- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Bundan da almıştım ben bunuda tutmadı yaPhilps avent canım ekledim linkini
Philips Avent Scf376/11 Ultra Air Gece Emziği 0-6 Ay Pembe - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Scf376/11 Ultra Air Gece Emziği 0-6 Ay Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende uykuya geçişlerinde denedim sürekli çünkü beni emzik niyetine kullanıyordu uyuyacağı zaman veriyorum dalınca kendisi atıyor zatenBundan da almıştım ben bunuda tutmadı ya
Bizimki de iyileşmemiş ya düne göre daha iyi tabii de yine iki kez kustu serum fizyolojik yaptıkça balgamla beraber sütü kusuyoröksürük devammış gece duymadım ama gündüz devam inşallah yarına kadar toparlar. Eşimde giderse ve tek kalırsam hastane süreci filan naparım bilmiyorum Phaedra
Bende masaya koyuyorumsüpersin yalnız olmadığını bil bende senin gibi her şey tam olsun düzenli olsun isterim ama olmayınca olmuyor bak yemek yapabilmek için onu nereye koydum ve sızdı şaka gibi bu bebekler
Süper taktikmiş her gün yaparım ben bunuBende masaya koyuyorumpusetle
Bazı bebekler böyle zor olabiliyor kendini çok yıpratma işi filan umursama hiç canım o uyuduğunda sende uyu dinlen ben öyle yapıyorum yoksa asla dayanamamBenimkinde de o dert var. Durmadan sallanmak pış pışlanmak istiyor
Bugün Dr mama verme bence dedi kilo alımına göre ama benim göğüslerim bomboş gibi oluyor bazen sıkınca bir damla çıkıyor o zaman genelde gece oluyor mama veriyorum zaten öyle emzirirken akan sütüm hiç olmadı biraz sızlıyor bu çay ilaçtan sonra dolduğunu anlıyorum işte öyle ama sonrada diyorum ki hiç olmasa veya yaramasa kilo alımı olmazdı sanırımbizimde yarın kontrolümüz var , mamamız da bitti. Doktora danışıp ona göre ilerlemek istiyorum bende. Ama sağlık ocağındaki ölçüme göre taburcu kilomuza göre 1250gr almış, doğuma göre ise 1000 gr almış. Mamaya devam etme deme ihtimali yüksek. Ama sütümün az olduğu günler saatlerce de emse doymuyor, uyuyamıyor. Ne yaparım o günler bilmiyorum
Ee canım böyle zayıf olduğun günlere say diyormuşumBen de sabahtan beri eski fotolara daldım. Ne ara bu kadar zayıf olduğumu bile unuttum ki hep böyleydim. Sadece zayıf olmak da değil sanki bakımsız gibiyim. Kendimi ter süt kokuyor gibi hissediyorum sürekli. Tshirtüm süt lekeli kokulu
Karnımda leke ve iz var
Sonra bebeğime bakıyorum resmen mucizem. Şu hayatta en çok istediğim şey.
Yine de sanki bir daha hiç böyle olamazmışım hissi beni biraz bunaltıyor( terzi kendi söküğü meselesi) yine de şu fotoğrafı buraya ekliyorum . Yazın böyle görüneceğim
Şuan uyuyor içim gidiyor bende uyusam diyeSüper taktikmiş her gün yaparım ben bunu
İnşallah inşallahAhh kuzum ya hemen atlatsın ınsallah. Evde hastada yok doktor ılk onu sordu zaten evın kurulıgundan olabılecegını sureklı burnuna sık dedı serumu. Bende sıkıyorum bazen peceteyle alıyorım bazende kusuyor cıkıyor.
Geceden berı buhar makınası calısıyor inşallah faydası olur.
Aynen canım dikkat ediyorum zaten çocuk hastalığı konusunda evhamlı bir tipim ben hemen doktor diye tutturuyorumSerum fizyolojik ve aspiratör sonrası bir de meme emerse kesin kusuyor bizimki de. Emmesi azaldığından beri kusmaları azaldı gerçi. Umarım inmez ciğerine ama berikko nun dediği belirtilere dikkat et mutlaka. Solunum sayısı dakikada 60 ı geçerse, göğüs çekilmesi ve burun kanatları açılıp kapanırsa (bunlardan yalnızca biri olsa bile) bence bir akciğer grafisi çektirmen faydalı olur.
