2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O şekilde oluyor canım adaçayı olarakta geçiyor

Eklentiler

• image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bu arada bebek yardımı paralarınızı almayı unutmayın.. Nerden nasıl alınıyordu unuttum ama, biri pttden oluyodu.. Yine belki bir paket bez yada mama parası çıkar
E devlette tanimli ibaniniz varsa orayada yatiyor sahis odemeleri olarak e devletten aratin 520 tl yatiyor

Kizlar bu arada gaz damlasi almaya karar verdim kullandiginiz en etkili olani hangisi ona gore yarin alayim eczaneden birde gunde kac kez ne kadar kullaniyorsunuz bilgi verirmisiniz

12 Kasım mı ? Doğum günleri aynı o zaman :) olmazsa yarın aile hekiminde ki hemşireyi arayıp sorayım
Evet aynıyız canım arayıp sor eğer gitmediysen daha sağlık ocagına git yarın boy kilo takibi için bende yarın gidecegim☺ bu arada göbeği düşmesede banyo yaptırabilirsin bizim Dr öyle dedi kurumuş göbek dedi banyo sıkıntı olmaz demişdi düşmeden 2 gün önce diyer 3 cocugumuda göbegi düşmeden hergün banyo yaptırdım yaza gelmişti doğumu ama gazlı bez ile göbegini hep sarmıştım

Kızlar bu arada bebek yardımı paralarınızı almayı unutmayın.. Nerden nasıl alınıyordu unuttum ama, biri pttden oluyodu.. Yine belki bir paket bez yada mama parası çıkar
Biri eşime yatmış bana yolladı sağolsun biride ptt yatıcakmış

Canım adaçayı diye biliyorum ben de ama kızlar olumsuz seyler okumus riske girmeyelim

Calisan anneler belirli gun sayisini tamamlamissaniz dogum izni paranizi almayida unutmayin muhasebeciniz gerekli bildirilerde bulunuyor hasteneden aldiginiz dogum raporuyla daha sonra e devletten takip edebilirsiniz yatip yatmadigini ilk yatan 2 ay dogum oncesi izninizin parasi yatiyor sonraki 2 ayda dogum sonrasi izin paraniz yatiyor

Yaa senin adına çok çok sevindim sağlıcakla kavuşun minik erkekle büyük Oğlum daha iyimiş antibiyotik iyi gelmiş şükür ama biraz önce hemşire geldi satürasyonu çok düşüyor niye böyle oldu bu çocuk geldiğinde daha iyidi dedi boğuldu mu diye sordu evet dedim büyük ihtimal aspire etmişsin emzirirken ciğerine gitmiş ondan böyle dedi çünkü gerçekten bugün durumu çok kötü ve ağırlaştı ne yapacağımı şaşırmış haldeyim uzun uzun uyumak istiyorum herşey bitmiş olsun istiyorum yaşadıklarım bana gerçekle hayal arası geliyor lohusalıktan sanırım bilemiyorum

Allah şifa versin. Yavrular keşke hiç hasta olmasa. İnşallah bir an önce iyileşir Sabırlı olmaya çalış canım bol bol dua et

Kizlar bu arada gaz damlasi almaya karar verdim kullandiginiz en etkili olani hangisi ona gore yarin alayim eczaneden birde gunde kac kez ne kadar kullaniyorsunuz bilgi verirmisiniz
Sab simplex günde 3 kez (8 saat arayla /10 damla).
Probiyotik damla olarak da biogaia dan memnunum günde bir kez 5 damla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…