2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebemin sevdiği uyku pozisyonunu buldum yani dünden beri denk mi geliyor yoksa gerçekten işe yarıyor mu yaşayıp görücez. Alnını bi şeye dayamak istiyor dünden beri burnu ve ağzı açık kalacak şekilde yastık dayıyorum karanlık istiyor(içerden gelen alışkanlık) eğer yatağına koyunca yüksekten düşüyormuş gibi tepki veriyorsa uyanıyorsa bi deneyin işe yaradı gibi inşallah yaramıştır yaa

Hangi şampuanı kullanıyorsun bizde de hafif oluyor ama bana şampuan kuruluk yapıyor gibi geldi yıkadıktan sonra cildi de kupkuru oluyor
Incia kullanıyorum canım. Ama henüz kabuklanma yok, tarama vs yapamıyorum. 1.foto bugünkü hali, 2. Foto Salı günkü hali.

Eklentiler

• IMG_7660.webp
    36 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_7635.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 58
Hangi şampuanı kullanıyorsun bizde de hafif oluyor ama bana şampuan kuruluk yapıyor gibi geldi yıkadıktan sonra cildi de kupkuru oluyor
Siz hangisini kullanıyorsunuz ? Banada öyle geldi o yüzden soruyorum mustela kullanıyorum aslında ama bence iyi gelmedi içeriği de çok iyi aslında bilemedim

Haha bu halde bile güldürdün beni var bir terslik ama bende çözemedim. Allah bugünümüzü aratmasın mı denir ne denir

Ah bir bebeğin solunum sayısının kaç olması gerektiğini bilmemek ne büyük bir saadetmiş meğer
Kesinlikle ben hastanede artık deli gibi ölçüyordum her dk ve hepsine de ayrı ayrı soruyordum kaç normal kaça kadar normal ama misal yüksek olduğunda ilk beslendi mi diye soruyorlar onu saymıyorlardı veya ağladıktan sonraki sakinleşiyor ya o zamanda saymazlardı onun için karışık bir durum

Siz hangisini kullanıyorsunuz ? Banada öyle geldi o yüzden soruyorum mustela kullanıyorum aslında ama bence iyi gelmedi içeriği de çok iyi aslında bilemedim
Siveno köpük şampuan ama her bebek farklı işte bende mustelaya geçeyim dedim belki size benim kullandığım iyi gelir bana sizinki gerçekten her bebeğin cilt yapısı farklı oluyor deneyimleyerek öğreneceğiz bezlerin pişik yapması gibi ama etrafımdaki herkes şuan için sebamed önerdi bakalım değiştirmeyi düşünüyorum

Kızlar ateşi çıkacaksa eğer aşıdan sonra kaçıncı saatte çıkar? Deneyimli anneler biliyordur.
Doktorum önceden calpol verme dedi. Ateşi çıkınca vereceğim o yüzden .

Kızlar ateşi çıkacaksa eğer aşıdan sonra kaçıncı saatte çıkar? Deneyimli anneler biliyordur.
Sağlık ocağındaki hemşire saat başı ateşini takip et 37.5 olunca ver demişti canım ama sadece olay ateş değil ağrıda olabiliyor çok huzursuz olursa verilebilir bence

Bizim ateş olmadı ama huysuzluğu ertesi gün başladı sabah aşı akşama kadar iyiydi gece geç saatte başladı bende şurup verdim sonra sakinleşti huzursuzlanırsada ver çünkü çok ağrısı oluyormuş

Sağlık ocağındaki hemşire saat başı ateşini takip et 37.5 olunca ver demişti canım ama sadece olay ateş değil ağrıda olabiliyor çok huzursuz olursa verilebilir bence

Umarım olmaz ama dediğiniz gibi huzursuz olursa vereceğim

Kızımda her aşı sonrası ateşlendik her aşı kesintisiz bazen ertesi gün bazen 2 gün sonra ama aynı gün ateş olmadı sabaha karşı bazen .
Birde biz ateşle başladık 6 bucuk yasında hala azcık hasta olsun ateşimiz 39-40 ları bulup gunlerce düşmüyor.
Umarım ateşi olmaz her cocukta olmuyor çünkü.Ateş bilmeyen çocuklar var umarım onlardan olurlar amin .

Amin kuzum amin. Ben hiç ateş bilmeyen biriyim dediğim gibi ne çocuklukta ateşlenmişim ne de şimdi ateşlenirim.
Çok ağladı ama ilk kez böyle ağlıyor. Aşıya kadar doktoruna gülücükler saçıyordu yavrum

Bana hastanede 36 dediler ama beslendikleri için sık sık 50 ye kadar normal emdikten sonra hızlı solunum oluyor o yüzden bence o durumu çok kafaya takma zaten hızlı olsa anlaşılmayacak gibi değil canım
Emerken duruyo bezen dinleniyo nefes alıyo 2-3 kez devam ediyo korktum biberonu nefes almadan içiyor sonuna doğru duraksıyo memede öyle önce lık lık sonra devam,
Karnı inip çıkıyo ayy ben anlayamam diye kendimi yiyiyorum cumartesi doktor hastanedeyse götürücem pazara kadardı antibiyotik sonra gidicektim ama gidiyim en iyisi kilolarınada baksın beslenmelerine sıyırmadan bitsin bu kış

Huzursuzluk yapıyor ya ateş yapmasa da huzursuzluk var. Her ateş sonrası huyu değişiyor bebeklerin

Bizim doktorumuz bugün nöbetciymiş ama şöyle bişey var geçen eşim annemi götürmüştü aynı hastaneye hep çocuk hep demişti şimdi nöbet yoğunluğu farklı odaya girenlerin hepsi hasta doktorda bana kızabilir en son gittiğimizde kalça ultrasonu için çok durmayın hastanede demişti
Şimdi gitsem ya bişeyde yok çocuklarda ben mi evham yapıyorum gitmesem rahat edemicem eşimde arayalım geç gideriz yoğun değilse dedi yarında işi yoğunmuş zaten nöbet ertesi doktorumuz yok pazartesiye çok var

Bu arada bebişin ciğerleri temiz. Burun tıkanıklığı için normal dedi. Serum fizyolojik sıkacağız ama aspiratör ile çekmeyin dedi her doktorun bu konuda yorumu farklı oluyor. Bir de o gün iyi olunca ben doktoruna yazmamıştım ama doktoru özellikle bundan sonra her şeyde yazın dedi
Sorularımız vardı uzun uzun açıkladı.
Doğum doktoru olduğu için ona başlamıştık ama ben giderek daha çok sevdim, değiştirmem artık. Kafamdaki bir konuyu da çözmüş olduk böylece

Duygularima tercüman oldun vallahi.benim oğlum da hasta.grip olmus.sabah doktora gittim cigerleri temiz bogazda dedi.ama aşırı halsiz.emmiyor.nefesi de dakikada 32-33 acaba tehlikeli midir bu sayı bilen var mi kizlar.ates simdilik yok.uzman doktora da acile de götürdüm ama yatış vermediler.cok fena öksürük var.uc doktora gittim yatirmadilar.korkuyorum evde kotulesecek diye.

Bence geç saatte gidin şöyle de yapılabilir. Eşin sırayı alır. Sıra geldiğinde siz içeri öyle girerseniz. Arabada beklenebilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…