2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim kuzum yanına bile yaklaşmıyordu hala tam alışamamıştı resmen çocuğu yok sayıyordu ama bak yine de bulaştı. Olacağı varsa oluyor belki de biz taşıyıcı oluyoruz bilinmiyor ki

Hiç balgam bulgusu göremedim kakada vs. Öyle çok kusan bir bebekte değil günde bir iki kez belki. İnşallah birikmiyordur

Hava verirken kaç ml serum fizyolojik koydun makinaya canım. Bir de diyelimki makina da serum fizyolojik kaldı onu döküyor musun yoksa tekrar kullanıyor mısun

Kızlar hava veren cihaz dediğiniz şu nexus marka var hani nebilizatör onlardan mı?
Evet şimdi nexuslar çıktı ama Benimki çok eski bir makina. Astımım için kullanıyordum bir yetişkin bir çocuk için maskesi oluyor takıp buhar alıyorsun. İçine ilaç su serum konulabiliyor

Stresten ellerimin haline bakar mısınız üç dört gün içinde oldu bunlar valla perişan olduk ya bir düzelseydi şu çocuk, uykusuzluğa razıyım
Kesinlikle öyle oluyor. Hastanede yattıktan sonra ben de dedim hic uyumasın ama hasta olmasın. Hem insanın içi gidiyor küçücük bebek serumlarla yatiyor hem de evde büyük çocuklar var, onlar için de zor.

Kızlar size bir sorum olacak çocuklara tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı kendi tamamlayıcı sigortamız üzerine mi yaptırıyoruz birde ücretler çok uçuk mu
Ben yaptırdım canım, anne ya da babayla beraber yapılıyor. 14 ile 35 bin arası fiyatlar aldım ben

Özel sağlık sigortası için 70 bin istemişlerdi sanırım aşılar dahil. Tamamlyacıda ise Aşılar hiçbirinde dahil değilmiş. Tek başına çocuğa yaptırdığın zaman da yine gereksiz pahalı bir ücret istenmişti. Çocuk artı ebeveyn daha mantıklı.

Canim iyi yapmışsın. Benim bebeğimin de soluk alışverişinde sıkıntı yoktu, göğsünde çekilme ya da nefes alırken burun kanatlarında değişiklik vs. Geceden başladı cok huzursuzlanmaya. Sen anlarsın zaten hemen gidersin inan. Uyuyamadı, öksürüğü arttı, emmesi azaldı. Cok huzursuzdu. Ciğerlerine inmişti artık belliydi. Bence senin bebeğin de hasta ama daha ciğere inmemiş. İnşallah da serum ve havaya devam edersin, inmez. Ama dediğim gibi 1 anne olarak sen eminim anlar ve gidersin zaten acil olarak. Simdi panik yapmamaya çalış. Ellerin için de bebisin için de Allah sifa versin.

Bu arada benim yazdığım fiyatlar bebekle bana verilen toplam fiyatlardı

Kızlar hava veren cihaz dediğiniz şu nexus marka var hani nebilizatör onlardan mı?
Evet. İlaclari da oluyor onun tek kullanımlık flakonlarda, ilaçsız da sadece serum fizyolojik ile kullanılabiliyor. Maskesini hic takmadan ufak 1 borusu var onla tutup veriyorlardı hastanede, cok yakın değil ama burnuna doğru gidecek şekilde. Evde de devam ettik. Küçük oğlumda almıştım.

Hava verirken kaç ml serum fizyolojik koydun makinaya canım. Bir de diyelimki makina da serum fizyolojik kaldı onu döküyor musun yoksa tekrar kullanıyor mısun
2 ml falan koyuluyor. İlaçlı verirken de eczacı bize serum fiz. Koymamızı soylemisti yine 1.5 2 ml. Onun nedenini bilmiyorum ama sorgulamadim da o sira

Geçmiş gitmiş olsun, tekrarlamasın bir daha

Üç gün yatmıştınız siz sadece galiba, tam teşhis neydi? Hangi virüs kaynaklı olduğu belli miydi? Bizim rvs kaynaklı zatüre, iki tane antibiyotik kullanıyor, ne zaman çıkacağımız belirsiz

Ben yaptırdım canım, anne ya da babayla beraber yapılıyor. 14 ile 35 bin arası fiyatlar aldım ben
Bu arada benim yazdığım fiyatlar bebekle bana verilen toplam fiyatlardı
Bakalım bu ayın sonu eşimin ki yenilenecek ne kadar fiyat çıkacak ama rakamları bu kadar yüksek hayal etmiyordum açıkçası gerçi herşeye zam geliyor ben dünyadan uzak kaldım şu 2 ay çok şey değişmiş

Evet canım marka fark etmiyor klasik fişli olanlarıda olur ama bence nexus daha mantıklı geliyor bana bebek uyurken verebiliyorsun üstelik sessiz küçük pratik benim normal olanlardan var ama ondan almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…