2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim kızın kaş arasında konak çıktı sanırım başında yok, kAştaki nasıl çıkar ki

Eymende de sadece kaşta çıkmıştı.. Banyo sonrası o bolgeye temızle, bide kuru tut.. O zmn anlamadm ama yuzunu kurulamıodm sankı o zmn banyo yaptırınca.. Konakları temızledım sureklı gectı snra.

Aşıdan mağdur birileri var teyzeleri ahh bu aşılar en sevmediğim şey içeriye bile giremiyorum ben bu arada benim minik 900 gram almış ebemiz 100 gram eksik almış dedi sizce normal değilmi 900 gram

Bence iyi almış true, hastanede yattı etti.. İyi toparlamışsın.. Öbür ay daha da toparlar

soyasosu Zencefil yenibahar karanfil havlıcan zerdeçal karabiber tarçın hibiskus ve ekstrası pancar şekeri içeriği buymuş sanırım içilmeyecek birşey yok ama ben havlıcanı ilk kez duydum

Kız ben gittim hamılelıkten önce, kanal yapmadı doktor, cok derınde degıl çürük dedi, dedım 9 ay bu dişe bişey olur mu gebelık düşünüyorum.. Olmaz dedi, hamıle kaldım, İlk ay dişim ağrımaya basladı.. Kanal tedavisi dedi bu sefer, kadın doğum izin vermedi.. Kaldı öyle, agrısı da kendlıgınden gectı.. Sımdı arada yokluyor ama çürük arttı gibime geliyor yani önlem de alsan olmaya oluyo ya

Benimde hamilelikte şuan kanal olan dişim çok ağrıdı sonra geçti, doğumdan sonra o kadar ağrıdı ki başım çatlıyordu ağrısından bir geliyor bir gidiyor ya ama vakit buldukça dişçiye gitmek şart

Eymende de sadece kaşta çıkmıştı.. Banyo sonrası o bolgeye temızle, bide kuru tut.. O zmn anlamadm ama yuzunu kurulamıodm sankı o zmn banyo yaptırınca.. Konakları temızledım sureklı gectı snra.
Ay şimdi arkadaşıml konuşuyordum. Bir arkadaşımın çocuğunda da ilk kaş arasında çıkmış, sonra da yayılmış. Fotosunu yolladı, yavrum çok fena olmuş. Besin alerjisi tetiklemiş bu kadar ağır olmasını. İnsan endişeleniyor soyasosu seninki geçti mi

Merhaba herkese fırsat buldukça okuyorum okadar geride kalmışım ki telefon elime almak lüks oldu resmen,allahım hepimizin çocuklarını korusun sağlıkla büyümeyi nasip etsin,benim kolik bir kızım var gündüz sakin akşam oldumu fena gaz sancıları sabahlar olmasın,bu ağlamalar alıştık ama hergun kakasini yapan çocuk yapmamaya başladı nerdeyse haftada 1 yapmaya başladı fitil verdim yok gene yapmiyo dr kakası yok dedi gönderdi bilmiyorum ki normal mi birde soğuk aldırdık galiba öksüruyo dunden beri hırıltılı şekilde ne yapmalıyım doktora mi gitmeliyim kafam bi milyon gece öķsürürken bisey olur korkusuyla da uyuamıyorum varsa onerilerinize acigim ❤

Ben ayrı bir şişede kaynamış soğumuş su tutuyorum. Yeni kaynattığım suyu onunla ılıştırıyorum. İlk mama yapışımda çok gerildim soğutmaya çalışırken. Neyseki sakin kafayla bu gelmişti aklıma. Tavsiye ederim. soyasosu

soyasosu Zencefil yenibahar karanfil havlıcan zerdeçal karabiber tarçın hibiskus ve ekstrası pancar şekeri içeriği buymuş sanırım içilmeyecek birşey yok ama ben havlıcanı ilk kez duydum
Baktım şimdi hem havlıcana hem de hibiskusa. Tansiyon problemi olanlara önerilmiyor. Emzirenler bu yüzden kullanmasın yazmışlar ama tansiyon problemin yoksa bence sorun değil bu ikisi.
Ya hayıır tam geçmedi ama çoğalmadı da besin alerjisinin bir sürü belirtisi var. Ben bu yüzden sanmıyorum ikimiz için de. Benim bildiğim anne sütü yağlı olursa konak görülüyor. Benim maşallah cımıcık sütüm var ama dolaba koyduğumda resmen tabaka oluyor üstünde
Geçmiş olsun. Öksürük varsa ben olsam götürürdüm. Gaz konusu ise ortalama 3. Ayda çözülüyomuş azcık sabır

Ben de öyle yapıyorum aslında ama yine de mama hazırlamak zahmetli iş geliyor bana benimki acıkınca yıkıyor ortalığı benim de hiç kızı 5 dk bile bekletme şansım yok

