- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
doktor 600e de normal dedi zatenBız 600 gram almısız normal dedi ama
Maşallah sıze canım . Bız 30 cc verıyoruzben ondan mı acaba cocuga kılo aldıramıuroum 60 gunde bır kere verıyorum anca.
Annesi olarak en doğru kararı sen verirsin 600 gr alması normal. Benimki o zamanlarda 60 içtiği oluyordu. Ben en azından teklif ediyordum benimki doyunca bırakıyor çünkü
Ya kızlar bızde tam tersi hiç yok demiyor içiyor içiyor sonra kusuyor bende o yuzden 60 vermemeye karar vermıstım sonra dün ıkı kere 60 verdim içti az kustu bende ara ara 60 ara ara 30 olarak devam edeyım dıyorum.doktor 600e de normal dedi zatenSen gün içinde ara ara veriyordun sanırım mamayıcanım, benimki akşamları çok az emiyor, sonra bir anda acıkıyor gece ve o an sağılı sütüm de yoksa asla yetmiyor emmek ona o yüzden mecbur mama takviyesi yapıyordum ama son zamanlarda azalttım, akşamları daha uzun emzirmeye çalışıyorum. Bir de ben de soyanın yptığı gibi mamayı yapıyorum ve o doyduğu an asla emmiyor. 120 ml bile çok nadir emiyor artık, 90 da doyuyor genelde
Benim kısım günde 7 8 yapıyordu şimdi azaldı ama ilk 35 günde 3050 de 4600 olmuştuNormalmiş canım, ben de bugün doktora sordum. Çok sık kaka yapıyor diye, iyi bir şey bu dedi
Ortası 45 cc versen olmuyor mu öyleYa kızlar bızde tam tersi hiç yok demiyor içiyor içiyor sonra kusuyor bende o yuzden 60 vermemeye karar vermıstım sonra dün ıkı kere 60 verdim içti az kustu bende ara ara 60 ara ara 30 olarak devam edeyım dıyorum.
Sabahta 60 yaptım yıne kustu bakalım inşallah bi yol çizecegız bızde.
Alpi hızlı içiyor olabilir mi? Benimki de hızlı içtiğinde kusuyor çünkü. O yüzden hala yenidoğan başlığı ile veriyorumYa kızlar bızde tam tersi hiç yok demiyor içiyor içiyor sonra kusuyor bende o yuzden 60 vermemeye karar vermıstım sonra dün ıkı kere 60 verdim içti az kustu bende ara ara 60 ara ara 30 olarak devam edeyım dıyorum.
Ayy içim rahatladı bu kadar yapması normal olamaz diye düşünmüştüm, teşekkürler canımNormalmiş canım, ben de bugün doktora sordum. Çok sık kaka yapıyor diye, iyi bir şey bu dedi
Kimi bebek de öyle oluyor, sürekli kusma halinde. Demek ki artık vücudu daha fazla mama istiyor, kusma ise bence tamamen karakteristik bir durum. zamanında kardeşim de hep kusarmış, aç da olsa. Bu sebeple 4000gr doğduğu halde çok zayıf bir çocuk olarak büyümüş. (Hatta 185 boya 65 kg çöp gibi bir erkektiYa kızlar bızde tam tersi hiç yok demiyor içiyor içiyor sonra kusuyor bende o yuzden 60 vermemeye karar vermıstım sonra dün ıkı kere 60 verdim içti az kustu bende ara ara 60 ara ara 30 olarak devam edeyım dıyorum.
