- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Biz 4 gün yapamayınca götürdük. Keşke bu kadar beklemeseydiniz dediArkadaşlar bebek kaç gün kaka yapmazsa doktora götürmek gerekiyor? İdrarda sorun yok, kaka yapmıyor (kolik bebek)
Evet bizimki de çok güzel uyurduBenim oğlum da öyle yapıyor bugün gündüz uykusu baya bi düzensizdi gündüz çok güzel uyurdu ama bugün nolduysa artık bilmiyorum
Arkadaşlar selamlar, hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım. Ben de ülkeye dönüş yaptım birkaç gün önce. Bebeğim birkaç gündür çok ağlıyor. Gaz sancısı çekiyor sanırım. Biraz önce de sol memesinde bir beze geldi elime. Diğer memesine göre daha şiş ve sertleşmiş. Bu durumu yaşan oldu mu? Ne yapmalıyım? Fotoğrafta net değil ama sert bir beze gibi bir kitle var
Anneden geçen bir hormonla olduğunu normal olduğunu söylemişlerdi banada geçecektir inşallah ama tabiki doktor görse daha iyiArkadaşlar selamlar, hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım. Ben de ülkeye dönüş yaptım birkaç gün önce. Bebeğim birkaç gündür çok ağlıyor. Gaz sancısı çekiyor sanırım. Biraz önce de sol memesinde bir beze geldi elime. Diğer memesine göre daha şiş ve sertleşmiş. Bu durumu yaşan oldu mu? Ne yapmalıyım? Fotoğrafta net değil ama sert bir beze gibi bir kitle var
Hoşbulduk canım teşekkürlerHoş geldiniz canım. Benim bebeğimde de var, annenin gebelik dönemindeki hormonlarından geçiyormuş. Bana da doktor soyanın dediği gibi masaj yapma, sıkma dedi. Zamanla geçiyormuş. Annem ise hemen sıkmaya kalktızamanında bizde de olduğunda sıkmışlar, süt geliyormuş.
Teşekkür ederim. Bu hafta doktora götüreceğim. İnternette de aynısını okudum. Erkek bebeklerde bile oluyormuş çok şaşırdım. Umarım ağrı yapmıyordur :/Anneden geçen bir hormonla olduğunu normal olduğunu söylemişlerdi banada geçecektir inşallah ama tabiki doktor görse daha iyi
Benimki de memede şu an, böyle uyumaya alıştı galiba yatırdığım an kıyamet kopuyorHoşbulduk canım teşekkürlerBir de gaz sancısı için bir şey kullanıyor musun? Birkaç gündür doğru düzgün uyuyamıyor bebeğim kıvranmaktan. Sadece memede rahatlıyor uyuyor ama yatırdığım an kıpkırmızı ağlıyor
_Citlembik_ buaraya yazmıştım. Bu arada sağım işlemini genelde günde 1 kere yapıyordum
YaaBiz 4 gün yapamayınca götürdük. Keşke bu kadar beklemeseydiniz dedi
Kızlar gümüş kapak kullanıp memnun kalan var mı? Ben almamıştım hamileyken ama şimdi meme ucumun altında ufak bir şişlik var sağım yapmaktan tahriş oldu sanırım, tişört bile değsin istemiyorum canım acıyor, krem sürüyorum da bi işe yaramıyor sanki, gümüş kapak alsam mı ki.
Bence bu saat için gayet iyi bir miktar, makineler sütün yaklaşık %30unu sağıyormuş. Ben genelde sabahları sağım yapıyorum. Yani ona oranla çok iyi maşallahBen az önce 2 saat emzirmeyip 2 gögüsümü sağdım toplam 90 cc süt çıktı. Onu içindim doymadı arandı ağladı 90 cc mama verdim. 1 aylık bebeğin 180 cc beslenmesi normal değil sanki niye doymuyor benim oğlumbirde sütüm az demi yetmez bebişe
Benim akmıyor çünkü bilgilendirirsen çok sevinirimPhaedra :)
Bende durum hala aynı olabilir senin bebeğin seslerden etkilenmiş kesinlikle alışmış demekki sessizlikte uyumaya ama böyle işin daha zor olur canm bir sıkıntısı olmasın da derin derin uyusun inşallahEvet bizimki de çok güzel uyurdugaz sancısı yoksa pamuk gibiydi ama bugün gazını da çıkardı misafir vardı evde bence bu etkiledi seslerden dolayı derin uyuyamadı sonra da uyuyamadıkça iyice düzensiz oldu uykusu sürekli tam dalacak (göz ve mimik hareketi yapıyor bu esnada hep ) sıçrıyor şimdi emerken uyudu biraz
Benim annemde büyük kızımda yıkarken ovmaya çalışıyodu kızmıştım napıyosun sen diye oda şişmesin diye yapılır demişti sonra araştırıp yapılmaması gerektiiğini söyledimHoş geldiniz canım. Benim bebeğimde de var, annenin gebelik dönemindeki hormonlarından geçiyormuş. Bana da doktor soyanın dediği gibi masaj yapma, sıkma dedi. Zamanla geçiyormuş. Annem ise hemen sıkmaya kalktızamanında bizde de olduğunda sıkmışlar, süt geliyormuş.
Geçmiş olsun csnım evet bizde 1 haftadır hastayız Dr gitmeye korkuyorum acilde okadar vaka varkiAh sizin bebekte mi hastaeğer hırıltı varsa kussa çok rahatlıyor. Burun temizliği yapılsa da tam çıkaramıyoruz biz çünkü bende yıkama yapıyordum izotonik suyla ve günde 2 3 çekiyordum burnunu her seferinde değil ama. Havayı da izotonik su ya da serum fizyolojiği sıkıp veriyordum böyle böyle atlattık gibi. Hala öksürük vardı ama dün doktor kortizonlu bir şey yazdı onu hava olarak veriyoruz çok şükür bugün 2 ya da 3 kez öksürdü sadece. İnşallah iyileşecekler
Enfeksiyonmu acaba bayat çay ile silince çok iyi geliyor Dr sormuştum iyi yapmışsın demişdi diyer bebeklerimde tabii ben yanlış yönlendirmeyi canımKızlar biraz önce oğlumun göz kapağının birinde şişlik gördüm bi anda çıktı yarın pazar acile gitsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?