Sen eşittir ben demektir soya
Ay aman sağlıklı olsunlar napalım.Neden kadınlığımı özlediğimi anlıyor musunişte rabbim herkesi farklı bir yönden sınıyor ki ona rağmen mama takviyesi isteyen bir evladım var ortamda sağılmaya hazır bekleyen inek gibiyim Allahtan spring şu göğüs pedlerini önerdi de biraz daha rahatım
Vallahi takıyordum artık saldım ne yapayım doktoru bir çay kaşığı bile içse benim için anne sütü alıyordur demektir dedi. Gün içinde sadece memeyle doyduğu zamanda oluyor ama kavga dövüş. Benim bebemde böyle kabullendimAy aman sağlıklı olsunlar napalım.
Geçen biri yazmış mochi 90 ml çıkarmışdedim benim hakkımıda almış heralde
Doktor 30 cc yap ıcınce hemen bı 30 cc daha yap ıctıgını ıcsın dedı. Mantıgını sorguöamadım orada ama eve gelınce bı sorguladım anlam veremedımOrtası 45 cc versen olmuyor mu öylebenimki de hep kusuyor ama hasta ya ondan balgam çıkarıyor. Bir de reflüde olabilir dedi doktor
Deneyıp görelım dedım bakalım. 2 sefer ıctı ustune benı emdıAlpi hızlı içiyor olabilir mi? Benimki de hızlı içtiğinde kusuyor çünkü. O yüzden hala yenidoğan başlığı ile veriyorumçok obur ama nerde durması gerektiğini bilen biri (anasına çekmiş)
Bide benim geceleri ve sabahları sütüm daha çok oluyor. Gündüzleri uyumadığım için sanırım sütüm olmuyor. Memede az kaldığında 90ı çok rahat bitiriyor ama uzun kalmışsa 60 bıraktığı bile oluyor. Ben de o yüzden genelde 90 yapıyorum artık
galiba o yüzden de zorlanıyorum. yemekleri yaptım evide topladım. eşim hiç dert etmez öyle şeyleri ama benim içim rahat etmiyor işte annemden geçen bi alışksanlık..Vallahi tebrik ediyorum seni canım. Sen mükemmel olmaya çalıştığın için psikolojik olarak zorlanıyorsun bence. Hastaneden geldim, var bir hıysuzluğu. Dün de vardı, aşıdan dolayıdır diye yorumlamıştım. Ev şu an dağınık, yemek yok, dün de eşim en son peynir ekmek yiyordu. Ben annemde yemiştim yemeğiyani çok da umrumda mı, hayır değil. Ben hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlanırken kocamın keyfini ya da evimin dağınıklığını dert edinemem. Ona dert oluyorsa dışardan yemek söyler, olur biter
uyuttum çocugu 1.5 saat içinde hepsini yetiştirdim.Kız senin de hiç ortan yok az önce tuvalete gidemiyordun şimdi iki çeşit yemek yaptım diyorsunmaşallah valla ben hiç ilgilenemiyorum yemek işleriyle annem burda diye rahatım gidince nolcak bilmiyorum
Benim kızım öyle öpen yanında duran bir çocuk değil ama bulunduğu odada oyun falan oynuyor arada. Bi de yalnız baktığım için bazen bebek kucağındayım kızımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum yakın mesafe içinde oluyorlar. Kızım o kadar çok öksürüyor ki uyku bile uyuyamıyor. Bebeğinde günde bir kere burnunu açıyorum yarın yine kontrol amaçlı doktora götüreceğim.İnşallah senin bebişin de iyileşmiştir çok zor oluyor gerçektenKıyamam ya çok çok geçmiş olsunOkul evet güzelmiş gerçekten zorunluymuş hatta ikisi aynı evde bakamazmışım ama bu hastalık gözümü korkuttu benimde Bizim ki direk öpüyordu ama yanında durmayla bir şey olmayabilir çünkü bende hastaydım ve maske takmamıştım zaten ablası salya yapıyordu çocuğu hep
Benim kızım iyileşti galiba canım gece hiç öksürmedi çok şükür inşallah atlatıyoruzBen nexus aldım sessiz çalışıyor diye öyle çok hava vermiyor aslında. Doktor omron önermiş ama o sesli diye almadım bunu bile taktırmıyor büyüğü uyuyunca yanına gidip yapıyorum. O aletin içine serum fizyolojik koy dedi bana doktor ya da izotonik su. Hani şu eczanede serum gibi satılan. Ben anladım ki bu bebeklere ilaç verilmiyor ne olursa olsun burun temizliği çok önemli biz dün izotonikle yıkadık havayı arttırdık iyileşti inşallah dün gece 00 30 dan sabah 6 17 e kadar uyudu ve hiç duymadım öksürük. İnşallah iyileşmiştir herkes hasta olsun da şu bebekler olmasın
Haha ver ver içebildiği kadar içsin bencedeDoktor 30 cc yap ıcınce hemen bı 30 cc daha yap ıctıgını ıcsın dedı. Mantıgını sorguöamadım orada ama eve gelınce bı sorguladım anlam veremedımbakalım bugun ıkı kere ıkısındede 60 verdım . Balgam kustu bu sefer cunku burnuna serum sıkmıstım.
