Kızlar benim kızın kaş arasında konak çıktı sanırımbaşında yok, kAştaki nasıl çıkar ki
Aşıdan mağdur birileri var teyzeleri ahh bu aşılar en sevmediğim şeyiçeriye bile giremiyorum ben bu arada benim minik 900 gram almış ebemiz 100 gram eksik almış dedi sizce normal değilmi 900 gram
Kızlar benimde başım dişçiyle dertte hala kanalı yapmadı. Bugün gittim 40 ı çıkınca gel demişti vurdu bir dişime acı var mı dedi biraz var dedim daha tam iyileşmemiş yine pansuman yapıyım sen git dedi. Gidemem bugün yapın daha bırakamam bebeği desem de 6 ay sonra yine gelmek zorunda kalırsın dedi mecbur kabul ettim. Sonra bir tane çekilecek dişime baktı enfeksiyon kapmış dedi aguementin yazdı haftaya çekilecek. Anestezi nasıl olcak iki kere dedim kanal yapılan yere az koyup diğer tarafa çok koycakmış. Ay gerçekten dişlerinizi ihmal etmeyin özellikle ikinciyi düşünüyorsanız
Benimde hamilelikte şuan kanal olan dişim çok ağrıdı sonra geçti, doğumdan sonra o kadar ağrıdı ki başım çatlıyordu ağrısındanKız ben gittim hamılelıkten önce, kanal yapmadı doktor, cok derınde degıl çürük dedi, dedım 9 ay bu dişe bişey olur mu gebelık düşünüyorum.. Olmaz dedi, hamıle kaldım, İlk ay dişim ağrımaya basladı.. Kanal tedavisi dedi bu sefer, kadın doğum izin vermedi.. Kaldı öyle, agrısı da kendlıgınden gectı.. Sımdı arada yokluyor ama çürük arttı gibime geliyoryani önlem de alsan olmaya oluyo ya
Ay şimdi arkadaşıml konuşuyordum. Bir arkadaşımın çocuğunda da ilk kaş arasında çıkmış, sonra da yayılmış. Fotosunu yolladı, yavrum çok fena olmuş. Besin alerjisi tetiklemiş bu kadar ağır olmasını. İnsan endişeleniyorEymende de sadece kaşta çıkmıştı.. Banyo sonrası o bolgeye temızle, bide kuru tut.. O zmn anlamadm ama yuzunu kurulamıodm sankı o zmn banyo yaptırınca.. Konakları temızledım sureklı gectı snra.
Ben ayrı bir şişede kaynamış soğumuş su tutuyorum. Yeni kaynattığım suyu onunla ılıştırıyorum. İlk mama yapışımda çok gerildim soğutmaya çalışırken. Neyseki sakin kafayla bu gelmişti aklıma. Tavsiye ederim.Dimi bende düşünüyorum eve geldiğimden beri bu ne yaman çelişki diye sanırım o 1 kg sadece anne sütüyle olsun istiyor olsa olurdu demek mama ve memeyle bu kadar olmuşhiç sorma gerçekten hele birde çocuk ağlıyorsa o sırada o mamayı yapmak ılık seviyeye getirmek en zor kısmı
Baktım şimdi hem havlıcana hem de hibiskusa. Tansiyon problemi olanlara önerilmiyor. Emzirenler bu yüzden kullanmasın yazmışlar ama tansiyon problemin yoksa bence sorun değil bu ikisi.soyasosu Zencefil yenibahar karanfil havlıcan zerdeçal karabiber tarçın hibiskus ve ekstrası pancar şekeri içeriği buymuş sanırım içilmeyecek birşey yok ama ben havlıcanı ilk kez duydum
Ya hayıır tam geçmedi ama çoğalmadı daAy şimdi arkadaşıml konuşuyordum. Bir arkadaşımın çocuğunda da ilk kaş arasında çıkmış, sonra da yayılmış. Fotosunu yolladı, yavrum çok fena olmuş. Besin alerjisi tetiklemiş bu kadar ağır olmasını. İnsan endişeleniyorsoyasosu seninki geçti mi
Geçmiş olsun. Öksürük varsa ben olsam götürürdüm. Gaz konusu ise ortalama 3. Ayda çözülüyomuş azcık sabırMerhaba herkese fırsat buldukça okuyorum okadar geride kalmışım ki telefon elime almak lüks oldu resmen,allahım hepimizin çocuklarını korusun sağlıkla büyümeyi nasip etsin,benim kolik bir kızım var gündüz sakin akşam oldumu fena gaz sancıları sabahlar olmasın,bu ağlamalar alıştık ama hergun kakasini yapan çocuk yapmamaya başladı nerdeyse haftada 1 yapmaya başladı fitil verdim yok gene yapmiyo dr kakası yok dedi gönderdi bilmiyorum ki normal mibirde soğuk aldırdık galiba öksüruyo dunden beri hırıltılı şekilde ne yapmalıyım doktora mi gitmeliyim kafam bi milyon gece öķsürürken bisey olur korkusuyla da uyuamıyorum varsa onerilerinize acigim ❤
