Viral bir video var gördünüz mü bilmiyorum ama..
Çocukları okula gönderip yatağa yatıyor Allah'ım sana şükürler olsun felan izlemediyseniz link vereyim
Hep aklıma geliyor
Öyle ki bende şükürler olsun diyorum
MaşallahYok izlemedim ama şöyle söyleyeyim, sabah yedi buçuk gibi güne başladık. Eşim erken kahvaltısını edip çıkmıştı işi olduğu için. Büyükle kahvaltı edip küçüğü giydirip pusete koyup evden çıkarmayı başardığımda saat ona çeyrek vardı (normalde en geç 9.30 da okulda oluyor) ve on beş dakikalık yürüme mesafesinde olan okula vardığımızda saat on buçuğu geçiyordu. Eve döndüğümde artık nasıl şen bir ruh halinde olduğumu tahmin edersiniz.
Çocuğunu okula gönderip huzura ermiş bir anneBugün modum yüksek korsemi bile taktım eşime de ofise git azıcık kafa dinlicem dedim çok şükür bugünümüze
Enerjimiz yüksek gençliğimiz varbugün doğum günüm ama benim kızım annesine hediye olarak gece boyunca emmeyi ve mıkırdanmayı seçti ayrıca literatüre yeni bir kelime kazandırdım bence.
“Mıkırdanmak” anneler anladı
kızlar 1. Ay aşısı sizde ne gibi etkiler yaptı çok kötü geçiyor mu o gün ya
Eşim sağ olsun masaj falan da yapıyor onun yanında, onunki bana gıcıklık değil de oğluna fazla düşkünlük. Yeşillikli bir yemek yapacağım mesela oğlum sever mi diyor, o sevmiyor diye ben sevdiğim yemeği yemeyecek miyim diyorum. Haklısın deyip susuyor. (Kendileri doğulu olduğu için pek yeşillik yemeği sevmiyorlar)Ve şuan aynı evdesineşine söyle yanında sana hırka terlik falan getirsin görsün biraz kıskansın bence ayy çok kötüyüm galiba
Ben de aynıyımsoyasosu canım sana bir şey danışacaktım bu vitaminler kilo yapar olayı şehir efsanesi mi gerçek mi birde gece acıkmalarımı kesmem lazım yani çok kötü olduğum zaman alternatif ne yiyebilirim en kötü ihtimal acayip derecede gece acıkıyorum birde emzirme dönemiyle birlikte yemek yesem tatlı yesem dahi şekerim düşüyor ondan mı böyle acıkıyorum acaba ayy çok sordum ama acilen zayıflamam lazım acayip kötü hissediyorum kendimi
Yok, enerji depolamak falan yok. Böyle tuhaf rüyalar olur ya yürüdüğün merdivenler bir yere çıkmaz, koşarak geçtiğin sokaklar hep aynı yere çıkar, öyle bir his içinde yaşanıyor her şey iki çocukla baş başa kalınca. Yarım saatlik işler üç saate yayılıyor.Maşallahsana ..sabah enerjini depoliyorsun demej
İlaçlar dokunmuş olabilir canım hatırlarsan benim ellerim şişti bi gece kapanamıcak kadar davul gibiydi kaşıntıda ayak tabanlarımda başlamıştı vücudumu kaşıdıkça kurdeşen gibi oluyodu doktor ilaçları kes dedi kantoron sürünce düzelmişti kaşıntı, şişlikte 1 gün sürmüştü, doktorum kan sulandırıcı hayati tehlike için onu bıraktıramam diğerleri kullanma dedi 2 çeşit antibiyotik ve demir ilacı vardı, bide probiyotik kullanmaya başlamıştım oda iyi geldi bence çünkü aldığımız antibiyotikler hastane dahil bağırsaklara ağır gelmiş olabilirBilmiyorum, ama gastroenteroloji ye de takıp te kal demediler.. Ben kendım tekrar gitcem toparlıyım.. Haftaya kan degerlerime baktırcam saglık ocagında.. Ona göre giderim gastroenteroloji ye.. Ya bide sanki kaşıntı tam gecmedı gibi bu sefer, Allah hayırlara çıkarsın da.. Aksamları yuzum kaşınıyor.. İnşallah banyo yapmadım içindirhaftasonu artık guzel Bi banyo yapcem
Kızlar şimdi gobeklerimizle gurur duyalım ne olurrrrrBen de aynıyımgeçen buraya yazdım ya sezaryen göbeği değil de boğazını tutamadan kilo alıyorlar diye; sonuna kadar arkasındayım lafımın tutamıyorum boğazımı. Verdiğim kiloları henüz almadım ama gece yemelerimle alırım gibi duruyor sorana da sezaryenden sonra böyle oluyor derim geceleri özellikle deli gibi tatlı yiyorum, Allah sonumu hayır etsin
Canım korondan sonra genellikle herkese veriyorlar diye biliyorum doğum şeklinden bağımsız. Ben de kullandım, ki ben aspirin kullanmıştım gebelikte. Arkadaşım hiçbir şey kullanmayıp normal doğum yaptı, o da kullandı.Ben kullanmadgm için anlamadım ki
Bendede 3 çocuk var ..biraz saldım artık phaedea yoksa olan bize olacak ..ne çok iş ne çok dert ..hersey oldugu kadarıyla modundayimYok, enerji depolamak falan yok. Böyle tuhaf rüyalar olur ya yürüdüğün merdivenler bir yere çıkmaz, koşarak geçtiğin sokaklar hep aynı yere çıkar, öyle bir his içinde yaşanıyor her şey iki çocukla baş başa kalınca. Yarım saatlik işler üç saate yayılıyor.
