2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben iyice sıkarak yapmama rağmen sızdırmş canım bi kaç kez evet natural olanından 1 numaradayım henüz pamuklu değil gibi ıslak mendilinide beğenmedim elimde patlamasınlarda ya üzülürüm
Ben molfix eski olanlarından almıştım çok güzellerdi yeni seriyi baya bozmuşlar maalesef incelmiş ve sert gibi dokusu ama yinede sızdırma yapmıyor pişik yapmıyor memnunum şuan için onu stokladım zaten 2 ve 3 numara ıslak mendil de molfix izotonik su yeni doğan çok memnun kaldım

Yoğun bakıma ziyarete girdiğimde görmüştüm. Bezleri tartıyorlardı kontrol için.

İzotonik sulu ıslak mendili bende kullanıyorum. Memnunum. Yanında da pamuk ve su. Dönüşümlü.. Elime ne gelirse işte

Bugün bir enteresanlık var ama anlayamıyorum. Öğlenden beri hafif bir kusma eğilimi vardı. Az az kustu bir iki kere. Ama böyle kesilmiş süt gibi pütür pütür. Annem üşütmüşsünüz diyor. Ev 23-24 derece normal ısıda, altını açınca üşür mü bilmiyorum üstüne birde banyo yaptırdık. Banyo yaparken ne olur ne olmaz diye UFO sobayı açıyoruz. Akşam 8den sonra kusmalar arttı sonra hapşırma oldu 3 4 kere. Uykusunda ki nefes sesi bu akşam daha belirgin. Deminde uykusundan uyandı resmen nefes alamamış gibi. Sonra tekrar daldı. Uyandırıp serum fizyolojik damlatsak mı burnuna? Veya tavsiye edeceğiniz başka bişey var mı? Yarın götüreyim mi Dr a?

Annem her geldiğinde üstün ince, yelek giy, hani çorabın diyor; kv ise oğluna çorap giy diyor diyeceklerim bu kadar
Ve şuan aynı evdesin eşine söyle yanında sana hırka terlik falan getirsin görsün biraz kıskansın bence ayy çok kötüyüm galiba

Elimde 4 numaraya kadar var düşün neyse sık sık değişirim biter inş ıslak mendili bende denicem

Kusması gayet normal hele öyle peynir kesiği gibi kusma çok normal her bebek fazlasını çıkartır bu da doyduğunun göstergesi. Fışkırır tarzda kusarsa işte o zaman korkmalısın Hapşırmada gayet normal bir refleks. Ananeler babaneler hep çocuğun üşüdüğünü düşünüyor zaten bişey olduğunu sanmıyorum endişe etme.. uykusunuda bölme çocuğun huzursuz olur daha çok

Molfix pure and soft çok iyi aklında olsun

Teşekkürler içimi rahatlattın. Hırıltı kesildi şimdi de bişey mi oluyorda ses gelmiyor diye uyuyamıyorum gerçekten annelik delilik ya

Fışkırır tarzda olursa neden korkmalıyım? Ne yapmalıyım. Bugün değil ama bir kere oldu daha önce

Bizimde öyle doğduğundan beri ben et vs olabilir mi diye bile sordum olsa bile şimdi anlaşılmaz demişti
Ya bizde kesilmiş şekilde kusunca içtiği süt yarıyor derler bugün benim oğluşumda burnu iyice tıkandı ben iki kez temizledim bugün çok iyi geldi baya sümük çıktı rahatladı uyudu bence evin ısısı iyi görünüyor büyüklere göre çocuklar buz tutuyor kutupta kalmış gibi davranıyorlar sıkma canını öksürük çok sık olursa götürürsün onuda emin ol anlarsın tek tük öksürük hapşırık normal diye biliyorum

soyasosu canım sana bir şey danışacaktım bu vitaminler kilo yapar olayı şehir efsanesi mi gerçek mi birde gece acıkmalarımı kesmem lazım yani çok kötü olduğum zaman alternatif ne yiyebilirim en kötü ihtimal acayip derecede gece acıkıyorum birde emzirme dönemiyle birlikte yemek yesem tatlı yesem dahi şekerim düşüyor ondan mı böyle acıkıyorum acaba ayy çok sordum ama acilen zayıflamam lazım acayip kötü hissediyorum kendimi

Ben hamilelikte aldıklarımı verdim nasıl olduysa ama tatlı krizlerim çok fena.. Hiçbişey kesmiyor

Ben vitamin kullanıyorum hemde kaç tane. Kilo yapmıyor. Ama kişiden kişiye değişir mi bilmem

Ben hamilelikte aldıklarımı verdim nasıl olduysa ama tatlı krizlerim çok fena.. Hiçbişey kesmiyor
9 kilo vermiştim aslında ama yeni tartıldım 6 kilo vermişim 6 sı duruyor şaka gibi zaten ben kilolu hamile kalmıştım nasıl vercem ben bu kadar kiloyu hiç hayatımda bu kilolara çıkmamıştım çok moralim bozuluyor emziriyosun yemezsen sütün olmaz diyorlar nasıl bir döngü ya

Biz hiç kundak yapmadık daha doğrusu yaptırmadı o kollar illa serbest olacak. Ama şimdi o kollarının hareketi gece uyandırıp duruyor ne yapcam bilmiyorum. Yine 15 dk da bir uyanma modumuzdayız şu an. Kundak yapcam bu sefer istemeyecek de aşırı sinirleniyor ona bu sefer bir müddet ona ağlyor kim dedi 18 saat uyur yenidoğan diye yalan valla bizim ki 18 saat ayakta sanki

Kaynana yarısını görünce bile sinirlendim dün benimkide resmen sinirlerimi bozdu gitti daha bismillah yeni gelmiştim yani ama bende bir carladım hiç beklemiyordu

İyi yapmışsın valla.. Bunlara ses cıkarmıoruz saygıdan nezaketten.. Bunlarda had hudud bilmez insana dönüşüolar.. Biraz yapmak lazım ya ayar cekecen yani kaynanaya ki fabrika ayarlarına dönsün

Yoğun bakıma ziyarete girdiğimde görmüştüm. Bezleri tartıyorlardı kontrol için.

Tabi onu da yapmıstı Eymene yatış olunca.. Cunku İlk ıdrar yolu enfeksiyonu sebebıyle yattık, sagolsun lar orda şifayı kaptık sonra bronşiolitten yattık.. 20gun hastanelerdeydık.. O sırada her turlu kontrolu yaptılar Eymene

Rica ederim. Hiç sorma annelik çok acayip bişeymiş ya
Sindirim sisteminde bi tıkanıklık olduğunu gösterir. Fışkırır tarzda kusma olsa ne demek istediğimi net anlardın öyle kusmamıştır o eğer öyle olursa doktora götürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…