- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben molfix eski olanlarından almıştım çok güzellerdi yeni seriyi baya bozmuşlar maalesef incelmiş ve sert gibi dokusu ama yinede sızdırma yapmıyor pişik yapmıyor memnunum şuan için onu stokladım zaten 2 ve 3 numara ıslak mendil de molfix izotonik su yeni doğan çok memnun kaldımBen iyice sıkarak yapmama rağmen sızdırmş canım bi kaç kez evet natural olanından 1 numaradayım henüz pamuklu değil gibi ıslak mendilinide beğenmedim elimde patlamasınlarda ya üzülürüm
Yoğun bakıma ziyarete girdiğimde görmüştüm. Bezleri tartıyorlardı kontrol için.Bize hastanede peçete koyduruyolardı ama oğlum az çiş yapıodu, bezi şişmedi hiç yani.. Yeni yeni dolu bezler alıyorum.. Bide molfix gösterge çizgisi de yokmuş, hiç dikkat etmemiştim.. O yuzden istediler peçeteyi sanrm
İzotonik sulu ıslak mendili bende kullanıyorum. Memnunum. Yanında da pamuk ve su. Dönüşümlü.. Elime ne gelirse işteBen molfix eski olanlarından almıştım çok güzellerdi yeni seriyi baya bozmuşlar maalesef incelmiş ve sert gibi dokusu ama yinede sızdırma yapmıyor pişik yapmıyor memnunum şuan için onu stokladım zaten 2 ve 3 numara ıslak mendil de molfix izotonik su yeni doğan çok memnun kaldım
Ve şuan aynı evdesinAnnem her geldiğinde üstün ince, yelek giy, hani çorabın diyor; kv ise oğluna çorap giy diyordiyeceklerim bu kadar
Elimde 4 numaraya kadar var düşünBen molfix eski olanlarından almıştım çok güzellerdi yeni seriyi baya bozmuşlar maalesef incelmiş ve sert gibi dokusu ama yinede sızdırma yapmıyor pişik yapmıyor memnunum şuan için onu stokladım zaten 2 ve 3 numara ıslak mendil de molfix izotonik su yeni doğan çok memnun kaldım
Kusması gayet normal hele öyle peynir kesiği gibi kusma çok normal her bebek fazlasını çıkartır bu da doyduğunun göstergesi. Fışkırır tarzda kusarsa işte o zaman korkmalısın Hapşırmada gayet normal bir refleks. Ananeler babaneler hep çocuğun üşüdüğünü düşünüyor zatenBugün bir enteresanlık var ama anlayamıyorum. Öğlenden beri hafif bir kusma eğilimi vardı. Az az kustu bir iki kere. Ama böyle kesilmiş süt gibi pütür pütür. Annem üşütmüşsünüz diyor. Ev 23-24 derece normal ısıda, altını açınca üşür mü bilmiyorumüstüne birde banyo yaptırdık. Banyo yaparken ne olur ne olmaz diye UFO sobayı açıyoruz. Akşam 8den sonra kusmalar arttı sonra hapşırma oldu 3 4 kere. Uykusunda ki nefes sesi bu akşam daha belirgin. Deminde uykusundan uyandı resmen nefes alamamış gibi. Sonra tekrar daldı. Uyandırıp serum fizyolojik damlatsak mı burnuna? Veya tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı? Yarın götüreyim mi Dr a?