Hani masalların başlangıcı olur ya, az gittim uz gittim, dere tepe düz gittim... bir arpa boyu yol gitmişim. Aynı öyle.
Kanda plt değerine göre de veriliyor genelde. Benim eşim ameliyat olmuştu ona da verildi 10 gün. Belki de doktora göre değişiyordur bu durum ama bir arkadaşımda bacağından ameliyat olmuştu ona da verildi. Belki de dediğim gibi kandaki plt değerine göre veriliyordur.Bana neden vermediler acaba bir de kan testinde bir değeri var mı benim çok garip çıkmış. 40 kontrolünde doktora sorucam. Kan almayın sabah bir kaşık pekmez yedim öksürüyorum diye dedim ona rağmen aldılar ve açlık şekerim 76 çıkmış
Bendede 3 çocuk var ..biraz saldım artık phaedea yoksa olan bize olacak ..ne çok iş ne çok dert ..hersey oldugu kadarıyla modundayim
Yemeği yaptımmi çok şükürdiyorum
Wc banyo temziligi mi yaptım birgun oh tamam diyorum
yoksa dağ gibi sabrım da yok gücümde
Çocuklarıma gulucugum eksik olmasın
En önemlisi o
Hepsi düşkün oğullarına güya gerçi benim kaynanam oğlunun sevdiği yemekleri bile bilmiyor bana soruyor, el lezzeti 0 zatenEşim sağ olsun masaj falan da yapıyor onun yanında, onunki bana gıcıklık değil de oğluna fazla düşkünlük. Yeşillikli bir yemek yapacağım mesela oğlum sever mi diyor, o sevmiyor diye ben sevdiğim yemeği yemeyecek miyim diyorum. Haklısın deyip susuyor. (Kendileri doğulu olduğu için pek yeşillik yemeği sevmiyorlar)
İnce düşünceden yoksunlar biraz, geçen gün dışardayken bir akrabaları aradı eşimi size geleceğim anneni görmeye diye. Kimseyi kabul edemem, evim dağınık ben de anneme gideceğim dedim. Adamı arıyor eşim, abi niye dün haber vermedin biz evde değiliz diyor, ben zaten dün gelecektim diyor karşı tarafince düşünce yok benimkinin sülalesinde
Nice senelerin olsun soyakızınla eşinle mutlu senelere inşallah
Amin amin kızlar
Canım benimde ağrım var emin ol hepimiz bir imtihan atlatiyorjz inan üzüldüm bilmiyordum ikizlerin hürmetine şifa bulursun öyle dua et masum bebeklerin hürmetine kurusun bitsin hastalık insO kadar kötüyüm ki yaklaşık 3 senedir gögüs altlatımda iltihap çıkıyor genital bölgede dahil, doktor tansiyon nasıl bi hastalıksa buda öyle sizde roaccutane önerdi kesinlikle hamile kalmamalısınız diyip korkutmuştu korunmuyodum 2. Düşünürüm olur ilaç kullanırken Allah korusun diye başlamadım,
Şuan bayadır olmayan gögsümü kaplamış durumda öyle küçük bişey değil uçta bulamıyo öyle acıyo ki canımdan can gidiyor emzirmek gazını çıkarmak için kucağıma almak zulüm genel cerrahiye gitsem kesip akıtmak ister iltihabı oda zulüm olur şuan olgunlaşmasını bekliyorum yatamadım edemedim de doğumdan sonra dr o kadar antibiyotik verdi içtik o kadar emzirdik bişey olmaz diye gece içtim dayanamadım inşallah bişey olmaz
Valla iyi oluyumda 5 çocuğada bakarım o durumdayım şuan bizim iyi olmamız şart annelere bişey olmamalı
Benimkide 5 yaş benzer şeyler yaşıyoruz ben ayrı kaldık diye babası sürekli dışarıda aktivite yerlere götürüp eğlendiriyor annemlerde aynı şekilde istediklerini hediye alıyoruz vs acaba diyorum çokmu üstüne düşüyoruz da böyle yapıyor benimki de diyor ben mi yakışıklıyım o muBurnunu emzirmek iyiymiş, bizimki de yapıyor mudur acaba biz bakmazken(sinirden gülüyorum ) beş yaşında. Geçen gün bebeği onsuz yıkadık diye öyle bir krize girdi ki, kucağımdan çekerek almaya kalktı. Neymiş, tekrar yıkayacakmışız iki yaş sendromu hoş geldin ama geç geldin yani. Sonra da dünyanın en melek çocuğu olup özürler diliyor. Ben kendimce ihmal etmemek için her şeyi yapıyorum, hatta hamileyken bu kadar zaman geçiremiyordum onunla, halim olmuyordu, şimdi daha çok vakit geçiriyoruz aslında ama arada uyarmak zorunda kalmamıza mı bozuluyor, nedir.
Ne hissediyorlar tam kestiremiyorum ama bana ara ara sormaya başladı hangimizi daha çok seviyorsun diye.
Al benden de o kadar vallaha 65 kiloda kaldım boğazım dur durak bilmiyorKızlar şimdi gobeklerimizle gurur duyalım ne olurrrrr
Birde onu dert etmek istemiyorum baktıkça sinirlerim bozuluyorlar
Şöyle aktif emzirme dönemini geçirip topluca kilo verip spora başlama seansı yapalım diyorum
Birde sezeryanli anneler ayrıca olsun rica minnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?