2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Kalınlığı iyiyse olur tabii, zaten kontrol edersin ara ara üşüyüp üşümediğini.
Banyo yaptırdıktan sonra dışarı çıkartamazsın ama dışarıdan geldikten sonra tabii ki yaptırabilirsin. Misler gibi olur, çok daha da rahat uyur. Banyo konusunda da en önemli kriter çocuğu üşütmemek ve sık şampuan kullanmamak (haftada max. 2 gibi). Bir de karnı ne tok ne aç olmalı, emzirdikten bir saat sonra ideal mesela. Bir de biliyorsundur mutlaka ama baş en son yıkanıyor, onu unutmamak gerek.

Nice kırklarınız ve sessiz sedasız kahvelerin olsun

Ah, kızcağızın burnundan geldi o kahve ya sonra neyse geçmiş gitmiş olsun Spring05

Haha ilkini 11 kg a kadar öyle uyuttum son zamanlarda nefesim kesiliyordu ağırlaştıkça hiç akıllanmadım şimdi bu da alıştı kesinlikle daha kolay uyuyorlar böyle ama bir an önce eski sisteme dönmek lazım yoksa kilo aldıkça yandık

Ben dünya yansa o kahveyi yapıp içiyorum ayakta duramam yoksa ayy Alp kuşumun nice 40 40 yılları olsun inşallah sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun

Of of bende de çok çürük var bugün bitir daha gelemem diyince hem senin peyder pey gelmen lazım bir sürü çürüğün var dedi Ocak gelmeden zamlanmadan bir pazarlığa girmek çok mantıklı olabilir aslında bende içtim antibiyotiği biraz burnumda akıyordu belki ona da şifa olur
Oy sağlıkla büyüsün afiyet olsun canımm oh mis

Phaedra Ay sorma nerdeyse iki haftadır kendimizden geçtik, hastalıklar bebeklerimizden uzak olsun inşallah artık

Kızlar bu arada büyük oğlum yine rahatsızlandı baya da sıkışık dr kortizonlu iğne filan uygulanması lazım zarurete ye çevirir yoksa dedi bu seferde bana bulaştı oğlumdan heryerim ağrıyor boğazlarım grip üstüne ilaçta içemiyoruz bebeğe geçmesin diye elimden geleni yapayım diyorum ama emiyor en fazla maske takıp emzirebilirim atom çaylar var içsem bir zararı olmaz dimi süte sonuçta bitkisel

İçeriğine iyice dikkat et kuzum bazı bitkilerin içilmemesi gerek emzirirken

Geçmiş olsun canım boğazını sıcak tut sürekli ılık şeyler içmeye çalış. Ben baya ıhlamur tükettim, vitaminlerle uzunda olsa süreç atlatmıştım ama cumartesi mi pazar mı yine boğaz ağrısı burun akıntısı başladı. Bugün yine iyiydim bir döngünün içindeyiz resmen. Ihlamur iç ya da dediğin atom çayda olur bence. Hamileler daha dikkatli olması gerek o çaylarda ama bizim artık o kadar dikkat etmemize gerek yok

Sma artık topuk kanından bakılıyormus diye biliyordum dogrumu ki
Evet doğru bizim topuk kanında fku değeri şüpheli çıkmıştı sonra biz sürekli il sağlık müdürlüğünü aradık ikinci topuk kanı için sağolsunlar çok yardımcı oldular sonuçları bize attılar sma da bakılmış topuk kanından

Gerçekten artık okuldan almayı bile düşünüyorum bebeğe geçme düşüncesi beni geriyor ama kendi halimde içler acısı ayakta duracak halim yok resmen böyle bayılacakmış gibiyim her an güç yok kollarımda ayaklarımda aksine eşimde yok bu hafta geç geliyor işten içeyim ıhlamur da var onu yapayım şimdi

Nice kırklarınız ve sessiz sedasız kahvelerin olsun

Ah, kızcağızın burnundan geldi o kahve ya sonra neyse geçmiş gitmiş olsun Spring05
Âmin canım teşekkür ederim.
Ben dünya yansa o kahveyi yapıp içiyorum ayakta duramam yoksa ayy Alp kuşumun nice 40 40 yılları olsun inşallah sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun
Hamileyken her gün içtimde lohusalıkta sayılı hep anne cayı içtim Sagol canım.. Sizede gecmıs olsun bu sene hastalıklar bomerang gıbı sen atıyorsun o gerı gelıyor.
Off bana baya saydı mantıklı pazarlık bak ben ara verdım ama bi diş 3 bucuk valla dogumdan pahalı olacak bana
Nice kırkların çok güzel ömrün olsun Alp bebeğim
Sagol canım benım cümlemizinkinin guzel omurlerı olsun

trueliving_ canım geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama ha gi model kurutma makinesi almıştın ? Bizim evdeki sürekli bozulduğu için yenisini almaya karar verdik de, araştırmaya başladım

Berikko geçmiş olsun. İyi olduğuna eminim. Sıkma canını

Eşim dünden beri bana kanıtlamaya çalışıyor çocugun bişeyi yok diye.. Fırat ne dedıyse aynısını dıyorum bana ınanmıosun ama ona ınanıosun dio.. Hayatta içim rahat etmicek doktor görmeden sanki bana da bişey yok gibi gelıo bazen ama işte o şüphe beni verem edio

trueliving_ canım geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama ha gi model kurutma makinesi almıştın ? Bizim evdeki sürekli bozulduğu için yenisini almaya karar verdik de, araştırmaya başladım
Gurindig aldım makina gelecek diye o hafta çamaşır işine girmemiştim geldiği gün üst üste çalıştırdım ama o kadar güzel birşeymiş ki keşke önceden alsaydım dedim kuru çıkıyor çekme de olmadı hiç bir kıyafetimizde özellikle çeksin diye attığım kazağımda çekmedi modelini atıyorum

Eklentiler

• 991731F2-36AF-40D3-9BA6-7A53D86C9DEE.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…