2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence sağlık ocağına gidip en azından bi idrar testi yaptır . Eczanelerde stick de satılıyordur basit şekilde idrarda kan glukoz keton gösteren. Bi bak istersen
Yarın acile görünmeyi düşünüyorum oğlum için gitmişken kendimde gideyim bari
İdrarda kan vardı doğum için tahlil verdiğimde kum döküyor olabilirsin demişdi Dr ama aylardır kummu döker insan ya biraz ihmal edildim ama hayırlısı bakalım

Ay daha yaşıda küçükmüş ama dert işte yaşa bakmıyor troit bendede var maalesef koku yok idrarda sadece köpürme hamilelik dışındada geliştiğini inanın int ögrendim

İlk bebeğim evet. Yaşım küçük tecrübesizim çok zorluyor beni. Ben herhalde hamile kalana kadar cocuk oyuncağı sanıyordum bu işleri…
Bir arkadaş daha yazmış. Bunun yaşla bir alakası yok inan.. Benimde ilk çocuğum.
Senelerdir istenen, beklenen bir bebek. Neyin kolay, neyin zor olduğunun, çocuk oyuncağı olmadığının gayet farkındaydım yani ama zor işte.. Zorlanıyoruz hepimiz.. Geçecek ve herşey düzene girecek eminim.

Kızlar sleepy’nin kalıpları dar değil mi? Bugün belediyeden bebek hediyesi geldi, içinde sleepy 1 numara var. Molfix 1 numara kaka yaptığı an taştığı için 2 numaraya geçtim onda

Baby turco almış eşim mecburen.. Onunkını görseniz elimden bile kucuk gibi 1 numara demeye bin şahit lazım

Phaedra Spring05 kızlar bebişin kan sonuçları temiz çıktı. Ciğerde de birşey görünmüyor henüz dedi. Ama tek tük öksürüğü var artabilir bir saat içinde bile tablo kötüleşebilir dedi. Serum fizyolojik sıkıp hüp hüp çek mutlaka her gün bir kaç sefer dedi.boğulur tarzda bir öksürme olursa hiç beklemeden acilden giriş yap yatışını yaptır dedi. Şu an ciğerde olmadığı için yatırmanın anlamı yok çünkü ciğere göre tedavi uygulanır dedi. Cuma bir daha çağırdı.

Sana bi haber vereyim mi? Ataklar bebek 40. Haftasında doğmuş gibi hesaplanıyor. Yani büyük ihtimalle atak dönemi değil ben de kendimi geçenlerde öyle sanmıştım ama değilmiş ama yine atak dönemindeyiz diye kendimizi avutacağız

Ay bilemedim gerçekten iki gündür canım çok acıyor kuruluktan falan diye düşündüm ama kuruluk da yoktu. Zamanla geçer umarım, bebiş nasıl iyi mi?

Bizim bebişlerin durumu aynı canım banada tamamen aynı şeyleri dedi boşuna radyasyon almasın şuan elimde cihaz olsa sadece sen rahatla diye çekicem ama yok. Gebze’deki Anadolu sağlığa git istersen dedi. Dedim kartalla Gebze çok uç, Ataşehir giderim daha iyi Kadını delirttim baya muayene ücreti de almadı kontrolmüş. İnşallah durumu kötüleşmez inşallah sen 3 saatte bir burnunu aç hava ver canım. Bende öyle yapıcam Tez zamanda iyileşsinler inşallah

Evet bende öyle okudum. Biz 18 Kasımda 40.hafta olacaktık. Yani şimdi 4.haftadayız. Hayırlarla gelsin inşallah

Başka bir sıkıntı yaşayınca insan hemen uykusuzluğa razı geliyor. Mastit oldum Allahım kimse yaşamasın ya cidden öyle bir acı oluyor ki. Uykusuzluğa razıyım diyordum. Beterin beteri oluyor
Canım bende mastit oldum bizim durum benzerdi kızardı sağ memem tamamen. Meğersem benim meme ucum kesilmiş gibi olmuş kızın pamukçuğunun mikrobu gelmiş. Ter boşalmam filan oluyordu o ara üşüme geliyordu. Pamukçuk geçti benim meme düzeldi aklında olsun

Ay bilemedim gerçekten iki gündür canım çok acıyor kuruluktan falan diye düşündüm ama kuruluk da yoktu. Zamanla geçer umarım, bebiş nasıl iyi mi?
Ben ilk normal doğum yaptığımda doktorum beni uyarmıştı bu konuda kuruluk olabilir biraz canım yanabilir çok normal dedi. Kayganlaştırıcı önerdi ama kullanmamıştım ben çok sorun da olmadı belki öyle bir şey deneyebilirsin

Mastit tecrübesi olan arkadaşlar nasıl başlıyor bu? Sol meme ucuma sürekli iğne batar gibi ağrılar giriyor. Ama iğne dokunuşu gibi değil. Birkaç iğne meme ucundan içeriye sokuluyor gibi bir acı. Bebek emerken daha da acı veriyor. Bugün o memeyi emzirmedim. Makinayla düşük güçte sağdım artık geldiği kadar mastit mi bu başka bir şey mi?

Meme ucunda baloncuk gibi bir şey olabilir mi minik o bana oldu çok acıtıyor. Mastitte titreme geliyor göğüste aşırı sertlik oluyor ya da kızarıklık oluyor. Bir şekilde emzirince ya da boşaltınca geçiyor ama enfeksiyonsa işte o çok acılı oluyor

Evet takip edelim devamlı,hava da vereyim yatmadan önce.senin bebişte birkaç gündür var durumu şükür ki kötüye gitmedi inşallah birşey olmayacak.Bizdeki dün gece başladı cumaya kadar tetikte bekleyeceğim ben de

Bizim doktorumuz kaka ve gaz için zeytinyağı önerdi. Ben korkarak bir kere yarım çay kaşığı vermiştim ama doğru yapmışım. Sabah akşam birer çay kaşığı verilebilir kabız durumunda dedi.

Öyle bişey var. Dün farkettim. Hatta kabuk gibi göründü ilk. Defne tırnak geçirdi sandım üstünde durmadım. Şimdi tlf feneriyle baktım. Evet kabarcık gibi ne bu, nasıl geçecek Mastit değil demekki titreme, sertlik falan yok.

Evet kuruluk var gibi ama yok gibi diğerlerinde çok problem yaşamadım ben belki seninde geçici olur bu problem. Çok şükür iyi bebiş toparlandı sizin minnoş nasıl

Bizim doktorumuz kaka ve gaz için zeytinyağı önerdi. Ben korkarak bir kere yarım çay kaşığı vermiştim ama doğru yapmışım. Sabah akşam birer çay kaşığı verilebilir kabız durumunda dedi.
Bende annem vermek istediğinde asla vermem diyordum ama Dr ver dedi mama verenler onada katabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…