- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben kalanı döküyorum 2 ml veriliyordu hastanedeHava verirken kaç ml serum fizyolojik koydun makinaya canım. Bir de diyelimki makina da serum fizyolojik kaldı onu döküyor musun yoksa tekrar kullanıyor mısun
Biz evlendik benim doğum kontrol hapı kullanmam sebebiyle koltuk altımda kist çıktı daha iki ay bile olmamıştı kullanalıAynen eşimde öyle diyor ikisinede yaptıralım eşiminkini iş yeri yapıyor onun üzerinden çocuklarada yapacağız ama ücretler ne kadar acaba merak ettim böyle üzerinden yaptırmak mı mantıklı yoksa tamamen ayrı bir sigortamı yaptırsak onlara pekte bilgim yok açıkçası nasıl oluyor filan kendim hiç yaptırmadım
Teşekkür ederim ben biraz fazla koymuşum içinde kaldı makinanın gece bir daha vereyim. Günde kaç kere vermiştiniz siz?2 ml falan koyuluyor. İlaçlı verirken de eczacı bize serum fiz. Koymamızı soylemisti yine 1.5 2 ml. Onun nedenini bilmiyorum ama sorgulamadim da o sira
İlaçlı verdim ben sadece, 2 degisik ila 1i günde 4 defa 1i 3 defaydı. Boş serum kullanacaksaniz günde 4 5 defa yapabilirsiniz bence. Zararı olmaz onun.Teşekkür ederim ben biraz fazla koymuşum içinde kaldı makinanın gece bir daha vereyim. Günde kaç kere vermiştiniz siz?
Bizim Cuma başladı o gün balgam yoktu ertesi gün kusmaya başladı. Ama doktor reflüde olabilir dedi 6 8 kere kusuyordu ve böyle yapış yapış bir şeyde geliyordu bildiğin balgam. Çocuklar bir günde kötüye gidebiliyorlar gerçekten ama ilacı yok evde serum fizyolojikle yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık Allah’a emanetBizim de öyle yani seyrek öksürük sayısı.İnşallah sıklaşmadan kurtuluruz.Bizimkinde balgam falan da yok çıkaramıyor mu acaba?Gerçi doğru düzgün sümük de çıkmadı.Bizimkinin öksürüğünü de duydu bundan birşey olmaz şimdilik ama boğulurcasına arka arkaya olursa acilden yatış yaptır bir dk bile bekletme evde dedi
Ben flakondan boşalttım ama iki ml gözüme az görününce hepsini boca ettim. Biraz çalıştırdım gerisi kaldıBen kalanı döküyorum 2 ml veriliyordu hastanede
Çocuk doktoruna gittiğin zamanda gösterebilirsin anlıyor onlar daBaktım da bendeki görüntüyle benzeşmiyor. Bendeki uçta değil kahverengi bölümde. Siğil gbi ama değil
Ay yok ya benim kızım da atopik ya ona biodermanın kremini almıştım onu sürüyorum bir de yazın bacağı güneşten çok kurumuştu. O zaman kortizonlu krem yazdılar onu da sürüyorum egzama kremi gibi ama kesinlikle stresten kesik kesik oldu şaka gibi. Kadın doğuma gidebilirsem aynı gün cildiyeye de gidicem. Dişçi randevum vardı 40 ı dolunca kanal tedavi oldu ya öylesine bir şey koymuştu hala o var ağzımda bir ay olacakSpring05 elin için bir çözüm buldun mu bu arada?
Ben ya o otribebenin hepsini koyuyorum 5 ml sanırım ya da bir şırınga çekiyorum izotonik su dan şırınga kadar koyuyorum. Hepsi bitene kadar da devam ediyorumHava verirken kaç ml serum fizyolojik koydun makinaya canım. Bir de diyelimki makina da serum fizyolojik kaldı onu döküyor musun yoksa tekrar kullanıyor mısun
Evet canım o yüzden istiyoruz küçük bebek 2 çocukla acile gitmek o kalabalık çok zor gerçekten dediğin gibi de bşr giriş olmuş dünya para tedavi alsa dahada yüksek zaten benim diğer oğlumunda astım atakları oluyor sık sık yaptırmak mantıklı ama yenidoğan çok yüksekmiş neden acabatrueliving_ canım bız yenı yaptırdık benımle kızıma 8 bın mı ne verdı esım oğluma yenıdogan oldugu ıcın 8 kusure yaptırdık.
Ama haylı haylı karsılıyor özele gıdıpte bişey ödemeden cıkmak harıka 15 lıra verıyoruz tamamlayıcı bızım. Gırıs olmus 900 tl zaten en azından rısk almadan gıdyoruz ne yaparsa yapsın.
