2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aa bende geçtiğimiz hafta sma ya geçtim ve kakası cıvık üşüttü mü acaba demiştim acaba mamadan mı

Evet soğuk üflemesi normal. Bence doktora bu hırıltıyı bir danış. Ben genelde hastayken açıyorum burnu nemlensin diye. Sizin bulunduğunuz yer yeterince nemli bir bölge sanırım. Bizim havamız çok kuru. Havlu falan da seriyorum kalorifere ama fayda etmiyor.

Phaedra bebek nasıl oldu? Öksürük devam ediyor mu? Bizde yeni yeni başladı gibi. Sabah doktora götüreceğim

Ediyor. Hava ve antibiyotik tedavisi görüyor, ona rağmen ara ara solunumu zorlanıyor, göğsü çekiliyor ama çok ciddi boyutta değil gibi şimdilik.

Burnunu açık tutmak ve bol bol emzirme öneriyorlar şu aşamada. Göğsünde çekilme, burun kanatlarına açılıp kapanma ve dakikada 60 ı geçen solunum gibi belirtiler başlamazsa sıkıntı yaşamazsınız ama o belirtilerden biri bile varsa röntgen çekilse iyi olur, bizim son acile gelişimizde burun temizlendikten sonra ciğerinde hırıltı duyamadı doktor ama röntgende çıkmıştı.

Ciddi bir şeyi yoktur umarım. Geçmiş olsun

Pazar akşam vermeye başlamıştım hala kaka yapmadı bekleyelim bakalım belki düzenli kullanımda farkeder

Kızlar bu gece oğlum hiç mememden ayrılmak istemiyor herhalde uykusuz bir gece beni bekliyor her gün huy değiştiriyor sanki 40 gününü doldurunca hiç değilse hafifliyor mu bu sancılı süreç?

Kızımda doğduğundan beri var düzelir dedi hep doktor, cumartesi kontrolümüz vardı ikisinde de oluyor ciğerleri temiz reflü kaynaklı olabiliceğini söyledi kusma artarsa mamayı değiştiririz dedi günde 2 kez kusmayı normal buldu artarsa dedi 2. Aydan sonra reflü yastığı öneriyoruz dedi,
Evet istanbul nemli hep havalandırsakta aynı ki diğer odalardan çok soğuk geliyor kapsını kapalı tutuyoruz odanın petek 60 ta olmasına rağmen sürekli odada olunca nem dahada artıyor belki buhar makinası temiz hava nemi sağlar

Ben bu bebekle napcam bilmiyorum. Bu cocuk geceleri uyumuyor yok can mı dayanır buna bilmiyorum. her gün sabaha kadar nasıl oturucam böyle hiç bilmiyorum. Gündüzde doğru düzgün uyumuyor ki bende yatıp uyuyayım. Saat üçten beri sallıyorum dermanım kalmadı artık. Arada bir böyle yapsa tamam neyse diyeceğim ama her Allahın günü böyle yani.

Evinizin içi kaç derece oluyor ? Benim evim 23 derece oluyor iyi mi yıkama giydirme süresi açısından.
Küçük fanlı ısıtıcılarından mı alsan? Banyoyu ısıtıp orda giydirirsin. 23 fena değil ama banyo yaptığında 25 falan olsa daha iyi gibi. Benim evim genelde 25.5
Aa bende geçtiğimiz hafta sma ya geçtim ve kakası cıvık üşüttü mü acaba demiştim acaba mamadan mı
Cıvık olması iyi mi onu da bilmiyorum gerçi ama mamadan sonra cıvıklaştı Perada

Dr sordun mu hiç canım durumu veya gazı mı var sen nasıl gözlemliyorsun neden uyumuyor gaz mı ağrı mı bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanır yoksa küçücük bebek belki bşr yeri ağrıyordur benim oğlumda 3,4 gündür gece asla uyumuyor çok zor gerçekten ama gündüz uyuyordu o zamanda büyük abi olduğu için ben uyuyamıyordum bazen 2 saat oğlum okuldayken uyurdum va bugün şükür uyudu yani seni çok iyi anlıyorum inşallah durumu düzelir sende biraz rahatlarsın bebişte

Canım ilk bebekmiy çok zorluyor bebekler ama her bebek bir olmuyor kızımı çok rahat büyüttüm oğlumda zombi gibiydim duvar kafa atıyordum uykusuzluktan görmüyordum önümü bugün biri şeydedi bebek çok huysuz vebzorlayıcı ve rahatsız sa bir hocaya birşey yazdır sübyan olabilir dedi bana benim 4 çocugum diyerlerinde yaşamadım bundada yoktur dedim kapadım konuyu sen bi araştır istersen dinen böyle birşey varmı ne gibi huzursuzluklar oluyor bebekte diye bende uyuyamıyorum senin gibi bebek uyusa 2 yaşındaki oğlum uyanıyor kısır döngüye giriyorum tam 7;30 da yatıyorlar kızın okulu var şaftımız kaydı karı koca

Kızlar birşey soracagım hiç başına gelen varmı diye benim 3 gündür idrarım köpüklü int sordum protegın kacagı yazıyor acaba bu doğum sonrası birşeymi panik yapmalımıyım sanki böbreklerimde agrır gibi yada psikolojik agrıyo
Kusura bakmayım hamilelik den sonra hiçbirşey bilmez düşünemez oldum unutkanlıkda var

Gaz problemimiz var evet ama şu an gazı falan yok ağlamıyor sallansın gezsin istiyor bi yere yatır bırak ağlıyor hemen. Bende ağlıyorum su an vallaha sinirimden saat beş oldu. Tamam hadi uyumasın ama bari yatsın bakınsın onada razıyım uykusuzda durur beklerim ama ağlıyor sesler cıkarıyor sinirlerim dönüyor.

İlk bebeğim evet. Yaşım küçük tecrübesizim çok zorluyor beni. Ben herhalde hamile kalana kadar cocuk oyuncağı sanıyordum bu işleri…

İlk bebeğim evet. Yaşım küçük tecrübesizim çok zorluyor beni. Ben herhalde hamile kalana kadar cocuk oyuncağı sanıyordum bu işleri…
Aslında ne güzel genç anne olacaksın ben 38 yaşındayım 20 yaşında oğlum var çok farklı duygu oluyor. Tecrübesizlik her şeyde oluyor canım birde bebek bakmaya tecrübe yeterli olmuyor her bebek bir acemilik yapıyor ben bütün bildiklerimi unuttum bugünler geçici canım biraz dişini sık o sana Allahın bir emaneti ne mutlu Rabbim bu emanete bizleri layık görmüş dini görüşün ne bilmiyorum ama kusurabakma, doğumdan bügüne kadar sen baktın ve bayrağa yol kat ettin kolay zamana geçeceksin kısa süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…