2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sen eşittir ben demektir soya

Ay aman sağlıklı olsunlar napalım.
Geçen biri yazmış mochi 90 ml çıkarmış dedim benim hakkımıda almış heralde

Bizimki de iyileşmemiş ya düne göre daha iyi tabii de yine iki kez kustu serum fizyolojik yaptıkça balgamla beraber sütü kusuyor öksürük devammış gece duymadım ama gündüz devam inşallah yarına kadar toparlar. Eşimde giderse ve tek kalırsam hastane süreci filan naparım bilmiyorum Phaedra

Ay aman sağlıklı olsunlar napalım.
Geçen biri yazmış mochi 90 ml çıkarmış dedim benim hakkımıda almış heralde
Vallahi takıyordum artık saldım ne yapayım doktoru bir çay kaşığı bile içse benim için anne sütü alıyordur demektir dedi. Gün içinde sadece memeyle doyduğu zamanda oluyor ama kavga dövüş. Benim bebemde böyle kabullendim

Ortası 45 cc versen olmuyor mu öyle benimki de hep kusuyor ama hasta ya ondan balgam çıkarıyor. Bir de reflüde olabilir dedi doktor
Doktor 30 cc yap ıcınce hemen bı 30 cc daha yap ıctıgını ıcsın dedı. Mantıgını sorguöamadım orada ama eve gelınce bı sorguladım anlam veremedım bakalım bugun ıkı kere ıkısındede 60 verdım . Balgam kustu bu sefer cunku burnuna serum sıkmıstım.
Deneyıp görelım dedım bakalım. 2 sefer ıctı ustune benı emdı sanırım bız 2. Ayda baya fark acacagız bu gıdısle Eger yavrum benım yuzumden ac kaldıysa

Bugün beslendikten sonra yanıma yatırmıştım baya bi kustu ama az değil baya süt kustu çok korktum bütün üstü ıslandı hatta. Neden oluyor öyle

galiba o yüzden de zorlanıyorum. yemekleri yaptım evide topladım. eşim hiç dert etmez öyle şeyleri ama benim içim rahat etmiyor işte annemden geçen bi alışksanlık..

Kız senin de hiç ortan yok az önce tuvalete gidemiyordun şimdi iki çeşit yemek yaptım diyorsun maşallah valla ben hiç ilgilenemiyorum yemek işleriyle annem burda diye rahatım gidince nolcak bilmiyorum
uyuttum çocugu 1.5 saat içinde hepsini yetiştirdim.

Benim kızım öyle öpen yanında duran bir çocuk değil ama bulunduğu odada oyun falan oynuyor arada. Bi de yalnız baktığım için bazen bebek kucağındayım kızımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum yakın mesafe içinde oluyorlar. Kızım o kadar çok öksürüyor ki uyku bile uyuyamıyor. Bebeğinde günde bir kere burnunu açıyorum yarın yine kontrol amaçlı doktora götüreceğim.İnşallah senin bebişin de iyileşmiştir çok zor oluyor gerçekten

Haha ver ver içebildiği kadar içsin bencede ya bizde de ne zaman serum sıksam kusuyor. Koltuk örtüsünü yıkatıyım dedim ama iyileşince artık sürekli kustu ters çevirdim artık silipİyileşti sandım ama hala çok iyi değil. Sen bence burun temizliğini 3 saatte bir yap balgam çok çıktıysa nasıl bir şeyse kurtulamıyoruz şu balgamdan

Yüzüne yüzüne öksürmezse bence bebeğe bulaşsa bile çok hafif atlatır burun temizliğiyle çok çok geçmiş olsun bizimde okulda çocuklar gayet keyifliyken ertesi gün gelmiyorlardı arıyorduk zatürre deyince şok oluyorduk. Ne yazık ki hastalık nasıl bir şeyse bebeklerde çocuklarda çok hızlı ilerliyor. Allah hepsine şifa versin

uyuttum çocugu 1.5 saat içinde hepsini yetiştirdim.
süpersin yalnız olmadığını bil bende senin gibi her şey tam olsun düzenli olsun isterim ama olmayınca olmuyor bak yemek yapabilmek için onu nereye koydum ve sızdı şaka gibi bu bebekler

Eklentiler

• IMG_0370.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 81
süpersin yalnız olmadığını bil bende senin gibi her şey tam olsun düzenli olsun isterim ama olmayınca olmuyor bak yemek yapabilmek için onu nereye koydum ve sızdı şaka gibi bu bebekler
Ay ne güzel emzik emiyor ya benim bebemde o da yok bi de bi yere koyduk mu durup bakınmıyor iki dk içinde sıkılıp bağırmaya başlıyor

Ben baya kilo verdiğimi düşünürken dün sağlık ocağında tartıldım ve 58 çıktım. 34 beden pantolonlarımın hiç biri olmuyor kapanmıyor birde en çok kıyafetlerimi nerede giyeceğim diye üzülüyorum hep evdeyim iş hayatı yok markete bile gitmiyorum birde yeni bir şehirde olduğumuz için kimseyi tanımıyorum. Apartmandan dün bir komşu çağırdı akşam oturmasına . Ben hiç susmadım öyle ihtiyacım varmış sosyalleşmeye

Ben 64 kiloda takılı kaldım ya ama boğazımı tutmuyorum

Ahh kuzum ya hemen atlatsın ınsallah. Evde hastada yok doktor ılk onu sordu zaten evın kurulıgundan olabılecegını sureklı burnuna sık dedı serumu. Bende sıkıyorum bazen peceteyle alıyorım bazende kusuyor cıkıyor.
Geceden berı buhar makınası calısıyor inşallah faydası olur.

Valla bugün benim de yemek yapasım yok kucağımda yeni uyutmuşum bırakırsam ağlayacak şimdi. Makarna yeriz zaten yarın kayınvalide kayınpeder geliyor stresliyim ne zaman giderler acaba hahahah gelmeden gitmelerini düşünmem

Ayy benimde bugün yemek yapıp evi toparlayasım var aslında ama canım kızım otur anne dinlen diyor, hastaneden geldiğimizden beri yarım/1 saat anakucağında durdu, sonrasında yapıştı göğsüme sürekli emiyor sıçıyor bugün de yalan oldu gibi bizim yemek işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…