Deneyıp görelım dedım bakalım. 2 sefer ıctı ustune benı emdısanırım bız 2. Ayda baya fark acacagız bu gıdısle Eger yavrum benım yuzumden ac kaldıysa
Yüzüne yüzüne öksürmezse bence bebeğe bulaşsa bile çok hafif atlatır burun temizliğiyleBenim kızım öyle öpen yanında duran bir çocuk değil ama bulunduğu odada oyun falan oynuyor arada. Bi de yalnız baktığım için bazen bebek kucağındayım kızımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum yakın mesafe içinde oluyorlar. Kızım o kadar çok öksürüyor ki uyku bile uyuyamıyor. Bebeğinde günde bir kere burnunu açıyorum yarın yine kontrol amaçlı doktora götüreceğim.İnşallah senin bebişin de iyileşmiştir çok zor oluyor gerçekten
süpersin yalnız olmadığını bil bende senin gibi her şey tam olsun düzenli olsun isterim ama olmayınca olmuyor bak yemek yapabilmek için onu nereye koydum ve sızdı şaka gibi bu bebekleruyuttum çocugu 1.5 saat içinde hepsini yetiştirdim.
Ay ne güzel emzik emiyor ya benim bebemde o da yok bi de bi yere koyduk mu durup bakınmıyor iki dk içinde sıkılıp bağırmaya başlıyorsüpersin yalnız olmadığını bil bende senin gibi her şey tam olsun düzenli olsun isterim ama olmayınca olmuyor bak yemek yapabilmek için onu nereye koydum ve sızdı şaka gibi bu bebekler
Ben baya kilo verdiğimi düşünürken dün sağlık ocağında tartıldım ve 58 çıktım. 34 beden pantolonlarımın hiç biri olmuyor kapanmıyorBen de sabahtan beri eski fotolara daldım. Ne ara bu kadar zayıf olduğumu bile unuttum ki hep böyleydim. Sadece zayıf olmak da değil sanki bakımsız gibiyim. Kendimi ter süt kokuyor gibi hissediyorum sürekli. Tshirtüm süt lekeli kokulu
Karnımda leke ve iz var
Sonra bebeğime bakıyorum resmen mucizem. Şu hayatta en çok istediğim şey.
Yine de sanki bir daha hiç böyle olamazmışım hissi beni biraz bunaltıyor( terzi kendi söküğü meselesi) yine de şu fotoğrafı buraya ekliyorum . Yazın böyle görüneceğim
Ben 64 kiloda takılı kaldım ya ama boğazımı tutmuyorumBen baya kilo verdiğimi düşünürken dün sağlık ocağında tartıldım ve 58 çıktım. 34 beden pantolonlarımın hiç biri olmuyor kapanmıyorbirde en çok kıyafetlerimi nerede giyeceğim diye üzülüyorum hep evdeyim iş hayatı yok markete bile gitmiyorum birde yeni bir şehirde olduğumuz için kimseyi tanımıyorum. Apartmandan dün bir komşu çağırdı akşam oturmasına . Ben hiç susmadım öyle ihtiyacım varmış sosyalleşmeye
Evet emziğe alıştı sonunda çok şükür hiç sevmiyordu sende ara ara ver belki alışırAy ne güzel emzik emiyor ya benim bebemde o da yok bi de bi yere koyduk mu durup bakınmıyor iki dk içinde sıkılıp bağırmaya başlıyor
Ahh kuzum ya hemen atlatsın ınsallah. Evde hastada yok doktor ılk onu sordu zaten evın kurulıgundan olabılecegını sureklı burnuna sık dedı serumu. Bende sıkıyorum bazen peceteyle alıyorım bazende kusuyor cıkıyor.Haha ver ver içebildiği kadar içsin bencedeya bizde de ne zaman serum sıksam kusuyor. Koltuk örtüsünü yıkatıyım dedim ama iyileşince artık sürekli kustu ters çevirdim artık silip İyileşti sandım ama hala çok iyi değil. Sen bence burun temizliğini 3 saatte bir yap balgam çok çıktıysa nasıl bir şeyse kurtulamıyoruz şu balgamdan
Valla bugün benim de yemek yapasım yokVallahi tebrik ediyorum seni canım. Sen mükemmel olmaya çalıştığın için psikolojik olarak zorlanıyorsun bence. Hastaneden geldim, var bir hıysuzluğu. Dün de vardı, aşıdan dolayıdır diye yorumlamıştım. Ev şu an dağınık, yemek yok, dün de eşim en son peynir ekmek yiyordu. Ben annemde yemiştim yemeğiyani çok da umrumda mı, hayır değil. Ben hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlanırken kocamın keyfini ya da evimin dağınıklığını dert edinemem. Ona dert oluyorsa dışardan yemek söyler, olur biter
Hangi emzik markası bu bi de onu deneyeyim denemediğim emzik kalmadıEvet emziğe alıştı sonunda çok şükür hiç sevmiyordu sende ara ara ver belki alışır
Ayy benimde bugün yemek yapıp evi toparlayasım var aslında ama canım kızım otur anne dinlen diyor, hastaneden geldiğimizden beri yarım/1 saat anakucağında durdu, sonrasında yapıştı göğsüme sürekli emiyor sıçıyorValla bugün benim de yemek yapasım yokkucağımda yeni uyutmuşum bırakırsam ağlayacak şimdi. Makarna yeriz zaten yarın kayınvalide kayınpeder geliyor stresliyim ne zaman giderler acaba hahahah gelmeden gitmelerini düşünmem
Philps avent canım ekledim linkiniHangi emzik markası bu bi de onu deneyeyim denemediğim emzik kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?