Aldım deneyeceğim çok teşekkürlerKızlar benim kızın burnu tıkalı birde ara ara öksürüyordu dün gece uyumadan göğüse ve sırtına muslera balsamı sürdüm o kadar rahat uyudu ki görselini ekliyorum gerçekten etki etti 3 gecedir çok huzursuzdu
Eki Görüntüle 3354603
Pamuk la temizliyorum hergun yıkıyorum kovanın içine su yapıp ta oturtuyorum yarım saat acık bırakıyorum her Bez değişmede pişik olan yerleri alttan cildi morarmış böyle dokunduğumda yumuşak değil sert acaba mantar mı oldu randevum cumaya daha cok var oturdum ağlıyorum elımden bısey gelmıyoMutlaka pamuk bile temizleyin arada altını açık bırakın, sudocremi de çok ince tabaka halimde sürün geçecektir
Basen bebeklerimizin aynı olduğunu düşünüyorum gerçekten. Tam aynı yerde çıktı bizde de. Ben sadece doğal yağlardan oluşan bebek yağı almıştım incia marka. Onu sürdüm günde üç kez incecik. Zeytinyağı da sürülür ama normalde bize memleketten geliyor daha bu sene gelmedi. O yüzden bilmediğim bir markayı kullanmak istemedimKızlar benim kızın kaş arasında konak çıktı sanırımbaşında yok, kAştaki nasıl çıkar ki
Ben sürekli çıkarıyorum ama salgın olduğundan avm ye falan götürmüyorum. Daha az insan olan yerlerde geziyoruzKızlar bebeğim bugün 43 günlük. Yarın hava durumu bu şekilde. Avm’ye gidip bebeğimle biraz dolanıp bi kahve içsem olur mu? Hasta olma üşüme durumu için soruyorum. Sizce dışarı çıkılır mı?
Sabah uyandığımda bi nebze gögsüm doluyodu gece mama verdiğim için uyku süreleri artıyor o yüzden gece oğlum çok uyudu onu emzirdiğim gögsüm sabah baya dolmuş dokunamıcak şekilde ve hepsini içti kana kana sonra kustu gaz çıkarırken korktum mastit falan olunur hemen diye
Şimdi o gögsümü içti baya normalde böyle olmuyor doymuyomu çocuğum acaba
Hayırlı olsun. Sıkı giydirdikten sonra birkaç saat (ilk kez çıkacaksa ve hava soğuksa bir bir buçuk saati aşmasa da olur) dışarıda gezmesinin hiçbir sakıncası yok, hatta iyi bile gelir. Ama aynı şeyi avmye gitmesi için söyleyemeyiz ne yazık ki…Kızlar bebeğim bugün 43 günlük. Yarın hava durumu bu şekilde. Avm’ye gidip bebeğimle biraz dolanıp bi kahve içsem olur mu? Hasta olma üşüme durumu için soruyorum. Sizce dışarı çıkılır mı?
Benim bebeğimde pişik oldu ve kanadı doktoru madecassol ve hametanı(mavi kutu olan)karıştırıp sürebilirsin günde iki kez dedi ertesi gün geçti. İstersen doktoruna sorup kullanabilirsinPamuk la temizliyorum hergun yıkıyorum kovanın içine su yapıp ta oturtuyorum yarım saat acık bırakıyorum her Bez değişmede pişik olan yerleri alttan cildi morarmış böyle dokunduğumda yumuşak değil sert acaba mantar mı oldu randevum cumaya daha cok var oturdum ağlıyorum elımden bısey gelmıyo
Bizim buradaki avm kapalı değil açık alan dükkanlar var. Bir kaç dükkana girerim sonra da bi kafede kahve içerim diye düşündüm. Sahilde yürümek istemiyorum çünkü o taraf daha soğuk oluyor. Peki nasıl giydirip örtüyorsunuz yüzü açık mı kalıyor arabasına koyacağım.Basen bebeklerimizin aynı olduğunu düşünüyorum gerçekten. Tam aynı yerde çıktı bizde de. Ben sadece doğal yağlardan oluşan bebek yağı almıştım incia marka. Onu sürdüm günde üç kez incecik. Zeytinyağı da sürülür ama normalde bize memleketten geliyor daha bu sene gelmedi. O yüzden bilmediğim bir markayı kullanmak istemedim
Ben sürekli çıkarıyorum ama salgın olduğundan avm ye falan götürmüyorum. Daha az insan olan yerlerde geziyoruz
Avm dısında nereye gidebilirim diye düşündüm. Sahil yolunda yürüsem mi acaba dedim termosa kahve yapar bankta da otururdum ama sahil tarafı daha hasta edici olabilir diye düşünüyorum.4 saatte bir bez dolusu çiş yapıyorsa doyuyordur.