Bizimki rvs kaynaklı zatüre olmuş bu arada, ben oğlum küvezde kalırken çok endişelenmiştim rvs mi acaba diye (gördüğümüz üzere beş yaşındaki çocukta hafif ateş, öksürük ve burun akıntısı olarak kendini gösteren hastalık yenidoğan için çok tehlikeli olabiliyor) ama doktorun dediğine göre nadiren kötüye gidiyormuş. Genelde uygun tedaviyle iyileşiyorlarmış.
İlk aylarda rvs yaşayıp atlatan oldu mu?
Gerçekten öyle bir gecede zatürre oldu çocuk.Yüzüne yüzüne öksürmezse bence bebeğe bulaşsa bile çok hafif atlatır burun temizliğiyleçok çok geçmiş olsun bizimde okulda çocuklar gayet keyifliyken ertesi gün gelmiyorlardı arıyorduk zatürre deyince şok oluyorduk. Ne yazık ki hastalık nasıl bir şeyse bebeklerde çocuklarda çok hızlı ilerliyor. Allah hepsine şifa versin
Okuldan dolayı diye düşünme çünkü okula gitmeyenler bile yakalanıyor daha dün şahit oldum buna. Şu an havada bir sürü enfeksiyon varmış. Doktor bile kim ne virüsü anlayamıyoruz diyor.Belirtiler bile birbirine karışmış vaziyette. Benim kız bir gecede zatürre oldu ama kreşte kendi sınıfında hasta yokmuş. Nerden oldu biz de anlamadıkAynen canım dikkat ediyorum zaten çocuk hastalığı konusunda evhamlı bir tipim ben hemen doktor diye tutturuyoruminşallah atlatacak daha kötü gibi gelmiyor iyileşiyor sanki yarın belli olacak artık yarında toparlanma olmazsa doktorda akciğer filmi istedi
Ah kıyamam ya yavrum benim şimdi diyorum ki keşke üç ay sabredip mi okula verseydim. Gerçekten herkes hasta salgın var çok kötü. Abla geldi iki çocuğu da evde yatıyormuş gerçi okula gitmese bile kimse mi gelmesin eve bir şekilde olacak olan oluyor işteÇok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin atlatacak merak etme. Bizi de haberdar et olur mu aklım da sizde
Aynen canım dikkat ediyorum zaten çocuk hastalığı konusunda evhamlı bir tipim ben hemen doktor diye tutturuyoruminşallah atlatacak daha kötü gibi gelmiyor iyileşiyor sanki yarın belli olacak artık yarında toparlanma olmazsa doktorda akciğer filmi istedi
Ah kıyamam ya yavrum benim şimdi diyorum ki keşke üç ay sabredip mi okula verseydim. Gerçekten herkes hasta salgın var çok kötü. Abla geldi iki çocuğu da evde yatıyormuş gerçi okula gitmese bile kimse mi gelmesin eve bir şekilde olacak olan oluyor işteÇok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin atlatacak merak etme. Bizi de haberdar et olur mu aklım da sizde
Canım yapıldı bize ama muayenede doktor istemedi ilaçlı beyin görüntüleme istenıyormus sanırım ciddi bi bulgu olmadıgı sürece istemiyormus cok küçükler cünküPhaedra çok çok geçmiş olsun hemencecik geçsin evinize huzurla dönün inşallah
Size bir sorum olacaktıPhaedra ve Papatya220 bebeklerimiz yoğunbakımda kaldıkları için nöroloji yönlendirmesi yapıldı mı size de ve ne zaman gideceksiniz acaba
Ahahah o kadar haklısınız kiŞuan uyuyor içim gidiyor bende uyusam diyeo uyuduğu an uyumak istiyorum ağladığında işim varsa o puset benimle geziyor her odayı bi parça boylarıyla bizi ne hallere sokuyorlar yaa muma döndük biz eşimle karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?