Kızlar moralim bayagı bayagı bozuk.. Aslnda kac gundur içimde kurt vardı ama size anlatmadım.. Oğlum cok hareketsiz gelıyordu, hipotonik mi diye düşünüyordum, hatta kontrol ettim kendımce ve karalar bağlamıştım, eşim biraz kendıme getirdi doktora gitmeden belli olmaz diye.. Bugun kontrole gittik, Bi sürü şey saydı doktor ama en onemlısı bnm için hipotonik durumuydu.. Doktor bize bişey demedi ama karın üstü egzersiz artırın dedi, sonra ben oğlanın üstünü giydirirken asistana sessizce hafif hipo yaz dedi.. Orda kahroldum
kendıme yenı yenı gelmiştim, eymen hastalandı, annemi de gönderince bebegımle ılgılenemedm Bi türlü
cok korkuyorum hıpotonık tanısı alır dıye
ki ileriki safhasını dusunemıyorum
apgar skoru fılan da iyiymiş aslında.. Ama Bi hareketsiz gelıodu bana ama daha yenı dogdu diye düşünüyordum, gun gectıkce hareketlenme gibi gelıodu.. Bu arada kafasını geriye atması reflüdenmiş.. 3 gundur fılan da hafif çıkarmaya basladı beslenme sonrası.. Yay gibi geriniodu, meger reflüsü varmıs..
Bide hafif göbek fıtığı var dedi doktor..
Allahım varya yıkıldım, bide herseyı ne kadar unutmusum onu anladm.. Yıne tecrübesiz gibiyim sanki