Hiç yüzüne kullanmadık deniz suyu ve güneşten bacakları çok kötüydü ona kullanmıştık. Belki sensiderm olabilir babasında da egzama var onu kullanıyor ama çocuklara uygun mu bilmiyorum hiçYüzünede kullanıyormuydunuz oğlumun yüzü çok kötü oluyor Dr bepanthol al dedi ama hangisini alcam söylemedi
Bepanthol derma nin serisinde yüz için olan vardır, onu demiştir. Ben babe kullanıyorum atopik cilt icin o da. Pediatrik.Yüzünede kullanıyormuydunuz oğlumun yüzü çok kötü oluyor Dr bepanthol al dedi ama hangisini alcam söylemedi
Banada işte öyle yaptı biraz paranoyakmışım gibi davrandı bir bulgu yok ama cihaz olsa sadece sen rahatla diye çekerdim filan. Ben deli miyim bulgu yoksa boşuna çektiriyim sadece ilk kez başıma bu geliyorErken önlem olacaksa ben yatmaya razıyım dedim doktora. O da en ufak bir bulgu olsaydı ben hemen yatıracaktım ama ciğere inmeden bir tedavi uygulayamam günde iki kere burnunu temizle dedi. Öksürük tek tük dediğim gibi ama hırıltı var gibi ağlarken sesi çatallaşıyor.Ama doktor o ciğerden gelmiyor dedi.Doktor kapısında beklerken kızımın kreş ark arkadaşının annesi de vardı 4 aylık bebeğiyle. İkinci ayında zatüreeye yakalanmış hala tam iyileşememiş ona iğne tedavisi yapılmış. Ama hastaneye yatırılmamış. Bir ayın bile çok önemi var gerçekten.
Bu arada kızlar hakkınızı helal edin biz böyle konuşuyoruz eminim korkuyorsunuzdur ama bu durumlar hepimizin başına gelebilir bebeklerinizi çok fazla temas ettirmeyin gelenle gidenle. Bi de eğer buradaki arkadaşlardan okumamış olsaydım ben tek tük öksürdü diye üzerinde durmaz doktora bile götürmezdim. Burdaki tecrübeler gerçekten çok faydalı. İnşallah bu kışı hastalıksız az hasarsız atlatabiliriz
Canım sende panik atak gbi bişey olabilir miKızlar bende bir şey daha oluyor sizce bu lohusalık depresyonu ya da sadece depresyon ile mi ilgili bilemedim. Böyle içime bi sıkıntı oturuyor yani tam anlayamıyorumda sıkıntı gibi heyecan gibi böyle ağlamak istiyorum çok şu an o haldeyim bunu yazarken burnum sızlıyor ağlamamak için kendimi tutuyorum. Küçük tuvaletim geliyor gibi böyle çok garip bisey ben anlamadım.
Anladım canım evet haklısın aydınlattığın için teşekkür ederimYenıdoganda allah korusun ne olacagı belli olmuyo ya masrafları cok ondan. Mesela benım vardı ama gebelıkte kullanamadım dıye bu sene bana fıyat farkı cıkmadı. Hakkımı atıyorum onemli bır hastalıkta kullanmıs olsaydım. Bu sene banada yukstk fıyat cıkardı.
Bizimde cildimiz çok kötü ya üzülüyorum peki size iyi geldimi babe birde görseli var mıBepanthol derma nin serisinde yüz için olan vardır, onu demiştir. Ben babe kullanıyorum atopik cilt icin o da. Pediatrik.
