2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Burnunu emzirmek iyiymiş, bizimki de yapıyor mudur acaba biz bakmazken (sinirden gülüyorum) beş yaşında. Geçen gün bebeği onsuz yıkadık diye öyle bir krize girdi ki, kucağımdan çekerek almaya kalktı. Neymiş, tekrar yıkayacakmışız iki yaş sendromu hoş geldin ama geç geldin yani. Sonra da dünyanın en melek çocuğu olup özürler diliyor. Ben kendimce ihmal etmemek için her şeyi yapıyorum, hatta hamileyken bu kadar zaman geçiremiyordum onunla, halim olmuyordu, şimdi daha çok vakit geçiriyoruz aslında ama arada uyarmak zorunda kalmamıza mı bozuluyor, nedir.
Ne hissediyorlar tam kestiremiyorum ama bana ara ara sormaya başladı hangimizi daha çok seviyorsun diye.

Sleepy stoğumu yeşil olandan almışım sevmedim sanki değişmiş kızımda çok memnundum,
Diğer paketleri kullananlar varmı nasıl bio su falan var sanırım o nasıldır acaba
Hem ıslak mendil hem beze bionaturalle başladık ama.marketlerde bulamadım. Sürekli netten stok yapmaya da vaktim yok o yzden turco ve Molfix hangisi varsa alıyorum

Tabiki gerçek değil. Bir şeyin kilo yapması için kalori içermesi gerekir. İştah yapma olayı da psikolojik bir şey. Emzirirken doğum kilosunun altına düşmesi önerilmez sıkı bir diyet yapmanı önermem. Gece yiyebileceğin şeyler daha az karbonhidrat içeren şeyler olsun. Benim de şekerim düşüyor gibi hissediyorum yalan yok ama normal
Gece dediğin kaç gibi mesela?
Uyuduktan sonra sarıyorum ben. Hemen uyanıyor ama iki pış pış uyutuyorum bir şekilde

Daha 1aylik olmadık üçüncü defa başladı kanamam. 3-4 gün ara verip geri geliyor amaaaannn

Allah göstermesin o zaman hiçbirimize.

Yoğun bakımda sadece bezle yatıyorlardı. Çıktığından beri ne şapka, ne eldiven, ne kundak. Hiçbişeye tahammülü yok. Uyurken beline kadar örtüyoruz. Eller hep dışarıda.

Yoğun bakımda sadece bezle yatıyorlardı. Çıktığından beri ne şapka, ne eldiven, ne kundak. Hiçbişeye tahammülü yok. Uyurken beline kadar örtüyoruz. Eller hep dışarıda.
Bizimki de sarsam da o kolları bir şekilde dışarı çıkarıyor. 3 den beri ayakta tam yatağına yatırıyorum kollarının hareketinden midir nedir başlıyor ağlamaya. Ay tahammülüm azaldı resmen

Bizimki de sarsam da o kolları bir şekilde dışarı çıkarıyor. 3 den beri ayakta tam yatağına yatırıyorum kollarının hareketinden midir nedir başlıyor ağlamaya. Ay tahammülüm azaldı resmen
Sırt tarafını biraz yükseltmeyi denediniz mi? Dümdüz yatınca hızursızlanıyor bizimki. Yatağa eğim verdik biz. Reflü yatağı da kargoda zaten.

Ben kullanmadgm için anlamadım ki
Yaşadığım şehirde herkese veriliyor ve görücem de başka 1 şehirde doğum yaptı ona da vermişler. Biz covid aşılarıyla mi alakalı diye düşündük. Rskiden böyle 1 uygulama yoktu çünkü. Dr a sordum saglik bakanlığı artık her doğumdan sonra öneriyor gibi 1 sey dedi.

Kızlar yapılmış testin üzerine su döksek testte çıkan çizgiler doğru mudur diye çizgiler hala duruyorsa geçerli test midir

Bende o laftan hiç hoşlanmazdım ama vallahi doğru benim Badişim iyileşti dün gece bir kez bile öksürmedi, gece de sümüğüm akıyor diye beni hiç kaldırmadı gece 3 de bir delirdi tabii neden bu yatakta yatıyorum salonda yatıcam diye hep beraber bir gerildik ama neyse ki sabah oldu okuluna gitti ve resmen huzura kavuştum

Umay da dün gece öksürdü gibi ama bence de sütten ve böyle midesi bulanmış gibi hareketler yapıyor öksürmeyle karışık. İnşallah biri toparlanmışken diğeri hastalanmaz Tüm bebekler iyi olsun gerçekten ya saçımda resmen beyaz çıktı doğumdan sonraki süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…