2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yok izlemedim ama şöyle söyleyeyim, sabah yedi buçuk gibi güne başladık. Eşim erken kahvaltısını edip çıkmıştı işi olduğu için. Büyükle kahvaltı edip küçüğü giydirip pusete koyup evden çıkarmayı başardığımda saat ona çeyrek vardı (normalde en geç 9.30 da okulda oluyor) ve on beş dakikalık yürüme mesafesinde olan okula vardığımızda saat on buçuğu geçiyordu. Eve döndüğümde artık nasıl şen bir ruh halinde olduğumu tahmin edersiniz.

Maşallah sana ..sabah enerjini depoliyorsun demej

Çocuğunu okula gönderip huzura ermiş bir anne Bugün modum yüksek korsemi bile taktım eşime de ofise git azıcık kafa dinlicem dedim çok şükür bugünümüze

O kahvenin ılık olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

Nice mutlu yıllara, hep sevdiklerinle birlikte

kızlar 1. Ay aşısı sizde ne gibi etkiler yaptı çok kötü geçiyor mu o gün ya

Hiç yan etki beklenmiyor. Asıl şenlik ikinci ayda.

Ve şuan aynı evdesin eşine söyle yanında sana hırka terlik falan getirsin görsün biraz kıskansın bence ayy çok kötüyüm galiba
Eşim sağ olsun masaj falan da yapıyor onun yanında, onunki bana gıcıklık değil de oğluna fazla düşkünlük. Yeşillikli bir yemek yapacağım mesela oğlum sever mi diyor, o sevmiyor diye ben sevdiğim yemeği yemeyecek miyim diyorum. Haklısın deyip susuyor. (Kendileri doğulu olduğu için pek yeşillik yemeği sevmiyorlar)

İnce düşünceden yoksunlar biraz, geçen gün dışardayken bir akrabaları aradı eşimi size geleceğim anneni görmeye diye. Kimseyi kabul edemem, evim dağınık ben de anneme gideceğim dedim. Adamı arıyor eşim, abi niye dün haber vermedin biz evde değiliz diyor, ben zaten dün gelecektim diyor karşı taraf ince düşünce yok benimkinin sülalesinde

Ben de aynıyım geçen buraya yazdım ya sezaryen göbeği değil de boğazını tutamadan kilo alıyorlar diye; sonuna kadar arkasındayım lafımın tutamıyorum boğazımı. Verdiğim kiloları henüz almadım ama gece yemelerimle alırım gibi duruyor sorana da sezaryenden sonra böyle oluyor derim geceleri özellikle deli gibi tatlı yiyorum, Allah sonumu hayır etsin

Maşallah sana ..sabah enerjini depoliyorsun demej
Yok, enerji depolamak falan yok. Böyle tuhaf rüyalar olur ya yürüdüğün merdivenler bir yere çıkmaz, koşarak geçtiğin sokaklar hep aynı yere çıkar, öyle bir his içinde yaşanıyor her şey iki çocukla baş başa kalınca. Yarım saatlik işler üç saate yayılıyor.

Hani masalların başlangıcı olur ya, az gittim uz gittim, dere tepe düz gittim... bir arpa boyu yol gitmişim. Aynı öyle.

İlaçlar dokunmuş olabilir canım hatırlarsan benim ellerim şişti bi gece kapanamıcak kadar davul gibiydi kaşıntıda ayak tabanlarımda başlamıştı vücudumu kaşıdıkça kurdeşen gibi oluyodu doktor ilaçları kes dedi kantoron sürünce düzelmişti kaşıntı, şişlikte 1 gün sürmüştü, doktorum kan sulandırıcı hayati tehlike için onu bıraktıramam diğerleri kullanma dedi 2 çeşit antibiyotik ve demir ilacı vardı, bide probiyotik kullanmaya başlamıştım oda iyi geldi bence çünkü aldığımız antibiyotikler hastane dahil bağırsaklara ağır gelmiş olabilir

Kızlar şimdi gobeklerimizle gurur duyalım ne olurrrrr
Birde onu dert etmek istemiyorum baktıkça sinirlerim bozuluyorlar

Şöyle aktif emzirme dönemini geçirip topluca kilo verip spora başlama seansı yapalım diyorum
Birde sezeryanli anneler ayrıca olsun rica minnet

Ben kullanmadgm için anlamadım ki
Canım korondan sonra genellikle herkese veriyorlar diye biliyorum doğum şeklinden bağımsız. Ben de kullandım, ki ben aspirin kullanmıştım gebelikte. Arkadaşım hiçbir şey kullanmayıp normal doğum yaptı, o da kullandı.