Bizimki bir çığlık basıyor ki yani 1 dakika içinde kendini perişan ediyor hatta kucağıma aldığımda mamayı sinirli sinirli içip daha sonra da iç çekiyor dudak büzüyor hemen barışamıyoruz

Ben de öyle yapıyorum aslında ama yine de mama hazırlamak zahmetli iş geliyor bana benimki acıkınca yıkıyor ortalığı benim de hiç kızı 5 dk bile bekletme şansım yok
Bizimkide öyle. Gece o acıkıp bizi uyandırdığı için ciyak viyak geçiyor. Baba bezi değiştirirken alelacele yapıp yetişiyorum. Veya ben değiştiriyorum bezi, eşim 10saatte gelemiyor mutfaktan atomu parçaladığı için sanırım. Kıyamet kopuyor o zaman memeye dayanıyoruz genelde gece mesaimiz böyle. Gündüz öyle çok ağlamadan önce meme, sonra da mamayı vakitlice hazırlayıp veriyorum. Sorun olmuyor.

inşallah benimki de çoğalmaz. Çünkü göğüs bölgesinde de isilik var malum, böyle şeyler duyunca insan acaba diyor

Keşke bize meme ver diyip duranlar mama hazırlarken olan halimizi görse bir yandan çığlık kıyamet bir yandan eli ayağına dolanan ben biberonları sterilize etmekten ellerim parçalandı

Ahh bennim büyük kızımda ateşleniyor, hiç bi yerede gitmiyor nasıl oluyo anlamadım üşüttümü acaba, arkadaşımın çocukları kreşe gidiyo bizde göndericektik el ayak hastalığı yaygın şuan demişler uyarı olarak bunu duydum hepten korktum göndermekten vazgeçtik çok şükür unuttu tutturmuyor okul diye cuma günü arkadaşa gitmişti işte onlarda kreşe gidiyor onlardan mı bişey geçti acaba eve gelirkende balon oynarken takılmış düşmüş Allah korumuş ama baya yara almış yüzünden inşallah atlatırız yükselmez 38.1 şuan

Bizimki bir çığlık basıyor ki yani 1 dakika içinde kendini perişan ediyor hatta kucağıma aldığımda mamayı sinirli sinirli içip daha sonra da iç çekiyor dudak büzüyor hemen barışamıyoruz
Gözümün önüne geldi o dudaklar. Ah kalbiim
Aaa aynı benim kocamı tarif etmişsin bebek uyanınca ilk önce mememe alıyorum artık sonlarına doğru kocamı uyandırıp mama yapmasını söylüyorum. Hazır su olmasına rağmen mutfaktan gelmesi dakikalar sürüyor o ara işte basıyor çığlığı
Keşke bize meme ver diyip duranlar mama hazırlarken olan halimizi görse bir yandan çığlık kıyamet bir yandan eli ayağına dolanan ben biberonları sterilize etmekten ellerim parçalandı
Ya dimi aynen öyle. Bir kaç kere de sütümü sağıyorum ben belki artar diye. Saatlerim emzir mama ver gaz çıkar bez değiştir süt sağ ve sterilize et ile geçiyor. Ha bide bebeği uyutmaya çalışmaca

Bende öyle ama her emzirme sonrası süt sağmaya asla vaktim yok çok meşakkatli o iş. Şu sütyenin içine konulan kablosuz sağım makinesinden aldım onunla daha rahat olur belki henüz gelmedi bakalım nasıl olacak

Ben cezvede kaynamış su tutuyorum devamlı, üzerine çay tabağı kapatıyorum. Yapacağım zaman hemen ocağa koyup ılıtıyorum.az olduğu için fazla beklemeye gerek olmuyor. Bittikçe dolduruyorum kaynatıp

Kızlar selamlar. Daha önce de yazmıştım anne sütü+mama şeklinde besliyorum bebeğimi. Sütüm malesef hala yetmiyor. Bu süreçte mama miktarı giderek artıyor. Arttıkça da kabızlık sorunu yaşamaya başladık. Daha doğrusu 2,3 günde bir yapıyor ve yaptığı zaman da çok gazlı ve ishal şeklinde sıvı oluyor. Mamadan olduğunu düşünüyorum mamayı değiştirdim bugün. Hipp combiotik kullanıyorduk,sma optipro ya geçtik. Mama kullanan annelerim bu sorunu yaşayan oldu mu mama kaynaklı? Olduysa nasıl çözdünüz? Hangi mamayı kullanıyorsunuz önerebileceğiniz mama var mı? Bir de biz bir aylık olduk bu aylarda kaç cc mama veriyorsunuz ya da kaç cc vermeliyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…