Yaaa yerim seni kuşuum. 900 gr gayet iyi bu arada.Aşıdan mağdur birileri var teyzeleri ahh bu aşılar en sevmediğim şeyiçeriye bile giremiyorum ben bu arada benim minik 900 gram almış ebemiz 100 gram eksik almış dedi sizce normal değilmi 900 gram
Sleepy kullanıyordum pure geçtim onda hafıf pişik oldu molfix gectim suan daha da arttı
Islak mendil hiç kullanmadım. Her seferinde pamuğu ıslatıp sildim ve sonra kuru pamukla mutlaka kuruladım. Hiç pişik yaşamadı. Sadece ilk doğduğu hafta hafifçe kızarmıştı o kadar.Ben de pişikle ugrastım cok su an hafifledi bizim bezden oldu sleepyden molfixe gectim bende iyi geldi gibi senin neden acaba olmazsa doktora göster
Bencede yaa normal her çocuk aynı değilki bide mamayı kes dedi biraz mamaya karşı takıntılı fakat bu çocuk o mamaya alıştı sütümde öyle foşur foşur değil kesemem sanırım yani gece özellikle doymuyorYaaa yerim seni kuşuum. 900 gr gayet iyi bu arada.
Nemlendirici vs sürüp beklersin kafadaki gibi aynı olur büyük ihtimal ama saçı tarakla tarıyoruz kaşa belki gerek kalmaz nemlendirici iyi gelir yumuşatırKızlar benim kızın kaş arasında konak çıktı sanırımbaşında yok, kAştaki nasıl çıkar ki
Ya keşke anne sütü yetse de sadece meme versek.Bencede yaa normal her çocuk aynı değilki bide mamayı kes dedi biraz mamaya karşı takıntılı fakat bu çocuk o mamaya alıştı sütümde öyle foşur foşur değil kesemem sanırım yani gece özellikle doymuyor
Bizimki de gece 1 gibi eşimin ya da benim üzerimizde uyuyorGünaydın kızlar, benim kızımda 40 ndan sonra resmen uyumamaya yemin etmiş. Yaklaşık bir haftadır gece beşiğinde asla uyumuyor. Üzerimde uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor. Üzerimde uyuması için de saatin en erken 1 filan olması gerekiyor. Artık o üzerimdeyken bende bayılıyorum uyuyakalıyorum ama bir şey olacak diye de korkuyorum. Resmen göz altlarım çöktü, benimde sınavım buymuş resmen. İlki uyumadı hiç hadi bu uyur dedim 40 gün yine iyiydi tolere edilir ama hastalık ve 40 ı birbirine karıştı bu da hiç uyumuyor. Geçen gün bir baktım üstümde yatarken koluma doğru düşmüş. Aa bade ne zaman gelmiş dedim bir baktım Umay
Ben yeni aldım sayılır e bebekten. Nimomed galiba. Memnunum buhar çıkış ayarı var 4.5 litre kapasitesi. Su beklediğimden çabuk azalıyor büyük olması iyi o açıdan. Su bitince otomatik kapanıyorAa, evet, olabilir. Kullanan ve marka öneren olur mu acaba?
Bende pamukla siliyorum kuzum beze bağladım sorunu artıkIslak mendil hiç kullanmadım. Her seferinde pamuğu ıslatıp sildim ve sonra kuru pamukla mutlaka kuruladım. Hiç pişik yaşamadı. Sadece ilk doğduğu hafta hafifçe kızarmıştı o kadar.
Dimi bende düşünüyorum eve geldiğimden beri bu ne yaman çelişki diye sanırım o 1 kg sadece anne sütüyle olsun istiyor olsa olurdu demek mama ve memeyle bu kadar olmuşYa keşke anne sütü yetse de sadece meme versek.
Anlamıyorum ki karşı komşum bile mamayı kes meme ver sadece diyor. Hayır zaten yetse ben mama vermeyeceğim. Keyfime yapıyorum sanki. Üstelik mama daha zahmetli. Yok biberonu yoka sterilize et yok suyu ısıt soğumasını bekle. Dışarı çıkacak olursun termosudur biberonudur ekstra şeyler. Meme öyle mi istediği yerde çıkar ver mis gibi.
Sonra gelip meme ver sadece diyolar sinirim bozuluyor.
