Soyacım bende senin gıbıydım ama şöyle bir durum oldu anne olduktan sonra ınsandakı o cocuk yüzü kayboluyor aynı kıloyada gelsen o analık birşey katıyor ınsana eski resimlerime bakıyorum kızımdan sonraya bakıyorum cok farklı.
Kış olması avantaj yaza bomba gıbı gırecegız şu ıkıde bır emme zamanları süt kokuları da azalacak
Bir anda toparlıyorlar merak etme sen, bak bizde dün çok kötüydük. Hatta eşime gidene kadar eğer kötü bir şey söylerse doktor, bak seni burdan eve kadar kovalicam filan diye gittim ki gerçekten yapardım yarın da o şehir dışına gitmesi lazımdı iptal edebiliriz hastaneye yatırılma durumu var diye arayıp konuştu. Ama sanırım iyi şuan uyuyor bir anda oldu Rota aşısı olmuştuk ağızdan hatırlıyor musun belki o videoları izlesen içirmekte yardımcı olur
Yetmez mi senelerdir böyle göründüğün Anasın sen anaa herkese nasip olmaz bu mertebe.. Kilo alınır verilir Bu göbek erir izler kapanır Ama bu güzel zamanları bir daha gelmez
Tabii ki görüneceksin şuan hepimiz aynı durumdayız gerçekten resmen ekşi süt kokuyor çoğu zaman üstüm ama geçecek bugünler spor yapmadan eski halime mümkün değil gelemem yumuşak bir balon gibi göbeğim ama mayo giysem yine giderim olabilir kendime mayo alıcam bir sürü bu yaz için, sanırım bikini devri benim için tamamen kapandı bacaklarımda da selülit oluşmuş. Spor şart ama nasıl yapılacak hiç bir fikrim yok
Soyacım bende senin gıbıydım ama şöyle bir durum oldu anne olduktan sonra ınsandakı o cocuk yüzü kayboluyor aynı kıloyada gelsen o analık birşey katıyor ınsana eski resimlerime bakıyorum kızımdan sonraya bakıyorum cok farklı.
Kış olması avantaj yaza bomba gıbı gırecegız şu ıkıde bır emme zamanları süt kokuları da azalacak
Hem emziren hem mama veren anneler bebekleriniz 1 ayda kaç kilo aldı . günde 3 kere mama veriyorum, emziriyorum 20 dk veya daha fazla ama sonrasında bebiş ağlayınca etrafımdakiler doymadı bu çocuk deyip arada günde 3 geçmeyecek şekilde mama veriyorum. 1 ayda 1.200 kg almışız. Ebe hemşirem mama verme sütün yetiyordur dedi. Ama mesela sağınca çok sütüm gelmiyor ve bebiş bazen aç gibi ağlıyor. Etrafın bu bebek doymuyor mama ver demesinden çok sıkıldım . Bu durumda olan var mı ?
Bugün doktor kontrolünden çıktık, biz de 1200 gr almışız. Hastaneden taburcu kilomuza göre ise 1450. 600 ile 1500 gr arasını normal kabul ediyoruz dedi. Günde bir verdiğin Mama etkilememiştir dedi. Bu bebeğin kilo alımına göre mamaya ihtiyacı yok. Ama alıştıysa bir anda bırakılmaz, ortalığı yıkar dedi. Patron o, yine günde bir kere destek sağlayabilirsin ama ihtiyacı var mı dersen yok dedi. Azaltabilirsin dedi. Benimkinin bir ara mama alımı 150ml bile olmuştu ama şimdi ortalama max 90 ml vermeye çalışıyorum dedim. 150ye çok dedi, diğer miktar için bir şey demedi. Durum böyle yani
Kendini bu kadar yıpratma böyle durumlarda yatağına koy 2 dakika ağlasın ne olacak ki sen de ihtiyaçlarını giderirsin. Ben kimse olmayınca öyle yapıyorum şahsen. Düşmeyeceği bir yere bırakıp ihtiyaçlarımı gideriyorumm
Dün kan vermişdim crp hala 24 gögüs altımdaki iltihaplanmadan sanırım aylardır 0-5 arasını göremedim resmen
Hdl kolestrol düşük
Demir kalsiyum magz normal değerde vitaminlerin faydası olmuş hamileliğimde düşüktü hep öyle güzel beslendiğimde düşünülemez canım bazen bişey istemiyo elim ayağım titreyince bişeyler yemek aklıma geliyor