Seninkiyle benimki karakter olarak aynıAlpi hızlı içiyor olabilir mi? Benimki de hızlı içtiğinde kusuyor çünkü. O yüzden hala yenidoğan başlığı ile veriyorumçok obur ama nerde durması gerektiğini bilen biri (anasına çekmiş)
Bide benim geceleri ve sabahları sütüm daha çok oluyor. Gündüzleri uyumadığım için sanırım sütüm olmuyor. Memede az kaldığında 90ı çok rahat bitiriyor ama uzun kalmışsa 60 bıraktığı bile oluyor. Ben de o yüzden genelde 90 yapıyorum artık
Rica ederim canımAyy içim rahatladı bu kadar yapması normal olamaz diye düşünmüştüm, teşekkürler canım
Bak olumsuz düşünme sütünle ilgili. Beyin yönetiyor hepsini. İnşallah uzun vadede yeter. Bazı kadınalrın sütü dışarı taşmıyor etmiyor ama bebek emdiği sürece bebeğe yetiyor, ona kadar geliyor.Mama takviyesi yapan anneler mamayı emzirme sonrası hemen mi veriyorsunuz ? Ben şu an sadece süt olarak devam ediyorum ama kısa zamanda sütüm yeterli kalmayacak maalesef süt arttırma için her şeyi denemedim ama faydası olduğunu düşünmüyorum
Vallahi tebrik ediyorum seni canım. Sen mükemmel olmaya çalıştığın için psikolojik olarak zorlanıyorsun bence. Hastaneden geldim, var bir hıysuzluğu. Dün de vardı, aşıdan dolayıdır diye yorumlamıştım. Ev şu an dağınık, yemek yok, dün de eşim en son peynir ekmek yiyordu. Ben annemde yemiştim yemeğiakşam yemeği derdi aradan çıktı bebiş uyumuşken iki çeşit yapıp aradan çıkardım esimde işten geldiğinde bebişi ona verip bi duş alır şartlar el verirse 2 saat uyurum sonra gece nöbetine devam
Başkası da yazmıştı yaza fit girces o anda bisiler tikiyodum agzima simdi de senin yazini okuyunca yine ağzım boş durmuyor bisiler yiyomm nsl denk geliyorKızlar yaza bombayız bir iki ay sonra başlarız spor yapmaya da.
Mükemmel görünen fit annelerden olacağız.
Bebeğimle anlaştığımı ve ondan gelen sinyalleri aldığımı düşünüyorum. O yüzden her meme sonrası mama vermiyorum çünkü zaten saatte bir emdiği oluyorMama takviyesi yapan anneler mamayı emzirme sonrası hemen mi veriyorsunuz ? Ben şu an sadece süt olarak devam ediyorum ama kısa zamanda sütüm yeterli kalmayacak maalesef süt arttırma için her şeyi denemedim ama faydası olduğunu düşünmüyorum
Oh maşallahSeninkiyle benimki karakter olarak aynı
Bu da sabah hastane dönüşü bir memeden emzirirken diğer memeden gelen sütmochi siparişi verdim
Linola face ve body kızımda kullanmıştım aşırı memnundum şimdi bu kızımdada her banyo sonrası kullanıyorum sadece fiyatı biraz yüksek.Önerebiliceğiniz pişik kremi ve nemlendirici losyon varmı ? Mustela dışında kızımdan biliyorum güzeldi seviyorum ama daha iyi memnun kalınan varsa onu alayım
Kız senin de hiç ortan yok az önce tuvalete gidemiyordun şimdi iki çeşit yemek yaptım diyorsunakşam yemeği derdi aradan çıktı bebiş uyumuşken iki çeşit yapıp aradan çıkardım esimde işten geldiğinde bebişi ona verip bi duş alır şartlar el verirse 2 saat uyurum sonra gece nöbetine devam
Sen eşittir ben demektir soyaOh maşallahbenim sağdıktan sonra çıkan sütümle aynı olabilir
Kesinlikle buna katılıyorum bugün iştahım yoktu bi filtre kahve bir muz yedim sabahtan beri. Sütüm etkilenir diye bile düşünmüyorum o emdikçe geldiğini biliyorum. Uyku desen kaç senedir yok bizde kesinlikle dinlenince doluyor göğüs ama şartlar el vermiyor yine iyi kötü emiyor işte. Şimdi artık acıktım ama bu sefer de bebek uyumuyor bir muz daha yiyip günü bitiricem sanırımRica ederim canım
Bak olumsuz düşünme sütünle ilgili. Beyin yönetiyor hepsini. İnşallah uzun vadede yeter. Bazı kadınalrın sütü dışarı taşmıyor etmiyor ama bebek emdiği sürece bebeğe yetiyor, ona kadar geliyor.
Ben önce emziriyorum ve sütüm bittiği halde hala aranıyor ağlıyorsa mamayı veriyorum. Sonra o huzurlu, ben huzurlu
Neden kadınlığımı özlediğimi anlıyor musunOh maşallahbenim sağdıktan sonra çıkan sütümle aynı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?