Soğan karanfili biliyosundur kesin bebeklere oluyomu bilmiyorum ama aklıma geldi benimkilerinde var baya sabahları daha çok oluyor onyüzden kara kara düşünürken geldi soğan karanfil aklımaBurnunu temizliyorum yattığı odaya buhar koydum akşam peşpeşe 5 6 kere öksürdü şu an daha birşey yok.Ama sanki burnunu açmama rağmen hala hırıltı var gibi. Sizi ne zaman çıkarırlar acaba
Odada olması yeterli canım. Bızım salon buyuk dıye basucuma koydum yoksa oda kucuk olunca zaten yetıyor bı yerde dursaBuhar makinası kullananlara bir sorum var. Buhar makinasının odanın içinde olması mı daha iyi yoksa direkt bebeğin başucunda olması mı?
Bizim de öksürük devam ediyor galiba benimde ciğer filmi çektirmem gerek artık
Eşimde gitti yarın gece gelecek. Çok zormuş inşallah beni doktor boşuna bekletmiyor evde kendinden öyle emin ki temiz hiç bir şeyi yok. Burnu dolu sadece diyor. Şimdi açtım burnunu kussa keşke de biraz rahat etse.
Sizde inşallah en kısa zamanda çıkarsınız gerçekten çok zor süreçler
Aa vurmuyorum vurmak mı lazımmış. Ben havayı çok yakından vermiyorum canım maskeyle silindir uçla tutuyorum uzaktan biraz veriyorum. Yani emmesinde sıkıntı yok burnu açıksa, kusms devam, burun kanadı gibi bir şey yok kıpırdama, nefes alışı da iyi. Ama boğazına balgam gelince çok öksürüyor ta ki kusans kadar. Kusunca rahatlıyor. Cumaya ataşehirden randevu aldım yatırırlarsa da orda yatarız artıkDediğim belirtiler yoksa ciğere inmemiştir.
Hava verdikten sonra beş on dakika pat pat vuruyorsun di mi sırtına?
Yaa inşallah hiç bir şeyi yoktur
Bizimde bronşit ayrıca rsv çıkmıştı canım şu son zamanlarda bebeklerde çok görülüyormuş hastalığın seyri bebeğe göre değişiyor tabi bizimde iki üç gün ememiyordu yoruluyor uyurdu şekeri iyiyse sorun yok diyorlardı serum yetiyor denilmişti sonra normal kendi haline dönüyorlar gerçekten emzirmelerine izin vermeleri bile çok güzel canımAynı gibiyiz, solunumunu pek düzelmedi ama 3.-4. Gün kötüye gitmesi normal dediler 5. Günden itibaren düzelmesi beklenirmiş kötüleşmeyecekse. Takipteyiz. Emmesi bir tık daha iyi, kusuyor gerçi ama bana gelişme var gibi geliyor, o açıdan ümitliyim.
Seninkiler iyileşti mi tamamen?
Aslında doktora gitmişken test yaptırsanız çok iyi olur, bizimkine tüm virüsleri taramışlar rsv çıkmış. Bu testi neden acile ilk geldiğimizde yapmadılar, bilmiyorum. Eğer altta yatan doğumsal rahatsızlık, kronik hastalık vb gibi başka bir neden yoksa, rsv kaynaklı zatürede bir hafta içinde düzelme bekliyorlarmış. Ama her halükarda antibiyotik bitrne kadar en dört gün daha buradayız herhalde.
Benim vajinusmus geçmişim var canım ilk ilişki olduğunda o ağrıları acıları hissettim asla olmuyordu ama dedimki bunu aklıma getirip korkup kaçarsam yine uzun süre olmaz kendimi biliyorum biraz o an o acıya katlandım sonraki ilişkilerde acı olmadı ama ilk çok yanmam acı ve ağrım olmuştu hatta şaşırdım açıkçası normal doğum değil ki neden böyle oldu diyeKızlar özel bir soru olacak ama cinsel hayatınız ne durumda? Biz daha iki gündür deniyoruz ama ben vajinusmus oldum resmen kendimi kasıyorum. Bi yere kadar pek sıkıntım yok ama sonrasında acı hissediyorum. Bu normal mi ? Sizde de böyle oldu mu? Sezaryen doğum gerçekleştirdim ama bilemiyorum.
Yok bu derece değil ama sabah çatallı gibiydi sesi. Ama benim anladığım şu ki eğer bir kere öksürdüyse her türlü yatması gerekiyorAlyaliya bizim ses kısıklığı vardı canım sesi hiç çıkmıyordu ağlarken
Bizim 40 ımız da çıktı ama hala devam ediyor cidden bitmeyecek mi artık buAy benimde. Ne zaman biter bu, hiç bitmeyecek gibi
Bizde öksürük vardı ama yatması gerek demedi muayenehane olduğu için heralde. Sadece büyük hastaneye götürseniz öksürüyor deseniz yatış verirler çünkü çok küçük ama ben gerek görmedim dedi. Valla korktum şimdi yine ciğerlerini dinletmeye götürücem cuma da Ataşehir e direkYok bu derece değil ama sabah çatallı gibiydi sesi. Ama benim anladığım şu ki eğer bir kere öksürdüyse her türlü yatması gerekiyor
Bizimki başladı. Her zaman olmasa da özellikle şimdiden babacı olduğunu göstermeyi başardı. Akşam babasıyla bol gülüşüyorlar. Bir de geçen gün ortalığı kakayla batırdığında , kız naptın sen falan diye konuşurken “ ama nasıl uğraştırıyorum sizi” gülmesi vardı ki anlatamamKızlar Osman Gönülal’ın gelişim videolarını izliyordum 2. Ay için gülmesi sizi görünce heyecanlanması gerekir demiş daha 43 günlüğüz ama uykuda yaptığı mimik dışında gülme kahkaha vs yok daha sadece göz teması var özellikle mama içerken bol bol bakışıp konuşuyoruz sizin bebekleriniz ne durumdalar
Aa vurmuyorum vurmak mı lazımmış. Ben havayı çok yakından vermiyorum canım maskeyle silindir uçla tutuyorum uzaktan biraz veriyorum. Yani emmesinde sıkıntı yok burnu açıksa, kusms devam, burun kanadı gibi bir şey yok kıpırdama, nefes alışı da iyi. Ama boğazına balgam gelince çok öksürüyor ta ki kusans kadar. Kusunca rahatlıyor. Cumaya ataşehirden randevu aldım yatırırlarsa da orda yatarız artık
Stresten ellerimin haline bakar mısınız üç dört gün içinde oldu bunlarvalla perişan olduk ya bir düzelseydi şu çocuk, uykusuzluğa razıyım
Kızların hepsi babacı. Bizimki de deliriyor babaya. Bana daha hiç öyle gülmedi hep babayaBizimki başladı. Her zaman olmasa da özellikle şimdiden babacı olduğunu göstermeyi başardı. Akşam babasıyla bol gülüşüyorlar. Bir de geçen gün ortalığı kakayla batırdığında , kız naptın sen falan diye konuşurken “ ama nasıl uğraştırıyorum sizi” gülmesi vardı ki anlatamam
Bir de her çocuğun gelişimi farklı. 2. ayın içindesin, daha zamanın var. Ki 2. Ayda değil 3.ayda da olabilir, sonuçta her çocuğun biricikliği söz konusu
Ilac koyuyormusun canım. Nasıl kullanıyorsun bende aldım ama hıc kullanmadım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?