Hayır senin ebende hem 900 gr a az demiş hem de mamayı kes demiş. Tövbe yarabbim ya sinir oldum durduk yere
Tesekkür ederim. Astronot tulumum yok almak için baktım ama hep büyük bedenler vardı. Ama bi tane korunaklı bir tulum var evde değilde dışarı cıkarken giydirmek için onuda giydireceğim. Yarın bir çıkacağım bakalım. Peki dışarı cıktığım günün akşamıda yıkasam bir sorun olmaz değil mi?Astronot diye tabir edilen tulum montlardan giydiriyorum ben, başına korunaklı bir şapka, bere vs. Üstüne örtü. Veya bebek arabasının tulumu. Yine biz ne giyiyorsak bir kat faZlası prensibi geçerli. Rüzgarlı havada çıkma taraftarı değilim ben ama çıkmmam gerekiyorsa tenteyi kapatıp üstüne pusetin yağmurluğunu örtüyorum. İlk kez çıkacağın için ara ara çocuğun göğsünü ve ensesini elleyerek ( ellerin soğuk olmasın) üşüyüp üşümediğini kontrol edebilirsin. Soğuk hasta etmez bu arada, çocuğu üşütmediğimiz sürece. O yüzden aşırı bir rüzgar yoksa kesinlikle sahil veya park. Hem sana da daha iyi gelecek, inan. Yanına kitabını veya dergini al. Termosunu al. Suyunu al. Bebek bezi alt açma bezi yedek giysi vs almayı unutma her ihtimale karşı. Yedek battaniye de al fazladan. Çok iyi gelecek.
Bende tarayamayacağımız için nasıl olur diye acabalandım. Ama erken fark ettim, hallolur herhalde.Nemlendirici vs sürüp beklersin kafadaki gibi aynı olur büyük ihtimal ama saçı tarakla tarıyoruz kaşa belki gerek kalmaz nemlendirici iyi gelir yumuşatır
Kuzu parmağımla şöyle hafif masaj yapar gibi yaptım ben. Hemen geçmiyor ama giderek azaldı. Kafada olsa tarar geçerdik diye düşündüm bendeBende tarayamayacağımız için nasıl olur diye acabalandım. Ama erken fark ettim, hallolur herhalde.
Canım geçenlerde benimki de öyleydi. Gece boyu ıkınıyordu. Çok üzülüyordum ama bağırsağı düzene gireceği içinmiş sanırım. Artık geceleri kaka yapmıyor, günde 2-3 kere ve belli saatlere sabitledi. Seninki de öyle olabilirDünden beri gaz sancısı var ya. Dün baya bir ağladı ıkınıp ıkınıp yapamadı. Sabah bezi beline kadar dolmuştu. Şimdi yine başladı ıkınıyor yok kaka yapamıyor
Pişik bizde de geçmez olduSağlık ocağı ücretsiz verdi devit kullanıyordum o zaman bundan alayım ne yapcam şaşırdım gerçekten Bi yandan geçmeyen pişik Bi yandan gaz
Bu muhteşem bişey büyük kızım hasta olduğunda en iyi gelen şey oluyodu öksürüğü kesiyo her evde bulunması gerekKızlar benim kızın burnu tıkalı birde ara ara öksürüyordu dün gece uyumadan göğüse ve sırtına muslera balsamı sürdüm o kadar rahat uyudu ki görselini ekliyorum gerçekten etki etti 3 gecedir çok huzursuzdu
Eki Görüntüle 3354603
Aynı şekil benim bebeklerde de var bu iki krem bende var denicem ilk bez açışımdaBenim bebeğimde pişik oldu ve kanadı doktoru madecassol ve hametanı(mavi kutu olan)karıştırıp sürebilirsin günde iki kez dedi ertesi gün geçti. İstersen doktoruna sorup kullanabilirsin
İnşallah bize çok iyi geldiAynı şekil benim bebeklerde de var bu iki krem bende var denicem ilk bez açışımdainşallah iyi gelir
Bizdede aynı ondan seremedıkHavlu fikri çok güzelmiş ama yerler ahşap parkeymiş, pek uymaz herhalde bize
Ooo 40 ım dişçi cıktı ama ne çıkma 2. Kanal dün bitti. Kanal basıma baya iş actı benım agrılar ılaclar antıbıyotıkler cok zordu baya kötü durumda dişlerım 2 kanal daha var dedi. Kızımda yenı yaptırmıstım bakımlarımKızlar benimde başım dişçiyle dertte hala kanalı yapmadı. Bugün gittim 40 ı çıkınca gel demişti vurdu bir dişime acı var mı dedi biraz var dedim daha tam iyileşmemiş yine pansuman yapıyım sen git dedi. Gidemem bugün yapın daha bırakamam bebeği desem de 6 ay sonra yine gelmek zorunda kalırsın dedi mecbur kabul ettim. Sonra bir tane çekilecek dişime baktı enfeksiyon kapmış dedi aguementin yazdı haftaya çekilecek. Anestezi nasıl olcak iki kere dedim kanal yapılan yere az koyup diğer tarafa çok koycakmış. Ay gerçekten dişlerinizi ihmal etmeyin özellikle ikinciyi düşünüyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?