2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim oğlum da öyle yapıyor bugün gündüz uykusu baya bi düzensizdi gündüz çok güzel uyurdu ama bugün nolduysa artık bilmiyorum
Evet bizimki de çok güzel uyurdu gaz sancısı yoksa pamuk gibiydi ama bugün gazını da çıkardı misafir vardı evde bence bu etkiledi seslerden dolayı derin uyuyamadı sonra da uyuyamadıkça iyice düzensiz oldu uykusu sürekli tam dalacak (göz ve mimik hareketi yapıyor bu esnada hep ) sıçrıyor şimdi emerken uyudu biraz

Hoş geldiniz canım. Benim bebeğimde de var, annenin gebelik dönemindeki hormonlarından geçiyormuş. Bana da doktor soyanın dediği gibi masaj yapma, sıkma dedi. Zamanla geçiyormuş. Annem ise hemen sıkmaya kalktı zamanında bizde de olduğunda sıkmışlar, süt geliyormuş.

Anneden geçen bir hormonla olduğunu normal olduğunu söylemişlerdi banada geçecektir inşallah ama tabiki doktor görse daha iyi

Benim akmıyor çünkü bilgilendirirsen çok sevinirim Phaedra :)

Hoşbulduk canım teşekkürler Bir de gaz sancısı için bir şey kullanıyor musun? Birkaç gündür doğru düzgün uyuyamıyor bebeğim kıvranmaktan. Sadece memede rahatlıyor uyuyor ama yatırdığım an kıpkırmızı ağlıyor

Anneden geçen bir hormonla olduğunu normal olduğunu söylemişlerdi banada geçecektir inşallah ama tabiki doktor görse daha iyi
Teşekkür ederim. Bu hafta doktora götüreceğim. İnternette de aynısını okudum. Erkek bebeklerde bile oluyormuş çok şaşırdım. Umarım ağrı yapmıyordur :/

Benimki de memede şu an, böyle uyumaya alıştı galiba yatırdığım an kıyamet kopuyor biz bir ara geceleri yaşadık ufak bir gaz sorunu ama sanırım boşaltım sisteminin düzeninin değişmesinden kaynaklıydı. Biraz bekledim kalıcı bir şey diye mi, çünkü sürekli olan bir gaz sancısı yoktu. Çok şükür birkaç gün sonra da kendiliğinden geçti. Hiçbir şey kullanmıyorum

_Citlembik_ buaraya yazmıştım. Bu arada sağım işlemini genelde günde 1 kere yapıyordum

Ben az önce 2 saat emzirmeyip 2 gögüsümü sağdım toplam 90 cc süt çıktı. Onu içindim doymadı arandı ağladı 90 cc mama verdim. 1 aylık bebeğin 180 cc beslenmesi normal değil sanki niye doymuyor benim oğlum birde sütüm az demi yetmez bebişe

Ben gümüş kapak kullanıyorum.. Kesinlikle bende öyleyim, ufak Bi kıyafetim degse acıo, hatta İlk emzirmeye basladgmda meme ucum acıo sonra sonra alışıo memeyi emmeye.. Cok hassas.. İlk oglumda da kullandım gumus kapak.. Cok memnundum, sımdı dogum yaptgm zaman hastaneye bıle götürdüm ve rahatca emzırdm valla.. Hiç bişey sürmeye gerek duymuyorum meme ucuna.. Sadece gumus kapak koyuyorum.. Bi de arada gumus kapağı karbonatla fırçalıyorum, hem temızlenıo hem parlıyor.. Tavsiye ederim

Bence bu saat için gayet iyi bir miktar, makineler sütün yaklaşık %30unu sağıyormuş. Ben genelde sabahları sağım yapıyorum. Yani ona oranla çok iyi maşallah naçizane tavsiyem sağsan bile sağılmış memeleri emzir önce. Sonrasında sağılmış sütü ver yetmezse. Çünkü mochi sayesinde bile makineye ne kadar az süt geldiğini görmüş oldum.

Doyar doyar bebiş merak etme, benimki de öbür bebiş. Beni deli gibi emiyor, üstüne de 90ml süt verdim hala aranıyor. Bazı bebeklerin hem gözü hem midesi sürekli aç

Bende durum hala aynı olabilir senin bebeğin seslerden etkilenmiş kesinlikle alışmış demekki sessizlikte uyumaya ama böyle işin daha zor olur canm bir sıkıntısı olmasın da derin derin uyusun inşallah

Benim annemde büyük kızımda yıkarken ovmaya çalışıyodu kızmıştım napıyosun sen diye oda şişmesin diye yapılır demişti sonra araştırıp yapılmaması gerektiiğini söyledim
Annelerin bildikleri genelde hep aynı galiba

benimde bugün sütüm azaldı ama saat akşam 11 civarıydı normal diye düşünmek istiyorum sıktım bi delikten fışkırdı diğerlerinden akmadan geldi her kanalın ayrı bi görevi var sanırım biri açık biri koyu beyazdı benimde vaktim olmadığı için oyalanamıyorum doyduğunu hissettiğimde çekiyorum ama hala memede uyumak istiyolar beklesem sütüm artıcak biliyorum ama bazen ikisi birden ağlıyor bekletemiyorum geceleri 60 cc gündüzleride 60 cc veriyorum mamayı doktor azaltmamı söylemişti Aldıkları kiloya göre ama ben yetemediğimi hissettiğim için aynı düzende devam ediyorum çünkü büyüdüler
Kızım çok çok ıkınıyor hrp öyleydi pancar gibi oluyor ve poposu çok pişik olmuş geçiremiyorum resmen doktoru arayıp pazartesi sorucam ne önerirse alıyım, muhtemelen benim yediklerimdn oluyor ama durmuyolarki gazlada olsa az az kaka çıkıyor sürdüğüm kremin bi anlamı kalmıyor
40 ımız Dündü ama bugün yıkandık paklandık kanamam yok dünden beri ama geledebilir her an gece terlemelerine devam ama çok su içiyorum ve wc az gidiyorum vücut onu terle atıyor gibi oda gitseydi iyi olucak üşütüyorum hep wc atsam o suyu kiloda giderdi belki

Kızlar dün yazmıştım burnundan mama geldi diye. Çocukta sürekli bi hırlama var burnunu aspiratörle çekiyorum içine anne sütü sıkıp ama daha derinden geliyo. Acile götürmeyi bile düşündüm. Serum sıkmaya korkuyorum nefes borusuna vs kaçar diye. Götürsem bilen biri yapsa diyorum

Kızlar biraz önce oğlumun göz kapağının birinde şişlik gördüm bi anda çıktı yarın pazar acile gitsem mi bilemedim

Geçmiş olsun csnım evet bizde 1 haftadır hastayız Dr gitmeye korkuyorum acilde okadar vaka varki daha çok hasta olur düşüncesi maf ediyor beni süt çocuguna gitmiştik kontrol için burnu tıkalı hemen acilde yıkansın dedi acildeki Dr hemen yıkasın hemşire kaçın buradan bebeğin çok küçük virüs kapmadan git dedi sanki arkamdan biri kovalar gibi bi kaçtık dahada gidemiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun dermansın dert vermesin bunada şükür

Kızlar biraz önce oğlumun göz kapağının birinde şişlik gördüm bi anda çıktı yarın pazar acile gitsem mi bilemedim
Enfeksiyonmu acaba bayat çay ile silince çok iyi geliyor Dr sormuştum iyi yapmışsın demişdi diyer bebeklerimde tabii ben yanlış yönlendirmeyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…