Ben de öyle yapıyorum aslında ama yine de mama hazırlamak zahmetli iş geliyor banaBen ayrı bir şişede kaynamış soğumuş su tutuyorum. Yeni kaynattığım suyu onunla ılıştırıyorum. İlk mama yapışımda çok gerildim soğutmaya çalışırken. Neyseki sakin kafayla bu gelmişti aklıma. Tavsiye ederim.soyasosu
Bizimki bir çığlık basıyor ki yani 1 dakika içinde kendini perişan ediyorBen ayrı bir şişede kaynamış soğumuş su tutuyorum. Yeni kaynattığım suyu onunla ılıştırıyorum. İlk mama yapışımda çok gerildim soğutmaya çalışırken. Neyseki sakin kafayla bu gelmişti aklıma. Tavsiye ederim.soyasosu
Bizimkide öyle. Gece o acıkıp bizi uyandırdığı için ciyak viyak geçiyor. Baba bezi değiştirirken alelacele yapıp yetişiyorum. Veya ben değiştiriyorum bezi, eşim 10saatte gelemiyor mutfaktan atomu parçaladığı için sanırım. Kıyamet kopuyor o zamanBen de öyle yapıyorum aslında ama yine de mama hazırlamak zahmetli iş geliyor banabenimki acıkınca yıkıyor ortalığı benim de hiç kızı 5 dk bile bekletme şansım yok
inşallah benimki de çoğalmaz. Çünkü göğüs bölgesinde de isilik var malum, böyle şeyler duyunca insan acaba diyorYa hayıır tam geçmedi ama çoğalmadı dabesin alerjisinin bir sürü belirtisi var. Ben bu yüzden sanmıyorum ikimiz için de. Benim bildiğim anne sütü yağlı olursa konak görülüyor. Benim maşallah cımıcık sütüm var ama dolaba koyduğumda resmen tabaka oluyor üstünde
Keşke bize meme ver diyip duranlar mama hazırlarken olan halimizi görse bir yandan çığlık kıyamet bir yandan eli ayağına dolanan benBen de öyle yapıyorum aslında ama yine de mama hazırlamak zahmetli iş geliyor banabenimki acıkınca yıkıyor ortalığı benim de hiç kızı 5 dk bile bekletme şansım yok
Gözümün önüne geldi o dudaklar. Ah kalbiimBizimki bir çığlık basıyor ki yani 1 dakika içinde kendini perişan ediyorhatta kucağıma aldığımda mamayı sinirli sinirli içip daha sonra da iç çekiyor dudak büzüyor hemen barışamıyoruz
Aaa aynı benim kocamı tarif etmişsinBizimkide öyle. Gece o acıkıp bizi uyandırdığı için ciyak viyak geçiyor. Baba bezi değiştirirken alelacele yapıp yetişiyorum. Veya ben değiştiriyorum bezi, eşim 10saatte gelemiyor mutfaktan atomu parçaladığı için sanırım. Kıyamet kopuyor o zamanmemeye dayanıyoruz genelde gece mesaimiz böyle. Gündüz öyle çok ağlamadan önce meme, sonra da mamayı vakitlice hazırlayıp veriyorum. Sorun olmuyor.
Ya dimi aynen öyle. Bir kaç kere de sütümü sağıyorum ben belki artar diye. Saatlerim emzir mama ver gaz çıkar bez değiştir süt sağ ve sterilize et ile geçiyor. Ha bide bebeği uyutmaya çalışmacaKeşke bize meme ver diyip duranlar mama hazırlarken olan halimizi görse bir yandan çığlık kıyamet bir yandan eli ayağına dolanan benbiberonları sterilize etmekten ellerim parçalandı
Bende öyleGözümün önüne geldi o dudaklar. Ah kalbiim
Aaa aynı benim kocamı tarif etmişsinbebek uyanınca ilk önce mememe alıyorum artık sonlarına doğru kocamı uyandırıp mama yapmasını söylüyorum. Hazır su olmasına rağmen mutfaktan gelmesi dakikalar sürüyor o ara işte basıyor çığlığı
Ya dimi aynen öyle. Bir kaç kere de sütümü sağıyorum ben belki artar diye. Saatlerim emzir mama ver gaz çıkar bez değiştir süt sağ ve sterilize et ile geçiyor. Ha bide bebeği uyutmaya çalışmaca
Ben cezvede kaynamış su tutuyorum devamlı, üzerine çay tabağı kapatıyorum. Yapacağım zaman hemen ocağa koyup ılıtıyorum.az olduğu için fazla beklemeye gerek olmuyor. Bittikçe dolduruyorum kaynatıpBen ayrı bir şişede kaynamış soğumuş su tutuyorum. Yeni kaynattığım suyu onunla ılıştırıyorum. İlk mama yapışımda çok gerildim soğutmaya çalışırken. Neyseki sakin kafayla bu gelmişti aklıma. Tavsiye ederim.soyasosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?