Tesekkür ederim. Astronot tulumum yok almak için baktım ama hep büyük bedenler vardı. Ama bi tane korunaklı bir tulum var evde değilde dışarı cıkarken giydirmek için onuda giydireceğim. Yarın bir çıkacağım bakalım. Peki dışarı cıktığım günün akşamıda yıkasam bir sorun olmaz değil mi?
Eki Görüntüle 3354745 Akşam kırk banyomuzu yapıp artık kırkımızı cıkaracagızHayırlısıyla atlattık sendromsuz çok şükür.. Spring05 seni kıskanmıştım ya ancak bugun içtim boyle sessiz sedasız kahvemi
HahaBizimki de gece 1 gibi eşimin ya da benim üzerimizde uyuyoraslında böyle değildi birkaç kez ağladığı için o şekilde uyuttuk o günden beri alıştı beşiği boşa aldık diyorum artık.Bir de sanırım sıcak su torbası görevi görüyorum vücut sıcaklığımla gazını da rahat çıkarıyor
Ben dünya yansa o kahveyi yapıp içiyorumEki Görüntüle 3354745 Akşam kırk banyomuzu yapıp artık kırkımızı cıkaracagızHayırlısıyla atlattık sendromsuz çok şükür.. Spring05 seni kıskanmıştım ya ancak bugun içtim boyle sessiz sedasız kahvemi
Of of bende de çok çürük var bugün bitir daha gelemem diyince hem senin peyder pey gelmen lazım bir sürü çürüğün var dediBizdede aynı ondan seremedık
Ooo 40 ım dişçi cıktı ama ne çıkma 2. Kanal dün bitti. Kanal basıma baya iş actı benım agrılar ılaclar antıbıyotıkler cok zordu baya kötü durumda dişlerım 2 kanal daha var dedi. Kızımda yenı yaptırmıstım bakımlarımbu canıma okudu.
Oy sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 3354745 Akşam kırk banyomuzu yapıp artık kırkımızı cıkaracagızHayırlısıyla atlattık sendromsuz çok şükür.. Spring05 seni kıskanmıştım ya ancak bugun içtim boyle sessiz sedasız kahvemi
Nice kırkların çok güzel ömrün olsun Alp bebeğimEki Görüntüle 3354745 Akşam kırk banyomuzu yapıp artık kırkımızı cıkaracagızHayırlısıyla atlattık sendromsuz çok şükür.. Spring05 seni kıskanmıştım ya ancak bugun içtim boyle sessiz sedasız kahvemi
İçeriğine iyice dikkat et kuzum bazı bitkilerin içilmemesi gerek emzirirkenKızlar bu arada büyük oğlum yine rahatsızlandı baya da sıkışık dr kortizonlu iğne filan uygulanması lazım zarurete ye çevirir yoksa dedi bu seferde bana bulaştı oğlumdan heryerim ağrıyor boğazlarım grip üstüne ilaçta içemiyoruzbebeğe geçmesin diye elimden geleni yapayım diyorum ama emiyor en fazla maske takıp emzirebilirim atom çaylar var içsem bir zararı olmaz dimi süte sonuçta bitkisel
Geçmiş olsun canım boğazını sıcak tut sürekli ılık şeyler içmeye çalış. Ben baya ıhlamur tükettim, vitaminlerle uzunda olsa süreç atlatmıştım ama cumartesi mi pazar mı yine boğaz ağrısı burun akıntısı başladı. Bugün yine iyiydim bir döngünün içindeyiz resmen. Ihlamur iç ya da dediğin atom çayda olur bence. Hamileler daha dikkatli olması gerek o çaylarda ama bizim artık o kadar dikkat etmemize gerek yokKızlar bu arada büyük oğlum yine rahatsızlandı baya da sıkışık dr kortizonlu iğne filan uygulanması lazım zarurete ye çevirir yoksa dedi bu seferde bana bulaştı oğlumdan heryerim ağrıyor boğazlarım grip üstüne ilaçta içemiyoruzbebeğe geçmesin diye elimden geleni yapayım diyorum ama emiyor en fazla maske takıp emzirebilirim atom çaylar var içsem bir zararı olmaz dimi süte sonuçta bitkisel
