2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yüzünede kullanıyormuydunuz oğlumun yüzü çok kötü oluyor Dr bepanthol al dedi ama hangisini alcam söylemedi
Hiç yüzüne kullanmadık deniz suyu ve güneşten bacakları çok kötüydü ona kullanmıştık. Belki sensiderm olabilir babasında da egzama var onu kullanıyor ama çocuklara uygun mu bilmiyorum hiç

Banada işte öyle yaptı biraz paranoyakmışım gibi davrandı bir bulgu yok ama cihaz olsa sadece sen rahatla diye çekerdim filan. Ben deli miyim bulgu yoksa boşuna çektiriyim sadece ilk kez başıma bu geliyor bizde de öyle doktorda da sğladı çatallı sesle tamam bunda bi şey yok dedi

inşallah inşallah gelmiş gitmiş olsun yarın güzel bir gün olsun

Canım sende panik atak gbi bişey olabilir mi

Anladım canım evet haklısın aydınlattığın için teşekkür ederim

ayakta tedavi de limit oluyor sanırım canım, benim büyük kızın bitmiş mesela

Ay benim sürekli el yıkamaktan kalfalıktan ustalığa terfi etti ellerim kolonya vb sürme bari dalıp, ben mecbur tabii

Muayene limitli oluyor ya, sizinkinde de olduğu gibi, genelde senede on muayeneyi kapsıyor. Üstünü karşılamıyor. Bazı kalemlerde de fiyat limiti var.

10 muayene hakkı var onu biliyorum, acaba farklı bir şey var mı diye merak ettim
İşte bazıları özel aşıları dahil ediyor ben kızımda hep katılım payını ödedim. Kalçs usg sinde de katılım ödedim bu küçüğünde 385 tl mi ne. Yarın sigorta şirketinin müşteri hizmetlerinden özel aşıları rota bexsero ve nimenrix i karşılıyor mu diye sorabilirsin. Onlar pahalıydı biraz

Ay benim sürekli el yıkamaktan kalfalıktan ustalığa terfi etti ellerim kolonya vb sürme bari dalıp, ben mecbur tabii
Eşim fairyi suçluyor çok bulaşık yıkıyormuşum sanki dün başladım bulaşık işine yeni bir anda nasıl böyle olcak. Elimin üstü bildiğin sabah uyandım ve bir kızarıklık bir şey. Bunlar iyileşsin de gidelim bir doktora kendimizi de ihmal etmeyelim

Eşine selam söyle: Ben elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum valla haftalardır, ona rağmen bu halde

Sabahtan beri karalar bağladım bende götücektim bugün senin kızında olanlar benimkilerde de var öksürük çok değil ama var 3 4 kez kusma yok bugün aacile götürücem diye konuştuk eşimle annemler geldi çocuklar iyi görünüyo dedi ama bugün huzursuzlardı bide iştahları az gibi biraz emip uyku moduna geçiyolar ama uyumuyolar kızımın iştahı daha iyi yada ben mi anlamıyorum bilmiyorum yorucu bi gündü annem öyle diyince gitmekten vazgeçtim duruma göre yarıın kendi doktorumuza gitmeye karar verdik,
Cumartesi dinlendi ciğerleri temizdi ama 1 gün bile fark ediyomuş diyince sizler korktum

Eşine selam söyle: Ben elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum valla haftalardır, ona rağmen bu halde
Bu evde sokmamak hiç mümkün değil bütün gün ne zaman kusar diye beklediğim kızım az önce yatağıma kustu dağ gibi çamaşır yığını beni bekliyor yarın

Dr uyardı beni yememem için fazla kaçırma bari yoksa sürekli olur. Bu marka olmasa da güzel 1 nemlendirici al mutlaka.
Hamileyken kısıyorduk şimdi emzirme Allahım doya doya herşeyi yemek istiyorum artık neyse dikkat edeyim bakalım o zamanlar azalma çoğalma durumunu takip edeyim yarında eczaneden alırım

Annem az önce diyor ki siz bu çocukları nasıl kazanıyorsunuz evladım bu da cin gibi uyumuyor sanki güne yeni başlıyor mübarek Bilmem neyinin 5. Evresi çocukmuş, benim de sınavım çocuklarla diyor Aman aman yatında uyuyun babanız gelsin ben gidiyim evime diye iyi dileklerini gönderdi sağolsun

Gerçekten yenidoğan gibi değil hiç uykusu 2 saat uyudu bir de 10 dk iki kez şekerleme yaptı şimdi yattı işte daha umarım dalmıştır. Olaya iyi tarafından bakalım uykusuzluk çok ciddi kilo verdiriyor kızlar kesin bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…