2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktorun kim kuzum ?

Tazyikli mi sıktırıyor peki, yoksa normal damla damlatır gibi mi?

Tazyikli mi sıktırıyor peki, yoksa normal damla damlatır gibi mi?
Normal damla damla dedi. Yalnız ben bir kaç damla yapıyordum bana önerdiği markada tüp tüp. Bir tüpü bitirin ama rahatlamazsa bana getirin dedi
Nexux nebilazatör almıştım onu sordum. kullanabilirsiniz dedi
Burun temizleme konusunda hepsi gerçekten farklı düşünüyor çok enteresan

Sma’dan dolayı kakasını cıvık yaptığını sordun mu merak ettim az önce bellerine kadar kaka yaptı da

Flakon mu tüp dediğin? Rahatlamazsa nasıl rahatlatacak acaba, hiç ipucu vermedi mi

Ya biz yine cins bir doktor bulmuşuz, nebulizatör de aldırmadı bize. Bir şey olursa bana gelin diyor. Hay Allah’ım. İlk doktorumuza geri dönelim bari, en aZından hastaneye aşinayız. Vallahi kafam allak bullak. Sünnet işimiz de kaldı. Neyse iyi olsunlar da tabii hallolur her şey

Aynen flakon 5 cc lik. İşte rahatlaması lazım eğer oda nemi yeterliyse, çok sıcak değilse ve alerjen bir uyarı yoksa diyor. Daha burnu çok küçük çekmeyin dedi valla kesinlikle iyi olsunlar ama doktor gerçekten önemli.
Sünnet işi neden kaldı orayı kaçırdım mı ben?
Sma’dan dolayı kakasını cıvık yaptığını sordun mu merak ettim az önce bellerine kadar kaka yaptı da
Evvet sordum. Bide zaten yine biriktirip yapmaya başladı. Bugün üçüncü günüydü. Sabahtan dua ettim inşallah doktorda yapmaz diye çünkü rezalet öyle böyle yapmıyor . Neyseki akıllı kızım evden çıkmadan halletti o işi
Doktor normal dedi. Katı kıvamlı olması sorun heleki aralıklarla yaptığı durumlarda dedi. Üç gün geç değil mi dedim. Katı kıvamlı olmadığı sürece dışardan müdahale etmek istemem dedi.
Calpol konusunda da gerekmedikçe vermeyin içinde şeker var dedi. Beni ordan yakaladı zaten
Ben böyle her şeye müdahale etmesin ama her şeyi açıklasın ve beni rahatlatsın isterim. Bir de her an ulaşabilmeyi. Şimdilik hepsini karşıladı sağolsun

Krem ne içindi? Atlamışım sanırım. Bizdede var gibi kuruluk vs.

Bir hafta hastanede kaldıktan sonra çocuğu daha fazla hırpalamayalım dedik. Lokal de olsa anestezik ilaçlar alacak sonuçta, hastane ortamında kalacak üç beş saat. Eşim hiç istemiyor, ben aradan çıksa iyi olurdu aslında kafasındayım ama ısrarcı da olamıyorum. Ay bilmiyorum. Son 9 günümüz zaten lokal için. Ertelemeyin mi diyosun?

benim doktorda sadece sf önerdi. Diğer şeyleri pek önermiyorum dedi. Gebelik döneminde en iyi öğrendiğim şey doktorlar hiçbir şeyde mutabık değiller

Yaa çok zor soru. Ebeveyn olunca daha çok hassaslaşıyor insan ama sonra yaptırmak daha zor olacak. Şimdi olunca daha rahat atlatacak. Ama tabii ki karar sizin

Krem ne içindi? Atlamışım sanırım. Bizdede var gibi kuruluk vs.
Bizim çocukların yanakları pütür pütürdü de. Ben bir krem aldım iyi geldi onu önerdim mustela stelatopia ismi
benim doktorda sadece sf önerdi. Diğer şeyleri pek önermiyorum dedi. Gebelik döneminde en iyi öğrendiğim şey doktorlar hiçbir şeyde mutabık değiller
Kesinlikle kesinlikle

Bizim çocukların yanakları pütür pütürdü de. Ben bir krem aldım iyi geldi onu önerdim mustela stelatopia ismi

Kesinlikle kesinlikle
Bende mustelanın nemlendirici stick kullanıyorum uygulamasıda kolay şükür hiç kuruluk yaşamadık kaş bölgesinde kuruluk başlamıştı hemen düzeldi

Kızlar ateşi çıkacaksa eğer aşıdan sonra kaçıncı saatte çıkar? Deneyimli anneler biliyordur.
Doktorum önceden calpol verme dedi. Ateşi çıkınca vereceğim o yüzden .
Aynen bizim doktor da öyle diyordu çıkarsa genelde geceye doğru yani bu saatlerde çıkar. Ama çıkmayabilir benim kızımın çıkmıyordu

Çok sevindim aklındaki tüm soruların cevap bulmasına bizimde bugün neredeyse 3. Günüydü ıkınmaktan bi hal olunca mamasına biraz zeytinyağı koydum öyle böyle yapmadı ama bezle temizlenecek gibi değildi yıkadım hemen benimde için rahatladı çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Canım yüz kremini mi aldın? Benimkinin hali de iyi değil malum
Ya açıkçası o kremi ben her yerine sürüyorum yüzü için ayrı olup olmaması gerektiğini bilmiyorum. Sadece baya yoğun kıvamlı bir krem
Bir de ıkınması zaten iyi bir şeymiş. Kaka yapmayı böyle böyle öğrenecekmiş. İlk zamanlar kolay yapmasının nedeni refleksmiş. Zamanla bu refleks kaybolurmuş ve bebekler öğrenerek kaka yaparmış. Ikınır ıkınır sen bezini açarsın kaka yapmamış olur dedi. Dedim aynen öyle. Böyle yaparak bağırsaklarını çalıştırıp öğretirlermiş. Yani hemen hemen böyle açıkladı.

Bayanlar, tecrübelisiniz size sorayım. Aranızda son ana kadar progestan kullanan var mı? Progestan açılmayı engeller doğumu geciktirir mi?

Sanki o da var.. Ama afedersin kabız gibiyim.. 3 4 gundur dogru duzgun yemek de yemıo gıbıyım.. O da etkılı olabılır..

Şu an hala dedıgım belırtıler var mı sende?
Evet cnm birebir aynısını yaşıyorummm maalesef 29 günlük olduk ama hala akıntı kötü koku var iki gündür bol bol su içiyorum inşallah işe yarar

Erkek çocuk analarına sesleniyorum,çıtçıtlı body kullanmamalıymışız pipileri yamulurmuş bu da bi bilgi

Bebeğim ağlayınca bezini açtığım zaman duruyor acaba ondan mı herhangi bir pişik sorunu yok şuan ve temizken de açtığım an duruyor gerçekten öyle mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…