2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kizlar. 3. Gün sarılık degerimiz baş 7.9, gövde de 7 çıktı. Anne sütüm hala yok ama su gibi birşeyler geliyor. Her mamadan öncede 15 dj emziriyorum. Sariliktan korkuyordum ama değeri yüksek mi acaba? Doktora öğleden sonra görünecegiz

Her ameliyat olana yapılıyor 10 gün kadar. Ben de ekstra pıhtılaşma olduğu için uzun kullanıyorum
Bana neden vermediler acaba bir de kan testinde bir değeri var mı benim çok garip çıkmış. 40 kontrolünde doktora sorucam. Kan almayın sabah bir kaşık pekmez yedim öksürüyorum diye dedim ona rağmen aldılar ve açlık şekerim 76 çıkmış

Çocuğunu okula gönderip huzura ermiş bir anne Bugün modum yüksek korsemi bile taktım eşime de ofise git azıcık kafa dinlicem dedim çok şükür bugünümüze

Ay bende 2 gundur cok iyiyim valla.. Annem gitti, kocayı işe postaladım, oglan da okulda.. Takılıyorum kafama göre

Nice senelerin olsun soya kızınla eşinle mutlu senelere inşallah

Bana vermediler canım hiç bir şey hiç kullanmadım ben ondan

Ya işte onu anlamadım ben.. Mutlaka burda konusulurdu diye dusundum ama hatırlamadım.. Kımıne verılıo Kımıne verılmıo.. Enteresan yanibide hamıleyken kullanmadm ondan garıbıme gitti

Geçmiş gitmiş olsun Bizim büyük de toparlandı, tek tük öksürüğü kaldı ama bugün gönderdim artık okula. Okul kutsal bir yer gerçekten, ulu okul, yüce okul, olmasan olmazdık okul. Benim saçım da büyüğün evde olduğu bu üç günde beyazlamıştır kesin, vaktim olsa aynaya bakardım ama olmadığı için bakamadım tabii

Ay aynılar aynılar bir de bizde buna ek çaktırmadan fiziksel şiddet var

Ya aslında sizinkinin yaş grubu için çok normal de benimki 5 yaşında. (Yazıyla beş) Bu yaşta bir zarar verirse bebeğe nur topu gibi bir psikiyatristimiz olur herhalde mecburen

Neden verdıler bana oksaapar onu anlamadım.. Herkese verılen Bı uygulama mı yoksa bişey mi gördüler de verdıler bılemedm
Berikko sana yazmıştım görmedin saniirm devlet kan sulandırıcı yi oneriyormus artık
Bence de çok iyi oldu çünkü kanamanın rahat olması için iyi oldu bence
Vücuttan kanama ile ödemi de atıyoruz
Ben evde kendim vurdum internetten baktım
Kolumu birine sıktirip

Ya işte onu anlamadım ben.. Mutlaka burda konusulurdu diye dusundum ama hatırlamadım.. Kımıne verılıo Kımıne verılmıo.. Enteresan yanibide hamıleyken kullanmadm ondan garıbıme gitti
Ben ilkgunler alamadim reçete çıkmamış hastaneden dr aradım neden bugüne kadar almadın önemli dedi..
Bu iğne ile daha rahat kanamam oldu yoksa olmuyordu

Viral bir video var gördünüz mü bilmiyorum ama..
Çocukları okula gönderip yatağa yatıyor Allah'ım sana şükürler olsun felan izlemediyseniz link vereyim
Hep aklıma geliyor
Öyle ki bende şükürler olsun diyorum

Ay evet el ayak çekilince hele.. İnsan uyumak yerıne tvye mal mal bakmayı bıle özlüyo şu sıra en büyük aktıvıtem tv izlemek
Ay benimki de büyük yatınca, küçüğü emzirip uyuttuktan sonra bilgisayarımda polisiye dizimi açıp mandalina yemek. Mandalinalar bittikten on dk sonra falan ben de bitiyorum gerçi dün bayağı geç yattım hatta büyük oğlan uyumayınca, geç dediğim 11 tabii. Sonra ikiye kadar deliksiz uyumuşum. Vallahi yüzüme renk geldi. Üç saat blok uyku, dörtle altı arası da iki saatlik blok yaptım, benden prensesi yok şu an.

Doğum yapmış taze anne olarak kafam patirtili gürültülü hicbirsey çekmiyor akşam baya pertim çıkıyor enson geçen akşam eşimle eski kovboy filimlerinden izledik oda çok doğal değişik birseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…