Evet doğru bizim topuk kanında fku değeri şüpheli çıkmıştı sonra biz sürekli il sağlık müdürlüğünü aradık ikinci topuk kanı için sağolsunlar çok yardımcı oldular sonuçları bize attılar sma da bakılmış topuk kanındanSma artık topuk kanından bakılıyormus diye biliyordum dogrumu ki
Gerçekten artık okuldan almayı bile düşünüyorum bebeğe geçme düşüncesi beni geriyor ama kendi halimde içler acısı ayakta duracak halim yok resmen böyle bayılacakmış gibiyim her an güç yok kollarımda ayaklarımda aksine eşimde yok bu hafta geç geliyor işten içeyim ıhlamur da var onu yapayım şimdiGeçmiş olsun canım boğazını sıcak tut sürekli ılık şeyler içmeye çalış. Ben baya ıhlamur tükettim, vitaminlerle uzunda olsa süreç atlatmıştım ama cumartesi mi pazar mı yine boğaz ağrısı burun akıntısı başladı. Bugün yine iyiydim bir döngünün içindeyiz resmen. Ihlamur iç ya da dediğin atom çayda olur bence. Hamileler daha dikkatli olması gerek o çaylarda ama bizim artık o kadar dikkat etmemize gerek yok
Âmin canım teşekkür ederim.Nice kırklarınız ve sessiz sedasız kahvelerin olsun
Ah, kızcağızın burnundan geldi o kahve ya sonraneyse geçmiş gitmiş olsun Spring05
Hamileyken her gün içtimde lohusalıkta sayılı hep anne cayı içtimBen dünya yansa o kahveyi yapıp içiyorumayakta duramam yoksa ayy Alp kuşumun nice 40 40 yılları olsun inşallah sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun
Off bana baya saydı mantıklı pazarlık bak ben ara verdım ama bi diş 3 bucukOf of bende de çok çürük var bugün bitir daha gelemem diyince hem senin peyder pey gelmen lazım bir sürü çürüğün var dediOcak gelmeden zamlanmadan bir pazarlığa girmek çok mantıklı olabilir aslında bende içtim antibiyotiği biraz burnumda akıyordu belki ona da şifa olur
Oy sağlıkla büyüsünafiyet olsun canımm oh mis
Phaedra Ay sorma nerdeyse iki haftadır kendimizden geçtik, hastalıklar bebeklerimizden uzak olsun inşallah artık
Sagol canım benım cümlemizinkinin guzel omurlerı olsunNice kırkların çok güzel ömrün olsun Alp bebeğim
Evet canım sürülüyor bende arkadaş tavsiyesi ile hamileyken almıştım gerçekten işe yaradıBu muhteşem bişey büyük kızım hasta olduğunda en iyi gelen şey oluyodu öksürüğü kesiyo her evde bulunması gerekbebeklere sürülürmü bilmiyodum bende mi sürsem acaba
Pek içerikten anlamam ama böyle iyi geliyor bana içinebiliyorsa işime yarar en azındanİçeriğine iyice dikkat et kuzum bazı bitkilerin içilmemesi gerek emzirirken
Bu değil de içindekilerin ne olduğu yok mu? İşte kuşburnu , rezene gibi şeylerin yazdığıPek içerikten anlamam ama böyle iyi geliyor bana içinebiliyorsa işime yarar en azından
Eşim gelince acile götürücem çocuğum acı çekiyo resmen nefes alamadığı için
Gurindig aldım makina gelecek diye o hafta çamaşır işine girmemiştim geldiği gün üst üste çalıştırdım ama o kadar güzel birşeymiş ki keşke önceden alsaydım dedim kuru çıkıyor çekme de olmadı hiç bir kıyafetimizde özellikle çeksin diye attığım kazağımda çekmeditrueliving_ canım geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama ha gi model kurutma makinesi almıştın ? Bizim evdeki sürekli bozulduğu için yenisini almaya karar verdik de, araştırmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?