Kandaki enfeksiyon süte geçer mi acaba
Kendini bu kadar yıpratma böyle durumlarda yatağına koy 2 dakika ağlasın ne olacak ki sen de ihtiyaçlarını giderirsin. Ben kimse olmayınca öyle yapıyorum şahsen. Düşmeyeceği bir yere bırakıp ihtiyaçlarımı gideriyorumm
Ben de senin gibi yapıyorum. Nasılsa ağladığımda direkt kucağa alınıyorum, hemen karnım doyuyor diye isteklerini sürekli ağlayarak dile getirmeyi öğreniyorlar. O yüzden işim varsa tabiki ağlayabilirsin kızım karnın tok, altın kuru, gazın çıkarıldı; biraz ciğerlerinin gelişmesi sana iyi gelir diyorum yagmurcicegii
Bugün hepatit b aşısının ikinci dozu oldu huzursuzluk yapabilir dedi hemşire inşallah olmaz bu arada kızım 48 cm 3100 gr olmuş yenidoğan bebek gibi şu an
Ben de senin gibi yapıyorum. Nasılsa ağladığımda direkt kucağa alınıyorum, hemen karnım doyuyor diye isteklerini sürekli ağlayarak dile getirmeyi öğreniyorlar. O yüzden işim varsa tabiki ağlayabilirsin kızım karnın tok, altın kuru, gazın çıkarıldı; biraz ciğerlerinin gelişmesi sana iyi gelir diyorum yagmurcicegii
Eşimde hemen alma bırak ağlasın bir şey olmaz diyor ama böyle normal ağlamıyor benimki sanki bi yerine zarar verdik öyle acı acı bağırıyor bende bekleyemiyorum öyle olunca
Eşimde hemen alma bırak ağlasın bir şey olmaz diyor ama böyle normal ağlamıyor benimki sanki bi yerine zarar verdik öyle acı acı bağırıyor bende bekleyemiyorum öyle olunca
Bugün doktor kontrolünden çıktık, biz de 1200 gr almışız. Hastaneden taburcu kilomuza göre ise 1450. 600 ile 1500 gr arasını normal kabul ediyoruz dedi. Günde bir verdiğin Mama etkilememiştir dedi. Bu bebeğin kilo alımına göre mamaya ihtiyacı yok. Ama alıştıysa bir anda bırakılmaz, ortalığı yıkar dedi. Patron o, yine günde bir kere destek sağlayabilirsin ama ihtiyacı var mı dersen yok dedi. Azaltabilirsin dedi. Benimkinin bir ara mama alımı 150ml bile olmuştu ama şimdi ortalama max 90 ml vermeye çalışıyorum dedim. 150ye çok dedi, diğer miktar için bir şey demedi. Durum böyle yani
Bız 600 gram almısız normal dedi ama
Maşallah sıze canım . Bız 30 cc verıyoruz ben ondan mı acaba cocuga kılo aldıramıuroum 60 gunde bır kere verıyorum anca.
Ya benım oğlan da pişik olmuştu.. Kıçını pamuk ve suyla temızlemeye basladım.. Bide hastanede bize denemelik bepanthol verdiler, onu sürdüm geçti Bi günde.. Valla İsrail ürünü filan ama geçirdi ya.. Gerçi bi daha olursa eskı usul popolin almayı düşünüyorum
O krem cidden çok iyi ben çok memnunum açıkçası ilk hafta pişik yaptık çocuğu o krem direkt geçiriyor. Ara ara da sürüyorum. Sudocrem de almıştım o kadar para verdim birde ona o da iyi değilmiş duruyor öyle kullanmıcam artık onu
Bız 600 gram almısız normal dedi ama
Maşallah sıze canım . Bız 30 cc verıyoruz ben ondan mı acaba cocuga kılo aldıramıuroum 60 gunde bır kere verıyorum anca.
Annesi olarak en doğru kararı sen verirsin 600 gr alması normal. Benimki o zamanlarda 60 içtiği oluyordu. Ben en azından teklif ediyordum benimki doyunca bırakıyor çünkü
Evet dün hiç vermeyeyim dedim 12 saat hiç vermedim .sütüm yetiyorsa uyur dedim ama gece asla uyumadı anladığım kadarıyla sütüm pek yetmiyor. Gece 60 ml verdim uyudu sonra. Büyük ihtimal mamaya çok vermemek üzere devam edeceğim.