2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Hakikisi de hakikidir sanrm ama bursada bulursun gemlikten fılan ya.. Kız kardeşim Uludağ unıvde gemlikte okuyodu, her geldgnde zeytın getırıodu

Belli aydan sonra delikle çok oynamamak da lazım.. Dıkkatli olmak da fayda var

Ben kılo dan zıyade zaten hep kılolu oldugum için cok takmıyorum ama göbegım cok cirkin ya.. Böyle löp löp.. Korse takmaya basladım ama inş işe yarar bende cekemıorm kendımı yemekten vallahı emzıreyım anında acıkıorm

Hakikisi de hakikidir sanrm ama bursada bulursun gemlikten fılan ya.. Kız kardeşim Uludağ unıvde gemlikte okuyodu, her geldgnde zeytın getırıodu
Var canım var eşimin arkadaşından alıyoruz ama maalesef gerçek değil onlar bile eşim onu verme dedi eşimin kuzeninde var birde onlarda bu işle uğraşıyorlar dediğin gibi baya bi pahalı ama onlar fabrikaya veriyor işte önceden söyleyip ayırtmak lazımdı bi bakayım belki elinde vardır toplama zamanı ne zaman gerçi pek bilgim yok sorayım

Asit oranı çok düşük olmalı en çok buna dikkat etmelisin cano
Bizim bebelerimiz cidden aynı sanki benimkini tarif ediyorsun. Cıvık bile yapsa morarak yapıyor resmen

Çabuk toparlıyor çocuklar, inşallah bebeğe de bulaşmadan atlatacaksınız

Çok haklısın ilkinde covid olduğu için maske tak üst değiştir vs vs diyorduk bunda diyemedim. Benim annemle babamın üstü vardı bizde gelince değiştiriyorlardı öyle evhamlıydık bunda saldık kendimizi olan oldu geçen seneden öğretmenlere yazdım 15 kişilik sınıftan 11 i gelmemiş baya salgın var

Kesınlıkle cok guzel tavsiyeler kızlar bunları uygulayın.. Kısa vadede su an baglanma için iyi yapılıo gibi oluyo, ama uzun vadede ılerde cok zorluklar çıkıo..
Ah kesinlikle öyle memem mi var diyordu eşim ben kalksam napıcam en nefret ettiğim lafta oydu gerçekten öyle bi bağımlılık ki kalksa da bir şey yapamıyordu

Bize annem her sene 15 kg hazırlatıyor Küçükkuyu da yazlıktan birinden alıyor. Her yıl Eylül sonunda veriyor ne zaman hasatı bilmiyorum ama baya pahalı bir şeymiş Allahtan ona bari para vermiyoruz

Kızım çok hasta resmen öksürmekten gözleri pörtledi çocuğun ama bebişte şimdilik yok onu korumaya çalışıyorum canım

Ay çok geçmiş olsun en azından bebege gecmemiş, inşallah da geçmez.. Cok zor ya hastalıktan korumaya çalışmak da

Ayy evet çok benzer durumlar hiç aklıma bu gelmemişti kulak pamuğuyla mı yapıyorsun başka yapılacak birşey yoksa bende yapayım kontrol sürem var ama eğer kş başka bir tedavi yoksa deneyeyim bende
Normalde çocuk cerrahiye gidildiğinde farklı bir şey yapıyorlarmış, daha doğrusu annelere yaptırıyorlarmış. Kademeli büyütmek için. Bazen de zamanla açılır deyip hiçbir şey yapmıyorlarmış. Doktor bunu da yapabilirsin dedi. İstersen sen de bi git sor.

Ben ilk defa bugün denedim, kulak çubuğuna zyağını sürüp deliğe hafif soktum. O zaman biraz geldi. Cidden çok dar ama

Sen tekrar baktırdın mı değerlerine bu arada? Bir teşhis koydu mu veya tedavi önderdi mi doktor karaciğerle ilgili?

Kızım çok hasta resmen öksürmekten gözleri pörtledi çocuğun ama bebişte şimdilik yok onu korumaya çalışıyorum canım

Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir ve bebişe geçmez

Naçizane önerim, Spring05 in de dediği gibi, covid dönemi önlemleri alman. Vallahi şimdiki aklım olsa bebişi alır annemlere giderdim, arada şartsa maskeyle gelir büyük oğlumla ilgilenirdim.

Canım ben özemle yaşamdan alıyorum. Fiyatı tabi pahalı. 20sinden sonra %20 indirim de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…