2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hastanede kalma nedeninle bağlantılı olarak riske girmemek için vermişlerdir bence sende.

Bilmiyorum, ama gastroenteroloji ye de takıp te kal demediler.. Ben kendım tekrar gitcem toparlıyım.. Haftaya kan degerlerime baktırcam saglık ocagında.. Ona göre giderim gastroenteroloji ye.. Ya bide sanki kaşıntı tam gecmedı gibi bu sefer, Allah hayırlara çıkarsın da.. Aksamları yuzum kaşınıyor.. İnşallah banyo yapmadım içindir haftasonu artık guzel Bi banyo yapcem

Benim bebeğimde de var özellikle gece artıyor ama farkettim ki en çok ıkınma zorlanma vs anlarında artıyor baya. Zaten kızım çok gazlı. İki farklı doktora birden götürüyorum, ikiside ciğerleri dinleyip bir sorun olmadığını burun tıkanıklığı olduğunu söylüyor. Serum fizyolojik ve nazal nem kullanıyoruz ama düzelme var mı diye sorarsan anlık rahatlamalar şeklinde ilerliyoruz. Yeterki önemli bir şey olmasın da buna da şükür

Ben eğer kaka yaptıysa hemen alıyorum genelde sesli yapıyor kakayı anlıyorum. Bazen sesini duymadıysam kucağıma alınca anlıyorum artık hafif bir kokusu var kakaların. Kız bebeklerin özellikle o dudak kısmına geldiği için gaita idrar yolu enfeksiyon riski de oluyor piştikten öte. Bende yeni emzirdiysem ve kaka yaptıysa üst değiştirirken hep kusuyor oynatıyoruz ya ister istemez çok gıcık bir durum ama gece en az bir kere sıfırdan giydiriyorum bazen 2 3 4 bile oluyor

Bnmde İlk aklıma o geldi yalan yok.. Biontech olmuştum cunku.. Neyse bakalm vurulcaz zaten artık

Bi de dudaklarında emme yastıkçığı diolar, boyle balon balon oluyo dudakları.. O da dogru emdiğini gösteriomuş
Bizde oldu o canım patlıyor bir süre sonra hatta, kontrole gittiğimizde patlamıştı napıcam dedim. Lansinosh krem sür dudağına memene geçer dedi krem onu yumuşattı elimle çektim aldım ama artık baya sallanıyordu o parça patlayan

Bir de onun memede baloncuk olan versiyonu var o da ilkinde olmuştu bende o çok can yakıyor onu da ben kendim patlatmıştım

Ay aynılar aynılar bir de bizde buna ek çaktırmadan fiziksel şiddet var

AA memede de oldugunu bılmıodum.. Sina da da var dudağında, eymenın de olmustu ama kendlıgınden gecer demıstı doktor oyle olmustu.. Krem fılan sürmedim hiç

AA memede de oldugunu bılmıodum.. Sina da da var dudağında, eymenın de olmustu ama kendlıgınden gecer demıstı doktor oyle olmustu.. Krem fılan sürmedim hiç
Evet evet geçerdi muhtemelen ama lansinosh patladığında o bölgeyi yumuşattı ve daha çabuk koparmamı sağladı kanamadı filan ağlamadı bile

Çocuğunu okula gönderip huzura ermiş bir anne Bugün modum yüksek korsemi bile taktım eşime de ofise git azıcık kafa dinlicem dedim çok şükür bugünümüze
Enerjimiz yüksek gençliğimiz var bugün doğum günüm ama benim kızım annesine hediye olarak gece boyunca emmeyi ve mıkırdanmayı seçti ayrıca literatüre yeni bir kelime kazandırdım bence.
“Mıkırdanmak” anneler anladı

Çocuğunu okula gönderip huzura ermiş bir anne Bugün modum yüksek korsemi bile taktım eşime de ofise git azıcık kafa dinlicem dedim çok şükür bugünümüze
Maşallah sizlere. Gece uyuyamadım diye sanırım şu an enkaz gibiyim. Tüm kemiklerim ağrıyor resmen. Baba kahvaltı hazırlıyor omzunda Defneyle.. Gideyim bakayım bir

Ayy doğum günün kutlu olsun canım benim, Pera kuş ile sağlıklı musmutlu yıllarınız olsun inşallah Aramızda bir gün varmış Haha kesinlikle anladık

Maşallah sizlere. Gece uyuyamadım diye sanırım şu an enkaz gibiyim. Tüm kemiklerim ağrıyor resmen. Baba kahvaltı hazırlıyor omzunda Defneyle.. Gideyim bakayım bir
Bir süre sonra uykusuzluğa bağışıklık kazanıyor insan gün biticek diye insan uyumak bile istemiyor öyle bir durum

Doğum günün kutlu olsun canım benim Pera bebişle eşinle nice sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun inşallah benimde dört gün sonra doğum günüm bakalım bizimki bana ne hediye verecek

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun

Ayy doğum günün kutlu olsun canım benim, Pera kuş ile sağlıklı musmutlu yıllarınız olsun inşallah Aramızda bir gün varmış Haha kesinlikle anladık
Yaaa teşekkür ederim hepimizin hepimizin inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım benim Pera bebişle eşinle nice sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun inşallah benimde dört gün sonra doğum günüm bakalım bizimki bana ne hediye verecek
Çok teşekkürler inşallah uyuyarak hediye verir
kızlar 1. Ay aşısı sizde ne gibi etkiler yaptı çok kötü geçiyor mu o gün ya
Yok yok hiç korkma. En sıkıntısız aşıymış birinci ay aşısı. Bizde de hiç sıkıntı olmadı

Happy börttey tu yuuu iyiki doğmussuun canım nice guzel yasların nıce guzel anıların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…