Merhaba güzel anneler
Kızım 18 günlük oldu ve hiç kilo almamış
Kıyafetiyle doğum kilosunda çıktı.
Günde üç kere 30 ml de mama vermeme rağmen böyle.
O kadar şey yiyorum ki süt olsun diye hiç mi işe yaramadı anlamıyorum. Benim göbek de kocaman ayaklar davul ha bire yiyorum tahinler ballar çerezler ama olmuyor.
Bir de şimdi vajinaya taktım normal doğum yaptım ama çok açık sanki var mı normal doğum yapan Bi el atın şu derbeder bacınıza. Kafamda bir sürü dert
Gündüz içirdim, oda arkadaşımın taktiğiyle (zorla ağzına boca etmece) ama damardan ikinci bir antibiyotiğe başlandı zaten, o yüzden beceremezsek de sorun değil dediler.
Ben kılo dan zıyade zaten hep kılolu oldugum için cok takmıyorum ama göbegım cok cirkin ya.. Böyle löp löp.. Korse takmaya basladım ama inş işe yarar bende cekemıorm kendımı yemekten vallahı emzıreyım anında acıkıorm
Löp löpe kahkaha attım aynı benim göbeği tarif etmişsin bildiğin yağ karın yok miğde de küçülmüş tıkanıyorum hemen içtipim suyun hatti hesabı yok kilo versem bile o göbek benden zor gidicek
Canım @Phaedra nın dedıgı gibi 3 aya kadar gidilmesi lazım sanrm.. Tam hatırlamıyorum zamanını ama kafa kontrolu fılan var mı onların degerlendırmesi yapılıo.. Ama sanrm ben gec de olsa götürmüştüm
Kusmadığı yer kalmadı bu balgam dimi kıyafeti de böyle yapış yapıştı şimdi yastığı attım yarın da kılıfını yıkıcam en azından kusunca bir nebze rahatlıyor buna da şükür
soyasosu
benim kızımda hep kaka yaparken aşırı ıkınıyor ve bir iki gün yapamadığı oluyor cıvıkta olsa ıkınıyor gerçi hipp kullanıyorduk sma optıproya geçtim bende ama hiç farkı olmadı sizde oldu mu canım birde günde 5 kere veriyor musundur mama benim 5 6 oluyor çünkü 60 ml mama veriyorum her seferinde muhtemelen o kabız yapıyor
Benimde buhar makinası var kızımda almıştık henüz ikizlere açmadım soğuk üflüyodu sanki odanın nemide %70 leri buluyor düşürüyoruz havalandırarak ama geri yükseliyor bende kullansam mı benim bebeklerin burunlarıda hırıltılı çünkü soğuk üflemeesi kafamı karıştırdı normal mi oluyor bu durum ?
Benim bu bebe şu parkta otobüsde aniden uyuklayan dayılara teyzelere benzedi meme üzerinde uyuyor aha tamam uyudu diyorum tam bi baktım aniden gözleri fal taşı gibi açıyor hemen memeye saldırıyor tekrar uyuyo tekrar uyanıyor bu nasıl bir kısır döngü
Bişi sorucm tekrar bunları eski yere göndersek nsl olur acaba anne karnına iyice uykumu aliym tekrar gelsin yokk ben kafayı yedim kızlar ruh sağlığım yerinde değil
Löp löpe kahkaha attım aynı benim göbeği tarif etmişsin bildiğin yağ karın yok miğde de küçülmüş tıkanıyorum hemen içtipim suyun hatti hesabı yok kilo versem bile o göbek benden zor gidicek
Aynen yaa.. Karın kası namına eser yok, bıldıgın simit.. Denıze düşsem bogulmam o derece ben mideyi son bıkac gundur büyüttüm gibi inşallah normal ölçülerde yemeye dönerim
soyasosu
benim kızımda hep kaka yaparken aşırı ıkınıyor ve bir iki gün yapamadığı oluyor cıvıkta olsa ıkınıyor gerçi hipp kullanıyorduk sma optıproya geçtim bende ama hiç farkı olmadı sizde oldu mu canım birde günde 5 kere veriyor musundur mama benim 5 6 oluyor çünkü 60 ml mama veriyorum her seferinde muhtemelen o kabız yapıyor
Ne zaman geçtin? Sma kullanmaya başlayınca cıvıklaştı bizim kaka. Hipp de daha kıvamlıydı ama üç gün yapmadığı olurdu. Belki anca düzene girecektir.
Ben de günde 5 kere veriyorumdur. Yani bazen 6-8 saat anne sütü ile durduğu oluyor ama genelde günde 5 seferi var mamanın.
Yok baktıramadm ama yüzüm acayip kaşınmaya basladı.. O gun baktm en son yapılan tahlıllere.. Bır deger yuksekmiş hala.. Saglık ocagına gitcem ama nasip olmadı Bi türlü.. Randevu beklıorm dahılıyeye