Hayırlı olsun. Sıkı giydirdikten sonra birkaç saat (ilk kez çıkacaksa ve hava soğuksa bir bir buçuk saati aşmasa da olur) dışarıda gezmesinin hiçbir sakıncası yok, hatta iyi bile gelir. Ama aynı şeyi avmye gitmesi için söyleyemeyiz ne yazık ki…
Ben şapkasını giydiriyorum. Bir de peluş bir tulumu var onu giydiriyorum. Yüzünü örtmüyorum açıkçası ama arabanın tentesini indiriyorum eğer rüzgar varsa. Dediğin gibi sahil esiyorsa ve avm açıksa bence bir saat de olsa çık dolaş. Çok iyi gelir.Bizim buradaki avm kapalı değil açık alan dükkanlar var. Bir kaç dükkana girerim sonra da bi kafede kahve içerim diye düşündüm. Sahilde yürümek istemiyorum çünkü o taraf daha soğuk oluyor. Peki nasıl giydirip örtüyorsunuz yüzü açık mı kalıyor arabasına koyacağım.
Çok çıkmak istiyorum ama eşim hasta olur diye çok korkuyo ve çıkarmamı istemiyor. Zaten zor bir bebek bir de hasta olursa mahvoluruz diyor (haklı)Ben şapkasını giydiriyorum. Bir de peluş bir tulumu var onu giydiriyorum. Yüzünü örtmüyorum açıkçası ama arabanın tentesini indiriyorum eğer rüzgar varsa. Dediğin gibi sahil esiyorsa ve avm açıksa bence bir saat de olsa çık dolaş. Çok iyi gelir.
Çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim yeterki iyi olsunBenim bebeğimde pişik oldu ve kanadı doktoru madecassol ve hametanı(mavi kutu olan)karıştırıp sürebilirsin günde iki kez dedi ertesi gün geçti. İstersen doktoruna sorup kullanabilirsin
Bezi mi sevmedi cildi acabaPamuk la temizliyorum hergun yıkıyorum kovanın içine su yapıp ta oturtuyorum yarım saat acık bırakıyorum her Bez değişmede pişik olan yerleri alttan cildi morarmış böyle dokunduğumda yumuşak değil sert acaba mantar mı oldu randevum cumaya daha cok var oturdum ağlıyorum elımden bısey gelmıyo
Zeytinyağı sür canımKızlar benim kızın kaş arasında konak çıktı sanırımbaşında yok, kAştaki nasıl çıkar ki
Basen bebeklerimizin aynı olduğunu düşünüyorum gerçekten. Tam aynı yerde çıktı bizde de. Ben sadece doğal yağlardan oluşan bebek yağı almıştım incia marka. Onu sürdüm günde üç kez incecik. Zeytinyağı da sürülür ama normalde bize memleketten geliyor daha bu sene gelmedi. O yüzden bilmediğim bir markayı kullanmak istemedim
Ben sürekli çıkarıyorum ama salgın olduğundan avm ye falan götürmüyorum. Daha az insan olan yerlerde geziyoruz
Zeytinyağı sür canım
Avm dısında nereye gidebilirim diye düşündüm. Sahil yolunda yürüsem mi acaba dedim termosa kahve yapar bankta da otururdum ama sahil tarafı daha hasta edici olabilir diye düşünüyorum.
Doktor bana yere havlu ser demıstı canım. Benım yerden ısıtmalı ama benım buhar makınam var onu acıyorum yınede agzım dılım kupukuru olıyor gece .
Sleepy kullanıyordum pure geçtim onda hafıf pişik oldu molfix gectim suan daha da arttıBezi mi sevmedi cildi
Ben de pişikle ugrastım cok su an hafifledi bizim bezden oldu sleepyden molfixe gectim bende iyi geldi gibi senin neden acaba olmazsa doktora gösterSleepy kullanıyordum pure geçtim onda hafıf pişik oldu molfix gectim suan daha da arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?