Kızlar bana bugün Dr birazcık zeytinyağı verebilirsin dedi bebeğe bi Dr da mamasına katılabilir diyordu bi çay kaşığı ama ben öyle hakiki zeytinyağı bulmam lazım onun için evdekini veremem gaz problemi için dedi bu arada
Canım benim kızım kakasını yapmadan önce çok ıkınıp sıkılıyordu. Ki gazlı bir bebek olmamasına rağmen bazen saatlerce sürdüğü oluyordu. Anüs deliği darmış çocuğun. O yüzden zorlanıyormuş. Aklınızda olsun, buna benzer problem yaşayanlar mutlaka doktoruna bildirsin. Ben de biraz zeytinyağı ve kulak çubuğuyla destekleyeceğim. Bu sayede delik de genişlermiş
Benim ödem yok ama karnım çok şiş bendende 6,7 kilo gitmiş şuan için yemiyim az yiyim diyorum bu seferde sütüm iyice azalıyor yesem bir dert yemesem bir dert üzülüyorum şu kilo konusuna fena taktım kafayı
Ben kılo dan zıyade zaten hep kılolu oldugum için cok takmıyorum ama göbegım cok cirkin ya.. Böyle löp löp.. Korse takmaya basladım ama inş işe yarar bende cekemıorm kendımı yemekten vallahı emzıreyım anında acıkıorm
Var canım var eşimin arkadaşından alıyoruz ama maalesef gerçek değil onlar bile eşim onu verme dedi eşimin kuzeninde var birde onlarda bu işle uğraşıyorlar dediğin gibi baya bi pahalı ama onlar fabrikaya veriyor işte önceden söyleyip ayırtmak lazımdı bi bakayım belki elinde vardır toplama zamanı ne zaman gerçi pek bilgim yok sorayım
Kızlar bana bugün Dr birazcık zeytinyağı verebilirsin dedi bebeğe bi Dr da mamasına katılabilir diyordu bi çay kaşığı ama ben öyle hakiki zeytinyağı bulmam lazım onun için evdekini veremem gaz problemi için dedi bu arada
Ben gazlı bebek olmadığını söyledim, sadece kaka öncesi gazını çıkarırken çok zorlandığını, kabız olmadığı halde bazen saatlerce uğraştığını söyledim. Rengi bazen morarıyor, kızarıyor. Ellerini yumruk yapıp, kendini sağa sola ite ite yapmaya çalışıyor. Bazen tüm dikkatini vere vere uğraşıyor, bazen de tüm uğraşlara rağmen çıkmayınca bir anda etini koparmışlar gibi ağlıyor genelde ayaklarını karnına bastırarak destek veriyorum
Okuldan dolayı diye düşünme çünkü okula gitmeyenler bile yakalanıyor daha dün şahit oldum buna. Şu an havada bir sürü enfeksiyon varmış. Doktor bile kim ne virüsü anlayamıyoruz diyor.Belirtiler bile birbirine karışmış vaziyette. Benim kız bir gecede zatürre oldu ama kreşte kendi sınıfında hasta yokmuş. Nerden oldu biz de anlamadık
Şimdi yaşadıklarımı düşününce, ilk oğlumda eve kimseyi sokmamakla, uzunca bir süre oğlumu kimselere elletmemekle ve kucağa vermemekle ne kadar doğru etmişim, onu anlıyorum. Buradan sağ salim çıkarsak ıssız adaya yerleşeceğim oğullarımla
Çok haklısın ilkinde covid olduğu için maske tak üst değiştir vs vs diyorduk bunda diyemedim. Benim annemle babamın üstü vardı bizde gelince değiştiriyorlardı öyle evhamlıydık bunda saldık kendimizi olan oldu geçen seneden öğretmenlere yazdım 15 kişilik sınıftan 11 i gelmemiş baya salgın var
Kesınlıkle cok guzel tavsiyeler kızlar bunları uygulayın.. Kısa vadede su an baglanma için iyi yapılıo gibi oluyo, ama uzun vadede ılerde cok zorluklar çıkıo..
Ah kesinlikle öyle memem mi var diyordu eşim ben kalksam napıcam en nefret ettiğim lafta oydu gerçekten öyle bi bağımlılık ki kalksa da bir şey yapamıyordu
Bize annem her sene 15 kg hazırlatıyor Küçükkuyu da yazlıktan birinden alıyor. Her yıl Eylül sonunda veriyor ne zaman hasatı bilmiyorum ama baya pahalı bir şeymiş Allahtan ona bari para vermiyoruz
Ayy evet çok benzer durumlar hiç aklıma bu gelmemişti kulak pamuğuyla mı yapıyorsun başka yapılacak birşey yoksa bende yapayım kontrol sürem var ama eğer kş başka bir tedavi yoksa deneyeyim bende
Normalde çocuk cerrahiye gidildiğinde farklı bir şey yapıyorlarmış, daha doğrusu annelere yaptırıyorlarmış. Kademeli büyütmek için. Bazen de zamanla açılır deyip hiçbir şey yapmıyorlarmış. Doktor bunu da yapabilirsin dedi. İstersen sen de bi git sor.
Ben ilk defa bugün denedim, kulak çubuğuna zyağını sürüp deliğe hafif soktum. O zaman biraz geldi. Cidden çok dar ama
Dun yuruyus olsun dıye Eymen de sevınsın dıye okuldan almaya gittim.. Dişlerimi o zmn fırçalamak aklıma geldi bide banyodan banyoya fırçalıyorum kilo da az gitti ama gecenkı gibi hızlı veremedım bu sefer.. Ödemden dolayı mı bılmem ama sadece 5 kılo gitti yani ayaklarım hala ödemli.. Dısarı cıkınca terlık giyiyorum ya
Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir ve bebişe geçmez
Naçizane önerim, Spring05
in de dediği gibi, covid dönemi önlemleri alman. Vallahi şimdiki aklım olsa bebişi alır annemlere giderdim, arada şartsa maskeyle gelir büyük oğlumla ilgilenirdim.
Var canım var eşimin arkadaşından alıyoruz ama maalesef gerçek değil onlar bile eşim onu verme dedi eşimin kuzeninde var birde onlarda bu işle uğraşıyorlar dediğin gibi baya bi pahalı ama onlar fabrikaya veriyor işte önceden söyleyip ayırtmak lazımdı bi bakayım belki elinde vardır toplama zamanı ne zaman gerçi pek bilgim yok sorayım
Gündüz içirdim, oda arkadaşımın taktiğiyle (zorla ağzına boca etmece) ama damardan ikinci bir antibiyotiğe başlandı zaten, o yüzden beceremezsek de sorun değil dediler.