Yüzünede kullanıyormuydunuz oğlumun yüzü çok kötü oluyor Dr bepanthol al dedi ama hangisini alcam söylemediAy yok ya benim kızım da atopik ya ona biodermanın kremini almıştım onu sürüyorum bir de yazın bacağı güneşten çok kurumuştu. O zaman kortizonlu krem yazdılar onu da sürüyorum egzama kremi gibi ama kesinlikle stresten kesik kesik oldu şaka gibi. Kadın doğuma gidebilirsem aynı gün cildiyeye de gidicem. Dişçi randevum vardı 40 ı dolunca kanal tedavi oldu ya öylesine bir şey koymuştu hala o var ağzımda bir ay olacakBen bitmişim artık
Erken önlem olacaksa ben yatmaya razıyım dedim doktora. O da en ufak bir bulgu olsaydı ben hemen yatıracaktım ama ciğere inmeden bir tedavi uygulayamam günde iki kere burnunu temizle dedi. Öksürük tek tük dediğim gibi ama hırıltı var gibi ağlarken sesi çatallaşıyor.Ama doktor o ciğerden gelmiyor dedi.Doktor kapısında beklerken kızımın kreş ark arkadaşının annesi de vardı 4 aylık bebeğiyle. İkinci ayında zatüreeye yakalanmış hala tam iyileşememiş ona iğne tedavisi yapılmış. Ama hastaneye yatırılmamış. Bir ayın bile çok önemi var gerçekten.Bizim Cuma başladı o gün balgam yoktu ertesi gün kusmaya başladı. Ama doktor reflüde olabilir dedi 6 8 kere kusuyordu ve böyle yapış yapış bir şeyde geliyordu bildiğin balgam. Çocuklar bir günde kötüye gidebiliyorlar gerçekten ama ilacı yok evde serum fizyolojikle yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık Allah’a emanet3 aylık bari olsalardı annem diyor ki kardeşin de 3 aylık bronşit olmuştu evde ilaç veriyorduk biz dedi. Direk hastane süreci çok zor olur
TabikiSen hangisinde karar kıldın? Denedin mi hemen
Amin tüm kuzular için inşallah. Rsv yoktu, crp normaldi. Zatürreydi direkt herhaldeGeçmiş gitmiş olsun, tekrarlamasın bir daha
Üç gün yatmıştınız siz sadece galiba, tam teşhis neydi? Hangi virüs kaynaklı olduğu belli miydi? Bizim rvs kaynaklı zatüre, iki tane antibiyotik kullanıyor, ne zaman çıkacağımız belirsiz
Bende de sakral Gamze var karşılıklı iki tane delikTabiki1.ay kontrolü öncesi yaptırdım. Sakral Gamze var bizim kızda, onun da ulstrasonu çekilecekti. Boşuna ücret ödemeyeyim dedim Türkiye sigortadan yaptırdım, kendim için asla gerek duymazdım zaten kaç kere hastaneye gidiyorum ki diye ama çocukların sağlık durumu belli olmuyor diye hemen yaptırdım
Yenıdoganda allah korusun ne olacagı belli olmuyo ya masrafları cok ondan. Mesela benım vardı ama gebelıkte kullanamadım dıye bu sene bana fıyat farkı cıkmadı. Hakkımı atıyorum onemli bır hastalıkta kullanmıs olsaydım. Bu sene banada yukstk fıyat cıkardı.Evet canım o yüzden istiyoruz küçük bebek 2 çocukla acile gitmek o kalabalık çok zor gerçekten dediğin gibi de bşr giriş olmuş dünya para tedavi alsa dahada yüksek zaten benim diğer oğlumunda astım atakları oluyor sık sık yaptırmak mantıklı ama yenidoğan çok yüksekmiş neden acaba
Ah ah gerçekten öyleKesinlikle öyle oluyor. Hastanede yattıktan sonra ben de dedim hic uyumasın ama hasta olmasın. Hem insanın içi gidiyor küçücük bebek serumlarla yatiyor hem de evde büyük çocuklar var, onlar için de zor.
İnşallah inşallah bugün yıkamadım korkumaCanim iyi yapmışsın. Benim bebeğimin de soluk alışverişinde sıkıntı yoktu, göğsünde çekilme ya da nefes alırken burun kanatlarında değişiklik vs. Geceden başladı cok huzursuzlanmaya. Sen anlarsın zaten hemen gidersin inan. Uyuyamadı, öksürüğü arttı, emmesi azaldı. Cok huzursuzdu. Ciğerlerine inmişti artık belliydi. Bence senin bebeğin de hasta ama daha ciğere inmemiş. İnşallah da serum ve havaya devam edersin, inmez. Ama dediğim gibi 1 anne olarak sen eminim anlar ve gidersin zaten acil olarak. Simdi panik yapmamaya çalış. Ellerin için de bebisin için de Allah sifa versin.
Karşılıklı 2 tane değil de anüs deliğinden sonra sanki 2.bir anüs deliği varmış gibi dar bir hat var. Tam anlatamadım amaBende de sakral Gamze var karşılıklı iki tane deliksanırım eskiden bilinmiyordu çünkü annem hiç göstermemiş. Benim büyük kızımda da bir tane var önemsiz demişti doktoru. Genetik falan mı acaba diye düşündüm. Sende var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?