Ay bilmiyorum bu zamana kadar hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum alt üst oldum saatlerce ağladım bugünCanım sende panik atak gbi bişey olabilir mi
10 muayene hakkı var onu biliyorum, acaba farklı bir şey var mı diye merak ettimayakta tedavi de limit oluyor sanırım canım, benim büyük kızın bitmiş mesela
Ay yok ya benim kızım da atopik ya ona biodermanın kremini almıştım onu sürüyorum bir de yazın bacağı güneşten çok kurumuştu. O zaman kortizonlu krem yazdılar onu da sürüyorum egzama kremi gibi ama kesinlikle stresten kesik kesik oldu şaka gibi. Kadın doğuma gidebilirsem aynı gün cildiyeye de gidicem. Dişçi randevum vardı 40 ı dolunca kanal tedavi oldu ya öylesine bir şey koymuştu hala o var ağzımda bir ay olacakBen bitmişim artık
İşte bazıları özel aşıları dahil ediyor ben kızımda hep katılım payını ödedim. Kalçs usg sinde de katılım ödedim bu küçüğünde 385 tl mi ne. Yarın sigorta şirketinin müşteri hizmetlerinden özel aşıları rota bexsero ve nimenrix i karşılıyor mu diye sorabilirsin. Onlar pahalıydı biraz10 muayene hakkı var onu biliyorum, acaba farklı bir şey var mı diye merak ettim
Eşim fairyi suçluyor çok bulaşık yıkıyormuşumAy benim sürekli el yıkamaktan kalfalıktan ustalığa terfi etti ellerimkolonya vb sürme bari dalıp, ben mecbur tabii
Eşine selam söyle: Ben elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum valla haftalardır, ona rağmen bu haldeEşim fairyi suçluyor çok bulaşık yıkıyormuşumsanki dün başladım bulaşık işine yeni bir anda nasıl böyle olcak. Elimin üstü bildiğin sabah uyandım ve bir kızarıklık bir şey. Bunlar iyileşsin de gidelim bir doktora kendimizi de ihmal etmeyelim
Tabii atıyorum. Bu ara çok çikolata, tahin vs yağlı yediysen ondan olabilir. İyi geldi bize. Sık sık sürdüm.Bizimde cildimiz çok kötü ya üzülüyorum peki size iyi geldimi babe birde görseli var mı
Sabahtan beri karalar bağladım bende götücektim bugün senin kızında olanlar benimkilerde de var öksürük çok değil ama var 3 4 kez kusma yok bugün aacile götürücem diye konuştuk eşimle annemler geldi çocuklar iyi görünüyo dedi ama bugün huzursuzlardı bide iştahları az gibi biraz emip uyku moduna geçiyolar ama uyumuyolar kızımın iştahı daha iyi yada ben mi anlamıyorum bilmiyorum yorucu bi gündü annem öyle diyince gitmekten vazgeçtim duruma göre yarıın kendi doktorumuza gitmeye karar verdik,Erken önlem olacaksa ben yatmaya razıyım dedim doktora. O da en ufak bir bulgu olsaydı ben hemen yatıracaktım ama ciğere inmeden bir tedavi uygulayamam günde iki kere burnunu temizle dedi. Öksürük tek tük dediğim gibi ama hırıltı var gibi ağlarken sesi çatallaşıyor.Ama doktor o ciğerden gelmiyor dedi.Doktor kapısında beklerken kızımın kreş ark arkadaşının annesi de vardı 4 aylık bebeğiyle. İkinci ayında zatüreeye yakalanmış hala tam iyileşememiş ona iğne tedavisi yapılmış. Ama hastaneye yatırılmamış. Bir ayın bile çok önemi var gerçekten.
Bu arada kızlar hakkınızı helal edin biz böyle konuşuyoruz eminim korkuyorsunuzdur ama bu durumlar hepimizin başına gelebilir bebeklerinizi çok fazla temas ettirmeyin gelenle gidenle. Bi de eğer buradaki arkadaşlardan okumamış olsaydım ben tek tük öksürdü diye üzerinde durmaz doktora bile götürmezdim. Burdaki tecrübeler gerçekten çok faydalı. İnşallah bu kışı hastalıksız az hasarsız atlatabiliriz
Ooo ben o zaman hiç almiyimTabii atıyorum. Bu ara çok çikolata, tahin vs yağlı yediysen ondan olabilir. İyi geldi bize. Sık sık sürdüm.
Dr uyardı beni yememem içinOoo ben o zaman hiç almiyimyerim yani ben öyle şeyler baya
Bu evde sokmamak hiç mümkün değilEşine selam söyle: Ben elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum valla haftalardır, ona rağmen bu halde
Hamileyken kısıyorduk şimdi emzirme Allahım doya doya herşeyi yemek istiyorum artıkDr uyardı beni yememem içinfazla kaçırma bari yoksa sürekli olur. Bu marka olmasa da güzel 1 nemlendirici al mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?