2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Burnunu temizliyorum yattığı odaya buhar koydum akşam peşpeşe 5 6 kere öksürdü şu an daha birşey yok.Ama sanki burnunu açmama rağmen hala hırıltı var gibi. Sizi ne zaman çıkarırlar acaba

Kendi kendime de nazarım birebir değer benimkide uyandı emdi eyvah sonrası fena şuan ayakta sallıyorum bende benimki emince çok hazımsızlık yaşıyor artık sütümün ona iyi gelmediğini düşünüp üzülüyorum öyle böyle büyüyecekler canım ben bugün gündüz uyumadım hastane işi filan vardı normalde 1,2 saat yatarım yarında Allah nasip ederse uyurum sende o uyuduğu an uyu belliki bi süre böyle devam edecek atak dönemi filandır belki kendimizi telkin edelim en azından

İlk bebeğim evet. Yaşım küçük tecrübesizim çok zorluyor beni. Ben herhalde hamile kalana kadar cocuk oyuncağı sanıyordum bu işleri…
Canım benim benim yaşım büyük olmasına rağmen ben de zorlanıyorum hamilelik gerçekten hiç zorlamamıştı beni ama doğum sonrası zorluyor. Bazı şeyleri kabullenip bu sürecin geçici olduğunu düşünerek kendimi sakinleştiriyorum ayrıca inşirah suresini açıp bol bol dinlemeni tavsiye ederim zaten profesyonel yardım almayı planlıyorsun bununla da destekle kendini umuyorum ki en kısa zamanda toparlarsın

Şimdi mamasını içirdim uyutmaya calısıyorum. Uyusun, babasına verip en azından saat 10.00’a kadar uyumayı düşünüyorum. Babası umarım bu teklifimi reddetmez tabii.

Phaedra canım nasıl oldu bebiş sen nasılsın

Aynı gibiyiz, solunumunu pek düzelmedi ama 3.-4. Gün kötüye gitmesi normal dediler 5. Günden itibaren düzelmesi beklenirmiş kötüleşmeyecekse. Takipteyiz. Emmesi bir tık daha iyi, kusuyor gerçi ama bana gelişme var gibi geliyor, o açıdan ümitliyim.

Seninkiler iyileşti mi tamamen?

Burnunu temizliyorum yattığı odaya buhar koydum akşam peşpeşe 5 6 kere öksürdü şu an daha birşey yok.Ama sanki burnunu açmama rağmen hala hırıltı var gibi. Sizi ne zaman çıkarırlar acaba

Aslında doktora gitmişken test yaptırsanız çok iyi olur, bizimkine tüm virüsleri taramışlar rsv çıkmış. Bu testi neden acile ilk geldiğimizde yapmadılar, bilmiyorum. Eğer altta yatan doğumsal rahatsızlık, kronik hastalık vb gibi başka bir neden yoksa, rsv kaynaklı zatürede bir hafta içinde düzelme bekliyorlarmış. Ama her halükarda antibiyotik bitrne kadar en dört gün daha buradayız herhalde.

Bence sağlık ocağına gidip en azından bi idrar testi yaptır . Eczanelerde stick de satılıyordur basit şekilde idrarda kan glukoz keton gösteren. Bi bak istersen

Dediğin gibi keşke acile ilk gittiğinde yapsalarmış bu testi ama sen çok bilinçli bir annesin tüm işaretleri takip ettin ve zamanında götürdün bebeği.
Kötüleşmeyecek o yüzden çok daha iyi olacak. Büyük oğlun nasıl daha iyiydi dimi?

Bulunduğum yer deprem bölgesi bir tane devlet bir tane özel var. Özelde destek doktor var. Pazartesi götürdüm hiç birşey yok dedi ciğerini dinleyip. Ama dün akşam ve şu an arada bir hapşırıp arada bir tek tük de olsa öksürüyor. Sesi de kısık gibi. Devlette test yaparlar mı bilmiyorum ama randevumuz 11 buçukta. Solunumu vs normal gibi ama hasta olduğu anlaşılıyor.

trueliving_ lerde de ses kısıklığı vardı galiba. Hapşırması hastalık alameti değil, tam tersime solunum yolları açılıyor ama öksürük hiç olmamalı küçük bebişlerde eğer hasta gibi geliyorsa, göğüs dinleyip temiz deseler de ciğer filmi çektirtin bence.

