2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim bu bebeğim neden kesintisiz uyumuyor ya 10 dk bir birseyler oluyo saat kaç yine uykusuzluktan ölcem bu saate kadar oturdum o uyudu oh mis

supriz3 cnm bu mesajın neyine kızdın merak ettim

Kızlar yavrunun huyu degisti gibi denim değişik bir döneme girdik galiba 2.ayimiz diye mi anlamasim bu ay farklı huylar mi edin dik
Uyku süresi kısaldı
Bakinma süresi arttı
Gece uykuya geçişi baya zaman alır oldu
Uyurken illa meme yada sallanmak istiyor
İlla sırt gazının çıkması lazım yoksa ikina ikona kusasi geliyor
Kırın mirin..mirin kırın
Pişik için sudocren kullaniyrm Bepanthol de var ona göre daha hızlı geçiriyor

Uzun uğraş sonucu minik serçe uyudu..
Ee simdide kart serçenin okul işleri var

Diyeceğim o ki tek bebekli anneler ..

Hadi yine iyisiniz bebiş uyuyunca uyuyun garriii

Bende hala daha bebeğim pış pışlanmak sallanmak istemeden uyusunda bende en azından 1 saat uyuyayım diye bekliyorum ama umut yok gibi
Uzun uğraş sonucu minik serçe uyudu..
Ee simdide kart serçenin okul işleri var

Diyeceğim o ki tek bebekli anneler ..

Hadi yine iyisiniz bebiş uyuyunca uyuyun garriii

Kıyamam ya çok çok geçmiş olsun Okul evet güzelmiş gerçekten zorunluymuş hatta ikisi aynı evde bakamazmışım ama bu hastalık gözümü korkuttu benimde Bizim ki direk öpüyordu ama yanında durmayla bir şey olmayabilir çünkü bende hastaydım ve maske takmamıştım zaten ablası salya yapıyordu çocuğu hep

Benim kızım iyileşti galiba canım gece hiç öksürmedi çok şükür inşallah atlatıyoruz Ben nexus aldım sessiz çalışıyor diye öyle çok hava vermiyor aslında. Doktor omron önermiş ama o sesli diye almadım bunu bile taktırmıyor büyüğü uyuyunca yanına gidip yapıyorum. O aletin içine serum fizyolojik koy dedi bana doktor ya da izotonik su. Hani şu eczanede serum gibi satılan. Ben anladım ki bu bebeklere ilaç verilmiyor ne olursa olsun burun temizliği çok önemli biz dün izotonikle yıkadık havayı arttırdık iyileşti inşallah dün gece 00 30 dan sabah 6 17 e kadar uyudu ve hiç duymadım öksürük. İnşallah iyileşmiştir herkes hasta olsun da şu bebekler olmasın

Önerebiliceğiniz pişik kremi ve nemlendirici losyon varmı ? Mustela dışında kızımdan biliyorum güzeldi seviyorum ama daha iyi memnun kalınan varsa onu alayım
Ben mustela sudokrem kullanıyorum. Bitince şu pureseed diye bi marka var organik onun pişik kremi çok iyi diye yorumlar var onu denicem

Ben de sabahtan beri eski fotolara daldım. Ne ara bu kadar zayıf olduğumu bile unuttum ki hep böyleydim. Sadece zayıf olmak da değil sanki bakımsız gibiyim. Kendimi ter süt kokuyor gibi hissediyorum sürekli. Tshirtüm süt lekeli kokulu
Karnımda leke ve iz var
Sonra bebeğime bakıyorum resmen mucizem. Şu hayatta en çok istediğim şey.
Yine de sanki bir daha hiç böyle olamazmışım hissi beni biraz bunaltıyor( terzi kendi söküğü meselesi) yine de şu fotoğrafı buraya ekliyorum . Yazın böyle görüneceğim

Eklentiler

• IMG_9281.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 85
Yetmez mi senelerdir böyle göründüğün Anasın sen anaa herkese nasip olmaz bu mertebe.. Kilo alınır verilir Bu göbek erir izler kapanır Ama bu güzel zamanları bir daha gelmez

Yetmez mi senelerdir böyle göründüğün Anasın sen anaa herkese nasip olmaz bu mertebe.. Kilo alınır verilir Bu göbek erir izler kapanır Ama bu güzel zamanları bir daha gelmez
Aa hiç bu açıdan bakmamıştım azcık da göbekli görünebilirim doğru diyorsun canım Alpi

Yok ya dikkatimi çekti.. Bende oyle bakmam etmem.. Absurd bişey de yazmadm neye kızdı acep dedim, sormadan da duramadm zaten yazıp cıkıorm eskısı gibi uzun vakıtler duramıyorm burda

Tabii ki görüneceksin şuan hepimiz aynı durumdayız gerçekten resmen ekşi süt kokuyor çoğu zaman üstüm ama geçecek bugünler spor yapmadan eski halime mümkün değil gelemem yumuşak bir balon gibi göbeğim ama mayo giysem yine giderim olabilir kendime mayo alıcam bir sürü bu yaz için, sanırım bikini devri benim için tamamen kapandı bacaklarımda da selülit oluşmuş. Spor şart ama nasıl yapılacak hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…