2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kuzum kendi kıyafetlerinize yumusatıcı kullanma cünkü kucakta bebek olunca illaki ona temas edip soluyor

Kriz gecirmek uzereyim kizim sadece gunde 4 saat max uyuyor oda aksam olunca bayiliyor gun icinde ya kucakta ya memede ya da ikiniyor ya da emzikle 5dk idare ediyorum cidden bebegime bakacak eneim kalmadi nerde yanlis yapiyirum
Bi yerde yanlış yapmıyorsun canım merak etme bebeğin doğası bu. Maalesef çok zorlu süreçler benim bebeğimde sürekli ağlıyor hep kucak hep kucak. Geceleride huzurlu uyumuyor 10 dk bir ağlıyor, ıkınıyor, inliyor. Hemen hemen hepimizin bebeği aynı anlayacağın.

Folik asitleri fazla kacirmisiz sanirim kasim bebeleri full ayni benzerlikler biri benzemese birimizinki benziyo huylari en buyuk ortak ozelligimiz bebislerin full time aglamasi ve bizdeki 0 enerji

Folik asitleri fazla kacirmisiz sanirim kasim bebeleri full ayni benzerlikler biri benzemese birimizinki benziyo huylari en buyuk ortak ozelligimiz bebislerin full time aglamasi ve bizdeki 0 enerji
Keske folik asitleri fazla kacirmasaydik, kafayi yenidogudunda bile tutuyordu tutmasaydi da gazsiz sakin bir bebek olsaydi keske cok seviyorum bebegimi ama cidden bazen onumuzdeki 4 ay ben nasil idare edicem diye dusunuyorum (4 ayda gececegini varsayiyorum..)

Eskiden annemler bizi buyuturken yada kv dem yada diger akrabalarim tamam sizde aglardiniz, bizim cocuklarda aglardi bu kadar aglayan durmayan uyumayan bu kadar gaz sancili bebek gormedik diyolar yedirip yatirirdik iki aglardiniz pispislardik susardiniz diyolar. Bizimki kundak bile yaptirmadi hic kendini ilk gunden beri kundak yaptigim an aglamaya baslardi ellerini acinca susardi ozgur ruhlu valla bi degisik oldu bu devrin bebeleri emeklemeden kosmaya baslarlarsa sasirmam

Gerçekten bazen folik asiti kullandığıma pişman oluyorum benim oğlan da ne durur ne uyur bi acayip çocuk ya

Ben kullanmadım en fazla 10tane içmişimdir.. Ama bnmkı de aynı.. Bnmkı özellikle memede yaşamak istio demin kucagımda uyusun dedım Bi baktım yumrugunu emiyordu çops çops sesler cıkarıodu Bi de dedim yuh yeni emdin zaten Bi emme seansı 2 saat sürüyor, her memeyi 3 kere üstünden geçiyoruz dibindekileri sıyırmadan bırakmaz asla

Öyle ama dinen de boyle bi tavsiye var, kendi neslinizin doğrularına göre büyütmeyin, onlar Baska nesle doğuyorlar ona göre büyütün çocuklarınızı diyolar demekki gelen her nesil Baska Baska huyları Baska Baska davranışları olcak

İnan birkaç gün biz de öyle olduk ruhum çekildi sütüm bile kesildi o kadar yoruldum. Demek olay bizim nesilde yoksa folik asitin suçu yok

Aynısını benim kv de söylüyor ben çocuğu emzirir yatırırdım gazını bile almazdım bırakır giderdim diyor. Benim için çocuğu tek başına bırakıp gitmek hayal

Ben dün oldum. Hem de pıhtılı bir şekilde ve yoğun. Kızımda da bu kadar erken olmuştum bunda da öyle oldu. Bacak ağrım çoktu benim bi de sıcak basıyordu. Şimdi de kasık ve bel ağrım var
Çok erken gibi gelmişti ama oluyormuş demekki muhtemelen yakın zamanda bende olucam

Bebeğim uyusun diye hatim indiricem şimdi saat kaç oldu acımdan ölcem yani sehpanın üzerinde iki gün önce açılmış bayat çubuk kraker vardı onu zar zor yiyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…