2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Canım yapıldı bize ama muayenede doktor istemedi ilaçlı beyin görüntüleme istenıyormus sanırım ciddi bi bulgu olmadıgı sürece istemiyormus cok küçükler cünkü

Bize ilaçsız mr çekilmişti bu arada. Transfronfenal usgde kanama alanı gibi bir şey görmüşlerdi ama güvenilir değil usg demişti doktor, o yüzden çekilmişti ve temiz çıkmıştı çok Şükür

Bizimde zararsız ve muhtemelen kapanacak minik bir delik var dedi kalbinde kapanmazsa bile ömür boyu etkilemez anlamazsınız bile dedi ama nöroloji görsün muhakkak solunum sıkıntısı yaşadığı için 2. Ayda gidin sonra bana gelin dedi

Canım yapıldı bize ama muayenede doktor istemedi ilaçlı beyin görüntüleme istenıyormus sanırım ciddi bi bulgu olmadıgı sürece istemiyormus cok küçükler cünkü
Bizim hiç bakılmadı ultrason dışında ama eeg ve mr bakacaklarmış sanırım 2. Ayda gidin entübe olduğu için dedi bende randevu bakınıyorum çocuk nöroloji için

Kızlar bana bugün Dr birazcık zeytinyağı verebilirsin dedi bebeğe bi Dr da mamasına katılabilir diyordu bi çay kaşığı ama ben öyle hakiki zeytinyağı bulmam lazım onun için evdekini veremem gaz problemi için dedi bu arada

Canım benim kızım kakasını yapmadan önce çok ıkınıp sıkılıyordu. Ki gazlı bir bebek olmamasına rağmen bazen saatlerce sürdüğü oluyordu. Anüs deliği darmış çocuğun. O yüzden zorlanıyormuş. Aklınızda olsun, buna benzer problem yaşayanlar mutlaka doktoruna bildirsin. Ben de biraz zeytinyağı ve kulak çubuğuyla destekleyeceğim. Bu sayede delik de genişlermiş

Yaa Dr hiç bakmadı söyledim ama ben çok ıkınıp kasılıyor diye gazından dedi ben anlayamam dimi normali nasıl gerçi hiç hatırlamıyorum diğer oğlumdan ama gerçekten çok zor yapıyor kabızda değil üstelik şuna dikkat ettim ama size sorayım yaparken elleriyle öne doğru itiyor kendini ıkınıyor poposunu sıkıp kaldırıyor hatta dün gece ayaklarını kaldırdı artık o kadar ıkındı ki bide rengi filan değişiyor

Ben gazlı bebek olmadığını söyledim, sadece kaka öncesi gazını çıkarırken çok zorlandığını, kabız olmadığı halde bazen saatlerce uğraştığını söyledim. Rengi bazen morarıyor, kızarıyor. Ellerini yumruk yapıp, kendini sağa sola ite ite yapmaya çalışıyor. Bazen tüm dikkatini vere vere uğraşıyor, bazen de tüm uğraşlara rağmen çıkmayınca bir anda etini koparmışlar gibi ağlıyor genelde ayaklarını karnına bastırarak destek veriyorum

Yani ben doktor demese anlamazdım, sonuçta her şeyleri küçük

Merhabalar kızlar burayı uzun zamandır takip ediyordum ama şimdi girmek nasip oldu. Benim de ellerinizden öpen 1 aylık bir oğlanım var ve bazen beni zorladığında sizlerin de benzer şekilde sorunlarla uğraştığınızı görünce bir nebze olsun bana da ferahlık oluyor kendimi yalnız hissetmiyorum. Sizlerle dertlerinizi paylaştığımı bilmenizi isterim. Uzun yazdım sürçülisan olduysa affola artık ben de sorularım ve cevaplarımla buralardayım

Fizyolojik serum hariç tıkalı burnu nasıl açılır? Serum yok burnu da tıkalı sesli nefes alıyor neyle açabilirim

Ayy evet çok benzer durumlar hiç aklıma bu gelmemişti kulak pamuğuyla mı yapıyorsun başka yapılacak birşey yoksa bende yapayım kontrol sürem var ama eğer kş başka bir tedavi yoksa deneyeyim bende

Birde cildi kuru ve döküyor belanthol kullan dedi ama hangisi söylemedi bilginiz var mı hangisi cilt için veya sizin kullanıp memnun olduğunuz marka varmı

Eymenin de rsv ydi.. Aynen ne oldugunu biliolar sımdı, ona uygun tedaviyle gececek inşallah

Dun yuruyus olsun dıye Eymen de sevınsın dıye okuldan almaya gittim.. Dişlerimi o zmn fırçalamak aklıma geldi bide banyodan banyoya fırçalıyorum kilo da az gitti ama gecenkı gibi hızlı veremedım bu sefer.. Ödemden dolayı mı bılmem ama sadece 5 kılo gitti yani ayaklarım hala ödemli.. Dısarı cıkınca terlık giyiyorum ya

Kesınlıkle cok guzel tavsiyeler kızlar bunları uygulayın.. Kısa vadede su an baglanma için iyi yapılıo gibi oluyo, ama uzun vadede ılerde cok zorluklar çıkıo..

Cnm senın kız ve bebiş de mi hasta? Ayy yuregım sancıyor yemın ederim

Benim ödem yok ama karnım çok şiş bendende 6,7 kilo gitmiş şuan için yemiyim az yiyim diyorum bu seferde sütüm iyice azalıyor yesem bir dert yemesem bir dert üzülüyorum şu kilo konusuna fena taktım kafayı

Canım Phaedra nın dedıgı gibi 3 aya kadar gidilmesi lazım sanrm.. Tam hatırlamıyorum zamanını ama kafa kontrolu fılan var mı onların degerlendırmesi yapılıo.. Ama sanrm ben gec de olsa götürmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…