2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yani 3 haftayı geçerse getir bakalım demişti. Genel cerraha yönlendirebilirim demişti ama sağlıkla ilgili bir sıkıntı yapmaz. Sadece dikkat et şişlik kızarıklık fark edersen hemen götür doktora.

İnşallah en kısa sürede geçecek büyük oğlun nasıl oldu peki
O diğer antibiyotikle toparlanmış şükür ama geceleri annemi özledim diye ağlıyormuş uykusunda biri en ufak birşey dese annem yok babam yok tekim diyormuş tabi bunları duyunca içim gidiyor ama annelik gerçekten zormuş ikiye bölünmüş gibiyim

Kızlar bebekler kucağa alışıyor mu cidden ya
Valla bazı bebekler emip bırakınca ağlamadan duruyormuş. Benim bebek durmuyor kucağa alışmış demekse alışmış. Bu arada ben psikoloğum üniversitedeyken gelişim psikolojisi dersinde güvenli bağlanma için kucağa almanın doğru olduğunu söylemişti hocamız. Ona güvenerek sürekli aldım kucağa şimdi diyorum eski kadınlar daha mı iyi biliyordu acaba çünkü bu şekilde uyumadığı sürece kucağımda

İnşallah düzelecek annesi moralini bozma sakın.. Bir anda oluyor zaten o düzelmesi.. Az kaldı sabır
Ben buraya geldiğimde bu kadar kötü değilde o kadar antibiyotik ilaca rağmen düzelmedi bende ona şaşırıyorum cidden damardan ayrı ağızdan ayrı toplamda 3 antibiyotik o kadar hava burun temizliği şaşkınım açıkçası bugün yine sıkışıklı çok 2.3 dk emzir diyor yanımda Şuan kafasındaki oksijeni emikliyor sende yarın anladığım kadarıyla doğuma gidiyorsun canım hayırlısı olsun inşallah şimdiden

Sana öyle gelmiş olabilir Bi de verilen ilaçlar da etkılıodur mutlaka, yani en basit Bi ilacın bile yan etkısı oluyo.. Ondan süreç uzayabilir.. Ama dediğim gibi bir anda nefes açılıo, bide yarın veya öbür gün satürasyonu iyi gittgi zmn oda solunumunu kısa kısa dene bakalım.. Doktora sor istersen ama bence Bi dene, eger Bi sorun olmazsa snra doktora danış derim.. Ama kısa tut, maskeyi de tekrar tak sonrasında.. Ordan belli oluyor az cok ne durumda oldugu.. İşte sabır, anneliğim %99u sabır.. Napcaz.. İnşallah iyi olsunlar da gerisi önemli değil

Evet bakalım inşallah yarın gidiorm doktor ne dicek bilmiyorum.. 38+3 oluyorum yarın.. Aslnda pzt gel demişti de carsambaya aldım ben randevu

Benim bebemde bugün inmek bilmedi kucağımdan akşam yemeği bile yapmadım

Dün çıkardık canım Tüm gğn satürasyonu çok çok düşmüyor ama dream çekilmesi çok diyor gerçekten kaburga kemiği içine göçüyor bide neşet akışları dk 60 dan aşağı düşmüyor ki bugün 70 oldu şaka gibi geliyor hatta başka dr bu kadar tedavi ilaç çok fazla bebek için dedi havaları azalttılar başka şurup verdiler başka bir derdi mi var anlamadım ki inşallah dediğin gibi olur canım ayyy yarin çarşamba dimi inşallah güzel haberler alırsın bak ne güzel tarihlere geldin maşallah erken olmayacak

Merhabalar, ben burayı daha yeni gördüm. Biraz acil bir şey soracağım. Adet günümün üstünden bir gün geçti. Bugün test yaptım fakat çok çok hafif bir gölge gördüm. Çok emin de değilim doğrusu.Göğüslerimde aşırı hassasiyet var. Ama sorum şu sağ kasığıma ara ara bir ağrı giriyor. Hamile olsam da bu normal mi? Yarın gidip kan testi vericem ama kasığıma giren ağrı biraz canımı sıkıyor

Ben gaz damlası daha kullanmadım ama aldım simp simplex yazdı doktor. Elma yağıyla alakalı olumsuz şeyler okumuştum sanki doktora sorarak kullan bence canım

Canım anne sütü için ben incir kurusundan komposto yaptım 3/4 bardak içtim birde 2 bardak kuşburnu kurusu kaynatıp içtim acayip süt yapıyor mutlaka dene benimde sütüm gelmiyordu

Kızlar, 17.gün ama hala bebeğimin göbeği düşmedi, bu normal mi? Sizlerin kaçıncı gün düştü?
Pazar doğdu ayın 12 sinde diyer hafta cumartesi gece düşmüşdü göbeği 17 gün normalmi hiç bilgim yok canım sağlık ocagında sprey sıkıyorlar kurusun çabuk düşsün diye kızımda öyle yaptılar 12 günde düşmüşdü

12 Kasım mı ? Doğum günleri aynı o zaman :) olmazsa yarın aile hekiminde ki hemşireyi arayıp sorayım

Kızlar benim sütüm bitti bitecek gibi yani az önce sağdığım zaman bile gelmiyor cok cok az. İnanılmaz derecede de iştahım kapandı ama öyle böyle değil yani kendimi zorluyorum yemeye. Nolursunuz bana sütümü arttıracak bir şey varsa söyleyin de hemen yapayım sütüm kesilmesin ya.

Yulaf lapası en çok etki eden oldu müsli olsnından aldım yulafı biraz süt üle pişirip yedim benimde yapmam lazım azalıyo gibi ama sevemedim yulafı

Allah allah.. Demekkı iyileşmesi zaman alacak, uzun sürebilir büyük oğlun ne durumda.. O da hastaydı, iyileşmiş mi? İnşallah en azndn siz gidene kadar iyileşmiş olur hem senın için yıpratıcı olur, hem de bebek yeni iyileşmişken eve gelınce tekrar hastalık rıskı olmaz inşallah
Sagol canım, valla hayal gibiydi benım için.. Bakalım yarın neler olcak

Kızlar bu arada bebek yardımı paralarınızı almayı unutmayın.. Nerden nasıl alınıyordu unuttum ama, biri pttden oluyodu.. Yine belki bir paket bez yada mama parası çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…