2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ee bizdede bir tane hasta 3 gündür ateşli abla var ama sen bilirsin

Ya seninki laf dinliyor ama, uzak dur deyince duruyor. Bizimki karakter değiştirdi. Yüzüne bakmaya doyamadığım oğlum melek yüzlü şeytan çıktı resmen benzetmek gibi olmasın da korku filmlerinde temiz yüzlü, iyi aile çocuğu görünümlü psikopat karakterler vardır ya, geliyor bıcır bıcır anneciğim afiyettesiniz inşallah, canım kardeşciğim nasıllar bugün diyor, iki dakika sonra bin kere yapmaması gerektiğini güzelce anlatmış olmamıza rağmen yüzüne köh köh öksürmeler, burununu burnuna sürtmeler, ağladı diye odasına gidip beşiği hunharca (park yatağın sallanma aparatı açıkken) sallamalar… tövbe tövbe… Canım yavrum o da benim tabii.

Süt kanallarıyla ılgılı olabılır.. Sırtına yelek geçir ayagına corap giy.. Terlıksız yere basma anne modum acayıp açık
Çorap yok kısakolluylayım üşürsem hırka giyiyorum terlik takıveriyorum ama bazen terliksizde oluyorum
Annem beni her gördüğünde ayağında yine mi çorap yok diyor hatta dün söylemişti

Benim köpek oğlum da sürekli Pera uyurken odanın kapısını açıp ses çıkarıyor

Sleepy stoğumu yeşil olandan almışım sevmedim sanki değişmiş kızımda çok memnundum,
Diğer paketleri kullananlar varmı nasıl bio su falan var sanırım o nasıldır acaba
Sleepy natural mi canım kullandığın ondan bende memnun kalmadım pek cırtları tutmuyor hastanedeyken annemler onu akıp gelmişti ama hakkını yemiyim sızdırmadı o konuda çok iyidi cırtları tutmuyor birde pamuk gibi değilde dokusu sert

Ya bu hırıltı ne kadar çok bebekte var sizin doktorunuz ne dedi peki bu hırıltı için bizimde var hala geçmedi hastanede yatarken yanıma gelen iki bebektede varmış doğumdan beri ben Dr sorduğumda önemli değil demişti ama tabi o zaman 1 haftalıktı

Ben iyice sıkarak yapmama rağmen sızdırmş canım bi kaç kez evet natural olanından 1 numaradayım henüz pamuklu değil gibi ıslak mendilinide beğenmedim elimde patlamasınlarda ya üzülürüm

Berikko sen nasılsın nasıl gidiyor

Valla iki çocuklu hayata alışmaya calısıorm.. Bı yandan sevınclıyım Bı yandan Eymen için buruk gibiyim.. Geri plana atıldıgı yok da ama sankı yınede öyleymiş gibi gelıo bu ara çenesi de acayıp düşük, sürekli konusmaktan sesi kısılıo cocugun

Onun dışında ödemım hala gitmedi, uyudukca duzelıo ama.. Dikiş de eskısı gibi kısıtlamıyo beni, eskı hayatıma döndüm gibi..
Sina paşa da keyfi yerinde canı ısteyınce meme canı ısterse uyku takılıo kafasına göre

Ya kızlar bide burdan hepınıze sorayım.. Ben ıkı gundur kanama yasamiyorum.. Cok erken değil mi ya? 5 gunde lohusa kanaması biter mi enteresan geldi bana oksapar vermişlerdi onu yenı vurulmaya basladım, Bı ılgısı olabilir mi

İğneye devam ettikçe kanama olur inşallah. Zaten durup durup bir anda geliyor. Ben hala oksapar kullanıyorum

Geldiğinden beri özellikle uyurken sesli, hırıltılı nefes alıyor. Ciğerlerden değilde burun, geniz kaynaklı gibi. Burnu tıkalı falanda görünmüyor. Onun için herhangi bişey yapmadık. Üç ayrı Dr gördü bu arada. Hep söyledim. Pek üstünde durmadılar nedense.

Benimde 10. gün mü ne kesilmişti

Benimkine de normal, zamanla geçer dedi doktor. Doğumdan sonra enfeksiyon ve solunum sıkıntısı nedeniyle küvezde yatarken de normal diyorlardı ama özel durumu yüzünden mi normal, yoksa her yenidoğanda oluyor mu bilmiyorum. Yine de eğer en başından beri varsa ve normal dedilerse normaldir diye düşünmek gerek.

Kaynana kımsenın ıyılıgını dusunmez..aksine beter olsun dıye ellerinden geleni yaparlar
Anne modu bu anne
Kaynana yarısını görünce bile sinirlendim dün benimkide resmen sinirlerimi bozdu gitti daha bismillah yeni gelmiştim yani ama bende bir carladım hiç beklemiyordu

Başka doktora gideceğim kontrole o zaman bir daha sorarım inşallah çoğu kişide duyduğum için normal olarak düşünmek istiyorum bende

Gösterge çizgimize göre sayı iyi ama doldurmalı mı bilmiyorum tabi eğer çizgi yoksa peçete işe yarar bence ama artık doldurmaya başladıysa takibi kolay olur sizin için de

Ayy aynı benim oğlumu tarif ettin ya varya başka bşr bebek görse ellemeye kıyamazdı anne dokunabilirmiyim derdi bugün aynı şekil 1 dk içinde beşiği öyle sallarken buldum zaten hastalığımız abimizden geçti öksürme dedikçe öksürdü üstüne en son burnunu emzirirken yakaladık sonrası zaten bebişe bulaştı ayy sizinki kaç yaşındaydı çok üzülüyorum o böyle yaptıkça üstelik sevilmediğini filan mı düşünüyor içinde çok hassas davranıyoruz üstelik ona karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…