2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sleepy kullanıyordum pure geçtim onda hafıf pişik oldu molfix gectim suan daha da arttı

Ben de pişikle ugrastım cok su an hafifledi bizim bezden oldu sleepyden molfixe gectim bende iyi geldi gibi senin neden acaba olmazsa doktora göster
Islak mendil hiç kullanmadım. Her seferinde pamuğu ıslatıp sildim ve sonra kuru pamukla mutlaka kuruladım. Hiç pişik yaşamadı. Sadece ilk doğduğu hafta hafifçe kızarmıştı o kadar.

Kızlar benimde başım dişçiyle dertte hala kanalı yapmadı. Bugün gittim 40 ı çıkınca gel demişti vurdu bir dişime acı var mı dedi biraz var dedim daha tam iyileşmemiş yine pansuman yapıyım sen git dedi. Gidemem bugün yapın daha bırakamam bebeği desem de 6 ay sonra yine gelmek zorunda kalırsın dedi mecbur kabul ettim. Sonra bir tane çekilecek dişime baktı enfeksiyon kapmış dedi aguementin yazdı haftaya çekilecek. Anestezi nasıl olcak iki kere dedim kanal yapılan yere az koyup diğer tarafa çok koycakmış. Ay gerçekten dişlerinizi ihmal etmeyin özellikle ikinciyi düşünüyorsanız

Ya keşke anne sütü yetse de sadece meme versek.
Anlamıyorum ki karşı komşum bile mamayı kes meme ver sadece diyor. Hayır zaten yetse ben mama vermeyeceğim. Keyfime yapıyorum sanki. Üstelik mama daha zahmetli. Yok biberonu yoka sterilize et yok suyu ısıt soğumasını bekle. Dışarı çıkacak olursun termosudur biberonudur ekstra şeyler. Meme öyle mi istediği yerde çıkar ver mis gibi.
Sonra gelip meme ver sadece diyolar sinirim bozuluyor.
Hayır senin ebende hem 900 gr a az demiş hem de mamayı kes demiş. Tövbe yarabbim ya sinir oldum durduk yere

Bizimki de gece 1 gibi eşimin ya da benim üzerimizde uyuyor aslında böyle değildi birkaç kez ağladığı için o şekilde uyuttuk o günden beri alıştı beşiği boşa aldık diyorum artık.Bir de sanırım sıcak su torbası görevi görüyorum vücut sıcaklığımla gazını da rahat çıkarıyor

Dimi bende düşünüyorum eve geldiğimden beri bu ne yaman çelişki diye sanırım o 1 kg sadece anne sütüyle olsun istiyor olsa olurdu demek mama ve memeyle bu kadar olmuş hiç sorma gerçekten hele birde çocuk ağlıyorsa o sırada o mamayı yapmak ılık seviyeye getirmek en zor kısmı

Tesekkür ederim. Astronot tulumum yok almak için baktım ama hep büyük bedenler vardı. Ama bi tane korunaklı bir tulum var evde değilde dışarı cıkarken giydirmek için onuda giydireceğim. Yarın bir çıkacağım bakalım. Peki dışarı cıktığım günün akşamıda yıkasam bir sorun olmaz değil mi?

Dünden beri gaz sancısı var ya. Dün baya bir ağladı ıkınıp ıkınıp yapamadı. Sabah bezi beline kadar dolmuştu. Şimdi yine başladı ıkınıyor yok kaka yapamıyor

Nemlendirici vs sürüp beklersin kafadaki gibi aynı olur büyük ihtimal ama saçı tarakla tarıyoruz kaşa belki gerek kalmaz nemlendirici iyi gelir yumuşatır
Bende tarayamayacağımız için nasıl olur diye acabalandım. Ama erken fark ettim, hallolur herhalde.

Dünden beri gaz sancısı var ya. Dün baya bir ağladı ıkınıp ıkınıp yapamadı. Sabah bezi beline kadar dolmuştu. Şimdi yine başladı ıkınıyor yok kaka yapamıyor
Canım geçenlerde benimki de öyleydi. Gece boyu ıkınıyordu. Çok üzülüyordum ama bağırsağı düzene gireceği içinmiş sanırım. Artık geceleri kaka yapmıyor, günde 2-3 kere ve belli saatlere sabitledi. Seninki de öyle olabilir

Bu muhteşem bişey büyük kızım hasta olduğunda en iyi gelen şey oluyodu öksürüğü kesiyo her evde bulunması gerek bebeklere sürülürmü bilmiyodum bende mi sürsem acaba

Benim bebeğimde pişik oldu ve kanadı doktoru madecassol ve hametanı(mavi kutu olan)karıştırıp sürebilirsin günde iki kez dedi ertesi gün geçti. İstersen doktoruna sorup kullanabilirsin
Aynı şekil benim bebeklerde de var bu iki krem bende var denicem ilk bez açışımda inşallah iyi gelir

Havlu fikri çok güzelmiş ama yerler ahşap parkeymiş, pek uymaz herhalde bize
Bizdede aynı ondan seremedık
Ooo 40 ım dişçi cıktı ama ne çıkma 2. Kanal dün bitti. Kanal basıma baya iş actı benım agrılar ılaclar antıbıyotıkler cok zordu baya kötü durumda dişlerım 2 kanal daha var dedi. Kızımda yenı yaptırmıstım bakımlarım bu canıma okudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…