Bendede 3 çocuk var ..biraz saldım artık phaedea yoksa olan bize olacak ..ne çok iş ne çok dert ..hersey oldugu kadarıyla modundayim
Yemeği yaptımmi çok şükür diyorum
Wc banyo temziligi mi yaptım birgun oh tamam diyorum
yoksa dağ gibi sabrım da yok gücümde
Çocuklarıma gulucugum eksik olmasın
En önemlisi o

Kanda plt değerine göre de veriliyor genelde. Benim eşim ameliyat olmuştu ona da verildi 10 gün. Belki de doktora göre değişiyordur bu durum ama bir arkadaşımda bacağından ameliyat olmuştu ona da verildi. Belki de dediğim gibi kandaki plt değerine göre veriliyordur.

Evet, kesinlikle. Ben de aynen öyle düşünüyorum ama işte elzem olan şeyler hastanın ağzındaki lokmalar gibi büyüyor böyle. Büyüğü hazırlayıp evden çıkarmak gibi mesela. Eskiden kendimi iyi anne sanırdım, ne güzel yetiştirdim çocuğumu, kendi giyiniyor, kendi yemeğini yiyor, işini görüyor, mantıklı davranıyor, aferin bana falan derdim. Şimdi öyle bir başa sarmış gibiyiz ki, ben nerede hata yaptım diye dolanıyorum ortalıkta

Hepsi düşkün oğullarına güya gerçi benim kaynanam oğlunun sevdiği yemekleri bile bilmiyor bana soruyor, el lezzeti 0 zaten eşimde annesinin yaptığı yemekleri bilmiyor insan annem bi mantı yapıyor çok güzel demezmi mantı örneği kayseriliyim ya
Kabul etme tabi

Nice senelerin olsun soya kızınla eşinle mutlu senelere inşallah

soyasosu doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara ailenle birlikte musmutlu bi hayatın olsun

soyasosu mutlu yaşların olsun, Pera ve eşinle güzel bir gelecek yaşayın

soyasosu doğum günün kutlu olsun canım Pera, eşin sevdiklerinle nice uzun yılların olsun
Amin amin kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. En güzelleri sizi bulur umarım

O kadar kötüyüm ki yaklaşık 3 senedir gögüs altlatımda iltihap çıkıyor genital bölgede dahil, doktor tansiyon nasıl bi hastalıksa buda öyle sizde roaccutane önerdi kesinlikle hamile kalmamalısınız diyip korkutmuştu korunmuyodum 2. Düşünürüm olur ilaç kullanırken Allah korusun diye başlamadım,
Şuan bayadır olmayan gögsümü kaplamış durumda öyle küçük bişey değil uçta bulamıyo öyle acıyo ki canımdan can gidiyor emzirmek gazını çıkarmak için kucağıma almak zulüm genel cerrahiye gitsem kesip akıtmak ister iltihabı oda zulüm olur şuan olgunlaşmasını bekliyorum yatamadım edemedim de doğumdan sonra dr o kadar antibiyotik verdi içtik o kadar emzirdik bişey olmaz diye gece içtim dayanamadım inşallah bişey olmaz
Valla iyi oluyumda 5 çocuğada bakarım o durumdayım şuan bizim iyi olmamız şart annelere bişey olmamalı

Canım benimde ağrım var emin ol hepimiz bir imtihan atlatiyorjz inan üzüldüm bilmiyordum ikizlerin hürmetine şifa bulursun öyle dua et masum bebeklerin hürmetine kurusun bitsin hastalık ins
İyi bir dr gorunsen bir çözüm önerirmi
Alternatif tıp felan??

Benimkide 5 yaş benzer şeyler yaşıyoruz ben ayrı kaldık diye babası sürekli dışarıda aktivite yerlere götürüp eğlendiriyor annemlerde aynı şekilde istediklerini hediye alıyoruz vs acaba diyorum çokmu üstüne düşüyoruz da böyle yapıyor benimki de diyor ben mi yakışıklıyım o mu

Al benden de o kadar vallaha 65 kiloda kaldım boğazım dur durak bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…