2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Oh, çok şükür. Darısı başımıza

Biz de bir şekilde atlatırız umarım ama herhalde bundan sonra Berikko gibi her öksürük duyuşumuzda kafayı yiyeceğiz

Yok bu derece değil ama sabah çatallı gibiydi sesi. Ama benim anladığım şu ki eğer bir kere öksürdüyse her türlü yatması gerekiyor

Aslında ciğere inmediyse burun açmaktan başka bir tedavisi yok galiba, ilaç veremezler enfeksiyon oluşmadan, hava da sırf akıntıda işe yarar mı bilmiyorum. Yani sırf burun akıntısı yüzünden öksüren bebeği yatırıp ne yapacaklar ki, bilemiyorum ama benim anladığım, ciğere çok kolay inebiliyor.

Bence anlattığın kadarıyla seninkinin ciğerine inmemiştir ama açıkçası şu an ben senin yerinde olsam en yakın sağlık kuruluşunda röntgen ve kan baktırırdım. (Geçen haftaki ben olsam beklerdim ama şu saatten sonra aynı şey bir daha başıma gelirse -ki gelecek belli ki ıssız adaya yerleşemezsek- iki günde bir ciğerine baktırırım.)

Yatış falan verilirse zaten kendi doktorunla konuşup kendi hastanene geçiş yapabilirsin. Ben doktor değiştirmeye karar verdiğim için aciline geldiğim hastanede kaldım, yoksa geçebilirdim istediğim hastaneye.

Şimdi yine gittim kadın dedi ki en son seni 3. Ya da 4. Görüşüm inan hiç bir şey yok şusn röntgen cihazı olsa sırf içini rahatlatmak için çekicem dedi. Dinledi ciğeri tertemiz dedi zor da duyulmuyormuş. Kilo alımında azalma olduğunu sanmıyorum karnı çok şiş gazı çok var dedi. Cumaya dayanır mı dedim çocuk hasta değil ki dedi kadını çıldırttım biraz niye öksürüyor o zaman dedim burnu tıkalı dedi ay bilmiyorum cumaya da randevu aldım zaten

İnşallah hemencecik toparlansın da bir an önce evinize abisine kavuşsun bende birazdan yine hava verip vuruyim bari. Annemde bizde diyor ki bir şeyi yok ne evhamlısın beni de strese soktun

Olsun olsun sen temkini bırakma spring.. Buyuk kızın da hastaydı, noolur noolmaz.. Hemen guvenerek salma kendini valla.. Git kontrole fılan.. Aksatma valla sonra pişman olunca yapcak bişey kalmıo

Kesınlıkle böyle bir hastalık durumu varsa en azından saglık ocagına gidip aile hekimine ciğerini dinletmek lazım.. Zaten doktor gereklı görürse hastaneye yönlendirio.. Gecen kış hafif hırıltı oldu Eymenin.. Saglık ocagına götürdüm, doktor sabah hava verdirdi, öğleden sonra da gelın hava verılcek dedi.. Havaları aldıktan sonra hırıltı gectı, eger gecmeseydı hastaneye yönlendircektım demişti.. Mutlaka Bi doktor görmeli illa hastanede şart degıl

Olsun olsun sen temkini bırakma spring.. Buyuk kızın da hastaydı, noolur noolmaz.. Hemen guvenerek salma kendini valla.. Git kontrole fılan.. Aksatma valla sonra pişman olunca yapcak bişey kalmıo
Büyük kızımda da balgam hala var tam atamadı ama iyi çok şükür ona üst solunum yolu demişler. Allahtan bronşit filan değildi ablası aynen aynen yok zaten burayı okudukça yerimde duramıyorum. Cuma günü Eda Hocaya götürcem o da ilaç karşıtı bakalım ona güveniyorum bugünkü doktorunda cv sini inledim iyiydi aslında

İyi etmişsin gitmekle. Doktor o kadar emin olduğuna göre dediği gibidir bence de, yoksa yönlendirirdi sizi. Umarım geçer bir an önce

İnşallah hemencecik toparlansın da bir an önce evinize abisine kavuşsun bende birazdan yine hava verip vuruyim bari. Annemde bizde diyor ki bir şeyi yok ne evhamlısın beni de strese soktun

Ay bir an önce toparlanır umarım ama abiye nasıl kavuşturacağım, onu kara kara düşünüyorum. Yılbaşı hediyesi olarak astronot başlığı mı alsam oğlana? Evde onunla gezer, mikrobu öksürüğü içeride kalır hep

Yavrum ama ya… her sabah geldiler mi diye sorarak uyanıyormuş, şimdi eve uğradım, pijamasını falan kokluyorum.

Kask çok iyi fikir, uzaklaştırmaya çalıştıkça daha da inatlaşıp geliyor bunlar ah kıyamam o da özlüyordur sizi inşallah canım inşallah

Kızlar sleepy’nin kalıpları dar değil mi? Bugün belediyeden bebek hediyesi geldi, içinde sleepy 1 numara var. Molfix 1 numara kaka yaptığı an taştığı için 2 numaraya geçtim onda

Kızlar sleepy’nin kalıpları dar değil mi? Bugün belediyeden bebek hediyesi geldi, içinde sleepy 1 numara var. Molfix 1 numara kaka yaptığı an taştığı için 2 numaraya geçtim onda
Sleepy 1 numara çok küçük elimde var diye kullanıyorum ben 0 beden prima baya kullaanmış biri olarak 0 ın bi tık üzeri büyüklükte

Bir kaç gündür ki huysuzluklarının sebebi meğer 5. hafta başlayan büyüme atağıymış. Atak haftalarında çok huysuz oluyorlarmış en kötüsü uyumuyorlarmış. Uyumuyor zaten aynen sabah 6 da kalkıyor tavşan uykusu gibi uyur uyanık Aman ne cadı oldu ya. Memeyi hem kendi bırakıyor sanki ben çıkarmışım gibi bir de sinirleniyor iştahı arttı koala gibi geziyoruz zaten kucağımda sabahtır

Son düzenleme:
Stresten ellerimin haline bakar mısınız üç dört gün içinde oldu bunlar valla perişan olduk ya bir düzelseydi şu çocuk, uykusuzluğa razıyım
Başka bir sıkıntı yaşayınca insan hemen uykusuzluğa razı geliyor. Mastit oldum Allahım kimse yaşamasın ya cidden öyle bir acı oluyor ki. Uykusuzluğa razıyım diyordum. Beterin beteri oluyor

Kızlar merhaba, bir gün takip edemedim yine sayfalar dolusu yazmışsınız. Ama geriden gele gele okudum yine

Hasta bebişlerimize, abi ve ablalarımıza geçmiş olsun.

Bizimde burun tıkanıklığımız başladı ve sanırım bu işi beceremiyoruz biz videolarda çocuklar sakin sakin duruyor hiç gıkları çıkmıyor. Bizde bir harala gürele hep. Serum fizyolojik sıkarkende aspiratörle çekmeye çalışırkende var mı bunun bir zamanı, ne bileyim bir püf noktası?

Birde bizim evde de nem %70i buluyor. Havalandırmakta çözüm olmuyor. Pencere kapanınca anında yükseliyor. Banyo penceresini açık bırakıyorum onda bile 65e düşüyor en fazla. Nem alıcı cihazlar var. Kullanan, tavsiyesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…