2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu evde sokmamak hiç mümkün değil bütün gün ne zaman kusar diye beklediğim kızım az önce yatağıma kustu dağ gibi çamaşır yığını beni bekliyor yarın

Ben de her gün eve gidince bebişin giysilerini yıkayıp kurutup getiriyorum. Şu saat itibariyle benim temiz giysim kalmadı, atletle kaldım bebişinkiler sabahı çıkarır neyse ki

Şüphen varsa isterse hiçbirşeyleri olmasın bir göstermekte fayda var. Yani aklında kalıp stres olacağına yarın bir götürüp dinlet bence. Eğer ben burada arkadaşlardan okumasaydım götürmezdim normal kabul edip.

kv kp geldi kızlar gazam mübarek olsun Allah bana bol sabır ihsan eylesin çocuğu gördüğü gibi çöp gibi dedi birde çocuğu tutarken kafasını tutmadan tutuyor. Kafasını atar diyoruz yok kız birşey olmaz dedi kafası yanda yatıyor kusarsa boğulmasın diye falan hani, kafası yanda mı yatıyor olur mu öyle dedi ilk elden bunları duyduk. Haa birde doymuyor mu bu 2 saatte bir kalkıyor dedi hahahah. Bebekler 2 saatte bir uyanır, acıkır normal dedim. Allah Allah dedi. Birde ablası yani görümce 2 hafta sonra gelecekmiş bu demek oluyor ki 2 hafta minimum bi kalacaklar. Bana papatya çayı gönderin acil

Son düzenleme:
Kızlar bir soru soracağım ben anlamadım yokss bu normsl mi bebeğim geceleri sadece mama yiyor. 60 ml mama yapıyorum bir bucuk saat sonrs aşırı aç bağıra çağıra uyanıyor 90 ml yaptım denedim yine aynı bu kadar çabuk acıkması uyanması normal mi? Daha uzun durması gerekmiyor mu?

Her bebek farklıdır tabi ama benimkine emzirmeden sadece mama vereceksem 60 ml yetmez. Ben hem emzirip hem mama verdiğim halde genellikle 120 ml mama yapıyordum. Doyduğu an benimki yemeyi bırakıyor çünkü. Son dönemlerde ortalama 80-90 ml mama yiyordu. En az 3-4 saat uyurdu. Sütle beslendiyse max 2-3 saatte bir uyanıyor. Mesela en son 3te emzirdim, şu an yine emiyor.

Günaydın kızlar
Anne sütü ile ilgili bilgi almak istiyorum
Benim sütüm fazla
12 aralık 13 aralık sağıp buzdolabına koymuştum buzdolabından buzluğa attım
Bu yaptığım doğru bir uygulama mı
Bozulmasından korkuyorum

Bizimde cildimiz çok kötü ya üzülüyorum peki size iyi geldimi babe birde görseli var mı
Bizimki de öyle ve neden olduğunu hala çözemedim bugün süt ve süt ürünlerine biraz ara vereceğim çünkü kakada mukus gibi şeyler vardı dün ve mama değişikliği mi alerji mi anlamadım mustelanın stelatopia kremini aldım kargoda bugün gelecek sanırım inşallah faydası olur yarına randevu aldım daha öncesinde gösterdim doktora yünlü kıyafet giyme ev sıcak olmasın her gün yıka dedi ama hiç biri fayda etmedi başka bir doktora gideceğim bazen çokkk artıyor yüzü kıpkırmızı sivilce gibi

Muhakkak her anne kaygılı ve endişelidir ama ben biraz travma yaşadım sanırım yoğunbakım zamanında bunun için destek alacağım aşırı kaygılıyım her şeyi araştırıp bir anda yapsın istiyorum o daha 40 günlük dünyaya alışıyor her şeyi yapabilmesi mümkün değil ama kaygı problemimden dolayı ona da stresimi yansıtmaktan çok korkuyorum her çocuk farklı dediğiniz gibi bende biraz rahatlamak istiyorum

Bu kremi önermeye gelmiştim. Baya iyi geliyor cilde. Üstelik içeriği de temiz ben çok araştırmıştım.
trueliving_

Papatya cayi degil papatya tarlasi gondersek yine yetmez sana bacim Allah kolaylik sabir versin zaman su gibi akip gecsin sana ne diyelim

Dediğin gibi belki travma oluştu, belki de acemi olduğumuz bir konu annelik ve her okuduğumuzdan daha fazla etkileniyor olabiliriz. Ben bazen düşünüyorum da benim bazı konularda rahat olma sebebim hem mesleğim hem de bebeğimden 10 ay büyük etlimin bebeğinin her gelişimini görmem. Sanırım bu iki etmen olmasaydı benim de kaygı seviyem daha yüksek olabilirdi. Kiiii buna rağmen eşim biraz rahat ol diyor bana o yüzden kendini şartlama ama destek alman gerektiğine inanıyorsan da geciktirmeden al ki her ikiniz de rahat ederseniz

Ben de her gün eve gidince bebişin giysilerini yıkayıp kurutup getiriyorum. Şu saat itibariyle benim temiz giysim kalmadı, atletle kaldım bebişinkiler sabahı çıkarır neyse ki
Haha bu kusmalar ne zaman biter gerçekten benim de yeni kıyafet almam lazım olmuyor çoğu, büyümüş küçük kuzucuk

Bol sabırlar diliyoruz ben kafasını elimle desteklemiyorum artık kendi tutuyor çok nadir ayaktaysak elimle destekliyorum. Temkinli olmakta fayda var tabii yine de. Bir de kusarken de bence artık kendilerini kurtarıyorlar. Ben sırt üstü yatırıyorum reflü yatağına bir bakıyorum her yere kusmuş başını artık sağa sola çevirebiliyorlar ya resmen büyüdüler

Bizimki de kafasını artık bi nebze tutabiliyor ama seviyor böyle kendini atsın bir anda ne olur ne olmaz aynen. Söylesen de kabul etmiyor. Çöp gibi dedi birde çocuğuma zaten

Kızlar biri bana akıl versın ya dün bebeğimi kırkladık çok şükür kaynanamla ilk defa dışarı cıkcaz ve ben hafta sonu annemlere gitmek istedim. Hemen kv ortaya atladı bıze nıye gelmıyosunda felan evı zaten 4 bına yanda hergun gelıyo bende artık sabrım tastı dedım hergun gelıyosun zaten dedım annemler 1 aydır görmüyor ben ilk annemlere gitcem dedim. Biz onun ayağına gitcek misiz benım gelmemle sızın gelmeniz bir değil diyo onu geçtim eşim de orda annesine oraya gitmeden size geliriz dedi çıldırmak üzereyim annesinin yanında havalara giriyor beni orda savunmadı çok gücüme gitti eşimle tartıstım gece şimdide benimle konusmaya çalısıyo eşim ya ben abartıyomusum Allah askına ben haksız mıyım

Haha bu kusmalar ne zaman biter gerçekten benim de yeni kıyafet almam lazım olmuyor çoğu, büyümüş küçük kuzucuk

Ay bilmiyorum ama çok asap bozucu, emmesi biraz düzeldi diye seviniyorum ama her emdiğinde kusuyor.

Büyükten kalanların bir kısmını saklamışız biz, rahatız o açıdan. Kendi bedeninde temiz giysi kalmayınca stoktan tüketiyoruz. şu an abisinin 12-18 aylık ren geyikli üstünü giyiyor mesela yılbaşı maskotu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…