2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende güya büyük okula gidince küçüğü uyutup işlerimi halledecektim bir güzel uyumuşum yeni kalktım 2 saatten az ama çok iyi geldi bizden değerli değil ya iş güç halledilir

Bence git canım en azından aklında şüphe kalmasın için rahat etsin eğer hastalık başlamışsa ilerlemeden sende evde hava tedavisi uygulayabiliyorsun

Bende güya büyük okula gidince küçüğü uyutup işlerimi halledecektim bir güzel uyumuşum yeni kalktım 2 saatten az ama çok iyi geldi bizden değerli değil ya iş güç halledilir
Bende kestirmişim valaa çok iyi geldi şimdi emzirmedeyim biterse karnımı doyurucam inş

Geçmesi lazımdı canım ..bazen anne sütü sarılığı bile oluyor gözde uzun zaman kaliyor

Selam kızlar. Yine geriden geriden geldim hızlı okuyarak. İpin ucunu kaçırmamak lazım valla hemen sayfalar ilerliyor.

Dün kalça ultrasonumuz vardı. Sorun çıkmadı Allaha şükür. Aylık kontrolüde olduk. Kilo alımı iyi dedi Dr. Gaz için ise ne yaparsanız yapın en iyi ihtimalle 3aydan önce geçmeyecek. Bunu bilin dedi valla.

Bugün 40mızda çıktı. Özel bişey yapmadık. Çok halsizim bu aralar. Havalar bozuk olunca gücümde olmuyor hiçbirşeye

Benim kızım altını her açtığımda hapşırıyor ve gün içinde bir kaç defa öksürüyor. Normaldir ama evde hasta çocuk varken götürmek iyi olur

Kızlar bir sorum var, idrar çıkışını takip ediyorum. Bezdeki göstergeyi mi baz almalıyım, bazen çok az yapmış oluyor göstergeden anlıyorum, bazen ağır. Göstergede görüyorsam saymalıyım diye düşündüm. Doktor mamasını baya azalttı doyduğuna emin olamıyorum da

Merhaba biz de farklı mamalar denedik ama uyani bir türlü bulamıyoruz. Birini duzeltiyorsa diğer taraftan bozuyor çocuğumu. Aptamil prosyneo dan memnun kaldınız mı biz de kusma yaptı. Bebelac gold hangi ürünü hangi sebeple kullanıyorsunuz. Onu denemedik merak ediyorum

Sleepy stoğumu yeşil olandan almışım sevmedim sanki değişmiş kızımda çok memnundum,
Diğer paketleri kullananlar varmı nasıl bio su falan var sanırım o nasıldır acaba

Phaedra yeni yazabiliyorum. Öksürüyor demişsin gittiniz mi doktora? İyi misiniz

Gitmedik. Eşim geniz temizleme öksürüğü olduğunu düşünüyor, memeden sonra yerine yatırdıktan sonra oldu genelde. Ben pek emin olamadım ama başka bir sıkıntısı da yok gibi. Sabahı bekleyeceğiz bir şey olmazsa. Doktoru zaten solunum sıkıntısı vb olmadığı takdirde acile gitmemizi istememişti, ateş çıkarsa da calpol verin sabaha gelin demişti. Kafam karışık, memesini emdi pamuk pamuk da uyuyor. Arada burnundan hırıltı falan da geliyor ama doğumdan beri geliyor o hırıltı

Alerji doktoruna gitmedik ama çocuk doktoru alerjisi olabileceğini söyledi. Diyet önerdi ancak başlamadım. Neler yasak bilginiz var mi

Kızıma bende bebelac gold kullandım 1,5 yaşına kadar ama 5. Aylarında başlamıştım 3. Ayında başladım 2 ay mama aramakla geçti çok memnundum probiyotik içeriyor içeriğide temiz uygun diye çok ön yargılı davranmıştım önce ama kullanınca memnun kaldım, şuan hipp ile devam ediyorum az alıyolar günde 120 cc bile değil bi kaç gündür 60 cc gece alıyolar sadece kabızlık yaşamadık az tüketiyolar diye ileride ikizlere yetemiceğim için fazla içicekler oda olurda kabızlık gaz falaan yaparsa direk bebelac geçicem

Arada bir kaç benim de öksürdü insan anlayamıyor gerçekten neden olduğunu. Hırıltı da olan şeyler valla keşke konuşabilseler de anlasak

Korkma korkma normal bence benım bebişte altını acayım hapsu hapsu sonra kıhk kıhk dıye komık sekılde öksürüyor bogazına kıl kacmıs gıbı mıde bulanmıs hareket yapıyor sonra bıseyı uok.
Çok şükür yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…