2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok canım olmazsın, benim bazen sabahları pede rağmen dışarıya taştığı zamanlar oluyor. Göğsümü çıkarırken bile süt taşıyor o derece ama çok şükür herhangi bir sorun olmadı. Ben mastit durumunu hastaneden çıkacağım gün ve sonraki haftalarda yaşadım, çocuk tam çekemediği için. Daha doğrusu mastit olmaya doğru gidiyordum, göğüm kızardı, alev aldı resmen. Ama şimdi maşallah göğsüm sabahları dolsa da taşsa da çocuk gün içinde boşalttığı için hiçbir şey olmuyor. Senin de olmaz Allah’ın izniyle

Berikko çoo geçmiş olsun canım, dediğin hastalıkla ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama tedavisi olan bir şey anladığım kadarıyla. Ki kesim tanı olarak da size söylenmemiş, Allah’ın izniyle siz de bu süreci en kolay şekilde atlatacaksınız inanıyorum

Arkadaşlar bebeğim 25 günlük oldu. Doktor muayenesine ne zaman götürmeliyim? Bir de kalça ultrasonu ne zaman çekiliyor?
Bebek ilk doğunca 1. Hafta ve 2. Hafta gittik biz kilo takibi ve sarılık bakıldı. Makat doğduğu için kalçayı erken istedi ama normalde 45 günlük yapılıyor ortalama. Bebeğin ağırlığı 4 kilodan fazla olması isteniyor kalça için. Sonrasında her ay kontrol var bir defter veriyorlar orda yazıyor zaten hangi aylarda gideceği. İlk 6 ay ayda bir götürüyoruz bir de aşıları için sağlık ocağı arıyor. Bir aylık olunca sanırım hepatit b için gittik biz sağlık ocağına

Günaydın şimdi gördüm canım çok geçmiş olsun Bence egzersizlerle toparlar tam da bilmiyorum hipotonik durumunu ama daha çok küçük gün gün egzersizlerle kasları gelişir Küçükken benimde fıtığım varmış özellikle ağlayınca çok şişiyormuş göbeğim çok gazım varmış ama kendiliğinden geçmiş. Annemlerin o zaman Vosvos arabası varmış sallandıkça gazı mı çıkarıyormuşum. Bir de bozuk para koyuyormuş sanki annem göbeğime öyle bir şeyler anlatıyordu. Ağlamasını engellemek gerekiyor diye biliyorum fıtık olunca çok ağlayınca kötü oluyormuş. Reflü bence benim kızda da var kusmadığı zamanlar çok nadir çünkü o geçer zamanla Sen kendini hiç üzme hepsi geçer zamanla

İnşallah canım çok sertti pütürtülü gibiydi bende de taşma oluyor birini emzirirken diğerinden akıyodu genelde 1 haftadır o olmuyor çok ama dolu oluyor pede akıyor bişey kullanamam çünkü anne sütünü biberonla vrrmek istemiyorum birini emzirirken diğerinden akanı durdurmaya çalışıyorum öyle olunca geçen hatta bitti emmiyo dediğim gögsümden akşam 11 gibi gazını çıkarıyodum gögsüm açık kalmış baskıdan hep akmış pijamama kadar doyuyolardır inşallah yinede

Sma artık topuk kanından bakılıyormus diye biliyordum dogrumu ki

Günaydın kızlar, benim kızımda 40 ndan sonra resmen uyumamaya yemin etmiş. Yaklaşık bir haftadır gece beşiğinde asla uyumuyor. Üzerimde uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor. Üzerimde uyuması için de saatin en erken 1 filan olması gerekiyor. Artık o üzerimdeyken bende bayılıyorum uyuyakalıyorum ama bir şey olacak diye de korkuyorum. Resmen göz altlarım çöktü, benimde sınavım buymuş resmen. İlki uyumadı hiç hadi bu uyur dedim 40 gün yine iyiydi tolere edilir ama hastalık ve 40 ı birbirine karıştı bu da hiç uyumuyor. Geçen gün bir baktım üstümde yatarken koluma doğru düşmüş. Aa bade ne zaman gelmiş dedim bir baktım Umay

Canım benim odam büyük buhar makinesi calıstırıyorum nem dengelenmezse köşelere bi yerlere havlu ıslayıp koyuyorum işe yarıyor

Atak haftasıdır annesi

Kızlar aranızda bebeğine d vitamini kullanmayan varmı ben kullanmıyorum 3 gündür bebeğim daha rahat kullandığım zaman kabız oluyo çok huzursuzlanıyo kullanmasam bişey olurmu

Kızlar aranızda bebeğine d vitamini kullanmayan varmı ben kullanmıyorum 3 gündür bebeğim daha rahat kullandığım zaman kabız oluyo çok huzursuzlanıyo kullanmasam bişey olurmu
Kullanman gerekir bırakma ocean 400 lük al zeytinyağlı içeriği temiz,
kemik gelişimi bıngıldak ve daha birsürü şey için önemli

Kullanman gerekir bırakma ocean 400 lük al zeytinyağlı içeriği temiz,
kemik gelişimi bıngıldak ve daha birsürü şey için önemli
Sağlık ocağı ücretsiz verdi devit kullanıyordum o zaman bundan alayım ne yapcam şaşırdım gerçekten Bi yandan geçmeyen pişik Bi yandan gaz

D vit mutlaka kullanman gerekiyor. Çok önemli. Bebek başka yerden bu vitamini alamaz. Ocean marka alabilirsin içeriği temiz olsun diyorsan. Üstelik denk geldiğini düşünüyorum sonuçta yağın içinde ve yağ her zaman kolaylaştırır kaka yapmayı

Teşekkür ederim alacağım hemen gerçekten çok zor çok ağır pişik oldu oğlum açık yara şeklinde nokta nokta ve kanıyo dün sudocrem aldım etkısını ne zaman gösterir ilk çocuğum ve çok zorlanıyorum

Doktor bana yere havlu ser demıstı canım. Benım yerden ısıtmalı ama benım buhar makınam var onu acıyorum yınede agzım dılım kupukuru olıyor gece .

Mutlaka pamuk bile temizleyin arada altını açık bırakın, sudocremi de çok ince tabaka halimde sürün geçecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…