Acilde test yapmayabilirler aslında yoğunluktan ama poliklinikte yapabilirler, ki bence yapılmalı. Bizim de tek tük öksürükle başladı geçen çarşamba, pazar günü göğüste çekilme gördüm. Belki cuma akşamı acilde röntgen çekselerdi ciğerde görülürdü enfeksiyon.

Ciğerde bir şey yoksa burun temizliği konusunda adam akıllı öneri iste doktordan. Ben acaba burun açma işini adam akıllı beceremediğim için mi ciğere indi diye düşünüp duruyorum. Serum fizyolojik boca ediyorum ama içeride mi kalıyor nedir, hırıltısı artıyor yavrumun. Doktor gelip vakumla çekiyor sonra.

Ciddi bir şeyi yoktur umarım

Emmesi biraz daha iyi gibi olunca ben de ümitlendim bugün ama yarına kadar iyileşme belirtisi görmemiz gerekiyor anladığım kadarıyla, umarım görürüz

Büyük oğlum üç dört günde toparladı, geçen perşembe dönmüştü okula zaten, yalnız tek tük öksürüğü kaldı. Bir de anacığını özlüyordur

Geçen hafta hastalık ilk bana bulaşınca doya doya öpüp koklamıştım onu, öncesinde uzak duruyordum bana bulaşmasın diye

tam zombie filmlerindeki gibi olmuştuk yine, önce kaçıyorsun kaçabildiğin kadar, sonra sen de zombie olunca rahatlıyorsun

Ben 5 gündür mama kullanmıyorum. Yine cıvık kakası. Zaten 6. Gün kontrolünde doktora da sormuştum normal demişti. Demek ki normali bu. Ama cıvık olmasına rağmen en son akşam kaka yaptı, gece boyunca kakasını yapamadı. Sürekli ıkınıyor, mıkırdıyor. Doğru düzgün uyuyamadı çocuk

Kızlar özel bir soru olacak ama cinsel hayatınız ne durumda? Biz daha iki gündür deniyoruz ama ben vajinusmus oldum resmen kendimi kasıyorum. Bi yere kadar pek sıkıntım yok ama sonrasında acı hissediyorum. Bu normal mi ? Sizde de böyle oldu mu? Sezaryen doğum gerçekleştirdim ama bilemiyorum.

Sanırım aynı geceyi yaşadık. Gazı da çıkıyor ama kaka yapmaya çalışır gibi sürekli ıkır mıkır çocuk. Doğru düzgün uyumadık
Her seferinde heh yaptı diyip altına bakıyorum boş çıkıyor

Sezeryan kaynaklı kuruluk olabilir.. Vajınusmus dıye sartlama kendını.. Sezeryan sonrası bazı şeyler degısebılıo.. Vajınusmus daha kapsamlı bıseydır sanrm.. Kuruluk için çözum bulman lazım

Bizim bebeklerimiz nasıl bu kadar aynılar ilk defa çocuğum bu kadar alttan gaz çıkardı. Yaptı deyip ben de kontrol ettim ama yok yavrum hala aynı.

Sezeryan kaynaklı kuruluk olabilir.. Vajınusmus dıye sartlama kendını.. Sezeryan sonrası bazı şeyler degısebılıo.. Vajınusmus daha kapsamlı bıseydır sanrm.. Kuruluk için çözum bulman lazım
Sezaryen sonrası da mı kuruluk oluyor

Phaedra bebek nasıl oldu? Öksürük devam ediyor mu? Bizde yeni yeni başladı gibi. Sabah doktora götüreceğim
Bebekte mi başladı ah geçmiş olsun yüreğim dayanmıyor artık hasta bebek duymaya bizde de iyileşme yok. Burnunu sürekli aç canım çıkmasa bile o an kusmukla atıyor

Protein kaçağı gebelik dışında da çok önemli kaardeşim tesadüf verdiiği idrarda çıktı takip ediliyor 1 senedir çok korkuyo sebebi tam koyulmadı daha 21 yaşında nerden buluyo beni bu hastalıklar diye kendini yiyip biritirdi troit te var onda , köpürüyomuydu hatırlamıyorum tam

Bizim de öksürük devam ediyor galiba benimde ciğer filmi çektirmem gerek artık

Eşimde gitti yarın gece gelecek. Çok zormuş inşallah beni doktor boşuna bekletmiyor evde kendinden öyle emin ki temiz hiç bir şeyi yok. Burnu dolu sadece diyor. Şimdi açtım burnunu kussa keşke de biraz rahat etse.

Sizde inşallah en kısa zamanda çıkarsınız gerçekten çok zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…