2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Geçmiş olsun cok zor valla kendı halıne kalamamak.. Kendı annemde bıle zorlanıyorum ben, el ayak çekildi de rahatladm valla

Canım 3 kuralı atlamıosun dimi, beslenmesi, gazı ve bezinin Temiz olup olmaması.. Bu 3ünü sagladıktan snra aglıyorsa seni istiyordur muhtemelen

Yaa benım oğlan da kucagımda yuzustu koyduğumda kafayı kaldırıyor, normal mi bu ya.. Daha çok erken değil mi sırt üstü dururken de kendını kıvırıyor, dönecek nerdeyse

Bizimki de kafasını artık bi nebze tutabiliyor ama seviyor böyle kendini atsın bir anda ne olur ne olmaz aynen. Söylesen de kabul etmiyor. Çöp gibi dedi birde çocuğuma zaten

Ay ama varya Eymeni görüyorum okuldan gelınce kocaman gelıyor yuzu gözü bana, ufaklıga bakıorm cidden çöp gibi gelıyor.. Cok bebek görmeyince de oyle düşünülebiliyor

Bizimki de kafasını artık bi nebze tutabiliyor ama seviyor böyle kendini atsın bir anda ne olur ne olmaz aynen. Söylesen de kabul etmiyor. Çöp gibi dedi birde çocuğuma zaten
Özellikle gazı varsa kafasını atıyorlar haha aman hiç takma kafana boşver ne derse gül geç öyle daha kolay oluyor

Benimkinin kusma biraz azaldı 2 3 oluyor tabii yine iyileşsinler de bol bol emip toparlanacaklar

Haha en iyisi gerçekten benimde 1 yaşından sonra stok var ama yazlık stoğuyla başlıyor zula

Yaa benım oğlan da kucagımda yuzustu koyduğumda kafayı kaldırıyor, normal mi bu ya.. Daha çok erken değil mi sırt üstü dururken de kendını kıvırıyor, dönecek nerdeyse
Folik asiti fazla kaçırmışız şimdi ki çocuklar gerçekten bir acayip aman düşmelere dikkat edin kızlar ben ilkini çok düşürdüm. Gerçi Allah koruyor ama çok yataktan koltuktan düşme macerası var

Aynen zaten uca fılan koyunca aklıma sen gelıosun, hemen en diplere koyuyorum düşmüyceği yerlere yaa tmm gelişim olarak iyi de, ben kendımı düşünüyorum hemencecik hareketlendiği zamanlara geçmek istemiyodum bıraz uyusun büyüsün snra hareketlenseydi

Ayy tam yemelik kusması da giderek azalır artık emmesi çok önemliydi. Giderek iyi oluyor
Yaa eveet ne çabuk büyüdü bunlar
Çok şükür

Ben de çok dikkat ediyorum dönüyor çünkü. Bir de güçlü bence şimdiki bebekler.

Kızlar sizin de yapıyor mu bilmiyorum ama benimki sürekli ayaklarını basmaya çalışıyor mesela dizime yatırıyorum diyelim ayaklarını göbeğime dayayıp kendini yukarı atıyor. Tutmasam düşer yani. Ya da yerinden kaldırırken yatağına yakın tutarsam hemen ayaklarından destek alıyor. Bu sıkıntı bir durum mu? Tamamen engellemeli miyim?
Spring05 Phaedra

Kızlar zeytinyağında 0.8 asit oranı çok mı yüksek bebekler için? 0.5 sipariş edeceğim ama o gelinceye kadar 0.8i kullanabilir miyim diye merak ediyorum

Ay, deme. Ben de düşürmüştüm.

Ondan mı dersin şimdi kardeşin yüzüne yüzüne öksürüyorlar

Tam bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla, kendi oturana kadar oturtma yapmadığımız gibi, kendi başına ayakta durana kadar da o kemiklere ağırlık vermesi çok doğru olmayabilir diye düşünüyorum.

Ne zaman gideceksin doktora
Normalde yarın gidecektim ama anneme gelince o da kaldı en kısa sürede gideceğim artık. Bugün bebeğimi bir cocuk doktoruna götüreceğiz bir şeyi var diye düşünmeye başladım. Çünkü hiç durmuyor sürekli ağlıyor geceleri inliyor gibi sesler çıkarıyor sürekli. Geçen gece saat 03.00’dan 07.30’a kadar ayağımda salladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…