yagmurcicegii
elma yagı vardı evde ama kullanmamıstım sen işe yarıyor diye denemek istedim az önce ayaklarının altına sürdüm kıvranan bebek bir anda gaz cıkarmaya kaka yapmaya basladı cok sagol canım rahatladı yatıyor şimdi
1 aylık kontrollerine 27 günlükken gitsek olurmu doktorumuz cumartesi hastanedeymiş daha rahat olucak o gün gitmek bize çok merak ediyorum kilolarını falan zaten,
1. Ay hepatit 2 dozunu bize 40 günlükken vurucak 2 sinede sağlık ocağı öyle söyledi kızım 11 günlükken vuruldu kilosunu düşük olduğu için, ikisinide öyle vuralım dedi doktora bunuda danışıcam
canım hangi doktora gidiyorsun sen? Ben yatışta kontrol eden kadın doktoru arzu hanım sanmıştım ama değilmiş. Arzu hanım da hoş bir kadın ama sen sormayınca çoğu şeyi söylemiyor mesela tekrar ne zaman gitmem gerektiğini falan söylemedi
yagmurcicegii
elma yagı vardı evde ama kullanmamıstım sen işe yarıyor diye denemek istedim az önce ayaklarının altına sürdüm kıvranan bebek bir anda gaz cıkarmaya kaka yapmaya basladı cok sagol canım rahatladı yatıyor şimdi
1 aylık kontrollerine 27 günlükken gitsek olurmu doktorumuz cumartesi hastanedeymiş daha rahat olucak o gün gitmek bize çok merak ediyorum kilolarını falan zaten,
1. Ay hepatit 2 dozunu bize 40 günlükken vurucak 2 sinede sağlık ocağı öyle söyledi kızım 11 günlükken vuruldu kilosunu düşük olduğu için, ikisinide öyle vuralım dedi doktora bunuda danışıcam
Aşı olmayacacağına göre bir sorun olmaz. Aşıları da tam otuz gün sonra olabiliyorlar ve bir ay olma hakları var (mesela bizimki 30 ekim doğumlu, ikinci dozu 29 kasım ile 28 aralık arasında olması gerekiyor, sistemde de o şekilde görünüyor yani, o yüzden muhtemelen doktoru da onaylar asm nin dediğini.)
Belli degıl canım, gidince anlaşılacak.. Doktor muayene edicek dikişleri filan uygunsa ona göre yatış verılır heralde.. İnan bende bilmiyorum süreci.. Genelde aniden erkenden doguma gittgm için
Canım kontrol zamanını bılmıorm doktor bişey demez erken gelmene de.. Bildiğim kadarıyla aşı olacaksa o ayı doldurması lazım, mesela 2.ay aşısı mı vurulcak misal veriyorum, 2 ayı devirmiş olması lazım erken gidince vurulmuyo diye Biliorm.. Gitmeden sor istersen, bosuna ıkı bebekle sefil olma hastanede
Asm vurucak canım aşıları aslında ayın 5. Oğluma 11 inde kızıma vurması lazım ama asm hemşire ikisinede 11 vuralım iki kere uğraşmayın dedi benimde aklımda iki aşı arası 15 gün olabilir diye kalmış yani 2. Ay aşısına 19 gün olmuş olucak sorun olmaz sanırım o takıldı kafama onu soruyum fikrini alıyım tek asm ile kalmayım dedim
Bnm Eymenim kendine işerdi hiç bana işlemedi yavrucum bunda da hava atcamı bilmezdim
Açınca hemen kapat Bi altını, hem rahatlama hemde üst baş çıkınca serinlik gelince işliyorlar genelde daha dur o pipi erekte bile olcak Eymenin dogduktan beri öyleydi, hep erekteydi.. Çok şaşırıyodum
canım hangi doktora gidiyorsun sen? Ben yatışta kontrol eden kadın doktoru arzu hanım sanmıştım ama değilmiş. Arzu hanım da hoş bir kadın ama sen sormayınca çoğu şeyi söylemiyor mesela tekrar ne zaman gitmem gerektiğini falan söylemedi
Abdullah salih canım iyi geldi bana doktor yapması gerekeni yaptı küçükler diye baya üzerine düştü ilk koltrol çıktıktan 2 gün sonra 6 gün sonra baktı çocuklar toparlıyo haftaya bi asm kilolarına baktırın dedi burayada gelebilirsiniz siz bilirsiniz 1 ay kontrolünde görelim mutlaka dedi,
Asm gitmedim kalabalık oluyor zor oluyor diye
1. Ay kontrolüne gitmen gerekir canım her ay düzenli olarak 6. Ayına kadar en azından
Kuzum bana göbeği düşmeden yıkama, yıkıyacaksande göbeğini kuru tut dedi. Kuru tutamayacağımı bildiğim için yıkamadım. Göbeğinin geç düşmesi sağlıksal bir sorun yarıtır mı acaba?
Aynen bende.. Sancı fılan hiç yasamadım, hani son haftalarda sancı olur ya öyle derler, bu sefer son haftayı da gördüm ama yıne sancı yok bakalım yarın doktor ne derse artık ona uycam valla