Tüm gğn satürasyonu çok çok düşmüyor ama dream çekilmesi çok diyor gerçekten kaburga kemiği içine göçüyor bide neşet akışları dk 60 dan aşağı düşmüyor ki bugün 70 oldu şaka gibi geliyor hatta başka dr bu kadar tedavi ilaç çok fazla bebek için dedi havaları azalttılar başka şurup verdiler başka bir derdi mi var anlamadım ki inşallah dediğin gibi olur canımSana öyle gelmiş olabilir Bi de verilen ilaçlar da etkılıodur mutlaka, yani en basit Bi ilacın bile yan etkısı oluyo.. Ondan süreç uzayabilir.. Ama dediğim gibi bir anda nefes açılıo, bide yarın veya öbür gün satürasyonu iyi gittgi zmn oda solunumunu kısa kısa dene bakalım.. Doktora sor istersen ama bence Bi dene, eger Bi sorun olmazsa snra doktora danış derim.. Ama kısa tut, maskeyi de tekrar tak sonrasında.. Ordan belli oluyor az cok ne durumda oldugu.. İşte sabır, anneliğim %99u sabır.. Napcaz.. İnşallah iyi olsunlar da gerisi önemli değil
Evet bakalım inşallah yarın gidiorm doktor ne dicek bilmiyorum.. 38+3 oluyorum yarın.. Aslnda pzt gel demişti de carsambaya aldım ben randevu
Ben gaz damlası daha kullanmadım ama aldım simp simplex yazdı doktor. Elma yağıyla alakalı olumsuz şeyler okumuştum sanki doktora sorarak kullan bence canımyagmurcicegii elma yagı vardı evde ama kullanmamıstım sen işe yarıyor diye denemek istedim az önce ayaklarının altına sürdüm kıvranan bebek bir anda gaz cıkarmaya kaka yapmaya basladı cok sagol canım rahatladı yatıyor şimdi
Canım anne sütü için ben incir kurusundan komposto yaptım 3/4 bardak içtim birde 2 bardak kuşburnu kurusu kaynatıp içtim acayip süt yapıyor mutlaka dene benimde sütüm gelmiyorduArkadaşlar nolur yardım edin. Bugün 4 gün bitti hala sütüm gelmedi. Meme reddi olmasın diye damla damla göğsüme damlatıp mama veriyorum. Sürekli uyuyor halsizlikten. 10 ml mamayı bile saatlerce bitiremiyor. Karnı aç göğsümde olmadığında sürekli ağlıyor. Biberonla birazcık verince bile rahatlıyor. Bugün bir emzirme danışmanıyla konuştum. Emzik vermeyin, biberon asla vermeyin sadece zorlayın emsin diyor ama yavrum bitkin düşüyor. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum. Benim bebeğim de anne sütü hak ediyor neden böyle oldu bilmiyorum
Pazar doğdu ayın 12 sinde diyer hafta cumartesi gece düşmüşdü göbeği 17 gün normalmi hiç bilgim yok canım sağlık ocagında sprey sıkıyorlar kurusun çabuk düşsün diye kızımda öyle yaptılar 12 günde düşmüşdüKızlar, 17.gün ama hala bebeğimin göbeği düşmedi, bu normal mi? Sizlerin kaçıncı gün düştü?
12 Kasım mı ? Doğum günleri aynı o zaman :) olmazsa yarın aile hekiminde ki hemşireyi arayıp sorayımPazar doğdu ayın 12 sinde diyer hafta cumartesi gece düşmüşdü göbeği 17 gün normalmi hiç bilgim yok canım sağlık ocagında sprey sıkıyorlar kurusun çabuk düşsün diye kızımda öyle yaptılar 12 günde düşmüşdü
HahaaaŞey cağnımanla işte pipi kalkık oluyo genelde erkek bebekler beze sürttükleri için pipi ereksiyon oluyo sanrm
Yulaf lapası en çok etki eden oldu müsli olsnından aldım yulafı biraz süt üle pişirip yedim benimde yapmam lazım azalıyo gibi ama sevemedim yulafıKızlar benim sütüm bitti bitecek gibi yani az önce sağdığım zaman bile gelmiyor cok cok az. İnanılmaz derecede de iştahım kapandı ama öyle böyle değil yani kendimi zorluyorum yemeye. Nolursunuz bana sütümü arttıracak bir şey varsa söyleyin de hemen yapayım sütüm kesilmesin ya.
Vevalla ne diye geciyor bilmiyorum canım annem almıs bize duruyorduama muhtemelen öyle geciyordur
Dün çıkardık canım Tüm gğn satürasyonu çok çok düşmüyor ama dream çekilmesi çok diyor gerçekten kaburga kemiği içine göçüyor bide neşet akışları dk 60 dan aşağı düşmüyor ki bugün 70 oldu şaka gibi geliyor hatta başka dr bu kadar tedavi ilaç çok fazla bebek için dedi havaları azalttılar başka şurup verdiler başka bir derdi mi var anlamadım ki inşallah dediğin gibi olur canımayyy yarin çarşamba dimi inşallah güzel haberler alırsın bak ne güzel tarihlere geldin maşallah erken olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?