Molfix pure and soft çok iyi aklında olsunSleepy natural mi canım kullandığın ondan bende memnun kalmadım pek cırtları tutmuyor hastanedeyken annemler onu akıp gelmişti ama hakkını yemiyim sızdırmadı o konuda çok iyidi cırtları tutmuyor birde pamuk gibi değilde dokusu sert
Teşekkürler içimi rahatlattın. Hırıltı kesildi şimdi de bişey mi oluyorda ses gelmiyor diye uyuyamıyorumKusması gayet normal hele öyle peynir kesiği gibi kusma çok normal her bebek fazlasını çıkartır bu da doyduğunun göstergesi. Fışkırır tarzda kusarsa işte o zaman korkmalısın Hapşırmada gayet normal bir refleks. Ananeler babaneler hep çocuğun üşüdüğünü düşünüyor zatenbişey olduğunu sanmıyorum endişe etme.. uykusunuda bölme çocuğun huzursuz olur daha çok
Bizimde öyle doğduğundan beri ben et vs olabilir mi diye bile sordum olsa bile şimdi anlaşılmaz demiştiGeldiğinden beri özellikle uyurken sesli, hırıltılı nefes alıyor. Ciğerlerden değilde burun, geniz kaynaklı gibi. Burnu tıkalı falanda görünmüyor. Onun için herhangi bişey yapmadık. Üç ayrı Dr gördü bu arada. Hep söyledim. Pek üstünde durmadılar nedense.
Ya bizde kesilmiş şekilde kusunca içtiği süt yarıyor derlerBugün bir enteresanlık var ama anlayamıyorum. Öğlenden beri hafif bir kusma eğilimi vardı. Az az kustu bir iki kere. Ama böyle kesilmiş süt gibi pütür pütür. Annem üşütmüşsünüz diyor. Ev 23-24 derece normal ısıda, altını açınca üşür mü bilmiyorumüstüne birde banyo yaptırdık. Banyo yaparken ne olur ne olmaz diye UFO sobayı açıyoruz. Akşam 8den sonra kusmalar arttı sonra hapşırma oldu 3 4 kere. Uykusunda ki nefes sesi bu akşam daha belirgin. Deminde uykusundan uyandı resmen nefes alamamış gibi. Sonra tekrar daldı. Uyandırıp serum fizyolojik damlatsak mı burnuna? Veya tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı? Yarın götüreyim mi Dr a?
Ayy evet geçende yazmıştın başka bir arkadaşa gördüm aklımda bu yeni seri bana laylonsu geldi senin dediğini deniycem 2 numaralar bitsinMolfix pure and soft çok iyi aklında olsun
Ben hamilelikte aldıklarımı verdim nasıl olduysa ama tatlı krizlerim çok fena.. Hiçbişey kesmiyorsoyasosu canım sana bir şey danışacaktım bu vitaminler kilo yapar olayı şehir efsanesi mi gerçek mi birde gece acıkmalarımı kesmem lazım yani çok kötü olduğum zaman alternatif ne yiyebilirim en kötü ihtimal acayip derecede gece acıkıyorum birde emzirme dönemiyle birlikte yemek yesem tatlı yesem dahi şekerim düşüyor ondan mı böyle acıkıyorum acaba ayy çok sordum ama acilen zayıflamam lazım acayip kötü hissediyorum kendimi
9 kilo vermiştim aslında ama yeni tartıldım 6 kilo vermişim 6 sı duruyor şaka gibi zaten ben kilolu hamile kalmıştım nasıl vercem ben bu kadar kiloyu hiç hayatımda bu kilolara çıkmamıştım çok moralim bozuluyor emziriyosun yemezsen sütün olmaz diyorlar nasıl bir döngü yaBen hamilelikte aldıklarımı verdim nasıl olduysa ama tatlı krizlerim çok fena.. Hiçbişey kesmiyor
Benimde 10. gün mü ne kesilmişti
Kaynana yarısını görünce bile sinirlendim dün benimkide resmen sinirlerimi bozdu gitti daha bismillah yeni gelmiştim yani ama bende bir carladım hiç beklemiyordu
Yoğun bakıma ziyarete girdiğimde görmüştüm. Bezleri tartıyorlardı kontrol için.
İğneye devam ettikçe kanama olur inşallah. Zaten durup durup bir anda geliyor. Ben hala oksapar kullanıyorum
Rica ederim. Hiç sorma annelik çok acayip bişeymiş yaTeşekkürler içimi rahatlattın. Hırıltı kesildi şimdi de bişey mi oluyorda ses gelmiyor diye uyuyamıyorumgerçekten annelik delilik ya
Fışkırır tarzda olursa neden korkmalıyım? Ne yapmalıyım. Bugün değil ama bir kere oldu daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?